Josefins Värld

Grattis älskling!

Kategori: Vardag

Idag är ingen vanlig dag för det är världens bästa pappa/mans födelsedag! Hipp hipp hurra!

Daniel jobbar nog länge ikväll så det var tur att vi firade honom lite igår:)

Vi startade våran dag tidigt trots att vi varit lediga. jag var nämligen iväg till tandläkaren imorse och efter det har vi bara stökat på hemma. jag har haft en hemsk huvudvärk som vägrar ge med sig, kan det ha att göra med att jag somnade på soffan igårkväll?

Elias mommo slutar strax jobba och då tror jag vi åker dit och väntar på att födelsedagsbarnet ska komma hem

Njut av Måndagen vänner!

1 Advent

Kategori: Jul 10

Godmorgon!

Tänk att det redan är första advent, och herregud vad mycket snö det är ute, undrar om det någonsin kommer sluta snöa och blåsa?

Idag ska vi åka in på julskyltningen i stan för att träffa min bästa Jessica och hennes Magnus, hoppas att det blir lite varmare ute.
Ikväll ska vi ut och äta för att fira att Daniel fyller år imorgon.
En fullspäckad Söndag  med andra ord:)

Njut av första advent, det har vi gjort nu på morgonen med tända ljus och god frukost!

Kramar


1234

Kategori: Jul 10

Adventljusstaken är nu färdig och vi har såklart den finaste eftresom att Elias hjälpt till och satt allt på plats♥



Lördag 27 November 2010

Kategori: Vardag

Dagen går i kärlekens tecken, vi firar nämligen sex år som gifta, helt galet vad tiden går fort:)
♥Älskar dig Daniel♥



Farsdag

Kategori: Vardag

Idag startade vi dagen tidigt med farsdags frukost:) så mysigt då hela lilla familjen är hemma.

Idag har vi planer på att självklart åka och fira pappa/moffa. men ett besök på Ikea och att handla mat är oxå inplanerat.

Ha en underbar Farsdag alla pappor!

Kram

Fredagstänk...

Kategori: Vardag

Stod precis och lade upp pepparkakor på nya fatet och kom då på mig själ att stå och tänka på mina jular då jag själv var liten. Hur vi alltid var i Finland med släkten. kom oftast dit dan innnan julafton då vi alla tillsammans klädde granen tillsammans, och alltid alltid var det en riktig gran som hade den där speciella doften som man bara kände hos mormor och morfar. Och alla de fina julgrans kulorna som jag nu i vuxet liv har förstått var ganska slitna:) Men jisses vad lyckliga vi var.
Julaftonsmorgonen åkte vi alltid till farmor och farfar för att äta julmat och självklart kom tomten på besök;)
men nog törs jag erkänna att längtan att få åka till mormor morfar igen var superstor. Där visste man ju att kusinerna och tomten väntade:) Och tomtarna (ja det var alltid flera) såg riktigt verklighetstrogna ut. Och Johanna minns du hur vi tävlade om vem som fick mest julklappar? haha.
Efter att tomtarna delat ut juklapparna gick de alltid in till Köket med morfar och dit fick vi barn såklart inte följa med. Nu vet jag såklart vad de hade för sig där inne, men inte på många år hade jag någon aning:)

Först nu i vuxet liv förstår jag hur lyckligt lottade vi var, tänk att få fira jul alla tillsammans.
När min släkt städade bort i huset då morfar gått bort lyckades jag faktiskt få det jag allra mest ville ha. En Mobil med silver julgrans kulor som hängt i deras hall i hela mitt liv, en sak som jag förknippar starkt med dem. Dessutom var det just de där julgranskulorna som jag och morfar pratade om den sista gången vi träffades innan han gick bort.
Dessa julgranskulor ska jag ha kvar hela livet!

Jag hoppas att jag kommer lyckas ge Elias lika fina minnen från julen som jag själv har:) Och tänk på hur viktigt det är att vara snälla med varandra hjälpa varandra:) Livet är ju faktiskt här och nu! och allt blir till minnen....



Nu ska jag laga lasagne, kanske inte världens festligaste måltid en Fredag, men vet ni vad det bästa är? Daniel är redan hemma. Ikväll blir det absolut mys på hög nivå. Jag älskar er så prinsar♥

God morgon Lördag

Kategori: Vardag

Alltså jag har äntligen lyckats fått ordning på mina dygn igen:) Vi kliver upp jätte tidigt och så lägger jag mig vid tio på kvällen, helt underbart, det märks att man får mer ork då man har ordning på sömnen.

Just nu är Daniel och Patrik iväg och hjälper dagis att flytta. De ska nämligen få nya lokaler, kommer bli så bra trots att vi får lite längre till dagis.

på eftermiddagen ska jag jobba tre timmar och sen har jag ingen aning om vad som händer?? kanske har Danne planerat något skoj?

Njut av Lördagen

kramar



Ps. vet att det var jätte många som skickade sms till mig i veckan och ville träffas, sorry att jag inte hunnit svara, men jag hade så fullt när Daniel knapp var hemma något. hoppas jag blir förlåten ;) Så hörs vi snart igen:) KRAM

Smygstart på julen

Kategori: Jul 10




årets första skumtomtar är nu inhandlade:)

God morgon Allhelgonahelgen

Kategori: Hemma hos oss

Vi tar det superlugnt idag på morgonen och myser med mannagrynsgröt och tända ljus.



Helg nu?

Kategori: Vardag

Jag har världens helg feelings redan, känns absolut som en Fredag idag, bara Idol som fattas på tvn...

Jag och Elias har precis ätit en "helg" middag bestående av potaisgratäng, lax, vitlökssås och en jätte god sallad med fetaost, ruccola, tomat och gurka. supergott men vi saknar pappa och önskar att han kunnat äta med oss ikväll, men snart har han lovat att jobbet kommer lugna ner sig, vi längtar!

Ikväll packar vi ihop oss och åker till Ingela & co för att lämna tillbaka williams barnbord som vi lånade då Elias hade kalaset, hoppas Ingela är lite pratsjuk så slipper vi sitta hemma ensamma hela kvällen ;) Jisses vad bitter jag låter haha. men helt ärligt shit vad Danne jobbar just nu * skratt* Nu har jag gnällt färdigt ;)

Kramar

Muffins

Kategori: Muffins & Andra Bakverk


titta vilken fin present jag fått av Sara, Mats och Viktor♥
Den ska jag så klart ha i mitt kök:)
tack snälla ni♥

Hej....

Kategori: Muffins & Andra Bakverk

Vad sägs om en liten uppdatering kanske? :)

Här hemma har vi hunnit med att fira att lilla prins nu fyllt 3 år, tänk er- 3 år! Vi firade med stort kalas omgiven av människor som vi tycker så mycket om♥  en helt perfekt dag med andra ord:)
På kvällen åkte vi till mamma och pappa för att äta middag:) Sena kvällen var Sofia, Uffe, Erica och Robin här för att spela spel... Herregud varför spårar vi jämt ur? ;) haha


Paket öppning på morgonen

Helium ballongerna blev succé, både hos stora och små ;)