Josefins Värld

Idol paus

Kategori:

I Idol pausen har jag passat på att duscha och gjort ansiktsmask. Fick duschcreme, peeling mm från Body Shop av Erica och Robin då jag fyllde år. Själklart hade hon köpt min favoritdoft- Cocos. Tack underbara, det va underbart att duscha ikväll :) Har äntligen köpt en ansiktsmask, tyckte så synd om mig själv då jag hade ont i benet... haha
Nu dags för Idol igen..


Presenten från Body shop som jag fick av Erica och Robin

Nya ansiktsmasken. Estee Lauder såklart :)

Ett nytt läppglans från Maybelline fick oxå följa med hem. Det är jätte längesen jag använt läppglans, för det första så är man så nära Elias hela tiden och då tycker jag synd om honom då han blir kletig och för det andra så är jag mer en läppstifts-tjej. Men hoppas att detta är bra :)

Idol

Kategori:

Ljusen är tända, disken är i diskmaskinen, Elias är badad och tvn är påslagen, bara Daniel som fattas, hoppas han kommer hem snart..
Hade hoppats på att vi skulle hinna se Idol tillsammans ikväll..
Vill bara njuta av mina älskade som betyder allt, Jag är så lyckligt lottad som får vara mamma och fru till mina underbara.
Livet är underbart!

                    kramar

                                           


             
                                                                                           

Gummistövlar

Kategori:


Dessa gummistövlar skulle jag vilja ha till Elias i höst/vinter. Men just nu verkar de vara slut på lager :(
De finns iallfall på www.stockiddo.se

Bilder från mitt födelsedagskalas med familjen

Kategori:










Ingen sömn här

Kategori:

Elias vägrar att somna idag! Men just nu tror jag att han är övertrött..  Kanske ska jag gå och göra ett insomningsförsök till?
När Elias somnat ska jag lägga mig på soffan och titta på Andra Avenyn, Känner att jag behöver vila så mitt knä blir bra fortare.


Lillis har då inga problem att somna, speciellt inte på en Lexington kudde..... :)

Nu är sängen bäddad

Kategori:


Nu har vi bäddat rent i sängarna och satt de nya Lexington kuddarna på plats

Underbar Höstdag

Kategori:


                        De här underbara Blommorna fick jag av Monica och Fredrik på min stora dag.


Idag känns mitt knä bättre än vad det gjort på väldigt länge :) Jippie! Veckan som gått har verkligen varit en plåga.
Idag ska vi bädda nya lakan i sängen och sätta dit mina nya kuddar från Lexington som jag fick av mamma och pappa igår.♥
Vill passa på att tacka alla som uppvaktad mig denna helgen. har verkligen fått jätte fina presenter♥ Och tack alla ni som ringde och skickade sms, det va helt galet igår hur många sms jag fick. Tusen tack alla♥

Just nu dags att ägna mig åt prinsen som sitter och läser Veckans nu på golvet ;)

                  kramar

                                          

Nytt jobb

Kategori:

Vilken födelsedag redan. Jag ska nämligen byta jobb! Det känns som en sten släppt från mitt hjärta, detta kommer bli så bra!
Allt ordnar sig till slut...

                                                  

Hipp Hipp Hurra idag är det min födelsedag!

Kategori:

Idag blir jag 25 år! helt galet! Förra året vid den här tiden gick jag bara och väntade på att Elias skulle komma till världen!
Kommer så väl ihåg att jag några dagar tidigare legat inne på sjukhuset eftersom jag hade så problem med mitt hjärta som slog så fort.  Men nån prins behagade inte komma tidigare fast mamma va så sjuk :) Och tänk nu sitter han här på golvet och fyller snart ett år, Vårt lilla mirakel!

Idag ska jag bara göra saker jag gillar, inga massa måsten.

Ikväll kommer min underbara familj och fikar :)

Njut av livet

                   

Här är jag för exakt ett år sen, med stor mage, svällda ben och allt annat som hör till haha

Söndagkväll

Kategori:

Nu sover prinsen och jag och Daniel ska sega framför tvn.
Vi blev bjudna på middag hos mamma och pappa ikväll, supergott! Sen passade jag och Elias på att låna deras badkar. Gud så mysigt det va. Mormor va så snäll att när Elias badat klart fick jag ligga och bubbla ett tag själv i riktigt varmt vatten. Det gjorde susen för mitt knä som nu för första gången på länge känns lite bättre :)

Nä nu dags att ägna mig åt min underbara man...

Ha en underbar kväll

                         


Det här underbara halsbandet från Mango fick jag av Jessica och Andreas igår. I Love it! detta kommer absolut bli en av mina favoriter. och så passande- en sko... Tack kära vänner♥

Söndag

Kategori:

Mitt knä fortsätter att göra jätte ont, imorgon måste jag ringa vårdcentralen, hoppas de kan göra nått mot saken?

I övrigt idag så tar vi det bara lugnt och njuter av att det är Söndag. 
Imorgon så är det ju min stora dag :) så jag antar att det kommer lite främmande imorgon, så att hinna baka ikväll vore ju ingen dum ide....

Ha en härlig dag

                      


Detta kortet är taget då vi va på stan sist. Många som berömde och frågade varifrån min kofta är. Kan säga att den är säkert 4 år gammal och kommer från Lindex.

Bilder från igår

Kategori:

Det va så underbart roligt igår kväll! Tack alla underbara vänner för presenter och sällskap, Hoppas vi snart kan träffas alla igen :)


Lite tid över

Kategori:

Nu väntar vi bara på att våra gäster ska komma.. Perfekt att det blev lite tid över så jag får chans att vila mitt knä lite:)

Elias har turen att han ska få vara med mormor och morfar, ett klokt beslut tycker jag, han kommer få det mycket bättre där ikväll. Underbara prinsen.

Kramar

                          
                  

Fixar och donar

Kategori:

Här håller vi på och fixar och donar för fullt inför kvällen, Gud så roligt det ska bli och massor av kort ska knäppas.
Ska snart ta mig en lång varm dusch (gör inte lika ont i mitt knä då det är i värme) sen ska håret lockas och min lilla svarta ska på :)

Hoppas ni har en lika underbar Lördag som mig!

   Kramar
                     

Fredag

Kategori:

Idag är det Fredag, men inte en lika mysig Fredag som det brukar vara med tanke på att min fot/knä värker så jag knappt tar mig framåt, Daniel ska jobba riktigt länge och dessutom behöver det städas inför imorgon..
Men den övriga helgen håller jag tummarna för kommer bli underbar. Ska bli så roligt att träffa alla vänner imorgon, kommer få massor av ny energi, det känner jag på mig.

Just nu håller jag på att jobba lite i pappas butik och efter det så ska jag skynda mig ner på Systemet, tur att jag har mamma/mormor som hjälper mig♥ speciellt nu då jag inte kan gå..

Usch vilket negativt inlägg detta blev. Men egentligen är jag på riktigt bra humör, det gäller att blicka frammåt och njuta av varje ögonblick :) Fast det vissa dagar känns tungt. Tur att jag har äran att vara mamma åt underbara Elias för han behöver man ju bara titta på så har man ett stort leende på läpparna.

Njut av Fredagen...

           

Torsdag

Kategori:

God morgon underbara Torsdag!

Vädret är underbart, och vi är på ett alldeles fantastiskt humör.
Pratade just med Ingela och jag tror att vi ska ta med våra prinsar och åka och bada, härligt eller hur?

Känns som jag har koll på läget inför Lördag nu :)

Inte ens min onda fot kan få mig på dåligt humör idag...

Ta vara på livet kära vänner!

Kramar


Tisdag

Kategori:

Har precis kommit hem från simningen. Det gick riktigt bra idag fast jag tog det lugnt med tanke på att jag har så ont i foten sen i Söndags då jag va ute och sprang. Så jag hoppas att det inte är sämre imorgon, men simning brukar ju vara väldigt skonsamt för kroppen?

Jag ska investera i en baddräkt, ja ni läste rätt en svart baddräkt som håller allt på plats då jag simmar, är så trött på mina badlinnen som inte alls sitter där de ska och dessutom blir de tre strl större i vattnet. och små trekants bikinis som man hade tidigare, ja vad säger man? de får lixom vänta ett tag.. ganska länge oxå är jag rädd för;)
Tänk vad man spenderade mycket tid tidigare till att fundera på vad man tex ska simma i, nu för tiden vill man bara att det ska "fungera" är det för att man är mamma eller för att man blivit "vuxnare" och därav mer självsäker? Eller kanske lite av båda?

Imorgon ska jag jobba nån timme mitt på dan sen när jag kommer hem måste jag bara ta mig tid och planera inför min födelsedagsmiddag på Lördag, Inte likt mig att inte ha planerat nått alls... nästan så jag blir lite stressad i skrivande stund..
Har iallfall tänkt att alla vänner kommer på Lördag och kära familjen på Söndag eller Måndag ja så långt har jag ju iallafall kommit, alltid en början....

Nu ska jag äta lite kvällsfika och sen väntar sängen på mig..

Kramar

                         

Ljusparty

Kategori:

Nu ska vi göra oss klara och fara en sväng på Birsta. Ska gå in på Panduro och köpa lite saker så jag kan göra inbjudningskort tills Elias fyller år. Ska titta efter en mössa till Elias på Lindex, skulle vilja ha den med fem myror är fler än... och gärna i blått, hoppas det finns?

Efter Birsta åker vi till Erica på ljusparty...

Ha en superkväll

                                       

Vinterjacka?

Kategori:


Denna jackan från Odd Molly skulle jag inte tacka nej till. Tittade på den då jag va på NK i Sthlm men av nån konstig anledning så testade jag den inte.. Typiskt mig.. Men jag ska ju snart ner igen så..
Bilden kommer från:www.readheofsweden.se

Måndag= sol

Kategori:

Idag valde prinsen att slå upp sina blå redan vid åtta. Trodde att jag skulle vara tröttare än jag var, men det gick riktigt bra att kliva upp.
Idag har jag ingen aning om vad dagen har att erbjuda? Det verkar ialfall bli superhärligt väder så antagligen tar vi en promenad eller kanske går en sväng på stan? Ida skrev i sin blogg att ikea har tagit fram julsaker så det skulle man ju nästan behöva åka och kika på, Tycker ikea tar fram julsakerna tidigare och tidigare för varje år. På tal om jul jag har fått hem Elias julgranskulor med mumin på, De är helt underbara!

I Lördags på morgonen fick jag ett sms av min syster som är i Uppsala med Ulf, det stod:

Hej, ville bara berätta att jag numera har en pojkvän. kram Sofia

Så vad det med det, så nu kan alla sluta fundera haha. (få se om Sofia snart ringer och är sur nu när jag skrivit detta haha)

Mitt hjärta smälter när Elias far runt på golvet och säger: Mammmamaaaammma underbara hjärtat, mitt allt♥

Livet är underbart

                                     

God natt fantastiska dag

Kategori:

 Vilken fantastisk dag det har varit. Vi har i stort sett varit ute hela dagen, mera soldagar vill vi ha!!
Jag och Jessica sprang i stort sett ett helt varv runt sjön idag, inte illa eller hur? Och inte va jag lika trött och slut heller som de andra gångerna. Det ända som jag känner av är att jag får ont i ena hälen måste vara  nått tok med skona?

Imorgon åker Daniel iväg och jobbar i 2 dagar, tråkigt men sånt som måste göras.
Elias och jag är bjuden på ljusparty hos Erica imorgonkväll, ska bli riktigt skoj och dessutom behöver ljusförrådet fyllas på.

Nu ska jag passa på att njuta av min älskade

Sov Gott

                       

Underbara höstväder

Kategori:

Vilket härligt höstväder det är idag! Jag har alldeles nyss varit ute på en kort promenad med mamma. Elias sover ute i vagnen och ser ut att ha det så skönt..

Idag på eftermiddagen ska jag träffa Jessica för en promenad/springning, kanske skulle Ingela följa med oxå???

Annars så tar vi det bara lugnt idag och njuter av det underbara vädret...

Ha en underbar höstdag 

                 

Här kommer lite bilder från dopet igår:


Elias och mamma i kyrkan

Världens underbaraste. Det gick ganska bra i kyrkan men efter ett tag så började han tröttna..

Här döps lilla Ella Novalie

Elias och vårat gudbarn Ebba som är Ellas storasyster

Svårt att fånga båda på bild...

Katja och Jimmy, Ellas och Ebbas mamma och pappa

♥KÄRLEK♥

Ellas dag

Kategori:

Idag har vi vari på dop. Det va lilla Ella Novalie som döptes. Det är nått speciellt med barndop i kyrkan. Så mysigt på nått vis och jag bara älskar när alla sjunger tryggare kan ingen vara. Jag är så glad att Elias är döpt. Det hör til på nått vis. Alla tycker ju självklart inte samma som mig, Men jag förstår mig inte riktigt på föräldrar som väljer att inte döpa..?? Och frågar man får man oftast till svar att man vill att de ska välja själva.. Välja själva??? I vilken ålder ska man då vara för att kunna välja?? Nä kyrkan är bra, och som jag brukar säga: Gillar man inte kyrkan då har man aldrig haft några "riktiga" problem. Nu är det absolut inte så att jag är religös på nått sett men ibland tycker jag bara att man borde stanna till och tänka.... De beslut vi tar påverkar faktiskt våra barn mer än vi tror..

Min kamera är fullspäckad med kort- men sladden är hos mamma och pappa... så bilder får ni se imorgon.

Nu ska jag och Daniel äta varsin Chockladmuffins från Mcdonalds och förhoppningsvis se nån bra film..

Ha en härlig Lördagkväll...

                                    

Friday

Kategori:

Nu ska träningskläderna på och sen ska jag ut och springa med Jessica. Känner att jag är riktigt slö och skulle helst av allt bara vilja ligga på soffan.. Men jag vet att det kommer kännas skönt då jag kommer hem igen .)

Dagen har vi spenderat på stan med mormor. Köpte en klänning på hm till dopet, ett par jeans på gina tricot och strumpor till Elias. oxå blev ju dop presenten inhandlad såklart, men det kan jag inte skriva vad det är här.... En härlig dag har det iallfall varit :)

Ikväll är vi bjudna till Sofia på middag. Ulf ska laga italiensk mat, så kvällen ser vi fram emot, tror aldrig att jag ätit riktig italiensk mat??

Nä nu dags att sätta fart :)

                                              

God natt

Kategori:

Nu är vi hemma igen efter en jätte god middag. Vi hade till och med sån tur att mamma passade Elias så vi fick fara och handla lite. Tack snälla mamma/mormor du är något utöver det vanliga, vi älskar dig♥

Nu har jag tänt ljus och ska titta på kvällens avsnitt av Idol sen ska ja lägga mig, vill vakna och vara en pigg och utvilad mama imorgon. Förresten köpte tidningen Mama idag så kanske hinner jag bläddra lite i den oxå??

Sweet dreams

                                

dålig dag

Kategori:

Shit vilken dålig dag jag har idag... Inget går som jag vill.  och inte nog med det. Alldeles nyss va tjejen från Gangstar barnkläder här och ni vet när man öppnar och där står världens gladaste fräschaste människa där och själv så har man inge smink oborstat hår fula mjukisbyxor och ett linne där bh:n och amninginläggen sticker upp... härlig syn va? Dessutom va det ju inte direkt städat här.. Men vadå shit happens livet går vidare haha jag skyller på att jag är småbarns förälder haha.
Men jag måste tillägga att det är då första gången jag haft en sån här piss dag på evigheter, Tur att man har världens underbaraste prins som piggar upp en. Tänkte nästan ringa och avboka med mamma men för tusan nu får jag skärpa mig!

Nu ska jag bara tänka postitiva tankar och le haha

Hoppas ni har en bra kväll

                                                     

Kika in.....

Kategori:

.... här  finns hur mycket som helst. Jag beställde Mumin julgranskulor och Mumin pepparkaksformar till Elias. Tänk vad fina julgranskulorna kommer vara i Elias egna lilla gran i jul.

                                                                                   

Tjohoo

Kategori:

Vi hoppade över stan idag. Elias ville inte somna nån gång och jag kände mig bara seg. Men nu när vi sovit två timmar är vi på G igen. Men stan får vänta tills imorgon istället, tror vi ska försöka åka direkt på morgonen så har vi det gjort.
Imorgon är det fredag igen, Hurra! Denna helgen är väldigt fullbokad med massor av roliga saker:)

Ikväll vid sju är vi bjudna på middag hos mamma och pappa. Blir tight schema ikväll, men vi måste bara fara och handla, vi har inte ens smör till smörgåsarna..

Nä nu är det nog dags för lite tillfixning

                                                            

Grattis Erica!

Kategori:

Idag fyller våran allra bästa vän Erica år. Hipp hipp hurra! Vi bara längtar tills vi träffas och får tårta ;)

                                                                     

I övrigt så ska vi fara till stan och inhandlade lite dop och födelsedags presenter, Ska se om jag hittar nån fin tunika till mig själv oxå..

Ha  en bra dag
                                  

Hemma igen..

Kategori:

... Och jag tycker nog att det gick ganska bra, Vi gick fem lyktstolpar och sprang tio, perfekt start för mig :)

Hade världens tur då jag kom hem för världens bästa Daniel och Elias hade gjort mat till mig, så det va bara att hoppa in i duschen och sen äta. Lyxigt värre.

Nu ska vi tända lite ljus här och ha riktigt Onsdagsmys, ska se om Daniel kan fixa så vi kan se Idol??

Ha en happy kväll
                                      


tre Ladies på springtur. Ingela kom och sprang med oss oxå alltid skoj när man är många. Tack för ikväll brudar!

Nu åker jag iväg...

Kategori:

... och joggar.. Önska mig lycka till,, haha

Plantering pågår

Kategori:


Elias hjälper oxå till att plantera:)

Mama på stegen. Vi har egen ingång till våran lägenhet och jag tycker det ger ett mycket mer välkommnande intryck om man har lite blommor vid ingången.

Denna står ute på våran balkong

Och dessa oxå

Detta fågelhuset köpte jag då vi va i Sthlm, Har länge letat efter ett jag velat ha och detta hittade jag inne på en "skräp" affär på Östermalm för endast 99 sek

Mormor kom förbi då vi höll på att plantera..

Onsdag

Kategori:

Idag har vi hunnit med en hel del på morgonen. Så nu ska vi klä på oss och gå och plantera lite ljung som vi ska ha på balkongen.
Tror jag ska plantera dem i bildäcks korgen? Sen när vintern kommer då åker korgen in så den kan användas som tidningskorg. Även fast korgen va så billig så är jag riktigt rädd om den, hoppas den kommer hålla länge?

Ses snart
                      

Skor

Kategori:

En av mina absolut högsta önskningar ( då det gäller prylar) är att få äga ett par Manolo Blahnik skor. Undrar om det någonsin kommer stå ett par i min garderob?? Ingenting är ju omöjligt sägs det ju  ;=)



Flytta gärna in hos mig:)

Lästa alldeles nyss att Manolo ska samarbeta med Marimekko, hur häftigt är inte det? Jag älskar ju även Marimekko♥
Detta måste visas för Daniel ;=)
bilden kommer från www.Elle.se

Blivande simdrottning??

Kategori:

Har precis kommit hem från några längder på badhuset. Och jag tycker ärligt talat att det gick lite sämre än jag trodde det skulle göra. Men när man tänker efter så är det närmare 2 år sen jag va där och  tränade sist. Hur kunde det hända?? Jag som älskar att simma, Men nu jävlar ska det bli ordning på Josefin!! Varje Tisdag ska här simmas framöver!!

Imorgon ska jag träffa Jessica igen och gissa vad vi ska göra?? Jo ut och springa.. bra eller hur?? Få se hur knäckt jag är imorgon kväll haha

Nu ska vi tro det eller ej äta Mcdonalds.. Kvällen började ju så bra med simning haha....

Ha en härlig kväll

                                                        

Jeans provning

Kategori:

Nu är jag påklädd fixad och klar så nu sitter jag bara och väntar på att prinsen ska vakna så vi kan fara och uträtta lite ärenden.
Elias valde att somna lite sent idag, ingen aning om varför? Han brukar vara noga med sina rutiner..Kanske för att han sovit så bra inatt?

Medans Elias sover så har jag passat på att testa en massa gamla jeans, ni vet såna där dessa kommer jag nog kunna ha igen.. NOT! Jag har ett par favoriter från Fornarina som jag så gärna skulle vilja kunna ha, men det är denna hängiga mage.. Över låren och allt det andra passar de men just att magen... Ja ni förstår säkert. Sen så är ju inte jag direkt den som gillar att banta.. men måste man så måste man.. Eller så kan man ju bara gå och köpa ett par nya (ev likadana) i en större strl? och må bra och njuta av livet istället haha tror jag satsar på det sista..
Man vill ju inte direkt gnälla på magen heller eftersom det bästa och underbaraste i världen har legat där :) Jag har hellre en hängig mage än är utan mitt allt! Elias är den bästa gåvan jag någonsin fått, mamma älskar dig prinsen♥

Det planeras en resa till Kanarieöarna i Januari, hoppas hoppas det blir av, tycker vi är värda lite semester:) Det är ju inte så fruktansvärt hett på kanarieöarna i Januari heller med tanke på prinsen. Och skulle olyckan vara framme så har de ju bra sjukvård där.. Så detta ska nog fixa sig!!


  //
 
            


Härliga Gran Canaria. Tänk vad härligt att få fara mitt i hemskaste vintern.

Underbara morgon

Kategori:

Hela familjen har sovit så skönt hela natten. Jag känner mig riktigt utvilad och har en massa energi idag!

På Lördag ska vi på dop då lilla Ella ska döpas. Och som vanligt har man ju ingenting att ta på sig.. Men jag funderar på att köpa några snygga pumps och ta en svart klänning till, kan man förresten ha svart på ett dop?

Ljung till blomlådorna ska oxå inhandlas, tror kanske att vi får ta oss en tur idag.. om prinsen tycker det är lämpligt?

Ikväll står simmning på schemat, gå så skönt det ska bli!

Ha en underbar dag!

   Kramar
                               


Elias vill helst stå upp överallt nu, och favorit stället är vid sängen. Han har på sig sina Ferrari/puma skor som Daniel köpte i Tyskland då han va på Formel 1. De inhandlas då Elias låg i magen och tänk nu äntligen passar de. Så dessa tror jag ska användas flitigt ett tag.

Promenix

Kategori:

Har precis kommit hem efter en promenad runt Sidsjön med Jessica, så mysigt.
Jessica är det absolut bästa sällskapet man kan ha, alltid lika snäll och på bra humör, You made my day ♥ Är så glad att du är min vän♥
Elias va inte på riktigt lika bra humör, men det gick bra ändå :)

Nu har äntligen Daniel kommit hem från jobbet så nu ska jag lägga prinsen och sen ta en lång dusch. Ikväll blir det en tidig kväll, ska tvinga Daniel att massera min nacke lite tror jag.. få se hur det går???

                                                                                   


Jessica på promenix

Vi klädde på oss mycket kläder och tur va det för det va riktigt kallt, nästa gång får mina vantar oxå följa med.

Vi stannade och kollade när de matade ankorna, Elias gillade dem och hade han fått välja hade vi nog stått kvar där än och tittat.. haha

Mannagrynsgröt

Kategori:

Mamma/mormor har precis kommit hit och vi håller på att laga mannagrynsgröt Yummy! Det är en favorit som jag haft sen jag va liten.

Elias och jag va så trötta tidigare så vi gick och la oss och sov en nap på två timmar, sen kom underbara mormor hit..
Känner att jag har svårt att komma igång igen, detta kommer nog bli en mysdag.. = Ingenting alls gjort, men såna dagar måste man få ha oxå...
                                                                  
                                                                       

God Morgon!

Kategori:

Idag är jag aningen trött, undrar vad det kan bero på?? haha

Natten har varit lugn. Elias har inte hostat så mycket, antagligen va han alldeles slutkörd igår då han la sig för han har sovit i ett svep ända tills 09.30 då han väckte mig. Men det är klart att det tar på för en liten att vara förkyld...

Undrar vad denna underbara dag har att erbjuda då??
Kanske en promenad? Eller en tur till stan?
Nånting mysigt ska vi försöka hitta på med tanke på att Daniel jobbar länge idag.

Hoppas att ni alla får en härlig start på veckan

                                                                  

Natti natti?

Kategori:

Helt galet att jag är vaken fortfarande....
Känner mig inte trött men jag har en känsla av att jag somnar så fort jag lägger huvudet på kudden.

Ikväll har jag förresten sett Sex and the city. Vilken underbar film, nästan så jag måste se den igen..

Nä nu tror jag bestämt att jag gör ett försök att somna...

Natti Natti

                               

Länken fungerade inte.....

Kategori:

..... så här är adressen istället www.funkymariedesign.se
Finns hur mycket fint som helst, det är så lätt att bara "klicka hem" en massa utan att tänka innan.. haha

                                                     

                                                            

Önskning

Kategori:


Detta halsband har jag önskat mig av min syster i födelsedagspresent.... Önska kan man ju alltid göra.. haha
Gillar ni det oxå så kan ni beställa ett här.

Söndagsmys

Kategori:

Har nu kommit hem från jobbet och det gick bra att jobba- som vanligt :)
Eventuellt i början på nästa år kommer jag bli schemalagd varannan Lördag mellan 12-15, Inte många timmar men det passar mig perfekt.

Vi ska alldeles stax äta lasagne, sen ska jag göra ansiktsmask och mysa med mina älskade.

Hoppas ni andra har en lika underbar Söndagkväll som mig?

Kramar




Kort från våran undebara bröllopsfest, tänk iår är det fyra år sen....

Inget att ta på mig?

Kategori:

Sitter här och funderar på vad tusan jag ska ta på mig på jobbet imorgon, På nått vis har jag bytt stil sen jag blev mamma, eller bytt? tappat min stil kanske? Eller så är det bara så att jag är inne i nån typ av "mamma" stil haha.
Och visst är det konstigt att fast man står och tittar in i en överfylld garderob har man ingenting att ta på sig, haha.
Idag när vi åkte på Birsta sa jag till Sofia att kanske hittar jag nån fin tunika att ha på mig imorgon?
Vi letade på och till slut testade jag ett par mys byxor från hm.
Jag säger till Sofia:
- kanske ska jag bara köpa dessa??
Sofia svarar:
. ja det är fina, speciellt om du ska ha på dem imorgon, haha
Min syster är så underbart rolig, så många roliga stunder vi har haft tillsammans, alltid blir det nått tok när vi är på G.
Mysbyxorna blev då iallfall inköpta, medans jag inte har nått att ta på mig imorgon, om jag inte såklart tar mysbyxorna då haha.

Så fort jag kommer hem från jobbet imorgon ska jag mysa med Daniel och Elias och bara vara, dra på mig mina mysbyxor och sedan ägna hela kvällen åt de jag älskar mest i världen♥

Nä nu är det nog dags för lite/mycket godis och en massa kärlek♥

Sov Gott alla!

                                         

Kyckling och ris

Kategori:

Just nu lagar Sofia och jag kyckling och ris. Daniel är iväg och fiskar med Robin..

Förkylda har vi lyckas bli igen allihopa! Hur lyckas vi?

Vi har då varit iväg en snabbis på Birsta, köpte nya mysbyxor till mig själv och byxor och tröja till Elias, allt från hm.

Imorgon ska jag iväg och jobba några timmar, hoppas förkylningen är bättre bara....

Nä nu ska jag återgå till matlagningen så jag inte bränner fast riset i botten....

Ha en mysig Lördag kväll

                                            Kramar
                                                                       

Just nu

Kategori:

Just nu hemma hos Sofia och värmer oss vid hennes kamin. Vi ska alldeles snart hem till oss. Vi ska beställa hem indiskt blev inge laga mat ikväll...

Ha en härlig fredagkväll

                                                  

Elias nya flaska!

Kategori:


Man kan nästan tro att jag bytt ut mitt barnvagns- beroende till nappflaskor istället. Denna hittade vi på Nk då vi va i Sthlm, kunde bara inte låta bli att köpa den :)

Elias testar nya fåtöljen..

Kategori:





Äntligen!

Kategori:

Våran lilla underbara snoriga prins har nu fått sin första tand. Antagligen är det därför han varit på lite dåligt humör???
Mamma och pappa älskar dig♥

Idag på förmiddagen har vi tagit hand om lite tvätt och nu på eftermiddagen har vi varit in en sväng på stan och köpt kransar till mitt nya vitrinskåp (som inhandlades igår). Vi hann med en räksmörgås på Eclair med mormor oxå. Alltid lika mysigt att vara med mamma/ mormor.

Ikväll ska vi äta en riktigt god middag och fira att Elias fått sin tand :)
Och ni, det är ju FREDAG, så njut!

Kramar
                        



Idag har Elias på sig tröja och byxor från Gangstar, halsduk från mexx och strumpor och mössa hm vita bodyn kommer från Exit.

mamma/mormor pratar i telefonen på Eclair... som vanligt haha, Tack för supergott fika mamma/mormor♥

Elias va på sitt allra bästa humör :)

Mama på café. man kan nästan tror att jag gör tummen upp.. haha

Mina nya stövlar

Kategori:


Dessa stövlar har jag köpt fast i svart. De kommer från Vaga Bond och jag har köpt dem på Nilson

Gangstar barnkläder

Kategori:

Alla ni som betällde kläder på mitt klädparty. Kläderna har nu kommit! Så hör av er så får ni eran "påse".

Kramar
                              
                        Idag har Elias på sig "gratis kläder" från Gangstar. Helt underbara kläder förrutom att de är lite trånga i
                        ärmarna.

Förkylda- igen?

Kategori:

Min lilla älskling är snorig idag! Vi vill ju absolut inte bli förkylda igen, så vi för hoppas att det stannar vid snorning.
Vi har då varit ute på en kort promenad iallafall och plockat lite äpplen. Vi hade egentligen tänkt träffa Ingela och William idag, men eftersom Elias är snorig så får det bli en annan dag.

Tror jag ska baka en äppelkaka....

Ha en fortsatt trevlig dag!

Här kommer lite bilder från idag, Se och njut!






Shit!

Kategori:

Shit vad dålig jag är på att blogga!!
Men jag lovar att det beror på att jag i stort sett är dator lös, men snart så.. har jag min egen, bara min ingen som ska ha datorn när jag vill ha den eller att nån precis ska se på tv då .. ( Vi har datorn i tvn) så skönt men den som väntar på något....

Igår blev det ett snabbt stan besök, men jag hade världens underbaraste sällskap nämligen Erica och hennes mamma Eva-Britt♥ Jag har spenderat så mycket tid med de två så jag anser att de är min familj. Eva - Britt har många gånger agerat min extra mamma.. Tack för att ni finns♥

Köpte lite förvaringslådor från Sia Kids till Elias. Jag har länge kollat på dem och nu när det va 50% så kunde jag inte låta bli längre. Jag gillar Sia kids så mycket! Snart har jag nog allt.. Tjejen som jobbar på Living ( där de säljer Sia Kids) är så underbart trevlig och idag när jag va in köpte jag en ställning med tre galgar på, svårt att riktigt förklara hur den ser ut. Och mitt iallt när jag frågar om sia kids sänggavlar så har hon en på lagret i blått och allt, Hon fixar världens bästa pris på den men tyvärr fick jag ju inte hem den i bilen, men den ska hämtas så fort som möjligt. Kommer bli så fint i Elias rum. Underbar service det är det bästa jag vet!  Väntar bara på att när Elias blir större kommer han att säga:
- mamma, jag vill inte ha de här möblerna jag vill ha Batman saker...
haha,den dan kommer jag att smälla av!

Köpte ett par nya stövlar från Vaga Bond idag, Gillar dem skarpt, men ska pröva dem ordentligt till jeans imorgon. Kan man förresten börja använda stövlar nu?? Känns som det är för kallt för ballerinor men för varmt för stövlar.. kanske bara jag som är konstig?

På tal om nått annat. Jag har precis prövat en fuktighets mask från Clinique som blev alldeles varm då man la på den. Problemet är att jag fortfarande är alldeles röd... Skit mask, men så är det när de försöker lura på mig nått annat än mitt kära Estee Lauder.. haha Kan bara säga aldrig mer igen....

Nä nu är det dags att säga : Tack och Godnatt ses imorgon

                                                              kramar
                                                                               


Hittade ingen bild på sänggaveln och klädhängaren men här är lite andra saker från Sia kids

Stanna tiden...

Kategori:

Sitter just nu i skrivande stund och funderar på om jag ska ta med mig Elias och fara till stan, känns jobbigt att göra sig klar men det är ju så tråkigt att bara vara hemma. Egentligen så hade jag tänkt åka och simma ikväll men Daniel ska jobba sent så det får bli en annan dag...

En ny Sthlms resa är inplanerad igen :) Vi ska åka i början på Oktober och gå på stora "bygg mässan". Det är nått jag ser fram emot :)
Tänk att tiden går så fort. Tycker det va nyss Elias kom till oss och nu fyller snart prinsen 1 år. Kan nån snälla stanna tiden?? Tänkte köpa en massa kalas saker till Elias då vi far till Sthlm, Allt ska självklart vara baby blått! har redan köpt blå karamellfärg till Muffins. Och blåa marsipan tårtor ska beställas.

Nä jag tror vi åker till stan nu ändå....

Ciao

Just nu

Kategori:

Just nu ska jag sätta mig och titta på Kristallen...

Ha en härlig kväll!

                                       

Lite bilder från Sthlm

Kategori:


Mina två underbara på promenad på Östermalm (vårat hotell igger där). På denna promenade hittade vi en super fin fåtölj åt Elias som jag bara måste visa bild på senare. Lite tallrikar blev oxå inköpta.

Jag älskar dig Daniel♥

Donar och fixar...

shopping... regnet bara öste ner och klantiga jag hade ju glömt regnskyddet hemma.... Vi va ganska blöta då vi kom till hotellet..

Köper jacka till mig på Zara....

..... Och Daniel får betala :)

Trött dag...

Kategori:

Idag har vi en sån där riktig trött- dag. Är så trött efter Sthlms resan men imorgon är vi på G igen.

Jag har alldeles nyss ätit en kebabpizza med mamma och Sofia så nu är jag så mätt så jag tror jag spricker...

Ska snart fara hem och tända ljus och ta på myskläder. Daniel ska jobba sent ikväll....

Kramar
                                   

såhär ser jag ut idag. Jag har på mig min favorit tunika med hästar från Hm.Den är säkert två år gammal och det va Erica som hittade och hängde undan den till mig, så då va det bara att åka och köpa den. Underbart med vänner som känner en så väl..

Presenter:)

Kategori:

Mamma och pappa har varit i Finland i helgen, och hem kom de med massor av saker till Elias..


Elias fick paket av min moster Lena och kjell.......

..... och i va det världens finaste kläder fån Marimekko- som jag älskar♥ Tack snälla underbara Lena och Kjell. det värmer att ni tänker på oss♥ Kläderna är superfina, de kommer han att ha ofta.

Han fick oxå en pyjamas av min Faster Ulrika, som säljer dessa kläder. Tusen tack♥ Så tråkigt att vi inte kunde komma och titta hur ni har det i nya huset. men jag hoppas att vi snart träffas♥

Kusin Anna har köpt Marimekko napp och flaskor till Elias. Hoppas ni hade en fin bröllopsdag, du va i mina tankar hela dagen.♥

I like, I like, I like! Mormor har köpt Mumin mugg och skål från Arabia. Precis det jag velat ha så länge. tack världens bästa mormor/mamma♥ (jag la skålen upp och ner så att ni skulle se skålen bättre)

Mormor köpte oxå en mumin pipmugg till Elias, har en känsla av att denna kommer bli en favorit♥


Tusen tack för alla fina presenter♥

Natti natti

Kategori:

Nu sover mina älsklingar, Själv är jag på väg att tvätta bort sminket och sen krypa ner jag med. Har varit en fullspäckad dag med massor av mysiga stunder.
Va så roligt att Träffa alla ikväll speciellt Sara, som fått en sån stor mage nu :) super kul va det oxå att så stor del av Daniels släkt va där. Alltid lika roligt att träffa Daniels moster Malin som det alltid är full rulle på. Hon är verkligen en tjej med bra smak, och har koll på det mesta. Daniel har sagt vid ett fåtal gånger att vi påminner om varandra på nått sätt.. kanske är det därför jag gillar henne? haha.
På väg hem från Norrtälje ( där Sara och Mats bor) åkte vi förbi en Gant outlet. självklart skrek jag till Daniel att stanna bilen- för att se om de har öppet imorgon, och visst är den det, så jag ringde snabbt til Daniels mamma som ska gå dit och kika åt mig imorgon, tack snälla♥ Hoppas bara de har baby Gant!

Nu dags att sova. Vill vara en pigg mama imorgon..

Natti natti
                            



På hotellet och myser..

Kategori:

Hemma igen efter shoppingturen. Blev inte så mycket inköpt men vi köpte bla Gant strumpor till Elias och en nappflaska från Armani baby.  Hittade en Jacka från Zara till mig själv som ska prövas lite nogare senare ikväll.

Just nu sitter jag i sängen och myser i morgonrock och nytvättat hår. Elias sitter bredvid och leker med sin nya kossa på hjul :) Allt som är kossa Mu är favoriter just nu.
Vi ska ta det lugnt och mysa ett tag nu sen bär det av till Daniels syster Sara och hennes Mats.
Ska stanna till hos Stefan och hämta Elias Tommy Hilfiger jacka, äntligen :)

Ha en fortsatt skön Lördag
           kramar
                             

Nyss vaknat

Kategori:

Nu har vi precis vaknat. Natten har varit helt ok. Elias har sovit lite oroligt- men det brukar han göra när han kommer på nya ställen.
Hotellrummet är superbra och alldeles strax ska vi gå på frukost om vi inte väljer att ta upp det på rummet?
Sen ska vi gå en sväng på stan..

Ha en härlig Lördag! Det ska jag ha!

                     Kramar
                                    


Igår i bilen

Elias sov nästan hela vägen ner.

Elias leker på hotellrummet. kameran har fått fnatt, alla bilder blir suddiga

Bilder från promenaden

Kategori:



Underbara Anna-Karin♥

♥Vänner sen lång tid tillbaka♥

Bråttom

Kategori:

Hemma igen efter en jätte mysig promenad+ lunch. Anna-Karin är en fantastisk tjej, och nu känner jag verkligen vad tråkigt det är att vi träffas så sällan. Tack underbara för en trevlig stund. You made my day♥

Nu super bråttom att packa. Hinner jag tänkte jag försöka locka håret. Så man får vara sådär lagom fredagsfin...
Gud så härligt vi ska ha i helgen, Jag älskar livet♥

Ses snart
                        

Besök

Kategori:

Min underbara barndomsvän Anna- Karin ringde alldeles nyss. Blir så glad av spontana besök. Och att hon dessutom hade så mysiga saker att berätta....
Så nu ska vi gå ut på promenad och köpa strumpbyxor till mig. Perfekt för då hinner vi både umgås och jag får mina ärenden uträttade :)
Detta kommer bli en fab dag, det känner jag på mig!

                                                                      

                                                                   

                                                                             

Packning pågår

Kategori:

Massor att göra idag. Kanske skulle jag ha packat igår istället?

Måste försöka hinna fara och köpa strumpbyxor. man har ju bara leggings efter sommaren, men strumpbyxor känns mer "höstigt" på nått vis. Kanske tar jag vagnen och går ner på Ica, de kan ha riktigt bra strumbyxor- Ibland.

Prinsen leker på golvet och jag ska plocka fram lite frukost- Sen packa..

Denna gången tar jag med mig datorn till Sthlm, så lite bloggning kommer det bli :)

Och vet ni? Idag är det underbara Fredag, den bästa dagen på hela veckan!

                                         Kramar
                                                            

Underbara barnrum

Kategori:


Så fint. den sängen skulle jag absolut inte tacka nej till. har länge tänkt köpa/göra en sänghimmel till Elias, men jag kan inte komma ifrån att jag tycker det är lite för tjejigt, fråga mig inte varför, bara nått jag fått för mig.

Se så fint det är med förvaringsboxar. Den blå elefanten på bilden är så fin.

Dessa bilder kommer från www.familyhomes.se

Förvaring

Kategori:

Finns det något som jag älskar så är det fina förvaringsboxar. Finns inget finare än att ha flera stycken staplade på varandra. Elias fick en underbar förvaringsbox av Sofia tidigare. Hon hade köpt den på nån liten butik i Sthlm. Så finns det tid då ska absolut denna butik besökas. Jag har inte sett just den boxen på nått annat ställe, men har jag tur finns de kvar och kanske i några andra strl?

             

Dessa två ljuvliga boxar kommer från Ljuva Ting. Tänk vad den blå skulle vara fin i Elias rum och den rosa skulle jag kunna ha hårspännen i.....

Lite funderingar

Kategori:

Idag har verkligen varit en sån där ta igen sig dag. Kanske därför jag inte bloggat så mycket med tanke på att jag i stort sett inte gjort nått.??

Imorgon åker vi till Sthlm på en riktigt myshelg. Inga måsten eller en massa shopping utan denna gången ska vi bara njuta (fast lite shopping ska vi nog trycka in i schemat, haha).
Vi åker iväg nån gång på eftermiddagen, med tanke på att Daniel jobbar. Hade tänkt vara duktig och packa ikväll, men nä det får vänta tills imorgon. Jag ska istället göra en rengörande ansiktsmask och sen ta en lång dusch. Sen krypa ner i våran nybäddade säng, härligt!
Elias är inne i en period då han har svårt att somna på kvällarna. Helst så skulle han vilja ammas till sömns, men jag tycker det är bra om man kan ha bra kvälls rutiner- det vill säga somna själv medans man håller i hans hand och kliar honom på ryggen. Det är ju perfekt att pappa kan lägga honom när mamma är borta..

Har stora funderingar hur jag ska fira min 25 års dag, det vill säga OM jag ska fira, men nått borde man väl försöka göra. 25 känns på nått vis lite jämt?

Första skinn stövlarna är nu inhandlade för iår. Min underbara man har köpt till mig, från Nilson. Underbara karl. De är helt svarta med tre spännen på sidan, (ska visa bild senare). Perfekt sula, tror faktiskt de kommer att klara av lite barnvagns promenader. I fjol hade jag stövlar från Ecco. De va helt underbara och jag använde dem super mycket medans jag va gravid. Samma modell finns iår igen, så jag tror nog att de kommer bli inköpta- fast i brunt iår?

Nu ska jag sluta skriva en massa strunt bara och lägga på ansiktsmasken istället...

Ha en härlig kväll♥

                                      

Kort inlägg

Kategori:

Nu är vi tillbaka efter en riktigt lång promenad. Vi gick förbi Sofias jobb och åt lunch med henne.
Håller på att byta sängkläder. så det är väl bäst man återgår till det så det blir klart :)

Skriver mer sen....
 
                                       

Bye bye Onsdag

Kategori:

Nu ska jag krypa ner i sängen efter en alldeles fab dag. Jag är helt slut som artist nu...

God natt!

                                   

Äntligen!

Kategori:


Maria och lilla Isak va oxå med på spa


Elias älskade att sitta vid det rinnande vattnet på golvet och leka med "hinkarna"
Passade på att gosa lite med liten bebis Isak :)

Inga bilder :(

Kategori:

Tjenare!

Försöker ladda upp lite bilder från idag- men det verkar omöjligt.....

dagen har varit underbar med både spa, god mat och lite Ikea nu på kvällen.

Elias är som tokig ikväll och vill absolut inte sova. Lill hjärtat, men som Daniel just sa till Elias: Imorgon bitti kommer mamma vara glad då du sover länge.... Haha
Ja det kanske han har rätt i? :)

Spa

Kategori:

För första gången någonsin är jag vaken före Elias!
Så fort han vaknar åker vi iväg på spa och njuter.

Känner på mig att det kommer bli en härlig dag!

Njut av dagen!

                                                  

God natt Tisdag

Kategori:

Sitter just nu och tittar på Sex and the City på tv3. Har precis duschat och smörjt in mig med mandelolja. Läste om mandel olja i nån tidning för ett tag sen och tydligen ska man bli riktigt mjuk om man smörjer in sig då man fortfarande är blöt, om det funkar återstår att se. Finns i allafall att köpas på Apoteket om nån vill prova.

Jag är så trött ikväll så nu ska jag gå sova. Imorgon ska Elias och jag på spa, ska bli så mysigt.

Sweet dreams

                              

tvättning pågår

Kategori:


Detta kortet är från i Fredags då jag skulle fara på jobbet

Fortfarande kvar hos mamma och pappa, jag har passat på att låna deras torktumlare och torkskåp. En torktumlare är verkligen nått jag saknar, speciellt nu när det går mot hösten och det är svårt att få tvätten torr. Allmänna tvättstugor har lixom aldrig varit min grej...

Har haft tid ikväll att prata lite me pappa oxå. Min älskade pappa, världens bästa och en av mina absolut största förebilder, det pappa inte vet är inte värt att veta.♥ jag älskar dig så pappa♥

Imorgon börjar Idol, äntligen börjar nått att se på tvn...

Promenad i regnet

Kategori:


Sofia och jag(och självklart Elias) har precis varit ute på en promenad i regnet. riktigt skönt faktiskt. Elias har sovit hela turen. Jag satte i nya åkpåsen i vagnen och jag tror Elias tyckte det blev riktigt gosigt, antagligen därför han sover än?

Min mage kurrar som bara den nu, Så det va riktigt tur att vi gick förbi mamma som håller på att laga mat åt oss nu. spagetti och köttfärssås, ska bli riktigt gott. Längesen jag åt mammas goda köttfärssås. Visst är det konstigt att mammas smakar alltid bäst?

Nu hör jag att prinsen vaknar

                                                  
               

Ellos

Kategori:


Hittade denna på Ellos. Den är precis i min smak, så denna måste bara beställas! Perfekt att ha nu till hösten med en dunväst på.

Godmorgon Tisdag

Kategori:

Just nu sitter vi och tittar på Nyheterna på tv4 morgon. Regnet öser ner, och när jag tänker närmare på det så tror jag att vi ska ta en mysdag idag, fast vi har ganska mycket som ska göras egentligen...
jag har sovit lite sämre inatt, trodde jag skulle frysa ihjäl vid fem imorse. Men Elias han verkade då inte tycka det va nå kallt, med tanke på att han sparkat av sig täcket haha. Lilla prinsen som nu hunnit bli tio månader, tiden går så fort...

Nu ska vi äta frukost. Jag ska äta vaniljyoghurt med Start och jordgubbs sylt, har blivit beroende....

Kramar
                     


Visst ser det gott ut?? Elias äter gröt med hallon.

God natt

Kategori:


Sweet dreams alla♥

                                       Imorgon är en ny dag!



                                                                 Kramar
                                                                                       

Städning pågår

Kategori:

Just nu håller vi på att plocka in i diskmaskinen och röjer upp här. Jag kan inte förstå hur det kan bli så stökigt på en dag? Men det är klart Elias grejer är ju ganska utspridda men så tycker jag att det ska vara. Leken är ju lärande som mormor brukar säga. Och det finns väl inget som är så tråkigt som ett super välstädat hem? Precis som att alla känslor är bortstädade på nått vis.. Nu tänker alla som känner oss- men Daniel städar ju som en tok? ja det gör han men det är skillnad på städat och städat.. Jag gillar skarpt texten på nya Ikea katalogen: Inred som du vill leva.
Så bra skrivet, detta tänker jag på ganska ofta då jag donar och stökar hemma.

Vi har haft en super mysig Kväll med Jerry och Emma (Elias farfar/faster). Alltid lika roligt då vi träffas♥ Daniel och Emma diskuterar alltid nått, men frågan är om de kommer fram till nått nångång?? haha Det märks då att de är släkt iallafall..
Tack, för en super trevlig kväll♥

Nu tror jag att jag ska ta en riktig lång och varm dusch sen krypa ner i min allra mjukaste Calvin Klein pyjamas och bara njuta!

Kramar
                   


Lite bilder från ikväll.

Äppelkaka= Färdig

Kategori:



Nu är min äppelkaka färdig. Ska bli så mumsigt ikväll..

Har hunnit med att vara på affären oxå, så nu ska jag bara förbereda maten, sen duscha.

Ha en fortsatt trevlig dag
 
                                                      

Palla äpplen

Kategori:

Just nu hemma hos mamma, vi har varit ute på en kort promenad. Elias sover sin förmiddags nap och så fort han vaknar ska vi äta lunch sen fara och handla och förhoppningsvis hinner jag baka en äppelkaka tills ikväll. Mamma och jag passade på att palla lite äpplen när vi ändå va ute ;=) Finns väl inge godare än äppelkaka??
 
/
        



Pallade äpplen?

Mammas katt Ines Silli Susseguss ville oxå vara med på bild (knäppt namn, jag vet, men mamma som döpt henne haha)

Bloggande mamma hemma hos min mamma

Välkommen underbara September

Kategori:

Idag är det 1 september. Underbara September är min månad.Nu kan man ta på sig tights, stövlar och en mysig varm vinterjacka. tända massor av ljus och bara mysa...

Elias valde att slå upp sina blå lite tidigare än vanligt idag, och eftersom jag va uppe ganska länge igår så är jag trött idag, så jag tror att jag lägger mig en stund när Elias sover sin nap.

Just nu äter vi frukost och tittar på Nyhetsmorgon på tv4.

Ska strax stryka lite tvätt.....

                                                  Kramar


Så här såg vi ut för några dagar sen då vi åkte in på Mcdonalds. Närmare bestämt va det i Fredags då jag hade jobbat. Både jag och Daniel va så trötta, så vi orkade bara inte göra mat..

God natt

Kategori:


God natt kära läsare! Imorgon ny vecka med nya mål och utmaningar..
Kramar

kvällsmys

Kategori:

Har precis suttit och myst med Daniel och tittat runt på lite olika sidor.. Min Daniel är det absolut bästa som finns♥ Han känner mig så himmla bra och vet precis hur jag funkar. Och varje gång jag blir irriterad över nått bara skrattar han, och vem kan vara sur då?? haha

Imorgon börjar ny vecka. Ska ta en mysdag imorgon eftersom resten av veckan är ganska fullbokad. Daniels syster och pappa kommer hit imorgon kväll. Det dumma är ju att det är Måndag och då jobbar Daniel länge,Ibland undrar man hur han tänker?? Vi träffar dem så sällan så när det väl händer är det ju roligt om man hinner umgås ett tag oxå. Men det är min Daniel i ett nötskal - en riktig tidsopptimist... Ska iallafall bli jätte skoj att träffa Elias farfar imorgon♥

Nu ska jag ta min jätte stora godisskål och krypa upp i soffan nära min älskade. Livet är underbart! Och nä jag skulle aldrig klara mig utan Daniel♥

Kramar
                    


Elias på kalas

faster Emma/Daniels syster

Elias med sin farmor