Josefins Värld

Hej på en stund

Kategori:


Nu tar jag en blogg paus i några dagar.
Ska njuta av livet, mina älskade och att det är sommar.

Ha det bra alla♥

Kramar

Packar...

Kategori:

hej och hå
här försöker vi packa och förbereda så mycket det går inför Torsdag, behöver jag ens säga att jag blev sittandes framför datorn istället. och vad innebär det? jo jag kommer att ha så in i tusan mycket att göra imorgon!
Gud så mycket det är man ska tänka på och ha med sig då man reser med barn, alla tankar börjar i stort sett med: ifall att....
Men gud så mycket jag ser fram emot att få åka med mina älskade. Har beslutat att inte ta med någon dator, utan nu ska vi ha riktig semester och bara rå om varandra. Hur tusan kan jag ha blivit så lyckligt lottad?
Det är som jag brukar säga till Daniel då han surar över att han inte har nån fiske lycka, Älskling du vet ju att antingen har man tur i Kärlek eller i fiske och du verkar definitivt luta mot det första haha.
Och tur för mig är ju det♥

Imorgon ska vi iväg till vårat gudbarn Ebba och lämna en "sommar present" sen blir det att åka till Daniels mamma och lämna lite saker.

Går jag inte och packar nu så ska jag iallfall gå och lägga mig så jag är pigg och glad mamma imorgon. morgon dagen kommer bli lång.

Kramar



Elias övningskör med mamma, och pappa är så klart jätte stolt att allt som har med bilar att göra är toppen.

Resesäng

Kategori:

Idag ska vi fara iväg och titta på en resesäng till Elias, tror det kan vara bra för honom att fortsätta sova i egen säng, nu när han äntligen börjat. Pratade just med Ingela som gav mig tipset att det är jätte bra om sängen har myggnät, då behöver man ju inte alls oroa sig.

Jag har sovit jätte dåligt inatt, drömt om ormar i sängen... usch hoppas jag sover bättre inatt. Elias har då sovit som en stock, han va så trött igår så han somnade halv åtta och klev upp tio över tio. Han somnade så snabbt igår att jag inte ens hann ge honom gröt, mådde så dåligt över det att jag blev tvungen att väcka honom vid ett tiden och ge honom välling. helt sovande åt han en flaska, underbara unge jag älskar dig♥

Har beställt tid till frissan så nu ska håret färgas och klippas igen.. tror det får bli lite ljusare igen.

Ha en härlig dag
Tjingeling




Igår på stan, vi tog en snabb fka på Charm innan vi fortsatte med shoppingen

orm på besök

Kategori:

blev långdag idag på stan, men lite uppmuntrande shopping blev det iallafall, både rea och höstnytt.
För första gången i mitt liv känner jag ångest inför hösten, och jag som alltid älskat hösten, jag vill ha sommar jämt. men förhoppningsvis är ju inte sommaren slut än?

Händer mycket tok just nu.. Idag då min älskade syster kom hem till mamma och pappa möts hon av att en orm ligger och solar sig vid bron, Sofia är jätte jätte rädd för ormar. Varför hände detta just nu? mamma och pappa har bott på samma ställe i 30 år och aldrig sett till en endaste orm! Den måste ju ha "åkt vilse" och hamnat hos dem istället för skogen?
Kan ju säga att jag själv inte är så förtjust att åka till dem på ett tag. de kan väl för tusan inte komma in i huset???
Stackars mamma, hon har det inte lätt. Sofia är så skrämd så vi har erbjudit henne att sova hos oss, här uppe på höjden finns då minsann inga ormar. ha där har jag iallfall en bra sak med att bo i lägenhet och inte hus..

Nu ska jag hänga en maskin, köpte lexington örngott till Elias idag, så det ska bäddas nytt i Elias säng så fort det torkat.

Tjingeling
 

tröst shoppa?

Kategori:

vi har precis pratat med veterinären och vi ska testa lite saker innan vi tar nått beslut, man vill ju inte känna sen att vi inte gjorde allt i kunde, Lite orolig är jag eftersom vi ska fara på semester på Torsdag, men underbara snälla Maggan ska hjälpa oss. Tack snälla det betyder så mycket för mig.

Idag behöver jag verkligen ut och tröst shoppa lite.... Vi ska göra oss klara sen åker vi in till stan...

kramar
 

Underbara Kussi

Kategori:

Imorgon är det måndag och ny vecka, vi ska dock börja denna vecka med tråkigheter, vi ska ringa djursjukhuset och höra efter vad som kan ha hänt med lilla Kussis psyke (katten) och framför allt, finns det nått man kan göra?
Om det finns nån underbar människa där ute som är intresserad av att låta Kussi flytta in vore guld värda, Hon är världens underbaraste katt men vill ju som sagt absolut inte vara nära nån annan katt, underbara Kussi det gör så ont i mitt hjärta, undrar om jag kommer klara detta? Men måste man så måste man det är ju på nått vis livets gång, men det gör så ont, Jag ska aldrig mer skaffa ett djur, när såna här stunder kommer är det alldeles för tungt.
Förlåt att det är så dystert på bloggen just nu, kan inte ens förmå mig att skriva.

Jag lever på hoppet....




Kussi♥

God morgon

Kategori:

Daniel har precis åkt och handlat nybakat bröd och jag ska duka för frukost på balkongen.
sen bär det av till stranden...
Inte riktigt lika varmt idag som det varit de andra dagarna, men strandväder är det absolut.
Erica och Robin kommer kanske oxå med?

Njut av solen, kanske är det sista dagen innan regn?
själv ska jag njuta av Elias och Daniel och försöka för en stund inte tänka på katterna. Jag tror på att allt har en mening.det som sker, sker.

Kramar


Äntligen

Kategori:

Äntligen är Daniel hemma, så skönt.
Vi har städat här ikväll och bytt alla lakan i sängarna och maskinerna gå för fullt, och ja jag vet det är lördag men det är så skönt att få det gjort och jag vill ju lämna allt i tipp topp då vi far, att komma hem till ett stökigt hem det är något av det värsta jag vet.

Allt känns lite tungt nu angående katterna, De vill verkligen inte vara med varandra längre, vad tusan ska jag göra??
Och hur ska man i såfall kunna välja en av dem? det klarar jag inte, detta är så tungt. Daniel säger att vi ska ge det en ny chans imorgon och kolla om de funkar ihop igen, annars måste vi ta svåra beslut och mitt i semestern, varför händer detta mig? Kanske låter dumt men katterna är ju oxå mina bebisar och vilket stöd de varit många gånger då man inte velat vara ensam eler inte haft nån att prata med- katterna de lyssnar alltid, vare sig de vill eller inte haha Håll tummarna att det kommer funka...

Orkar inte grubbla mer på detta nu, utan nu ska jag mysa med världens underbaraste Daniel och fira att äntligen har vi semester tillsammans♥

God natt!

Tropisk hetta

Kategori:

Gud så varmt det varit/är idag. det har då alla gånger varit 30 grader i skuggan, och inte verkar det ge med sig heller.
vi skyndade oss och åkte till mamma och pappa imorse, finns inte en chans att vi hade stått ut i lägenheten.
Stackars Elias har det så varmt, men det är tur att han är så duktig på att dricka vatten ur glas.

Imorgon kommer Daniel hem, Tyvärr så har han blivit förkyld, tydligen har han blivit smittat av en kille som va förkyld då de åkte. Jag säger då bara det förbannat! jag och Elias vill absolut inte ha nån förkylning nu i hettan och inte till semestern heller, hur tusan lyckas man bli förkyld mitt i sommaren?

Erica och jag skulle egentligen ha gått på bio ikväll och sett Sex and the city men det får vänta, jag tycker det är för varmt..

Nu ska vi äta middag här, riktig sommar mat med sill och nypotatis..

Kramar

Våran dag i bilder

Kategori:


Härlig sommarbild från våran jordgubbs plockning

Elias va lika underbar som vanligt, fast han va tvungen att sitta bakom nätet.

Det är så härligt att plocka jordgubbar, Idag var det dock så varmt att jag trodde jag skulle stryka med...

Nu på kvällen tog vi oss en tur och kollade på "Göteborg" som va i hamnen, snacka om mäktig båt.

100% kärlek

haha kolla in min pappas mage i bakgrunden

Världens bästa syster

jag och min mamma.

Det va verkligen kanon väder nu på kvällen, såhär borde det vara jämt.

Tack kära familjen för en underbar dag!
Jag är så glad att jag har er, ni är bäst♥

Kramar



Bara 2 dagar...

Kategori: Barnrum

Idag känns allting mycket bättre :) Vi har sovit ordentligt inatt så både jag och Elias är laddade för jordgubbar.
Bara 2 dagar kvar tills Daniel kommer hem....

Här är en före och efter bild på trähästen jag köpte på loppis till Elias. känner att jag la inte ner så mycket tid på hästen som jag borde, men jag är så les på att måla.... inga mer mål projekt i sommar!


         
Före                                            Efter

Blogg frånvaro

Kategori:

Förlåt för min frånvaro, dagen och framför allt natten har varit hektisk.
Igår kväll när  vi skulle gå och lägga oss (jag är ganska rädd när Daniel är borta) börjar det med att katterna startar världens slagsmål, har aldrig hört nått liknande. Det visar sig att det kommit in en fågel genom balkongen, herregud vilket hallå liv Jag springer fram och stänger dörren till Elias rum, det är där inne allt händer, Det fortsätter att smälla och braka inne i rummet, katterna är helt hysteriska och går till attack när man närmar sig. Ärligt talat är jag så rädd dem att jag ringer till mamma och pappa som får komma till mig, kanske ska tillägga att vi har två katter. När vi senare öppnar dörren möts vi av en fruktansvärd doft, de förbamade katterna har varit så rädda (antar jag) att de pissat  och skitit ner hela rummet. så det är bara att börja skura, ett på natten, kan lova att katterna varit billiga idag... och självklart händer det då Daniel är borta.
Jag övervägde imorse att ringa nån som kunde komma och städa, men snåla jag... jag har städat och skurat så mycket hela dan att jag inte ens vill se en mopp..
Och trött?? det är bara förnamnet, för när vi äntligen skulle få gå och lägga oss då gör katterna inget annat än morrar, till slut är jag så less att jag tar med mig Elias och går och sover hos Sofia.  Hemsk natt må den aldrig upprepas..

Kvällen har då varit lyckad iallfall. Mamma och pappa skulle och äta middag hos mammas vännina Vouko, och då blev vi medbjudna, så snällt. då slapp vi ju bara vara hemma. och maten den va helt fantastisk. Tack snälla Vouko för allt!

Jag och Elias saknar Daniel så mycket, vi önskar att det vore lördag nu..

Nu ska jag (äntligen) få krypa ner i min underbara säng med världens underbaraste Elias.

Imorgon står jordgubbs plockningen på schemat.

Sweet dreams



Sofia och Elias på middag

Så himla härlig kväll, vädret va så underbart, för första gången i år kände man att nu är sommaren äntligen här


Värdinnan Vouko

Min mamma fixar och donar

Mys i vagnen

Världens bästa morfar/ pappa, helt klart, älskar dig pappa♥

Inga Jordgubbar:(

Kategori:

Idag då vi kom fram till jordgubbs plockningen berättar tanten att hon haft så mycket folk som plockat redan så gubbarna va i stort sett slut, förbaskat vad irriterad man blir. Men nu har vi iallfall bokat in en ny dag för plockning- på Torsdag, så vi får hoppas på bättre lycka då..

Men dagen blev helt fantastisk och lyckad ändå, vi åkte ut på Mellanfjärden och åt lunch, sen njöt vi av det sköna vädret och havet, Jag blir mer och mer övertygad om att jag vill bo vid havet...

just nu är vi hos mamma och pappa som bjudit på plättar med blåbärs sylt, Yummy!
Men nu är det dags att dra sig hemåt, kanske åka och köpa några nya tidningar och bara softa.

Ha en härlig kväll


Lite bilder från dagen, klädseln och håret är inte alls så bra som den borde varit, men vi va ju klädda för att stå med huvudet nere i ett jordgubbsland..


Såhär härlig utsikt hade vi då vi åt lunch

Mama och bebis väntar på mat

Mitt vackraste allt,mamma älskar dig

Efter lunchen satte vi oss på en brygga och bara njöt. Prinsen låg och sov så skönt i vagnen.

Bästa systrarna i världen...


Jordgubbar

Kategori:

strax ska vi fara iväg och plocka jordgubbar, men först lunch...
Vädret är perfekt, inte för varmt och inte för kallt, super tack vädergudarna :)

Ha en bra dag
kramar

God natt Måndag

Kategori:

Ikväll har vi varit onyttiga- igen och ätit på Max, detta får verkligen inte bli en vana, ärligt talat tycker jag inte att det är specciellt gott heller. men nu är det gjort iallfall..

Jag vill bara att denna veckan ska gå fort för då kommer Daniel hem och våran semester börjar på "riktigt". vi ska börja med att åka mot västkusten och bara mysa av havet och stränderna och självklart ska vi till Ullared och shoppa oxå:) Så skönt att bara vara och göra vad man vill. Snälla låt denna veckan gå fort....

Idag när jag städade en låda hittade jag mitt halsband som jag letat efter puh jag är riktigt rädd om det halsbandet . Mamma och jag köpte det i vintras, det är en silverplatta som det står Lev i Nuet på. När vi är på affären säger mamma till mig: Josefin, lev i nuet, det är nått du alltid ska göra, oroa dig inte för vad som ska hända, utan ta det då.
dessa ord betyder så mycket för mig, så varje gång nått känns svårt då tänker jag på mammas ord. det är bara min mamma som kan säga nått sånt klokt till mig, så detta halsband är jag så rädd om, jag har inte på mig det varje dag, men i oftast ligger det i tryggt förvar i mitt smyckeskrin så det bara är att plocka fram det.♥

Nu ska jag njuta av sista kvällen med Daniel på den här veckan....

God natt!

Vart har dagen tagit vägen?

Kategori:

shit, vart har dagen tagit vägen?? det är ju snart kväll igen..

Elias och jag har precis varit ute på promenad, gick in på loppis och hittade en trähäst som jag nu målat vit, den ska Elias ha i sitt rum. Gud så varmt det är ute fast ingen sol är framme, tor att det snart blir åska och regn..

Stackars lilla Elias slog huvudet i mosters sänggavel idag, det va ingen hård smäll och det gick bra, men gud så ont det gjorde i mitt mamma hjärta.. Lilla prinsen♥

Nu ska vi hjälpa Daniel och packa iordnig alla saker tills imorgon....
Vi kommer sakna dig så♥

Imorgon ska jag och Elias ha mysdag, Vi ska fara iväg och plocka jordgubbar. Hoppas vädret blir bra, inte för varmt
Kramar

God kväll!

Kategori:

Har precis badat prinsen så nu är det dags för sängen, vi har hunnit med både middag och promenad ikväll.
Så fort Elias har somnat ska jag testa lite hur vi ska ha fåtöljen, den blev större än vad jag trodde. men på nått vis ska jag få allt att passa.

Imorgon är sista dagen innan Daniel reser bort några dagar, Känns jätte jobbigt faktiskt, det är ju så härligt att ha sin kära på hemma fronten, jag gruvar mig inför hösten,   Jag har pratat med Daniel lite om att jag och Elias kanske tar en lång semester i höst/ vinter medans han jobbar som mest. Men om det blir av det få tiden utvisa..

Nu är det verkligen dags för sängen för prinsen som är riktigt arg på mamma..




Elias och pappa testar nya fåtöljen

Efterlysning!

Kategori:

Är det nån som har en dalahäst hemma som ni vill slippa???
Jag är på jakt efter en som jag kan måla vit.
Hittade en i Bönhamn igår som jag inte köpte, det får man ångra nu!  annars får vi väl ta oss en tur dit igen....
Men vet ni om att ni har nån på vinden eller så sälj den gärna till mig

Kramar

Pizza bakning

Kategori:

Har precis bakat pizza degen och har den på jäsning. Jag bjöd hit mamma, pappa och Sofia, Tycker att vi varit och ätit så mycket hos mamma på sista tiden, så nog är det dags att bjuda tillbaka nu...

Vi va in på Nordljus idag, hittade som vanligt en massa små saker som blev inköpta... Daniel är iväg och hämtar fåtöljen och jag ska skynda mig och duka medans Elias sover...

Söndag 20 Juli

Kategori: Hemma hos oss

Idag tog hela familjen en lång sovmorgon, vi vaknade vid 11. skönt! så nu är vi pigga och utvilade.

Idag ska jag baka pizza, så nu står lite handling på listan + att vi sk hinna köpa en fåtölj på Ikea. kanske kan jag försöka få med mig Daniel till Nordljus?

Ha en härlig dag




Denna ska få följa med oss hem idag från Ikea, fast självklart i vitt

Planering

Kategori:

Pratade med Erica förrut idag, vi kom att börja prata om bion till veckan. Ungefär såhär lät det

-  vi måste planera vilken dag vi ska gå på bio?
 Erica svarar:
- Ja jag antar att vi måste det, du gillar ju att planera, haha

Blev så full i skratt när vi hade lagt på, jag gillar verkligen att planera. behöver jag säga att jag planerade Ericas och min 25- års fest redan då vi fyllde 23! haha.
Jag är en sån människa som gillar att ha koll och ordning och reda.  Jag vill inte minnas att jag varit sån här förrut utan det är nått som kommit på senare dar. Men visst mår alla bra av att ha ordning, eller?

Just nu håller Daniel på att skruva ihop en ny tv- bänk från Ikea. Vi fick ett ryck på vägen hem idag! När vi va i Timrå va klockan 17.57 och de stänger 18.00. tror ni vi hade bråttom? men hann det gorde vi, så detta får bli vårat Lördags mys...
Men gud så bra med ny tv-bänk jag har verkligen hatat den vi haft!

Ha en trevlig kväll


Bönhamn

Kategori:

Imorse ringde mamma och pappa och frågade om vi ville följa med till Bönhamn/Höga kusten och självklart ville vi det.
Daniels mamma och Lennart följde oxå med så då fick vi se valpen.
Tack för idag alla det va så underbart, och bra väder hade vi ju oxå.♥
Se och Njut.....


Daniels mammas nya valp Joda

Syster/moster Sofia va oxå med♥


Min mamma och pappa och lite syns av Daniels mamma

Mat fick vi ju självklart oxå..


Underbara prinsen

Så vackert, tänk att bo såhär

Mama på klipporna

Daniels mamma Maggan och Elias

Elias softar i vagnen

Hela lilla familjen, Elias ville inte vara med på kort:)

Moster och Elias

Kärlek♥

Vällings paus på Höga kusten hotellet

Love is the air...

Kategori:

♥Ikväll har jag fått en ring från Efva Attling av Daniel. Världens underbaraste man. Jag älskar dig så, mina känslor kan inte beskrivas med ord. Utan dig och Elias vore jag inget♥ Jag älskar er så ♥
                     
                                                 





Ringen är i silver och på den står det: From here to eternity....
Tack snälla älskling♥



Happy Friday

Kategori:

idag är  vi pigga och utvilade, känns som att vi har sovit hur länge som helst. Elias sov i sin säng till tre, sen kom han över till mamma och pappa, det är så mysigt att ha honom nära♥

Vad härligt det är med fredag! Tror jag ska fixa nån god mat ikväll och bara vara. Går det nått bra på tvn nu för tiden?

Snart dags att fara in till stan, men först sminkning och påklädning.

Ha en härlig Fredag♥

Hårfärgning

Kategori:

Håller precis på att färga håret- koppar, tror inte att det direkt kommer att synas eftersom jag är så mörkhårig just nu, men tanken är iallafall att det ska bli lite röda nyanser. Egentligen är jag väldigt emot att färga håret hemma, men för tusan låt gå för denna gången, vem vet kanske blir det superbra?

Idag har vi varit och hämtat ut två paket. I det ena va Elias kläder från Laredoute och i det andra kom mitt schampo och balsam från Redken. Äntligen får man tvätta håret med bra grejor:) Elias kläder va jättefina, en ljusblå stickad tröja och ett par ljusblå jeans. Det va meningen att Elias Converse skor skulle varit med i detta paket men de är försenade, typiskt!

Imorgon har vi lite ärenden på stan bland annat ska jag på synundersökning och beställa nya linser.
Vi hoppas på att mormor vill följa med oss♥

Tack för idag kära läsare♥
Godnatt!





Dessa ska användas ikväll, Det är första gången jag använder " de gröna" annars används alltid de "blå" som bygger upp håret. De gröna är för att få mer volym.

Klänning

Kategori:

Denna klänningen har jag sett i många bloggar, och från början gillade jag den inte riktigt, men nu efter att ha sett den så mycket så gillar jag den skarpt. Tror att denna kommer att få följa med på bröllopet i September.




Denna klänningen finns hos Asos.com, men visst är Sarah Jessica Parkers ett strå vassare?

Lite bilder från vårat hem.

Kategori: Hemma hos oss



Detta är gardinerna jag sydde till sovrummet. Hittade nästan likadana på Nordljus men de kostade hur mycket som helst, så jag testade att sy egna och visst funkar de?

Murgrönor i ring är så fint, problemet är bara att jag har  lite problem att hålla dem vid liv. Lampfoten är ett loppis fynd och tygskärmen har jag sytt själv. Lilla silverskålen som jag gjorde om till Ljusfat hittade jag oxå gratis på loppis


Denna ljusstake i fattigmanssilver kommer från Fredrik och Michael (inredningsbutik i Njurunda)


Denna spegel som hänger i sovrummet har varit guldfärgad tidigare, men jag sprayade om den i vit. Hjärtat  kommer från Nordljus


Texten i hallen, som jag tyvärr tror kommer att åka i soporna.. Vi har möblerat om där så många gånger och nu känns det som att den skulle behöva flyttas= ta bort och köpa en ny


Underbara glasburkar som står i hallen, dessa är oxå från Loppis, 20 och 30 sek kostade de


jag letade länge men till slut hittade jag perfekta kaffe och te burkar hos Fredrik och michael


Stegen i sovrummet kommer från Åhlens. den lilla vita tygpåsen kommer från Nordljus


Gammeldags parfym spruta som ska stå på sminbordet, denna kommer oxå från Nordljus


Vattenkanna och rosor från Ikea. dessa står i hallen


på nattduksbordet står ljusstakar från Ikea som ja satt på vita hjärtan, det tipset har jag tagit från idab. Madonnan hittar du på Nordljus

Grattis Ingela!

Kategori:

Grattis Ingela på din stora dag, hoppas du har det riktigt mysigt i Norge, så fort du kommer hem ska vi fira..


Idag vaknade vi vid 8.30 av att Daniels väckarklocka ringde, och den ringde då inte bara en gång... karlar hur tänker de egentligen? Trött som bara den gick vi i allafall upp och började stryka och tvätta.
Elias sover igen nu och egentligen borde jag lägga mig en stund jag oxå, men man har ju så mycket man vill hinna göra medans han sover. blogga bland annat.

Idag kommer Sofia hit, vi ska äta lunch tillsammans och bara umgås, kanske blir det en promenad ner till havet?

Vill ha!

Kategori:

Dessa står högt upp på önskelistan just nu....

Finns hos Nelly.com..

Duktiga babyn

Kategori:

Ikväll har vi varit på promenad och myst, kvällen blev lite knasig eftersom att jag och Elias sov till åtta, nu har jag gjort det igen- varför lär jag mig aldrig???? undrar om jag somnar alls ikväll??
Elias är så duktig nu och somnar i sin egen säng, han sover inte hela nätterna där men iallfall halva och det tycker jag räcker gott och väl. det är en himla omställning för mig som är van att ha honom så nära på nätterna, det händer att jag vaknar i ren panik och undrar var han är. Som tur är kommer man ju oftast  på  så fort man vaknar till lite.

Nästa vecka är Daniel borta några dagar, då ska jag passa på att gå och se Sex and the city med Erica. Jag har inte varit på bio på evigheter, så det är något jag ser fram emot.

Nu vill Daniel att jag ska komma ut och mysa på balkongen.....

Sweet dreams

Lördagsgodis

Kategori:


Tycker denna skålen är så söt, och visst vore det ju perfekt om man bara kunde äta godis på lördagar?? Billig va den bara 20 sek.

Elias nya matta

Kategori:

Godmorgon kära läsare♥
Idag har vi lite småsaker som ska inhandlas, bla nya kuddar till våran säng, tror jag ska kolla om Ikea har några som är bra? måste på ett apotek och köpa alvedon, ska gå in på Coop oxå, sist jag va där så köpte jag ett sköljmedel(som jag inte sett nån annanstans) som va Limited Edition från softlan, det luktar så underbart hoppas dessa aldrig försvinner. Doften som jag köpte heter heart men det fanns en som heter flower power oxå, den va nästan svagare i doften. måste köpa upp ett stort lager..

Daniel frågade mig igår vad jag har för ringstorlek.... skulle vi inte vara gifta redan skulle man nästan kunna tro att han ska fria?♥ detta är spännande♥




Underbart sköljmedel

Denna matta från Sia fick Elias av pappa igår. så fin♥

Hello Kitty

Kategori:

Glömde ju visa min Hello Kitty väska som jag köpte idag på Rummet. tänkte att denna blir perfekt nu i sommar, då vi är mycket ute och far och man har med mycket saker. Jag är ju barnsligt förtjust i Hello kitty, men det blir ju inte att man köper lika mycket nu då man har en blå prins..



Tack för idag

Kategori:

Idag har vi varit och hälsat på lilla Ella och Ebba. Ella är bara fem dagar och så söt, jag kan inte fatta att Elias varit så liten. Både jag och Daniel höll i henne och myste, och visst kunde man se en viss längtan i Daniel ögon efter en tll liten... men som sagt det får vänta ett bra tag till.
Vi åt en god middag hos dem- tacos, sen gick vi på promenad- så mysigt, synd att det regnade så mycket bara.

på hemvägen va vi in till Daniels mammas jobb och surrade ett tag. Vi hann ju inte se hundvalpen idag tyvärr så vi får försöka ta det till veckan, Elias va då glad som fick träffa farmor en snabbis.

Nu ska jag och Daniel tända lite ljus och bara mysa. det är så mysigt då det är mörkt ute och regnet öser ner.

God natt!




Lilla söta Ella (ni får tänka bort min regn frisyr)

Ella♥

Ebba och Elias leker

Elias va glad åt Ebbas alla rosa saker

På promenad i regnet

Mitt underbara allt, mamma älskar dig hjärtat♥

Sovit dåligt?

Kategori:

Inatt är det första gången någonsin Elias har sovit dåligt, han vaknade flera gånger och ville bara ligga och tutta hela tiden, kanske drömde han hemska drömmar? han vaknade iallfall vid nio i morse och nu sover han igen så det märks att han är trött.

Idag skiner solen något iallafall, funderar på om vi ska packa ihop oss och fara till Daniels mamma och titta på hundvalpen.. ska ringa och kolla om de är hemma..

Ciao på en stund




Sovande prins + lilla Kussi

Badrumsfix..

Kategori:

Pappa har alldeles nyss varit här och kollat in badrummet, så allt blir godkänt menar jag, kanske ska tillägga att det är pappa som äger hyreshuset vi bor i, det är därför vi frågar honom om allt:)

Idag har vi hunnit med både shopping och kalas. Vi köpte en blöjförvaring från Sia till Elias, som vi ska hänga på hans säng eftersom att jag har flyttat in spjälsängen igen till vårat sovrum.  hade tänkt försöka få honom att sova där på dagarna iallafall:) Iallfall när jag satte in sängen så blev jag tvungen att flytta bort sängbordet där vi i vanliga fall har blöjorna.
Köpte en present till vårat gudbarn Ebba oxå från Sia, jag har en känsla av att hon blir lessen om hon inte får nått när lilla Ella får sitt paket. Hoppas vi snart har möjlighet att fara och hälsa på dem♥
Köpte nya örngott till sängen idag från Lexington, dyra men jag kunde bara inte låta bli, de har ju så grymt bra kvalitet på sina sängkläder.
Köpte lite kläder från Zara till Elias, jag gillar verkligen deras barnkläder.och av nån anledning känns det som att deras plagg inte görs i så många exemplar (fast det kanske de gör), det är mycket roligare att handla då inte alla bebisar har samma:)

Vi va förbi hos Sofia idag som fyller år, hon bjöd på supergod jordgubbstårta, hoppas att hon gillade presenten?

Just nu dags att städa ur badrumsskåpet med Daniel..... tråkigt men det måste ju göras...




Tröjor från Zara till Elias, kostade bara 69 sek st

Elias på kalas

Födelsedags barnet

Mama och mormor

Den goda jordgubbstårtan

Härlig start!

Kategori:

Idag ny vecka. Och det bästa av allt är att Daniel är hemma♥
Igår började vi slita ner våran glasbetong vägg i badrummet. Vi är tvungna att ta ner den för att sen bygga upp den när badkaret är på plats. Herregud vilket jobb det va, men nu är den nere iallafall. Kanske ska jag fara med pappa/morfar och kolla på lite ledningar idag?

Hipp hipp hurra idag är ingen vanlig dag, för det är Sofias födelsedag.. Grattis syster/moster. Vi kommer på tårta senare idag♥

Nu är min kära man på väg ut och ska tvätta bilen, och jag tror att jag och prinsen följer med, Men först ska en tvättmaskin startas..




Här håller vi på att river väggen...

Skatans cafe

Kategori:





                                           

Fynd!

Kategori:


Måste bara få visa denna morgonrock som jag köpte på h&m igår. kostade bara 249 sek, och det är precis vad jag letat efter så länge. den är så där lagom girly som jag gillar, med volangerna runt ärmarna och i nederkanten.
Pyjamasbyxorna är så sköna och kommer från Calvin Klein.

solen skiner

Kategori:

Det blir ändrade planer ikväll, vi hoppar över Alnön och tar skatan istället. perfekt, jag gillar skatan.

Mamma, jag och lillla Elias har precis kommit in efter en härlig promenad med fika oxå har vi tittat på fåglarna vid havet. Elias va så glad och skrattade åt dem då de simmade iväg. sen passade han på att sova förmiddags nappen så nu är det dags för mat.

Imorgon börjar semester för Daniel- förhoppnigsvis....

Ha en trevlig kväll

Promenad

Kategori: Barnrum

Just nu är vi på väg ut på promenad och loppis med mormor.
Daniel är trött och sover fortfarande.

Erica och Robin va här igår och vi surrade lite för länge... men alltid lika roligt, men gud så trötta vi är idag.

Ikväll ska vi på Alnön och äta.

Regn Regn Regn

Kategori:

Regnet bara öser ner idag, kan man åka till stan tro? I annat fall åker vi till Birsta. Elias har ju kommit på att man kan öpnna och dra ut alla lådor i köket, så nu måste allt barnsäkras.
Vi har lite presenter som ska inhandlas, många som fyller år i Juli och Augusti..

Just nu dags att göra oss klara

Ha en bra dag

Sista dan innan helg

Kategori:

Ingela och William har alldeles nyss varit här på lite fika, alltid lika roligt att träffas. Det är superbra att Ingela är så lättsam och har ingen skillnad vart hon åker. Som idag då kom hon upp till mamma och pappa när vi va där. sånt gillar jag!

Vi är så trötta allihopa idag. Känner mig upphängd och nersläppt. Till och med Elias är trött efter allt. Stackars liten imorgon ska vi ta en soft dag med bara mys - Hemma.

Ikväll står Barnens hus (om vi orkar) och Max på listan. ska bli riktigt gott med en hamburgare.

Måste försöka komma ihåg att beställa synundersökning det får inte glömmas bort!

Nu ska jag och Hjärtat ta oss en nap

ciao




Elias hos mormor och morfar

Lilla William


Fikastund, har mina myskläder på mig, därav den rosa färgen.....
mormor, Anna-Karin och Ingela är oxå med på bild. Och självklart världens underbaraste baby

Söta Ingela

Välkommen till världen Ella!

Kategori:

Känner att det blivit lite bloggning denna vecka, men snart är jag på G igen.

Inatt kom Jimmys och Katjas lilla Ella till världen. Super Grattis, hoppas vi snart får se underverket♥

Idag har jag umgåts med faster, och vi for iväg och shoppade, inte helt otippat? Hittade lite rea på Bikbok och 2 tröjor på Gina. Självklart köpte jag lite nytt till Elias på Lindex. Faster shoppade på bra, hittade lite olika saker. bla va vi in på Pirum parum i Haga, vad hon hittade där kan jag inte skriva eftersom det va presenter till vissa som läser här..:)

Imorgon åker stora delar av släkten hem, känns lite tråkigt men vi träffas ju snart igen:)

Just nu ska Daniel och jag lägga oss i soffan och mysa med film. Sen sova, känner att jag har lite sömn att ta igen.

God natt






Grattis farmor 75 år!

Kategori:

Nu är vi hemma igen efter en jätte rolig fest med nära och kära. Maten, kakorna, tårtan ja allt va super gott. som alltid då min kära mamma varit i köket. Tror födelsedagsbarnet fick en fest hon sent ska glömma.
Elias va glad hela tiden som vanligt, inga problem alls förrutom att han reagerade lite när det blev för högljutt...

Tack alla för en super trevlig fest, hoppas vi träffas alla igen snart♥

Just nu dags att ta en dusch, av nån konstig anledning gör jag alltid det då jag varit på nån typ av fest eller middag.
sen ska jag lägga mig och drömma sköna drömmar.

Lite bilder blev tagna från ikväll, men inte så många som jag hoppats


Kära syster i sin fina Marimekko klänning, det va Sofia som va "toastmaster" och höll ordningen ikväll.

♥Kärlek♥

Min lilla kusin Cecilia som snart fyller 2 år

De underbaraste som finns♥

prinsen♥

Elias blötte ner sig och fick byta tröja två gånger. Till slut hade vi inte mer kläder med så då åkte presenten från min faster på. Underbart fin pyjamas- för inte ser ni väl att det är en pyjamas? Elias fick oxå en jätte fin disney tröja. Min faster säljer barnkläder på internet, mycket klänningar bla som hon tar hem från olika länder. mer info om det kommer senare. så man eventuellt får möjlighet att kunna handla av henne.

Min faster Ulrika med Sina barn Tinnja och Tilde

Party people

                                                                             

Trött idag

Kategori: Barnrum

Känner mig seg som bara den idag. Har precis haft lite främmande här. Min farbror, hans tjej + deras lilla Cecilia. Kan ju säga att det va en guds tur att jag bakade kladdkaka igår kväll annars har jag inte haft nått att bjuda på.

Elias sover som en stock nu, tror att han oxå är trött. Men nu är det bara att rycka upp sig eftersom vi ska vara på Garden party klockan 3 och fira farmors 75 års dag. Tror hon kommer gillla presenten. Man kan verkligen inte tro att hon fyller 75, hon är så pigg och glad hela tiden.
Tror jag tar på mig den nya klänningen från Lindex med vita tights. Det är ju inte direkt superbra väder idag så koftan får nog oxå följa med.

Ha en härlig dag




Full fart..

Kategori:


Hann med lite shopping idag på eftermiddagen, Vi va iväg och köpte present till farmor och då hittade jag denna underbara sminkväska på pashion. just nu har jag en värdelös så detta va verkligen ett måste.

Kunde inte stå emot detta badskum på Åhlens, Det kommer ju att bli så perfekt på badkarskanten:)

Lunch hos mormor och morfar idag efter bad och lek


Det är så roligt att träffa min faster, känns som att det va så längesen. Hennes lilla Tilde och  Johnny är oxå med på kortet.

Min farmor, lilla prinsen och mamma

Finlands besök

Kategori:

Denna veckan är verkligen fullspäckad. Mina kära släktingar från Finland är på väg hit eftersom att vi ska fira farmor på Onsdag som fyller 75. ska bli roligt att träffa mina kusiner och min faster som jag inte träffat på så länge. Farmor och Farfar träffade jag i Januari då Sofia blev doktor. Så tråkigt att det blir så långt mellan gångerna. Men i September blir det ju ett Finlands besök för oss. Då ska jag försöka hinna hälsa på alla♥


Denna veckan måste jag försöka hinna beställa nya linser, det är ett måste, snart blir jag en trafikfara och det vill man ju inte för Elias skull.
Elias har precis lagt sig efter ett mysigt bad med mumin figurerna. Tänk att han älskar Mumin så, Vart vi än åker med bilen så sätter vi på en Muminfilm och jag tror utan att överdriva att vi skulle kunna åka hur långt som helst bara filmerna är med. Perfekt eftersom vi ska fara långt i sommar.

Blir så full i skratt då jag tänker på hur många smeknamn Elias har, stackars lilla baby haha
Här är en kort lista iallfall på vilka namn vi använder mest. ingen ordning på ordningen!
  1. Prinsen
  2. Hjärtat
  3. Bullimutten
  4. Bullen ( förkortning av Bullimutten)
  5. Vessen ( efter vatten på finska)
  6. Babyn
Roliga namn eller hur? Kärt barn har många namn. Men självklart använder vi Elias oxå, få se nu om jag får en massa kommentarer om hur viktigt det är att kalla barnet vid sitt namn..??

Just nu ska jag stryka tvätt och sen är det sängen som gäller.

ps. Daniel är superglad ikväll eftersom han hittat igen den andra bilnyckeln, som det tyvärr va jag som slarvat bort- den låg i en vinterjacka i skrubben. Tror tll och med han tycker vi ska fira haha.

Tack och God natt

Måndag

Kategori:

Har precis kommit hem från Ingela på en snabbvisit. Elias fick vara hemma och mysa med pappsen.
Kommer bli lång tid nu innan jag och Ingela träffas igen, Först ska Ingela till Norge och sen drar ju jag,Elias och Daniel iväg på semester på diverse ställen. Men det är ju sånt som händer i semester tider. Hoppas du får en härlig semester ingela♥

Just nu ska jag byta blöja på prinsen....
Skriver mer sen.

God natt Världen

Kategori:

Pratade alldeles nyss med Daniel som strax är hemma. Mamma och Sofia tittade förbi på lite kvällsfika men mest för att träffa lilla prinsen som vanligt haha.♥ Jag är så glad att jag har mamma, Världens underbaraste människa. vet inte hur ett liv utan henne skulle se ut???♥

Detta är till dig mamma:

Mamsen är du ledsen
varför ler du ej?
Vill du jag ska måla någonting åt dej?
Många vackra färger har jag ännu kvar
gråt ej lilla mamma, allt ska bli så bra.
Jag ska måla hela världen, lilla mamma
full av solsken varje dag.
Att det regnar och är grått det gör detsamma
du ska solsken i ditt fönster ändå ha.
Alla blommorna du gärna ville köpa
lilla mamma jag ska måla dem till dej.
Jag ska måla hela världen, lilla mamma
och allt ska bli så ljust och glatt för dej.
Önska lilla mamsen
önska vad du vill,
färgerna är många och de räcker till.
Himlens alla stjärnor, sagans alla slott
allting kan jag måla, mamma, önska blott.






Mys Söndag

Kategori:

Idag har vi varit hos Mats och Sara och firat Sara som fyllt år. Jätte mysig stuga har de men den ligger alldeles för långt bort för min smak.  Men mysig va den..
Fick Världens underbaraste gungstol av dem, precis en sån som jag letat efter, den ska få bli vit och sen ska den flytta in i min hall med en passande Lexington kudde till:)
Tack snälla underbara♥

Vi har alldeles nyss ätit middag här, pastakuddar med fem olika ostar Yummy! Och nu drog Daniel och Robin iväg och fiskade. Vi hade egentligen tänkt äta ute idag, men det får bli en annan dag:)

Jag och Elias ligger och myser i sängen, precis som man ska göra en Söndag.

Livet är underbart♥





Mys i stora sängen

Prinsessa besök

Kategori:

Katja, Jimmy och vårat lilla gudbarn Ebba har precis varit här. Så roligt med spontana besök. Och jag känner att det va aldeles för länge sen vi träffade lilla Ebba som håller på att bli stora damen.
Katja såg mycket fräsch ut med tanke på att hon gått över tiden en vecka. Lilla bebis när tänker du komma ut i stora världen??






Tack tack

Kategori:


Detta underbara kakfat (eller vad man nu vill använda det till) kom Daniel alldeles nyss hem med till mig♥ Han är så underbar, Jag som har velat haft en sånt så länge♥


Glad mamma som just fått sitt efterlängtade kakfat♥

Mys mys mys

Kategori:

Idag på förmiddagen har vi snabbt varit och handlat mat, sen skyndade vi oss hem för att hinna måla mitt sminkbord en sista gång, men vad händer då?? Jo regnet öser ner, men jag tror bestämt att det börjar se ljusare ut nu. sminkbordet ska bli klart i helgen!!!

Just nu sitter jag och Elias och myser i pyjamas, vi har alldeles nyss ätit mat och nu har vi planerat att krypa ner i sängen och mysa, kanske hinner jag läsa nya nummret av Lantliv. Det är så mysigt att ligga under täcket med världens underbaraste barn och speciellt när det är så tråkigt väder ute.
Pappa Daniel har åkt snabbt in till stan och ska träffa sin syster, men jag hoppas att han snart är på väg hem igen.

Tråkigt att det är dåligt väder annars hade vi nog planerat att åka och äta nått, kanske Ingela och Andreas är på G??? ska ringa och kolla vad de har för planer.

Mys kramar från oss



                                                                                 
                                                                                   Myslördag med godis och tidningar

Just nu..

Kategori:

Just nu ska hela familjen åka in till stan och mysa en sväng, har man tur kanske man får en muffins??

Nån dag i helgen måste jag bara besöka Gatufesten för att få en Langos Yummy!

Nu står prinsarna och väntar på mig

Kram


Är värmen här för att stanna??

Kategori:

Idag är det fortfarande jätte varmt ute, så varmt att vi faktiskt bestämt oss för att stanna inne i kylan.

Sara och Mats kommer lite mer mot eftermiddagen, så kanske hinner Daniel hem och träffa dem. Ska bli så roligt att se Saras mage igen.

Pratade alldeles nyss med Ingela och hinner vi ikväll ska vi fara dit så Elias får leka med William.

Nu har jag en liten bebis här som gnuggar sig i ögonen, kankse dags för en första nap?

Kramar

Så varmt..

Kategori:

Idag har det varit så varmt här i Sundsvall- nästan för varmt för lilla hjärtat. Tycker synd om alla mammor och pappor som har nyfödda bebisar i den här värmen.

Alldeles nyss har jag pratat i telefonen länge med söta Ingela, det är verkligen perfekt att ha nån som fick barn samtidigt som mig, man har alltid nån att fråga som är i exakt samma situation. Ingela du är en super vän som jag håller kär- och inte nog med att du är en bra vän, att du dessutom säljer dina Prada solglasögon  till mig är ju helt super duper snällt, hoppas att jag kan hjälpa dig med nått annat.. puss♥

Ikväll har vi varit en sväng till Birsta. Köpte lite blomplant och två nya murgrönor till sovrummet. Daniel köpte en Bobby car till Elias, han är så gudomligt söt när han sitter på den, pappa Daniel är såklart mycket stolt över att Elias gillar den så mycket, vissa har ju en önskan om att nån ska bli en Formel 1 förare....♥

Köpte en ansiktscreme till mig själv på Kicks, Typiskt att allt tar slut samtidigt, måste investera i nytt schampoo och balsam oxå jag använder ju alltid Redken men tror jag ska pröva joico den här gången, undrar om jag hinner fara imorgon?.

Bordsunderlägget till Elias från Barnlycka kom idag, Helt suveränt, Detta är nått jag rekomenderar alla föräldrar att köpa, speciellt om man är rädd om bordet.....

Förresten söta Ingela har börjat blogga kika in här

Imorgon kommer Sara och Mats hit, ganska tidigt tror jag så nu ska jag hoppa i säng så jag är en glad och utvilad mamma imorgon.

God natt





Elias på sin nya Bobby car

Nya ansiktscremen, Detta är fjärde burken jag är inne på, och kan uan tveka säga att detta är den bästa cremen jag någonsin haft. Har även tvätten och ansiktsvattnet till. Helt underbara produkter, dessa rekomenderas starkt:)

Lyktor från Ikea för 39 sek. Tyckte att dessa såg lite juliga ut tidigare men är de bara i rätt miljö funkar de super, Blev så glad idag då jag såg att de kommit i babyblått, det blir ju perfekt inne på Elias rum, Den vita kommer att få flytta in i sovrummet.


-God natt alla där ute, önskar en bebis i pyjamas

Godmorgon eller Eftermiddag..

Kategori:

Idag har vi sovit länge igen vaknade vid 11 tiden så skönt. Igår kväll efter Mcdonalds somnade jag till på soffan, jag låg och halv sov och Daniel tittade på CSI mitt som det är vaknar hjärtat till och gråter, och jag bara flyger upp ur soffan och vad händer då om man har väldigt lågt blodtryck??? Jo jag svimmar som alltid då jag reser mig för fort, Daniel blev som vanligt super rädd, men det är ju faktiskt ingen fara man vaknar ju när man kommer till marken sen är allt som vanligt igen. Har svimmat så många gånger så jag är faktiskt inte rädd längre och dessutom hamnade jag ju på mattan så jag slog mig inte heller. Tyckte mest synd om lilla Elias som låg och grät efter mamma. Älskade hjärta♥

Just nu är vi hos mamma tror vi ska baka lite, eftersom vi ska ha fest här nästa vecka för min farmor som fyller 75 år- skoj!

Här i Sundsvall är det strålande sol idag, passa på att njuta alla
Kram




Blir så full av skratt av detta kort, jag bara älskar Zebror och karl som sitter på med mig haha. Livet är underbart

Mitt i natten

Kategori:

Helt galet och tokigt men nu åkte Daniel och hämtade hem Mcdonalds, mitt i natta! Det är såna här saker jag älskar med Daniel, han är lika spontan som mig. ända skillnaden är att jag alltid vill att det ska hända något medans Daniel kan njuta av att bara inte göra nått.

Jag har målat  och slipat mitt sminkbord ikväll så imorgon ska det bara målas en gång till sen ska alla små tillbehör på plats sen äntligen färdig Jippie!

Imorgon om Daniel slutar lite tidigare ska vi fara på Ikea/ Birsta vi behöver följande:

  • Stång till Elias klädskåp
  • 2 murgröna på rund ring
  • Kolla på vit fåtölj
  • Vit lykta
  • 4 konsoler (om de kommit in nu, har väntat på de länge)
  • 2 hyllplan
  • 2 vita kuddar
Nu ska jag hoppa i pyjamasen innan Daniel kommer....

God natt

En funderare....

Kategori:

Ikväll hade vi ju planerat att gå på Gatufesten men Daniel blir tvungen att jobba istället. Hade tänkt åka in ändå med Elias och träffa Erica och Robin- men jag tror jag står över ikväll, vill ju att älsklingen ska följa med men det är sånt som händer,
Tror jag ska gå ut då Elias vaknar och kanske slipa mitt sminkbord? Överdelen är ju klar men nedre måste slipas och målas.

Har funderat lite idag varför vissa människor vill vara bättre än andra??? Lider de av nån typ av mindrevärdes komplex eller vad?? Eller är det bara jag som råkar ut för såna människor? Förstår att prylar, saker med mera betyder oerhört mycket för vissa, jag gillar oxå saker men inte av den anledningen att vara bättre än andra. Har man möjlighet att köpa ny båt, ny bil, nytt hus,dyra smycken eller vad det nu kan vara Grattis! men sitt inte och skryt för mig hur mycket ni har i årslön då det inte ens stämmer... Patetiskt! Ett tips skippa lögnerna och njut istället av att bara vara er själva!

Jag däremot kan säga att jag är rik- men inte på pengar utan på kärlek massor av kärlek till människor jag älskar♥ Och vet ni vad prylar kan aldrig mätas i kärlek. Daniel och Elias jag älskar er. Tack Daniel för att du ser till att jag har det så bra men att jag åndå får vara mig själv..♥

Känner att detta inlägget blev lite negativt, Men jag hoppas att kanke några får sig en tankeställare och jag hoppas att ingen tar illa upp, eller tar man illa upp så kanske man ska ta sig en funderare...?

Kom ihåg alla där ute att livet går inte i repris så kom ihåg att njuta och va rädda om varandra!

Just nu ska jag bädda rent i sängen och sen njuta av våran underbara son♥

Kram

kläder

Kategori:


Idag har jag på mig kjolen från Lindex och toppen från H&M och tights från H&M, till detta ska jag ta mina Espadrillos oxå från H&M

onsdag

Kategori:

Godmorgon alla där ute!

Idag har vi sovit till 10 och nu är mamma här och vi ska sy lite kuddar, sen bvc med Elias. Ska bli så spännande och se vad han väger, sen måste vi och handla blöjor och våtservetter.

Vad gör ni andra idag?

 

snart slut på Tisdag

Kategori:

Idag har vi hunnit med mycket känns det som, både stan och sy. Just nu nattar Daniel Elias och jag får en liten stund för mig själv, sitter och funderar på hur jag ska få till allt här hemma så det blir precis som jag vill ha det, att inreda ett hem tar verkligen tid. Nånstans känns det som att jag så gärna skulle vilja ha ett hus medans jag trivs så bra här och kan inte riktigt bestämma mig för vilket område jag helst av allt skulle vilja bo i.  Kan det bero på att jag inte riktigt vet vad jag ska göra med jobb och så?? Och framför allt vad bli bäst för Elias? och den stora frågan bygga eller inte?

Nu är det väldigt tyst inifrån sovrummet undra om båda somnade???

Imorgon ska vi på bvc och väga och mäta, så spännande. på kvällen ska vi mysa på Gatufesten. Förresten är det nån som bara ska gå en dag har vi en biljett till salu för halva priset! skynda fynda!

Sov gott




Lyckligaste mamman till världens underbaraste prins

Gardinerna är klara!

Kategori:

Gardinerna är färdigsydda så nu väntar jag bara på att Daniel ska komma hem så ska jag fara till mamma och testa dem. Elias ska få vara hemma och bada med pappa.

Men först av allt ska jag kolla på Allsång på Skansen, sommarens mysigaste program.

Kram

Grattis Elias 8 månader

Kategori:

Har precis kommit hem från stan, köpte en svart kjol och en lingon färgad klänning på Lindex. Köpte lite mer pyjamas och bodys till Elias på Exit. Mormor köpte jätte fina Mumin badleksaker på Rummet till Elias. Tack snälla mormor, leksakerna ska invigas ikväll i badet♥

Just nu dags att börja sy..

 Hej på en stund.

Tisdag

Kategori:

Idag ska jag sy gardiner till mammas relax, blir svarta nästan likadana som jag sytt till mitt sovrum i vitt. Men först ska vi fara en snabbis på stan. Märkte igår kväll eller Daniel rättare sagt, att ett larm sitter kvar på Hello Kitty tröjan, typiskt bara en massa farande i onödan..

kanske hinner vi en snabbis på loppis oxå...

Njut!
   Josefin