Josefins Värld

Fredag :)

Kategori: Vardag

Prinsen gjorde klart för mig och Daniel igår kväll att idag ska han sova länge då han är ledig från dagis, jaha sa bara Daniel och jag :) Och nog tusan har han sovit länge inte ett ljud från rummet har jag ännu hört *skratt*

Härligt med Fredag. Både jag och Elias är ledig så vi ska passa på att åka och handla mat tills ikväll (vi ska överaska Daniel med hans favoriträtt- kyckling med jordnötssås) och sen tror jag det blir ett besök på något café för att äta årets första semla:)

Undrar om han vaknar till liv om jag börjar plocka fram frukost? hihi

KRAM


Älsklingsprinsar på kalas♥

Busunge

Kategori: Vardag


Såhär kan man visst hitta busungen om man tittar bort för länge..
Sittandes på köksbordet med banan chips:)

Taxfree shopping

Kategori: Josefin shoppar

Då man ändå är ute och åker båt måste man ju passa på att köpa lite nytt till badrumsskåpet;)



Härliga dag

Kategori: Vardag

Idag är jag super glad, dagen har inte kunnat starta bättre, kanske har det att göra med att jag sovit i sängen hela natten istället för att somna framför tvn? :)

Nu på morgonen har jag hunnit med att prata med Monica och planerat då vi äntligen ska hinna träffas, pratat med världens bästa Anna på dagis och kollat så Elias har det bra idag, då det är hans första dagis dag på superlänge.

Och nu ska jag bege mig till tvättstugan för att hänga lite tvätt och stryka (to.m det känns skoj idag) sen bär det av till stan för att äta lunch med mammsen.

Ha en underbar dag, det ska jag absolut ha!

Kramar


Idag passar jag på att inviga nya Gant tröjan som jag fick av Sofia och Uffe i julklapp♥


Godmorgon Söndag

Kategori: Vardag

Idag väntar födelsedagskalas hos Elias kompis Ines:) Sen funderar jag på att antingen tvinga mamma eller Danne att följa med till Birsta, undrar om jag lyckas?

Ha en underbar Söndag!


crazy prins på färjan på väg till Finland:)

Fredag

Kategori: Vardag

Idag har jag jobbat min första dag på snart tre veckor.Måste säga att det var riktigt skoj att börja jobba igen med massor av ny energi:)

Gårdagen var helt fab, vi har drömt oss tillbaka hela dagen. Riktigt roligt hade vi på examensfesten, dessutom fick vi det absolut bästa bordsällskapet- Elsa och David. Tack för en underbar kväll Jessica!


Jessica och jag igår kväll (insåg även att det är dags att gå till frissan med min lugg *skratt*)


Just nu är Fredagsmyset igång, pyjamaserna är på, maten är precis färdig i ugnen, Let´s dance startar snart, Ljusen är tända..
En helt perfekt Fredagkväll med andra ord!

Kramar



Party time

Kategori: Vardag

Nu ska vi fara iväg på examens fest och fira världens bästa Jessica, som varit superduktig och fått två stipendier och nytt jobb på samma dag:)
You go girl!

Ser fram emot en härlig kväll!




God kväll

Kategori: Vardag

Kikar in och gör ett snabbt inlägg:)
Här hemma hos oss ikväll har vi haft lite avskedsmiddag för Sofia och uffe som åker hem till Uppsala imorgon:( Det kommer bli supertomt då vi levt så tighta nu under julen.
Men jag och prinsarna har redan en trip inplanerad då vi åker till dem:)

Nu ska jag ta hand om disken innan Criminal Minds börjar på tvn, det slutade ju så spännande igår... :)

Sov Gott!


Gjorde enkel middag idag- Kycklingsallad


Julkulor

Kategori: Jul 10

Nu då vi var i Finland fick jag en julkula av min pappas faster Inga-lill, precis en sån som jag letat på loppis jätte länge, tror ni jag blev glad:)
Undrar hur gammal den egentligen är? pappa gissade att den är nån gång från 1940 talet.
Hur som helst så pryder den min julgran de sista dagarna nu innan granen ska kastas ut.
Tack snälla Inga- lill♥

1 Januari 2011

Kategori: Vardag

Igår då vi precis skulle börja göra oss klara för att åka på nyårsfirande insåg jag ganska snabbt att detta kommer inte gå. Elias hade första gången jag tog tempen på honom nästan 39 och den stannade inte av innan den var strax under 40 grader. Jag kände mig allmänt jätte förkyld,yr och med lite feber, men hur som helst hade jag absolut kunnat åka ändå, men att ta med Elias ut det kändes inte ok:(
Idag efter mer än tolv timmars sömn mår vi bättre, stackars Danne bara som verkar få sitt idag:(

Våran kväll blev inte så tokig ändå, vi tittade på tv, stod i fönstret och tittade på alla raketer,åt god mat, och tolvslaget skålade vi in i soffan med pyjamaserna på:) Jag älskar er prinsar♥

Så synd bara att vi missade firandet i Härnösand med Maggan & co det hade vi sett fram emot massor..

Idag ska vi ta det lugnt hela dagen, antar att det är Daniels tur att ligga på soffan idag. Om orken infinner sig ska jag packa upp våra resväskor från Finlandsresan.

Ha en underbar första dag på det nya året
Kramar!