Josefins Värld

Hej och Hå Lördag

Kategori:

Just nu är Daniel på väg att fara och fiska med Robin, jag och Elias har inget bestämt än:) kanske blir det att träffa Erica:)

Fredagstok

Kategori:

massor med tok med Erica och Robin
Tema: Glasögon


Fredag kväll

Kategori:

Idag har jag Elias och mamma varit på stan, mamma hjälpte mig att välja ut ett par glasögon,jag ser verkligen framemot ( ha ha den va dålig) att börja använda glasögon, för bara ett tag sen kände jag att jag aldrig skulle vilja använda glasögon på heltid, men nu känns det jätte bra. Har iallfall lånat hem dem i helgen, så på Måndag eller Tisdag blir det till att beställa.

Underbara mamma köpte en gåstol till Elias idag dock en gul men det ska nog fungera bra ändå :) måste försöka bli av med den här skadan att allt ska vara blått:) Och jag har ju helt och hållet valt en gul själv, så inte kan man skylla på snälla mormor heller:) Vi älskar dig mamma/mormor Tusen Tack
Jag hittade inget till mig själv som vanligt men lite kläder till Elias blev det iallafall.

Funderar på att köpa en bärbar dator,men kommer jag att använda den tro? ska prata med Daniel senare.skulle ju vara bekvämt att ha alla egna saker samlade, jaja får sehur det blir med saken:)

Just nu dags att klä på sig nått annat än pyjamasen Erica och Robin är på ingång:)


 Elias med mormor

 Mamma i pyjamas testar glasögon
 Det vackraste som finns i nya byxor:)

Underbara Fredag

Kategori:

Godmorgon :)
Idag ska jag och älsklingen fara och handla mat. Vi ska äta nått riktigt gott ikväll och bara mysa.
Idag är en sån dag då allt känns bra,jag har hur mycket energi som helst, inget kan väl gå fel idag?

Njut alla av att det är Fredag

Kramar

 Detta va oxå en underbar dag, när vårat allt kom till världen, vi älskar dig så Elias

Onsdag kväll

Kategori:

Våran lilla älskling börjar äntligen bli bättre, han har nu tagit sitt kvällsbad och verkar må riktigt bra :) Vi älskar dig lilla hjärtat. mamma ochb pappa ska alltid finnas där för dig.

Annars har jag och Elias inte gjort nått idag, vi har gått omkring i pyjamas hela dagen och bara haft det allmänt skönt. Medans Elias har sovit har jag passat på att läsa Carolina Gynnings andra bok. Helt ok faktiskt, man kan ju fråga sig varför jag jämt måste läsa ut böckerna jag läser på en gång?? denna gången tänkte jag faktiskt läsa nån sida varje kväll, men det är ju som sagt too late,får bli nästa bok.

Mamma va in en sväng och pratade lite oxå-alltid roligt med lite sällskap, och mamma är ju van att se mig när jag rent ut sakt ser för jävlig ut, för det har jag verkligen gjort idag, men man måste ju få ha sådana dagar oxå!
Imorgon är jag tipp topp igen :)

Har hunnit med att prata lite med Ingela i telefonen oxå, känns som en evighet sen vi pratade även fast det bara va i Fredags, kan ju bero på att jag pratar med Ingela dagligen annars= Ingela är en bra vän som står mig nära

Har oxå hunnit prata med Världens bästa Erica idag, hon är alltid på superbra humör och har alltid nått skoj att berätta,idag va vi mest fulla i skratt eftersom att hon och Robin va hos oss i Lördags och jag vet knappt om det, eftersom jag sov när de kom :) vill tillägga att de kom vid 22 och jag va super trött. Tur bara att de gillar Daniels sällskap:) haha

Just nu dags för Greys och godisätning

Ha en trevlig kväll
      Kramar♥

    Denna har jag läst idag      
    Prinsen håller i flaskan själv
     Nybadad bebis
 Godis till Greys

Onsdag=sjuka

Kategori:

Igår blev Elias sjuk,började med att han bara tokspydde, sen blev han slö och sen kom den föbaskade febern, hjärtat har legat mellan 39 och 40 grader hela tiden, men tack för att Alvedon finns. Så inatt har det inte blivit mycket sova, så idag är vi trött mamma och baby, Tack och lov har vi världens bästa mormor som vi kan ringa då det blir tok.mamma satt här hela dagen med mig igår och höll mig sällskap då Daniel jobbade, min mamma är underbar!
Som tur är tror jag att Elias börjar bli bättre men lite mer grining än vanligt, men vem skulle inte vara det.

Måste säga stort grattis till Katja och Jimmy som väntar en till liten i Juni, vi längtar!
Är ju en till nära som väntar bebis oxå, men det är hemligt än så vem får ni inte veta:)

Planerar att kanske fara till Stockholm nästa vecka, får se om syster har tid:)

Just nu dags att byta blöja på prinsen

Njut av denna soliga dag idag och tänk på att du kan allt bara du vill

Kramar Elias♥ & Josefin♥

lite bilder från påsken

Kategori:

 

Slut på påsken

Kategori:

Har inte bloggat nått nästan i påskhelgen,har haft fullt schema hela tiden,Syster har varit hemma så vi har donat i hennes lägenhet, och jag och Daniel har städat alla förråd vi har, jobbigt medans man håller på men gud så skönt nu när det är klart.
Känns tråkigt nu när Sofia (syster) farit hem, har haft så roligt hela helgen,vi hann till och med att ta en kväll och bubbla, Daniel hade Elias medans som fick ett gråtanfall då han inte hittade mamma så det blev ju ingen lång badning men det räckte till. Har varit på shopping med mamma och Sofia igår, och tro det eller ej men jag hittade faktiskt en tunika och linne från Indiska och ett par utsvängda jeans från H&M,tror att det är de som är med på tv reklamen.
igår satt vi ute och åt för första gången altså innom glas men ändå gud vad härligt det var. mer såna dagar vill vi ha

idag ska vi kanske fara till  stan då jag ska köpa ett par glasögon, jag använder ju linser annars men det är så skönt att bara kunna slita på sig glasögonen när man ska nånstans snabbt, får se om vi orkar göra oss klara annars blir det bara en lång promenad:)

Ha en bra dag

Långfredag

Kategori:

Visst är det på Långfredag man ska ta det lugnt? Vi har iallfall gjort motsatsen.Daniel for och pimplade tidigt imorse och jag och prinsen gick på promenad,sen när Daniel kom hem har vi städat ur förrådet i källaren. Hur är det möjligt att ha så mycket skrot??? Kanske blir det skräpmat ikväll efter allt slit??

Hände en rolig sak igår,den otrevliga mäklaren ringde och bad om ursäkt!! blev så himla full i skratt men av den gubben kommer jaf aldrig att köpa hus,hur många gånger han än ber om ursäkt!
Jag och Daniel for på shopping igår,,men jag hittade som vanligt ingenting vad är det med mig????

jag och Daniel ska göra ett nytt försök imorgon om det inte blir babysim.

Just nu dags att duscha

Glad Påsk

Skärtorsdag

Kategori:

Idag  gör vi absolut ingenting,natten har varit perfekt som vanligt vi sov tom till 10.30.så nu är vi pigga glada.
Igår kväll åkte vi till Ingela med familj jätte trevligt att bara sitta och prata.Daniel passade på att kolla så deras skorsten är ok och Andreas hjälpte mig lite med bloggen.Vilka superkarlar vi har Ingela!

Ikväll när Daniel slutat ska vi fara och shoppa lite,känns  som jag inte har nått att ta på mig,det värsta är ju att jag hittar inte nått i butikerna som jag vill ha heller,men Ikväll är ju Daniel med så då kanske det går bättre.

Js nu dag för pussar och kramar


Ha en härlig Skärtorsdag

Världens otrevligaste

Kategori:

Har just pratat med en av mäklarna på ett av husen vi tittat på.En otrevligare människa har jag aldrig stött på,ska inte mäklarna vara opartiska????  Skulle så hemskt gärna vilja skriva ut namnet på mäklarbyrån här bara för att varna andra,
finns ju inte allt för många mäklare i Sundsvall så lägger man ihop ett och ett så.,hoppas bara att inte nån annan hamnar på denna otrevliga gubbe. Skärpning för guds skull!!! kommer aldrig i mitt liv att köpa hus hos denna mäklare.

Just nu dags att ringa den andra mäklaren så vi får titta på huset vi fått efter påsk,denna mäklarbyrå rekomenderar jag mycket stark världens trevligaste personal och alltid hjälpsamma. www.husmanhagberg.se/sundsvall 

Njut av det som är kvar av dagen
   Kramar

Godmorgon Onsdag

Kategori:

Gissa vad? vi har fått huset som vi bjudit på,och nu tvekar vi vet inte alls om vi vill ha det,knäppt va? vi har iallafall kommit fram till att vi måste titta på det igen,gud vad svårt detta är.

Våran underbara prins vänder på sig nu som bara den. Hur kan man älska ett barn så mycket, Elias är mitt allt och min stora kärlek.mamma och pappa kommer göra allt för dig hjärtat. vi älskar dig!

 Är så otroligt glad att jag har Ingela som min vän,Ingela är en underbar människa som man alltid kan lita på, jag bugar och tackar för att jag får ha dig som min vän. tänk att vi är så lika men ändå så olika. kram på dig vännen.

Nu ska Elias och jag klä på oss och ta en promenad i snön,
Njut av att det är Onsdag coh Greys ikväll

Kramar  


 dessa kläder köpte vi igår

 och dessa oxå

Tisdag

Kategori:

Känner att jag varit dålig att uppdatera nu nån dag ska genast skärpa mig.
Idag har vi varit på babyyoga va riktigt roligt den här gången,men jag har fortfarande problem att få till det här med andningen. men de säger att det tar ett tag innan man får till tekniken.

Har varit och shoppat kläder till Elias idag,finns så mycket fint,hittade lite mer Barbapapa kläder som vi inte har,Åhlens har väldigt mycket fint och lite annorlunda kläder.
Vi bytte oxå våran bilbarnstol till en mycket bättre på alla sätt, ska börja använda den om ca en månad
Har oxå hunnit iväg och lagat ett stenskott på bilen.

Just nu dags att göra middag och sen kolla på 2900 hapiness


 presenter från Monica och Fredrik, en Hello kitty plånbok till mig och en grodprins till prinsen tusen tack vännen

Just nu

Kategori:

Just nu sovdags ska upp tidigt imorgon på baby yoga och sen promenad med Ingela

Lördagkväll

Kategori:

imorse for jag och Elias på babysim,William,Ingela,Andreas och mamma va oxå med supermysigt att bada i det varma vattnet.
Jag hoppade över att fara och pimpla,men Daniel va iväg med Robin.Daniel hade turen att vinna en Gatufest biljett inte fy skam.Fiskar vart det då inte många :)

Vi hade jätte trevligt igår med Monica och Fredrik, vi käkade Indiskt och bara satt och pratade hela kvällen supermysigt. Monica hade med sig en jätte fin grodprins till Elias och en Hello Kitty plånbok till mig.Tusen tack Monica du är en ängel.

Ikväll kommer Ingela Andreas och William hit,vi ska titta på Melodifestivalen jag hoppas nog på Fröken Perelli eller Nordman, tycker alla låtarna är riktigt bra iår.

Just nu dags att göra sig klar med lite smink och kläder

Njut av Melodifestivalen och att det är Lördag
                Kramar

Mysiga fredag

Kategori:

Tillbaka hemma igen,blev inte så mycket handlat lite småsaker bara,hittade inga kläder alls till mig själv,vad är det med mig egentligen??

Ikväll när Monica och Fredrik kommer ska vi äta indiskt sällan va? men det är ju så grymt gott och väldigt lättsamt att ta hem.
Träffade Anna.Karin idag på stan,alltid lika roligt hoppas att vi kan ses imorgon :) träffade faktiskt väldigt många nära och kära som jag inte träffat på jätte länge.träffa såna människor kan verkligen lysa upp dagen.

nu ska jag duka och mysa med mina älskade
Ha en  super härlig fredagkväll
 Kramar Familjen Eurenius

 mamma och prins önskar en härlig Fredag

 denna väska med blommor köpte jag idag.Tänkte ha den på bordet

 Detta är något som alla borde ha i sin garderob,doftar ljuvligt av bomull

 diskhanduk från Lexington,absolut de bästa jag nånsin använt

hej och hå

Kategori:

Det blev promenad ändå,så nu har jag nyss duschat och är på väg till stan.
sprang in till frissan på promenaden och fick luggen klippt superbra nu ser jag igen!
Kladdkakan tror jag blev bra men muffisarna är jag tveksamma till.. det återstår att se.
Vi har lagt ett bud på huset,så nu är det bara att vänta:)

Äntligen Fredag

Kategori:

Idag fredag och massor med snö ute,tror inte ens det blir nån promenad idag.
Ska sätta igång nu och baka lite kladdkaka och muffins,Monica och Fredrik kommer nämligen ikväll,ska bli så roligt att äntligen träffas.
Funderar på hur jag ska göra imorgon,alla våra nära och kära ska ut på isen på pimpeltävling inkl Daniel.Själv är jag lite tveksam vill ju inte lämna bort Elias själv än och jag tycker inte det är riktigt lämpligt att ta med honom heller, kanske blir det så att jag är hemma. På kvällen får jag träffa alla ändå eftersom vi ska träffas här och se Melodifestivalen.det ser jag framemot! :=)
Nä nu är det dags att göra nån nytta

Ciao

 mama och prins

Delad mening

Kategori:

Idag har det blivit lite bloggning, har inte varit hemma knappt idag,började med en 2 timmars promenad sen åkte prinsen och jag till mamma och bubblade,Elias gillar verkligen vatten:)
Sen va vi ju på den omtalade husvisningen och det va sådär varken bu eller bä,känner att jag har lite svårt att bestämma mig vad jag verkligen tycker. Huset är ju charmigt men det stora problemet är ju att det är lite litet,hur som helst har vi iallafall ritat upp ett kök och planerat vilken kamin vi vill ha i vardagsrummet. Ska verkligen ta mig en funderare så får Daniel ringa mäklaren imorgon. Kanske ska tilllägga att det va typ 10 par till där och tittade, så risken finns ju att det blir en grym budgivning och då lägger vi oss direkt.

Min kära man har varit och köpt nya däck till bilen,bakdäcken va tydligen slut,kan ju säga att de va så dyra att jag inte ens törs skriva hur mycket de kostade :) men men tydligen behöver vi ha såna.

Jag och Daniel bjöd hit mamma och pappa ikväll igen, ikväll blev det pizza till middag, tror inte jag har ätit en pizza sen jag va gravid. tyckte inte det va sådär jätte gott heller-konstigt jag som alltid gillat pizza.
Är så glad att jag har mamma och pappa som hjälper mig. ni är guld värda jag älskar er.

Imorgon ska jag försöka ta mig till stan-om jag inte kommer på andra tankar som vanligt.

Just nu dags att fixa med internet banken och sen sängen.

Sweet dreams

 Denna ska vi ha i huset kommer från www.tulikivi.com

Ny dag igen

Kategori:

Godmorgon underbara dag!
Natten har som vanligt varit helt underbar, vi har alldeles nyss ätit frukost och busat.
Tänker på huset hela tiden..
Just nu ska jag och prinsen bege oss ut i regnet på en underbar promenad.

Ha en bra dag♥

Tack Andreas!

Kategori:

Nu har vi precis haft mamma och pappa på middag,alltid lika skoj.  så nu återstår bara att ta hand om disken och sen se på Greys.
Jag har haft en supermysig dag idag med Ingela och William. Ingelas Andreas va oxå hemma så det är han som hjälpt mig fixa till min prins blogg, fin eller hur? Snacka om en duktig kille då det gäller datorer! stor puss och kram till dig Andreas.
Imorgon är det husvisning håll tummarna för oss.
 Nä nu är det dags att få nått gjort här!


  Kramar


 Snälla Andreas fixar med min blogg

 2 små prinsar



 Söta Ingela och William

Hos Ingela

Kategori:

Just nu hemma hos Ingela,vi kom just in från en regnig promenad med bebisarna,Ingela stjärnan gör lunch och jag softar med Elias.Blev inge stan idag och bra det för detta är ju mycket roligare
kramar

Onsdag snart helg

Kategori:

Vilken underbar start vi haft på dagen.Elias och jag vaknade nyss och då blev det massor med pussar och mys.
Sen tog jag och ringde upp Monica för att kolla om hon kommit hem,hon har varit i Thailand i 4 veckor eller kanske tom 5? Hon hade iallfall kommit hem och jag blev så glad att prata med henne,Hon och fredrik passade ju på att förlova sig på resan oxå så familjen Eurenius säger stort GRATTIS! Monica är gudmor åt Elias och det känns så rätt,Är så glad att Monica finns vid min sida i vått och torrt.

Idag regnar det som bara den ute, men jag funderar på att fara till stan ändå, har lite presenter som jag måste handla.Får testa om Emmaljungas regnskydd passar till Brion.annars får jag väl helt enkelt ta Emmaljunga vagnen-fast den är klumpig.

Känner att jag har grymt ont i nacken igen,jag är ganska säker på att det knäckte till på Yogan typiskt! Ska höra om mamma kan massera annars blir det nog till att ringa och boka en tid.

Just nu dags för frukost

Ha en bra dag♥

 Marimekko frukost

Helt slut!

Kategori:

Idag har det varit full fart hela dagen,började med att jag försov mig Ingela skulle komma 08.30 och vi vaknade 08.20 så då blev det bråttom, men i tid till Yogan det kom vi.
Har haft en super härlig dag med Ingela och William idag, först yoga sen promenad och lunch.är så roligt att vara med dig vännen trots att vi är så olika :) har tyvärr inga bilder från idag då jag glömde ladda kameran igår :(

Nu på eftermiddagen har jag varit och köpt tapeter med mamma,de håller på att göra om i sovrummet. vi hittade iallafall en jätte fin till sist ska se om jag hittar nån bild.

Daniel ringde och hörde om huset idag och såklart är det många som har bokat in visning samtidigt som oss,varför?? då blir väl detta hus superdyrt! men men isåfall tar vi nya tag :) med nya hus:)

Känner att jag är så trött nu så nu ska jag snabbt göra middag,duscha,och sen kasta mig i soffan med Daniel och Prinsen.
Såg förresten att Lexington har kläder det har jag inte vetat tidigare,detta måste undersökas och tittas närmare på :) Och Daniel om du läser detta önskar jag mig ett namnsmycke i påskpresent;)

Kramar

snart slut på Måndag

Kategori:

Har just kollat på hela veckans avsnitt av 2900 Hapiness,gillar verkligen den serien, har oxå kollat på Andra Avenyn,börjar jag kolla på en såpa är jag fast i alla vad beror det på?

Till Middag idag åt vi tacos med fiskpinnar, det kan jag faktiskt rekomendera va inte alls så tokigt som det låter.
Nu ska jag lägga Elias sen duscha och ladda kameran inför imorgon. sen ska jag sova tidigt ikväll, känner jag mig själv rätt kommer jag att vara supertrött imorgon bitti Yogan börjar 09.00 och ingela skulle komma hit till 08.30.

Sweet Dreams

Baby Yoga

Kategori:

Glömde berätta att imorgon ska vi på baby yoga med Ingela och William,
gud vad roligt det ska bli vi längtar.

Regnet det bara öser ner!

Kategori:

just kommit hem från en snabb shoppingtur,vädret är inte att rekomendera idag speciellt när man inte har nått regnskydd till vagnen:(
Hur som helst följde mamma med och det var inga problem att lämna tillbaka regnskyddet,hann oxå köpa pallen till Elias.Tjejen på butiken håller på att kolla upp om det går att få tag på sänggaveln från Sia med prinsen såklart,ingen som har en sån som man vill bli av med? hoppas att hon får tag på en vill ju så ha den till Elias rum.

Mamma har ju varit i sthlm i helgen och hon har köpt en jätte fin hängare med prinskrona på toppen till Elias,hon hade oxå hittat en butik med bara prins och prinsess saker,känner att dit ska jag fara, måste planera med syster när det passar att vi kommer, det verkar som att hon kommer flytta därifrån sista April så innan det måste det bli.

Just nu dags att städa upp röran här:)

Ciao


present från mormor till Elias

 pallen från Sia

Ny vecka

Kategori:

Måndag igen,veckorna bara springer fram.
natten hos oss har varit superlugn,hela familjen har sovit skönt. Jag och Daniel började kolla på en Disney film igår Förtrollad,jag somnade ju såklart innan den var slut, så hinner jag idag ska jag se klart den.Jag är ju som tokig i Disneys filmer :) Det bästa är ju såklart när det handlar om prinsar och prinsessor,Daniel är väl inte sådär jätte förtjust men offrar sig snällt för min skull :)

Måste fara och byta regnskyddet,kan säga till alla att Axel & Idas regnskydd passar inte till Brio sing! Hoppas att jag får lämna tillbaka det,känns ju som att de var 100% säkra att det passade men icke.tycker helt och hållet att personalen gjort fel.
Ska se om jag hittar en pall från Sia till Elias-inte en som vi har utan en sån med trappsteg som man tex kan använda senare i badrummet.
Skulle så vilja hinna gå på Gina Tricot och kolla efter lite kläder till mig va jätte längesen jag handlade nått till mig själv. ska se om mamma kanske vill följa med. mamma är just nu hos doktorn med pappa han har tydligen svårt att andas eftersom han är täppt i näsan hela tiden,hoppas det går bra i allafall.

Just nu dags att hänga tvätt och sen frukost

Ögongodis!

Kategori:







Dåligt väder!

Kategori:

Idag ska vi bara vara hemma och ta det lugnt, jag ska försöka hinna göra ansiktsmask och hårinpackning och ta en super lång dusch.

Igår  hade vi jätte trevligt med Erica och Robin,vi tittade på andra chansen och åt hur mycket godis och påskmust som helst.Erica och Robin ni är de bästa vänner man kan ha!

Ikväll är det Andra Avenyn det får jag inte missa

Känner att jag längtar så mycket till husvisningen hoppas hoppas att detta är vårat hus!

kramar

Lördag

Kategori:

jag bara älskar lördagsmornarna, Daniel är hemma och hela familjen har tid att mysa,efter frukost åkte vi på lite shopping och fixade alla mina inköp,sen for vi till Daniels mamma och fikade.

Ikväll kommer Erica och Robin och ser på melodifestivalen ska bli super mysigt.

Just nu dags att göra middag potatis och morot i ugnen med laxpinnar. Yummy!

  Ska testa redkens protein schampo och balsam denna gång,tappar ju så mycket hår nu pga amningen

  En pall till Elias från Sia

  Tulpaner till bordet

  En till barbapapa till Elias

  Varsin frukost tallrik till mig och Daniel från Sia

 Morgon mys


Köpte oxå ett Regn skydd från Axel & Ida och en jätte fin prins ram bilder kommer senare

Kramar

just nu

Kategori:

Just nu dags att fara till Birsta och mysa
blev inget att fara till Ingela ikväll då William antagligen fått nån släng av magsjuka,tråkigt men det är sånt som händer med bebisar.
Jag och Daniel passar på att fara och inhandla min inköpslista och kanske får man indisk mat sen?? :)
Ha en super bra fredagkväll
Kramar

     
Elias och mamma på pappas jobb

Glad :)

Kategori:

Blir så himla glad av detta kort! Jag har sån tur att jag har en sån underbar syster som alltid är genom snäll och go, ser fram emot att hon ska flytta från stockholm till Norrland ..! då får vi träffas hur mycket som helst.
Och lilla rara Sofia du ska se att allt löser sig jag tror på dig.

image32

Robin blev så  full i skratt då jag läst vad du skrivit!!
Du är en super härlig människa ,jag och Daniel är så glad att du är Elias gudfar.
och på tal om det du hade ju en tjej kofta på dig på dopet haha

image33
Underbara Robin

inköpslista

Kategori:

Saker som ska handlas i helgen:

Tulpaner
Redken schampo och balsam
Foundation (alla mina är för mörka)
Strumpbyxor till Elias (att ha under jeansen)
Bitleksaker
Lampor från IKEA till Elias rum

Välkommen Fredag

Kategori:

Idag har jag och Elias städar dag.Alla täcken/ kuddar ska på vädring allt ska dammtorkas och den enorma tvättkorgen ska bort!

Vädret är superfint ute men det blir ingen promenad idag pga min huvudvärk som vi har konstaterat kommer från nacken, antagligen pga att jag bar Elias i Baby Björnen alldeles för länge. Fick iallafall en behövlig massage av mamma igår och tro det eller ej men bättre blev det, min mamma är guld värd!

Just nu dags att hänga tvätten!

Alla ni som kan njut av solen idag och gör nått ni verkligen vill, det ska vi oxå göra så fort städningen är klar :)

   Kramar


Det absolut bästa som finns

Husvisningen:(

Kategori:

Har just kommit hem från husvisningen,huset va i totalt behov av renovering men i själva grunden helt ok, men både jag och Daniel känner att vi orkar inte med så mycket renovering nu,och inte till ett sånt dyrt pris,men vi letar vidare och på Torsdag ska vi på visning igen :)

Har varit på Birsta city med mamma idag, lämnade tillbaka en jacka på h&m som Daniel inte kunde ha. hittade lite saker till Elias och mig  oxå bla hade Elias växt ur sina jeans så jag hittade jätte fina på Cubus. Till mig själv hittade jag en tröja och svarta byxor bilder kommer senare.

Daniel är så otoligt go med Elias Idag kom han hem med en jätte gullig nalle från BMW/Sauber, Elias kommer nog bli som sin pappa -galen i formel 1 och BMW,Gud som jag älskar de 2, hör just nu hur de ligger i sovrummet och busar och skrattar jag älskar att vara mamma och fru! De är de bästa som finns!

Imorgon ska vi träffa Ingela Andreas och lille William ska bli så skoj, kanske blir det att hämta indisk mat, det är verkligen en favorit Daniel och jag äter nästan där varenda helg.

Just nu dags för middag och sen till mamma för lite massage,(huvudvärken har inte släppt än.)
 Ciao

Snart Greys Anatomy!

Kategori:

Snart börjar Greys, absolut den bästa serien som finns, tror inte jag missat ett avsnitt.
Jag brukar även kolla på 2900 Hapiness, såg att det bara visas på web tv nu konstigt? kanske bara va jag som tyckte det va bra ha ha

Vi har alldeles nyss ätit middag med mamma och pappa, blev sallad med kyckling,konstigt att man inte gör sallad mer ofta det är ju både enkelt och gott.
Försökte mig på en kladdkaka till efterrätt men jag testade använda vit choklad istället för vanlig, kan ju tilllägga att det funkade inte! Vanlig är nog bäst, har fått detta receptet av Erica och det är absolut den bästa kladdisen jag smakat.

Ska försöka hinna få upp en tavellist till i Elias rum ikväll, känner att jag inte hinner göra nått hemma på dagarna, men man vill ju ta tillvara soldagarna med promenader tex.Kanske Daniel har tid att hjälpa mig senare.
Känner att jag har grymt ont i huvudet ikväll, är inte likt mig kanske linserna börjar bli dåliga,måste kolla upp det till veckan.

Fick ett efterlängtat paket idag på posten från www.pocketogram.se. Jag har beställt EGO GIRL av Carolina Gynning hoppas den är bra.



Just nu dags att lägga prinsen

Ericas extra kladdiga kladdkaka

200g mörk blockchoklad
200g smör eller margarin
4 ägg
2dl strösocker
21/2 dl vetemjöl
1tsk bakpulver

Smält chokladen och smöret i en kastrull
Rör ägg,socker och mjöl till en smet
Vispa Inte!
Rör ner chokladen och smöret, häll i bakpulvret
Gräddas i 225 grader i ca 12-15 min
Låt gärna stå över natten

Sol!!

Kategori:

Jag blir på så bra humör när det är sol ute, allt känns positivt tom våran gigantiska tvätthög:)
Idag ska Elias och jag bara göra saker vi älskar att göra! ska börja med en härlig promenad.


Kom ihåg att njuta av livet och leva i nuet♥

Kramar Elias och Josefin



Mamma och pappa på fest med miraklet i magen♥

Helt underbara

Kategori:

Helt underbara små strumpor från trumpette dessa borde alla ha till sina barn:) finns även till små prinsessor tror de ser ut som ballerina skor finns säkert flera olika modeller som jag missat  blir ju bara så att man kollar på prins sakerna :)

image29

Äntligen inne!

Kategori:

puh har varit ute i solen sen halv elva. Började med att jag gick och hämtade mamma som skulle skicka ett paket, så vi gick ner till ICA och fixade det, sen tog vi en snabbfika eftersom hjärtat då hade vaknat,sen ner i vagnen igen och mamma och jag bara gick och gick. sen hem och duscha snabbt och klä på Elias eftersom vi då skulle fara på BMW och kolla på bilen,när Elias och jag är färdiga med ytterkläder och allt vad händer då? Jo Daniel säger att den bilen i inte va nått för oss typiskt! så nu sitter jag här och bloggar med en liten prins framför mig.

 Har iallfall hunnit med att boka husvisningen på Torsdag tjejen som svarade hade ingen aning om det var mycket folk som bokat in sig, men det visar väl sig.

Fick ett efterlängtat paket idag på posten från www.myfirstroom.se ni ska få se sen när den hänger på väggen:)

Tänkte oxå passa på att fråga om det är nån som har regnskyddet med blommor från Axel & Ida och isåfall tror ni det passar till en Brio sing? Har köpt en shopping kasse av samma, som jag är jätte nöjd med och det vore ju fint att ha tillhörande regnskydd.

Just nu dags att förbereda middagen och sen ringa och kolla så Ingela och William mår bra.

Kramar



mamma och baby på promenad utanför mamma



Elias på cafe

Godmorgon

Kategori:

Natten har varit lugn och skön hela familjen Eurenius har sovit, så idag är vi utvilade och fulla med energi,ska börja med att ta en promenad i det sköna härliga soliga vädret.
Jag och Elias önskar alla en underbar dag

          Kramar



Mamma på promenad i vintras

Kvällsbloggning

Kategori:

Jag och Daniel är ju inte riktigt kloka nu funderar vi på att byta bil - till något större precis som att våran inte är tillräckligt stor? Gud  vad är det med karlar och bilar egentligen? Själv snålar man när man vill köpa en dyr tröja, men Daniel han har otroligt dyrt intresse :)

Gick bra idag på bvc, hon förklarade att bebisar kan vara såhär ibland, känns inte riktigt som jag köper det men man måste ju lita på proffsen.ska vänta oss se vad som händer iallafall.
Efter bvc besöket pratade jag med Syster yster som jobbar på Karolinska, hon hade hört med några arbetskamrater som berättade att bebisar kan bli sådär om de är känsliga mot mjölk. Så eftersom att jag hel ammar ska jag pröva imorgon att inte äta några mjölkprodukter alls bara för att se om hjärtat blir bättre, Tur man har syster du är guld värd, längtar tills du överger sthlm för att komma hem ett tag- kommer bli jätte roligtl.

Blev en tur på iKEA och Birsta City efter bvc.
Köpte lite kanel och muffins formar från Design torget blommiga helt i min smak älskar såna här små grejor.
Blev inga tulpaner men däremot flyttkartongerna och mormor köpte en grodprins åt Elias Tack Mormor.

Missade andra Avenyn ikväll attans!

Just nu ta hand om liten prins sen borsta tänderna och hoppa i säng

Godnatt♥

image22

image23

Kärlek

Kategori:

Daniel du är mitt allt♥
Jag älskar dig över allt annat,skulle inte klara en dag utan dig
Det bästa jag vet är när vi löser alla problen tillsammans
Önskar att alla fick känna som jag, lika omtyckt och bortskämd
och det bästa av allt har vi Elias tillsammans
Jag älskar dig hjärtat♥

Märkeskläder

Kategori:

♥Alla ni som gillar märkeskläder till era barn gå in och kolla på barnborgen.com hur mycket snyggt som helst
Köpte själv Dior nappflaska som jag är jätte nöjd med

IKEA?

Kategori:

Fick tag på bvc har tid klockan 16, då ska vi börja med att väga honom och se så han inte gått ner i vikt

Känner mig totalt onyttig idag käkade typ glass till frukost ocyh ingen promenad idag ajabaja Josefin skärpning
Det är därför man hatar Måndagar mest på veckan det är då man alltid tänker men på Måndag och sen går det på tok ändå haha men man lever ju bara en gång.

Ska se om det blir en snabb tur på iKEA sen måste handla flyttkartonger och nej vi ska inte flytta behöver bara nån kartong till Elias alla kläder som blivit för små, vill ju spara dem ifall det kommer en till liten nångång:)
Måste oxå köpa tulpaner och rosor älskar att ha blommor på bordet blir alltid lika glad när jag ser dem på morgonen oxå tycker jag de ger ett hemtrevligt intryck.

Just nu dags för sminkning och påklädning innan prinsen vaknar
  
    Ciao



Underbart med tulpaner

Välkommen snöiga Måndag

Kategori:

Då var det slut på vårvädret,fram med vinterskorna igen.
Elias har varit orolig inatt och man märker att han har ont i magen, så nu ska jag ringa bvc vi kan ju inte ha det såhär stackars liten,
Daniel är hemma ännu tog lite sovmrgon skönt.


Kramar

En fantastisk dag i bilder

Kategori:

Hemma igen efter en jätte mysig dag med kalas och skoj,
Elias och mamma tackar farmor/svärmor för barbapappan, du är guld värd :) alltid lika snäll:)




          3 gosiga killar :)

        Fina underbara Erica jag är så glad att jag får vara din vän, du är bäst

       Födelsedagsbarnet Robin

        Elias på kalas

      Trött mamma och baby nu hemma



       Dessa ska Daniel hjälpa mig sätta upp innan dagens slut



Just nu dags att betala räkningar sen Andra Avenyn

Kramar


Sista dan på veckan

Kategori:

Idag mår Elias bra inte fult frisk men nästan.

igår blev en jätte mysig kväll, Daniel va iväg och hämtade Indisk mat på Tandoori, sen kom mamma och pappa hit och åt med oss,
Passade på att prata lite med pappa om vad huset kommer kosta för oss och så, tex vad sophämtning och vatten kostar, tror nog att vi ska klara detta bara huset är bra-vill att det ska vara Torsdag nu.

Nu på förmiddagen bär det av till Daniels mamma och hämta presenten till Elias, sen kalas hos Robin (Elias gudfar) som fyller år.

Igår hände  det stora Elias vände sig från rygg till mage men bara Daniel lyckades se,såklart när jag skulle titta vägrade han att göra det igen :) mamma lilla prins jag älskar dig så.

Just nu dags för hårblåsning och sen frukost

  kramar


image12

Mammas lilla kossa baby

Promenad

Kategori:

    

Bilder på mina Älsklingar på promenad

Välkommen Mars

Kategori:

Idag första Mars och superdåligt väder, men vi tänkte ta oss en promenad ändå i regnet, känns så skönt när man kommer in igen.

Blev inge främmande igår, vi kollade på lets dance och sen tvärsomnade alla i sängen, skönt för Daniel att ta det lugnt bara.

Blir inge farmor idag heller utan i morgon; Elias är fortfarande dålig, ska se om det blir bättre annars bvc på måndag.

Elias har sovit hela natten inatt fast hans dåliga mage. Gud som jag älskar denna människa tänk att jag får vara hans mamma, Elias och Daniel ni är mitt allt.


Just nu plocka bort frukost och sen påklädning och ut.


   Kramar




Mitt underbara allt