Josefins Värld

Vilken underbar helg!!

Kategori:

Hemma igen efter en underbar helg, min systers möhippa blev helt fantastisk rolig!! Ska berätta mer om detta senare, nu har jag precis duschat och tagit på mig min nya pyjamas från Ralph Lauren som jag idag fick i present av min syster för att hon haft så roligt igår, snacka om att ha en omtänksam syster och vän, love you sis!

Bilder från möhippan imorgon!!
Sov gott!

Och du man på väg..

Kategori:

Pussat på prinsarna, gosat med katterna, och viskat hej då med aning låg ton i rösten jagkommeraldrigklaramigtillsimorgonkväll, men gissar ändå att jag kommer få så kul! Styr nämligen min näsa nu mot Uppsala för att ge min syster den bästa möhippan någonsin!!

Dagens detaljer

Kategori: JOSEFIN

 Idag glider jag runt här hemma i nya tights med döskallar från Hm och skönaste stickade tröjan från Ellos
 
och på tal om döskallar, älskar väskan som jag köpte på Mallorca. läder är ju billigt på Mallis så för denna skinnväskan, som är ganska stor betalade jag nästan ingenting.

Att trotsa vintern..

Kategori: JOSEFIN

 Här i Norrland har vi just nu kring 20 minus grader, och det gör att vi idag håller oss inomhus. hoppas på lite mildare temperatur i helgen då jag ska iväg på utflykt hela helgen, kommer sakna mina tre prinsar massor, men ändå ska det bli så skönt att åka iväg, återkommer senare om vart och vad jag ska göra:)
 
Igår jobbade jag och eftersom jag har ett inomhus jobb (tack och lov) så invigde jag vårnytt på fötterna igår, utomhus hade jag ju såklart varma uggisar.
 
Supersköna! kommer från Din sko, och är faktiskt köpta på deras barnavdelning!! därför billiga 299 sek.
 
Jeans skjorta från Gina tricot och nya svarta jeansen från Marc Jacobs.
 
 
 
 
 
 

Birsta

Kategori:

Idag är jag och Elias på Birsta och handlar presenter och byxor till mig, har hittade världens skönaste på Bik bok:) älskar att ha egen tid med Elias !!

Pyjamas party?

Kategori:

Hoppas ni har en härlig lördag:) jag har precis kommit hem från jobbet och mina älsklingar har nu lagat mat medan jag har tagit på mig mina nya mys/pyjamas kläder, nu väntar kidsen på lördagsgodis... Kramar

Fredags mys

Kategori:

Just nu fredags mys i soffan med två av mina prinsar, den minsta sover sött:) vi tittar på Elias favorit program Gladiatorena. Han älskar verkligen detta program hihi :)

Jippie It´s Friday

Kategori: Vardag

Härligt med Fredag! Jag har haft en perfekta dagen. Kidsen har varit på dagis, Jag har hunnit med en promenad, blivit bjuden på frukost av min mamma, fått finaste paketet i postlådan tillsammans med en fin gåva, måste helt enkelt tipsa er senare om denna superfina webshop, Och nu är mina underbara bustroll hemma, vi ska ta lite mellis och sen leka lite innan middagen som kommer bestå av risotto och ja vi får helt enkelt se vad det blir till :)
 
Njut Fredagen!
 
Kanske tänder vi nya ljuset från Voluspa ikväll?
 
Nya familje tavlor på plats
Och nya lampor då jag håller på att städa bort julen, bara nedervåningen kvar nu.

Dag 3

Kategori: MIO

Idag är vi inne på inskolningsdag 3 och jag har lämnat Mio på dagis själv första gången, Duktiga Mimmsi!
Och mamman är ju hur cool som helst,  trodde det skulle bli värre än så här faktiskt!
 
Nu ska jag röja undan kaoset här hemma innan jag hämtar hem kidsen!
 

Gult är definitivt inte fult

Kategori: Barnkläder

Jag kan ju ibland få mina ryck och kan gå helt bananas på vissa saker, som tex fjärilar, cupcakes prylar, döskallar osv och nu senast har jag helt fastnat för  gula barnkläder. Gult är ju så fint men inte det lättaste att hitta, så när jag såg dessa godingar från Hm blev jag superglad:)
 

En oförglömlig dag

Kategori: MIO

Igår den 8 januari 2013 är en oförglömlig dag, Då gjorde Mio sin första dag på förskolan. Duktigaste bebispojken, mamma är så stolt över både lillebror och storebror som var jätte duktig igår.
 
Tänk nu har jag två "dagis" killar i ett tag iallafall sen börjar ju prinsen i skolan till hösten.
 
Life is beautiful!!
 
KRAM
 
Trött kille efter första dagen på dagis, Kläderna kommer från Zara

Första dagen med rutiner igen:)

Kategori:

Idag är första dagen för oss med rutiner igen, kidsen fick kliva upp tidigt, pappan är på jobbet och mamman ska förbereda sig mentalt idag då dagis startar imorgon för båda kidsen:) och snart befinner vi oss i vardagen igen, en lång mamma ledighet lider mot sitt slut..

Inför dagis start

Kategori:

Idag sysselsätter vi oss med shopping inför dagis start:)

Härlig dag i Uppsala

Kategori:

På väg..

Kategori:

Idag har jag lämnat mina tre killar hemma för att själv åka söderut. Prova Tärnklänningen hos en skräddare och shoppa står på schemat samtidigt som jag umgås med en av mina bästa vänner- min storasyster Sofia!

Molo Feber

Kategori: Barnkläder

Jag har på något vis lyckats få Molo feber, Deras kläder har tidigare inte hört till mina favoriter, men nu då vi beställt en overall från Molo och jag inser hur jätte bra den faktiskt är så ska jag även ge deras kläder en chans, (Emma, undrar vem som smittat mig hihi)
 
Mio har ju sin jätte fina  vit/svarta "fluff fluff" overall från Mini Rodini, men jag insåg snabbt att den inte kommer hålla måttet på dagis (förlåt menar förskolan) så då fick denna flytta in hos oss:
 
 
Tänk mammas lilla bebispojke som snart går på förskola:)
 
Molo overallen har jag köpt hos min favorit butik Oii design och här finns LÄNKEN

2013

Kategori: Vardag

Hejsan vänner!
 
Och gott nytt år! vi tog emot det nya året med nära vänner i Härnösand, tack för en underbar kväll!
Nu blickar vi framåt och hoppas på att 2013 har massor av spännande att erbjuda oss.
 
Jag tror på att 2013 kommer att bli ett fantastiskt år, Ett år som är ett helt oskrivet blad och det gillas, Nyårs löften hoppar vi över, men jag har ändå en hel del saker som jag gärna skulle vilja göra.
 
2013 är ju även året då min bebispojke börjar på dagis, närmare betämt på Tisdag, känns såklart i mamma hjärtat, samtidigt som jag längtar till jobbet och möjlighten att bara vara Josefin. året 2012 var jag verkligen mamma på heltid, med både tuffa perioder och såklart helt fantastiska stunder, att bli mamma är det bästa beslutet jag någonsin tagit. 2012 kommer jag även att minnas så länge jag lever då jag i September, veckan innan Mallorca fick magsjuka för första gången på 10 år och övervann till stor del min svåra kräkfobi, trodde aldrig att jag någonsin skulle lyckas! En klapp på axeln där till mig själv!
 
Mn nu säger vi med blixtar och dunder Välkommen 2013!