Josefins Värld

Bla bla bla

Kategori: Vardag

Gud så mysigt jag har just nu! jag har lagt mig på sängen under filten och mumsar på ett äpple medans jag bloggar. Utanför fönstret ser jag mina två prinsar som skottar snö och leker. Hur kan man älska dessa två så mycket.

Idag har vi varit iväg en sväng till Huddik för att gå på Dollar store och köpa "skräp". Det ända vi hittade idag var Ajax, schampo,balsam,tårtpapper,bollar och lite godis, Inga stora inköp alltså men det var så mysigt att bara åka iväg vi tre.
Efter våran så kallade shopping blev vi bjudna på mat hos mommo och moffa. På tal om dem jag nämde för mamma härom dagen att Elias skulle behöva en eltandborste och igår kom de och överaskade Elias med ett paket och gissa vad som låg i? Jo en jätte fin Musse pigg eltanborste. Tack snälla mommo och moffa, ni är så underbart snälla och att ni håller av Elias så otroligt mycket gör mig så varm i hjärtat♥
Och det bästa är väl att Elias älskar att borsta sina tänder med den:) Jag menar när gick det senast lätt att  borsta tänderna på ett barn?

Ikväll ska jag på vattengympan samtidigt som jag ska träffa Ingela på dejt, inte dumt att både träna och umgås samtidigt:)
Det är så mysigt att vara på vattengympan på söndagarna, jag brukar alltid avsluta med att duscha länge och göra inpackning i håret. ett perfekt slut på en mysig helg!

sena kvällen ska jag spendera framför tvn vill se Blåsningen..

Men nu dags för att packa träningsväskan!

kram





Slöa Söndag

Kategori: Vardag

Idag känner vi oss allihopa lite slöa, men det hör väl till efter en jätte mysig sen Lördag:)
♥Vi hade bästa sällskapet av Anne, Marcus,Emil,Ola,Erica, Robin, Erika och Ines♥
Det finns inget bättre än underbara vänner!


såhär trötta blev jag och min absolut bästa vän Erica...♥

Godisråtta

Kategori: Vardag





Nu väntar vi på att bästa sällskapet ska komma och umgås♥

Kram

Fredag

Kategori: Vardag


Elias och pappa gör sig klara inför dagis (bild från igår)

Imorse valde Elias att slå upp sina blå ögon innan 8, så vi har redan fått en hel del saker gjorda:)
Det är så skönt att det är Fredag nu väntar bara några timmars jobb sen är det dags för Fredagsmys.

Jag och Daniel har kommit på ett projekt som vi skulle vilja göra här hemma, få se om vi orkar i helgen?

♥Ha en underbar dag♥

Kicks

Kategori: Josefin shoppar


Hittade en hel del på Kicks igår, masken,scruben och rengöringen har jag väntat länge på att den ska komma till butik. Och äntligen, riktigt bra verkar de vara oxå, hann med att testa igår kväll.

Föräldramöte

Kategori: Vardag

Nu är det dags för föräldramöte, och sen blir det en tur på badhuset för lite vattengympa, inte direkt lockande i denna kylan...
kram

Armband

Kategori: Vardag


Jag har blivit beroende av armband, ju fler desto bättre.. Favoriten just nu är två svarta som sitter ihop betalade typ 30 sek för dem på Gran Canaria må de aldrig gå sönder;)

Hej hopp Onsdag

Kategori: Vardag

Jag har precis lämnat prinsen på dagis, och det gick över förväntan:) Självklart grät han lite men absolut inte så mycket som jag hade trott. Och alldeles nyss ringde Världens bästa Lena från dagis och sa att allt gick jätte bra, Elias byggde pärlplattor och har nog glömt att mamma gått för länge sen, puh säger jag bara, alltid skönt då man kan gå på jobbet och veta att han har det bra:)

Hade tänkt gå på en promenad nu men det är på tok för kallt, När jag lämnade Elias hade jag precis borstat tänderna, kan säga att det var rätt kallt i munnen och håret som jag andades ut på frös till is.. nu får det vara nog med vinter!

Undrar om Guldbonusen från hm kommer snart, är det någon som fått den ännnu tro?
Hoppas posten hinner komma innnan jag åker.

♥Önskar er en underbar Onsdag♥


Frusen mamma efter lämning på dagis..

Just nu..

Kategori: Vardag

...tittar vi på Pingu på youtube..

Tack och lov att papper och pennor finns:)

Kategori: Vardag


.. medans mamma jobbar..

Tisdag

Kategori: Vardag

Hello! Nu ska vi göra oss klara och åka och jobba lite åt pappa/moffa, och det gör vi så gärna i utbyte mot en ny vår jacka från Gant;) undrar vem som blir mest utnyttjad, pappsen eller jag *skratt*

På eftermiddagen ska vi  träffa Mommo i Birsta, Jag har hittat en linne på bik bok som jag skulle vilja ha, bara det finns kvar? Tror vi får ta en tur på Ikea oxå, ljusen börjar ta slut.

Imorgon börjar allvaret igen- dagis och jobb,våran bubbla spricker nu... :)

Bäst att passa på att njuta av dagen.

Kramar


Dags att ta av sig mysdressen nu och ta på sig lite smink..

Nu..

Kategori: Vardag

...Beger vi oss till Mommo för att äta middag och mysa..♥


Elias igår i de bästa fleece kläderna vi någonsin haft, kommer från Geggamoja. Kläderna är riktigt fina bak med både stjärna på ryggen och på rumpan.


Här ser man lite av baksidan på jackan.

♥Önskar er en underbar kväll♥

kram

Gangstar

Kategori: Josefin shoppar

Jag va ju på gangstar party hos Maria förra veckan och som vanligt hittade jag ju massor av snyggt, men några absoluta favoriter blev beställda.



Mössa Pelle 149 sek
Tröja Aicha 299 sek
Byxa Southbaggy  299 sek.

Kolla själv in kläderna på www.Gangstar.se vet ja!

Nu längtar jag bara tills Erika säger att de anlänt:)

Lek

Kategori: Vardag

Just nu sover prinsen efter massor av lek hos Erika och Ines♥ jag och Elias hade så tråkigt så vi smsade och bjöd in oss till dem. Jätte mysigt och jätte goda nybakade muffins blev vi bjudna på, Tack för en mysig förmiddag:)



Brrr..

Kategori: Vardag

Herregud vad kallt det är, hur är det möjligt att all dennna snö ska försvinna till sista April? Imorse hade vi klockan på 06.30, huva både jag och Elias va jätte trötta och frusna. men kollen på sjukhuset gick jätte bra:) och Elias var som vanligt superduktig.

Elias och jag blir nu solo några dagar- Daniel åkte iväg på jobb i morse, så ikväll ska vi iväg och mysa med mommo♥

Nu ska jag ringa och ändra min tid hos Frissan på Torsdag, blir tvungen att jobba istället...

Kram

Endast prinsen är vaken..

Kategori: Vardag

Vet ni? våran son är fortfarande vaken... inte bra inte bra.. rutinerna måste tillbaka, iofs kan det bero på att vi sov till 10.30 allihopa idag.. Men visst känner man sig som världens sämsta mamma,  och dessutom är han långt ifrån trött och just nu badar han badkar och jag sitter framför och bloggar.. Antar att alla ni "präktiga dagis mammor" tittar på klockan nu och håller på att smälla av *skämt*..

Det jobbiga är väl att vi ska upp tidigt, ett läkarbesök för Elias är inbokat dessutom på sjukhuset så det funkar lixom inte att kliva upp en kvart innan vi ska vara där;)

Känner mig alldeles trött i huvudet efter dagens träning, Daniel påstår att det är vätskebrist, kanske har han rätt?

Nu verkar prinsen ha badat klart, kanske vill han sova nu då?

Vår längtan

Kategori: Vardag


Elias idag på Barnens hus. Vi fick knappt med honom hem.Så fort snön är borta ska en cykel inhandlas. Vi läntar till våren!

Lördags tips;)

Kategori: Josefin shoppar



Köpte denna klänning på Hm igår för ynka 99 sek. Så gillar ni volanger och ska ut på stadens gator så tycker jag ni ska köpa denna idag:)

Nu ska jag jobba tre timmar..

Kram

Sov gott

Kategori: Vardag


God natt och Sov Gott!

Fredagsmys

Kategori: Vardag

Huva vad vi är mätta nu! Jag åkte förbi Mcdonalds på vägen hem från och jobbet och köpte mat, perfekt fredagsmys, självklart har vi ju "mulat" godis oxå...
Just nu väntar vi bara på att Let´s dance ska sluta och Solsidan ska börja:)

Välkommen underbara helg!


Gick förvi Åhlens idag på lunchen och hittade denna fina mössa med bil på till Elias. Jag har fått fnatt på mössor, men det finns ju så många fina:)
Och denna behövde ju faktiskt Elias, det va ju en bil på ;)



Dagens Elias

Kategori: ELIAS


Elias är så stolt över sin nya Musse tröja från Hm och då ville han ha sina favorit spindelmannen byxor till från hm. Jag tycker det är så roligt när Elias vill välja själv vad han ska ha på sig. ända problemet är väl att om han fick välja jämt skulle nog bä tröjan vara rätt utsliten nu ;)

Fredag

Kategori: Vardag

Här hemma håller vi på att fixar till oss. Jag ska jobba och Elias ska vara med mommo.
Börjar vid ett men jag skulle egentligen behöva åka lite tidigare för att hinna lämna tillbaka ett par byxor och köpa ett par till Elias. Vi åkte ju till stan igår på eftermiddagen med mommo och vi hittade faktiskt riktigt mycket fint. Det är så underbart med alla vårkläder i butikerna.

Så nu ska ett par vita Converse och ett par ljusa jeans inhadlas, sen är jag redo för vår! :)

Klockan springer iväg ser jag.. dags att sätta lite fart.

Ha en Fab fredag!

Kramar


Elias testar nya kläderna igår samtidigt som han pratar med moster i telefonen:)

Dagens Elias

Kategori: ELIAS









Idag har Elias haft på sig kläder från Novastar, skor vincent, jacka Hm

Torsdag (fast jag var helt säker på att det är Fredag)

Kategori: Vardag

Imorse va vi uppe ganska tidigt. Vi hade nämligen bestämt dejt med Erika och Ines för att följa med dagis och åka pulka:) jätte mysigt men vi stannade inte så länge för det första så va det ganska kallt och Elias blir lätt orolig hela tiden att jag ska lämna honom och gå, så stackaren är halvt ledsen hela tiden. Men nu har vi ju iallfall träffat dagis vännerna en stund. Elias börjar på dagis igen nästa vecka:) Tror Elias längtar?

Eftermiddagen tror jag vi ska spendera på Birsta med Mommo?

Kram

Sov gott

Kategori: Vardag

Nu är jag hemma efter världens mysigaste gangstar party hos maria [hittade så klart masssor av snyggt] får blogga mer i morgon...

sov gott!

Snö igen!

Kategori: Vardag



♥Elias och jag önskar er en härlig dag♥

Tisdagkväll

Kategori: Vardag

Det blev på tok för mycket gott idag! Elias ville ha plättar till middag och sen kom mommo hit med semlor, huva vad vi har ätit, aldrig igen:)
Jag har varit så mätt nu på kvällen så jag smsade Erika och frågade om hon ville komma med på prommis och det ville hon,  Det absolut bästa sällskapet för en kvällspromenad♥

Har även hunnit med att prata i telefon med en vän som haft inbrott hemma, huva, Tänker på er♥

Imorgon är det dags för Gangstar party hos Maria♥ *längtar*

Men nu dags för en dusch sen väntar sängen.

God natt!

Rastlös

Kategori: Vardag

Elias har precis somnat och förhoppningsvis tänker han inte sova allt för länge? Jag är sådär helt rastlös just nu, vill göra massor av saker men kommer inte riktigt mig för. Jag tror att jag varit hemma från jobbet för länge nu? Jobb i måttlig mängd är absolut bra för den sociala delen;)
Men jag vet att så fort man varit där i några timmar längtar man hem igen, varför kan man bara inte vara nöjd hela tiden?
Jag tror att jag struntar i träningen ikväll och åker på Birsta istället? Hittade ett par jeans på Gina sist som jag ångrar att jag inte köpte. Visst lindrar shopping rastlöshet?

Min pappa kan verkligen säga roliga och uppmuntrande saker, sist då vi hade magsjuka och jag va så ledsen och trött sa pappsen helt plötsligt, men Josefin klä på dig nu och åk till Hm och handla så du blir på bra humör igen, haha men visst låg det något i det pappa sa...:) (kanske ska tillägga att jag inte var  på hm medans vi hade magsjuka utan flera dagar senare, riskera att smitta andra när man själv lider av kräkfobi skulle jag aldrig göra, det är alldeles för egoistiskt!)
På tal om Magsjuka, typ hela dagis är smittade, Jippie! Antar att det inte är Om vi får det utan om När.. Jag längtar NOT!

Undrar om man blir mindre rastlös om man hänger tvätten?

Dagens Elias

Kategori: ELIAS


Elias i kläder från Lindex

Semmeldagen

Kategori: Vardag

Det är ju för tusan semmeldagen idag!! Och vet ni? Jag tror att vi åker och köper semmlor jag är inte på humör för bakning.
Undrar om man orkar äta två? :)

(stavas förresten semmlor med två M?)

Tygisar mitt i vintern- nej tack

Kategori: Vardag


Elias tyckte att pyjamas och tygskor var en passande klädsel att gå på promenad i idag, tråkiga mamman höll inte med utan tyckte såklart att overallen och vinterskorna skulle på;)
Det känns som att fler än jag längtar till våren....

Dagens Elias

Kategori: ELIAS




tröja Moonkids, byxor från Polarn

Måndag

Kategori: Vardag

Hej och hå Måndag!

Jag har precis kommit hem efter ett möte på jobbet.  Elias sitter framför mig och gör pärlhalsband och jag funderar på vad dagen har att erbjuda?
Det är ju riktigt fint väder så jag antar att vi iallafall startar med en promenad?

Kram


Min underbara alla hjärtans dag present som Daniel och Elias köpt till mig♥ Jag älskar verkligen mina Thomas Sabo smycken och igår när jag fick två nya berlocker blev jag överlycklig(+ den nya kedjan eftersom min gamla gick sönder då jag och Elias busade) Bilden är jätte dålig men på denna berlocken står det mamma på massor av olika språk. Mina prinsar är de bästa♥

Alla hjärtans dag frukost

Kategori: Vardag


Frukost dags i nya muggarna (tack mamma♥)


♥Önskar er en underbar alla hjärtans-dag med massor av kärlek♥

Jippie

Kategori: Vardag

Världens bästa Sofia och Uffe överaskade oss igår med att komma till Sundsvall, Jippie, så ikväll ska vi förhoppningsvis äta kinamat och titta på Melodifestivalen.

Men först några timmars jobb!

Ha en härlig Lördag!

Mommo dejt

Kategori: Vardag

Nu åker vi för att möta upp Mommo och handla lite smink och smått och gott:)

Jag har varit hemma så länge nu, först ledighet och sen har ju Elias varit sjuk så jag det hade helt farit ur mitt huvudet att det är Fredag idag, Härligt! så nu måste ju såklart godis till Let´s Dance inhandlas!

Ha en fortsatt trevlig Fredag!



Bästa låten just nu

Kategori: Vardag



Denna låten poppar jag och Elias för fullt idag. Riktigt bra, va det nån mer än jag som följde Made in Sweden slaviskt? (detta är bara en snutt av låten)

Ett litet missförstånd:)

Kategori: Vardag


Elias har visst missförstått vart kalsongerna ska sitta :)

Dagens friska Elias (tack äntligen)

Kategori: ELIAS


Full fart med alla studsbollarna ( ja alla som va med på Gran canaria, det sitter i än med studsbollarna,haha)
Och idag har vi tagit på oss annat än pyjamasen;). Elias har tröja Kappahl, och byxor från Plastisock

Shit oxå

Kategori: Vardag

Dumma dumma feber som va tvungen att ta om. igår kväll hade Elias 39 i feber igen så idag är det vårdcentralen som gäller. stackars lilla prins.

Onsdag 10 Februari

Kategori: Vardag

Efter två riktigt jobbiga sjukdagar börjar vi äntligen komma på fötter igen:) Och vad passar då bättre än att pussas och kramas och vara lyckliga över att vi har varandra och klarar allt tillsammans?♥

Jag och Elias har plockat fram lite alla hjärtans dag saker  inför Söndag (perfekt att alla hjärtans dag är på en helgdag iår), Lakanen i sängen ska oxå bytas till rosa:) och gele hjärtan måste inhandlas.
Jag och Daniel brukar alltid fira alla hjärtans dag av den anledningen att 2007 va den dag då vi plussade på gravtestet, den dagen förändrades allt och vi blev världens lyckligaste. Gud vad jag älskar min lilla prins♥ Kärleken är oändlig.

Och vet ni, idag är ingen vanlig dag heller för det är en av mina bästa vänners födelsedag, Grattis Monica♥, vi kommmer och firar så fort vi är helt friska.

Nu är det lunch dags här!

Pussar och kramar







VAB

Kategori: Vardag

Här vabbar vi för fullt idag. Lilla prinsen är totalt slutkörd med 40 graders feber som vägrar ge med sig trots alvedon. Magsjuka är det då inte iallafall, skönt!

Åtrekommer senare...

Måndag med magont

Kategori: Vardag

Trots att både Daniel jag och Elias (Daniel jobbar dock)har riktigt ont i magen idag så har vi varit ute på den dagliga promenaden- det vill säga varit och tittat på hästarna. Känns faktiskt lite bättre nu när vi fått lite frisk luft, och snälla håll tummarna för att det stannar vid magont, vill absolut inte ha magsjuka!

Nu ska jag ta med mig prinsen till tvättstugan för att stryka lite tvätt, skoj va?

kram




Bröd

Kategori: Muffins & Andra Bakverk


Igår fick jag ett ryck på morgonen och skulle överaska Daniel och Elias med nybakat bröd till frukost, Helt ok, och snabbt gick det oxå!

Ute Lördag

Kategori: Vardag

Igår lekte vi ute hela förmiddagen i det underbara soliga vädret. Vi fick även sällskap av Daniels mamma & CO på en mysig promenad♥

Kvällen avslutade vi med att titta på Melodifestivalen:)

Idag kommer nog dagen att se likadan ut, eller kanske åker vi och badar?

Kram



Fika dejt

Kategori: Vardag

Elias och jag har precis kommit hem efter en jätte mysig eftermiddag med Jessica och Erica. Nu väntar vi bara på att pappsen ska komma hem så vi kan mysa ner oss i soffan och njuta av att det är fredag kväll:)

Kramisar


♥Jessica och Erica♥

Elias äter dammsugare på Charm

Elias och mamma

Nya tofflor

Kategori: Josefin shoppar

Äntligen har vi hittat nya tofflor till Elias, de som han haft nu har han växt ur för längesen. Och de nya verkar han gilla massor:) Hittade de iallafall på Hemtex.




Äntligen Fredag

Kategori: Vardag

Äntligen har det slutat snöa! Istället tittar faktiskt solen fram idag och jag och Elias ska gå ut och skotta bort den stora snö kanten så vi kommer ut med bilen, vi ska nämligen iväg och träffa Jessica♥ som är hemma bara över dagen, mysigt!

Ikväll ska vi som vanligt titta på Let´s Dance och vräka godis:)

Ha en underbar dag och hoppas att solen skiner hos er oxå!

Kram

Mysis

Kategori: Vardag


En trött prins efter en dag på dagis myser och tittar på barn tv

Fab dag

Kategori: Vardag

Vilken mysig dag jag haft idag med världens bästa Monica♥. Vi shoppade lite och sen åt vi lunch på Mcdonalds. Monicas mage är verkligen jätte stor nu och jag tror bebis anländer när som helst:) *längtar*





Vet ni idag är faktiskt en riktigt speciell dag för det är pappa/morfars födelsedag. så ikväll blir det kalas för världens bästa pappa. Min pappa är en av mina stora idoler, finns verkligen ingen som han, Vi älskar dig pappa/morfar/svärfar♥


Dejt och skor

Kategori: Vardag


Nu ska jag åka på dejt med världens bästa Monica och hennes baby, som fortfarande är kvar i magen:)
Mina nya stövlar från vagabond får åka på idag, trots att jag inte sprayat dem med impregnering, vad är jag för skoförsäljare egentligen, tvingar på alla kunder impregnering när de köper  skor men själv struntar jag i det ;) haha

Just nu..

Kategori: Vardag

..Myser jag och Elias med varsin smoothie,Mums. Så skönt att veta att jag kommer vara lång ledig nu. Ikväll ska jag fara ut en snabbis med Mamma till Birsta och köpa pappas födelsedagspresent och imorgon väntar mysig dejt med Monica♥ Bara roliga saker att se fram emot!

kram

Trollungen

Kategori: ELIAS


Dagens dagis trollunge i Mumin kläder från Lindex.
♥♥♥

God morgon Onsdag

Kategori: Vardag



Världens godaste frukost?

Varför kan det inte bara sluta snöa? snart ser vi inte ut genom fönstren..

Idag jobbar jag ett koprt pass, skönt, sen är jag ledig ända tills på Tisdag, jippie. Jag ser fram emot denna helgen massor♥

Ha en underbar Onsdag, det ska jag ha!
kramar

Go kväll

Kategori: Vardag

Hemma igen efter jobb. Mötte Daniel i dörren med ytter kläderna på, han har åkt iväg på middag med jobbet. Jag och Elias sitter och myser framför brasan och äter vaniljyoghurt med blåbärssylt.  Och nu börjar Bygglov, perfekt då har jag nått bra att titta på:)

Kram

Kanske inte en sån dålig ändå

Kategori: Vardag

Ville bara tala om att nu har jag tagit en lång dusch, målat naglarna,sminkat mig och klätt på mig. sån nu känns allt mycket bättre:) Ringde till Daniel som genast fick mig på bättre humör♥ och sen ringde jag till dagis och Elias hade det jätte bra :)
Så nu väntar bara jobb i några timmar.

Ha en bra dag!




Nya jackan från hm är på:)

och nytt nagellack från Viva la diva

Dagens Elias

Kategori: ELIAS





Idag kommer alla Elias kläder från Gangstar, förrutom strumporna.

Dålig Tisdag

Kategori: Vardag

Idag känner jag mig trött arg, lessen, irriterad, varför? jo ingenting har gått som planerat, och dessutom fick jag hemska ord kastade rakt i ansiktet av en människa som inte ens känner oss.

Och lilla Elias va så otroligt ledsen i morse då jag lämnade honom på dagis, mitt hjärta går sönder, vill bara gå tillbaka och hämta hem honom.

Och snart är det dags för jobb, uppmuntrande idag? inte direkt.


sur,arg, irriterad mamma

Bullbak

Kategori: Muffins & Andra Bakverk





Nu ska vi...

Kategori: Vardag


..Baka bullar

Dagens Elias och ny blomma

Kategori: ELIAS


Mumin tröja från lindex, tröjan under Mexx, byxor Gangstar och strumpor Kappahl


Nya blomman till köket från Ica