Josefins Värld

Dusch

Kategori: Josefin shoppar


Jag är helt tokig i att bada badkar, men som tvåbarns mamma hinner jag inte utan då blir det oftast snabba duschar, så nu har jag köpt en duschcreme med min absolut favorit doft cocos. Det är en nyhet på Åhléns och luktar såklart ljuvligt.

Dagens sötnosar

Kategori: Dagens Kids


Dagens Mio i Body från Gant, byxor How to kiss a frog, Mössa & dregglis Paul Frank


prinsen har haft på sig ny hood från Nova star (tack mommo), byxor Kappahl och tröja under från Lacoste.
Inte lätt att fånga honom på bild nu förtiden ;)


God kväll!

Vi har precis kommit hem efter en snabb tur till Birsta, vi var på Åhléns och köpte en till Flugsvamps pall, Mio fick ju en av Robin i dop present och nu var jag så rädd att de skulle ta slut så vi skyndade dit för att köpa en till.
Försöker hitta en ryggsäck till Elias som han kan ha på dagis, men så svårt det kan vara.. skulle vilja ha en fjällräven men den tycker inte Elias om, och hittar vi någon annan så är det antingen för stor eller för liten. fortsättning följer..

Nu ska kidsen läggas eller i allafall Prinsen, Mimmsi sover redan, Elias har hittat min gamla "Micke & Molle" bok så jag antar att den ska läsas ikväll :)

KRAM

Mysis

Kategori: JOSEFIN

Hela morgonen/ förmiddagen har jag myst omkring här hemma i nya Mys klänningen som jag fått i present av Daniel.
Jätte fin och framför allt jätte varm för en mamma som fryser ofta, Den är inköpt på Butik Annelie om ni undrar ;)


Barnrum

Kategori: Barnrum

Mio fick ju så mycket fint till sitt blivande rum i dop present, Jag ska ju göra "skogstema" så alla saker han fick kommer passa så bra där inne. Har precis hittat påslakan från Hm, de är i full strl men eftersom han kommer sova i spjälsäng länge till så tror jag att jag ska sy om det då de kommer. Bjuder på lite inspirationsbilder: Påslakanet var slutsålt *snyft*


Nya skorna & bus

Kategori: JOSEFIN


Bus med prinsen medans jag provar nya skorna





God kväll!

Vet ni vad jag lyckats med nu? Danne ska hjälpa mig städa bort sommarkläderna i garderoben, undrar om han vet vad han gett sig in på? *hihi* Om det är något jag saknar i detta huset så är det absolut förvaring, Nästa gång vi flyttar (om vi flyttar) ska jag se till så det finns massor av garderober och förråd, eller i allafall möjlighet att sätta in extra förvaring.

Min hjärna går på högvarv just nu, herregud vad jag vill göra om mycket hemma, imorgon om vi hinner ska jag iväg och köpa vit färg till taket nere..

Men nu garderobs städning:)

KRAM

Tisdag

Kategori: Vardag

Idag har jag och Mio tillbringat förmiddagen med Erica medans Elias har varit och lekt på dagis. Så skönt att få lite "egentid" med Erica då det känns som att det var evigheter sen vi bara pratade. vi gick på en lång Power walk och då vi skulle hämta Elias på dagis var jag så trött så benen bar mig knappt, snacka om otränad *hihi*
Tack för idag bästaste♥

Just nu har jag en fiskgratäng i ugnen så när vi har ätit den kanske jag hinner ner till "byn" för att hämta skorna som nu kommit , Wiee!

KRAM

Ni gör mig lycklig

Kategori: Vardag





♥♥♥
Och alla tre är gudmödrar till mina barn, Jessica till Mio, Erica & Monica till Elias.
Ni har en speciell plats i mitt hjärta!



På önskelistan..

Kategori: Josefin Tipsar


Vill ha villl ha vill ha!
Vi kan ju alltid hoppas att Danne tittar in på bloggen idag ;) Fick ju en guldring som betyder jätte mycket för mig då jag hade fött Elias, så visst borde jag ju få något då jag fött Mio oxå *blink blink*♥

Finns på www. Efvaattlingstockholm.com


Ciao!

Här hemma  har vi precis ätit middag och nu ska vi bege oss ut för att springa bort lite spring i benen, Tror jag tar Mimmsi (ja vi kallar Mio så nu) i babybjörnen så har jag händerna fria och kan leka med prinsen.
Det gäller att ta tillvara på alla stunder man kan tillbringa utomhus, snart är kalla hemska vintern här igen...

KRAMISAR


En tjuvtitt mitt i vardagen

Kategori: Vardag


STOPP! knäpp inga kort:)



Butterfly

Kategori: Josefin shoppar




Tyget på klänningen från Hm, jag har blivit beroende av fjärilar:)

Lampa

Kategori: Hemma hos oss


Har ju glömt att visa nya lampan från Lisbeth Dahl. måste dock beställa mer lampor till den då jag var helt säker på att det skulle vara 6 lampor men det var visst 8.

Hej härliga Måndag!

Idag har vi hunnit vara på dagis med tårta som blev kvar sen dopet, tror faktiskt de blev riktigt glada:) Elias passade på att leka lite med sina bf och jag passade på att prata med Elias underbara fröknar.

Efter dagis styrde vi våra näsor mot bvc och lilla Mio hade som vanligt växt, de gav honom beröm för att han är så stadig i nacken. Började prata med en tjej i väntrummet och det visade sig att de fick barn en dag före oss och hennes äldre pojke var bara en månad yngre än Elias, vi bestämde att vi skulle träffas något framöver :)

Sitter och väntar på att mobilen ska plinga till med ett sms att mina skor kommit... står att de är i Ånge kanske kommer de då imorgon?

Nu dags att röja lite sen ska jag till tandläkaren, pappan i huset får komma hem och vara med kidsen:)

KRAM



dagens kids

fiske killar

Kategori: Vardag

Mys med Robin efter fisketuren.

God natt!

Nu kryper vi ner i sängen, imorgon börjar ny vecka igen och vi startar Måndagen med besök hos bvc och tandläkaren.
Hoppas  på att Elias inte blir förkyld, han har under kvällen nyst flera gånger och man hör på andningen när han sover att det inte riktigt är som det ska, hoppas hoppas vi inte blir sjuka.

Nu dags för massor av sömn!

KRAM

Söndags mama

Kategori: Vardag



Hej!

Följde med Elias & Co till Birsta idag, Jag höll mig dock lite i bakgrunden då moster och Elias ville vara för sig själva:) Vi var länge på leksaks affären och sen fikade vi på Charm. Hann såklart med att gå in på Hm och ut kom jag med en kasse med klänning, kavaj och skärp, klänningen var jätte fin med fjärilar ska visa senare.

Hela familjen har oxå hunit med att storhandla, skönt nu behöver vi inte tänka på det den här veckan utan istället ska jag lägga massor av tid på att hitta den perfekta tapeten till vardagsrummet nere :) längtar så tills det är klart  och vi kan börja bygga Mios rum uppe (som inte finns än), han fick ju massor av saker till hans rum i dop presenter. Daniel har såklart massor av jobb nu så jag har en känsla av att det kan ta ett tag, att vänta och tålamod är inte min grej, fråga Danne bara *skratt*

Nu Middagsdags, sen åker killarna på fisketur med Robin.

KRAM

Tröttis..

Kategori: Vardag


Mamma, jag blev lite trött..♥

Det är en underbar känsla att vara mamma, att få följa alla framsteg som de gör, att se dem växa upp och bli egna individer, kidsen är  mirakel som jag älskar så högt att jag skulle göra vad som helst för dem.
mamma älskar er♥

Fix inför dopet

Kategori: Vardag


Daniel fixar med fikat..


Håret fixas..

Mio tog en nap för att orka med festligheterna

Dop platsen fixades till

Elias spelade spel på telefonen..

skor putsades (alla i familjen hade Converse på)

Mycket förberdelser, men det var det absolut värt, Tack alla som hjälpte till♥

Kvällen

Kategori: Vardag



Mysigt besök på Restaurang Stekhuset igår kväll.

God morgon!

Här hemma har vi haft en soft morgon, älskar söndagar allt går i lugnt tempo..
Elias  ska åka på Toy´s rus med Moster, Daniel ska fiska med Robin, och jag och Mio planerar att bara ta det lugnt eller kanske följer vi med till Birsta?




Prinsen♥

Ni ska få se massor av bilder från dopet senare, På tal om bilder investerade i en systemkamera imför dopet, det blir ju galet fina bilder:) varför har jag inte köpt en sån tidigare?

Mio Johan Alfons

Kategori: MIO

Vilken underbar dop dag vi haft, allt blev precis som vi ville ha det, Tack alla underbaringar som delat denna underbara dag med oss♥
*Lycklig*

Nu forsätter firandet med mysigt restaurang besök i city:)

KRAM






Dröm

Kategori: Vardag


Idag startar jag dagen med en Dröm Yoggi, dessa har absolut blivit en favvis, smakar nästan som en efterrätt:)

Hej dagen innan dopet!

Idag har jag massor att stå i, så nu ska jag och kidsen åka och handla sen blir det bakning inför morgondagen,
Ber fortfarande för fint väder imorgon....

KRAM

Ett ljus..

Kategori: Vardag

Det gick just upp ett ljus för mig... Varför litar jag aldrig på min magkänsla tro? Men nu var det banne mig sista gången *skratt*

God natt

Kategori: Vardag

Idag har varit en fantastisk fullspäckad dag. Att vara i troll skogen med dagisbarnen var så mysigt, dessutom blir jag så oerhört glad då mommo ville följa med för att överaska och göra Elias glad. Trots att mamma inte är i sitt bästa skick just nu med all värk så blir jag alldeles rörd då jag ser hur hon leker med kidsen, håller handen, förklarar olika saker och dessutom har hon nog världens bästa tålamod. Tack mamma för att du är du♥ Vi alla älskar dig så oerhört♥

Kidsen somnade lätt ikväll efter uytflykt och nu på kvällen innan läggning gick vi en prommis, Elias cyklade. och hans önskemål var att gå till lekparken på skolan så dit styrde vi våra näsor. Mitt i allt mötte vi Terese & Co, så på köpet fick vi en mysig dejt)

Imorgon måste vi besöka stadens gator, har massor som ska inhandlas inför dopet.

KRAMAR



I LOVE YOU I LOVE YOU I LOVE YOU

På väg till skogen

Kategori: Vardag


Powerwalk

Kategori: Vardag


Dagens promenad är nu avklarad

Hej!

Vilken natt det varit, Har bytt säng tusen gånger känns det som, Elias har sovit så oroligt och när han somnat till så har Mio velat ha mat. så idag känner jag mig aningen trött, ja jag vet egentligen borde jag inte få gnälla då mina kids alltid sover annars på natten.. Men kanske är det därför jag är extra trött :) Tur att man är en positiv tänkande människa, det gäller att göra det bästa av dagen!

Elias är på utflykt med dagis i skogen - Trollska skogen, så det blir andra gången gillt för Elias i år, Jag, Mio och Mommo tänkte åka dit lite senare så får Elias åka med oss hem:)

Ses senare!

KRAM

Flugsvampar från Åhléns

Kategori: Barnrum



Dessa pallar vill jag ha till Mios rum. Jag är helt förälskad♥ skulle passa perfekt till "skogstemat" i hans blivande rum:)
Bra gjort Åhléns!

Swedish Hasbeens

Kategori: Josefin shoppar

Jag kunde inte låta bli har suktat efter dessa länge nog nu :) Visst är de snygga? Hoppas de kommer snart:)
Fick just order av Daniel att dessa fick jag inte bara stoppa in i garderoben, utan han vill se dem på, helst rätt ofta *skratt*

Promenad

Kategori: Vardag


powerwalk med Terese och Nelly, kan säga att det känns i låren..

Hej!

Har precis ätit lunch och nu funderar jag och Mio på vad vi ska göra för middag idag? Det ständiga problemet lixom :) Skulle vara perfekt om jag och Mio hinner in på affären innan vi ska hämta prinsen.
Pratade med dagis tidigare och allt verkar gå bra för honom *pust* Tror att han bara behöver lite tid att bli van med att vara där, han har ju trots allt haft ett väldigt långt uppehåll.

Nä planera maten var det visst..

KRAM

God morgon

Kategori: MIO


Så här glad var jag halv sju i morse, skruttungen♥



God morgon solstrålar!

Dagis lämningen gick så där, prinsen var så ledsen, så nu väntar jag på att dagis ska höra av sig och berätta hur det går.
Jag och Mio ska gå på promenad med Terese och Nelly, om det så klart går bra för Elias på dagis..
Helt slut på bränsle i bilen, vi glömde helt bort att tanka igår, så ikäll när Danne kommer hem får han följa med och köpa en ryggsäck och skor till Elias, jisses vad glad han kommer bli ;)

KRAM

Odd Molly & Dopet

Kategori: JOSEFIN


Eftersom jag fått höst feelings så har jag nu invigt min Odd Molly tunika:)

Besöket med prästen gick jätte bra, super härlig och lättsam människa. Många som hör av sig och frågar vad Mio önskar sig i dop present, grejen är bara den att jag inte riktigt vet, han blir alldeles säkert glad för vad han än får;) Men saker till hans blivande rum är ju inte helt fel, kan tipsa om att jag tänker göra "skogs tema" där inne.
Tror detta dopet kommer bli så fint, hoppas hoppas bara att solen tänker titta fram.
Valde mina favorit psalmer Tryggare kan ingen vara och Du vet väl om att du är värdefull.
Hinner jag så borde jag köpa ballonger, servetter och dukar imorgon.

Sov Gott!

Förmiddagen

Kategori: Vardag




Idag har vi myst med Erica, Maria,Isak och Elise på förmiddagen♥

God kväll!

Idag är första dagen med rutiner igen (hoppas jag). Daniel har jobbat första dagen efter semestern och jag och kidsen klev upp tidigt imorse och ikväll kommer vi förhoppningsvis att lägga oss tidigt oxå:)
Imorgon är det dagis dags för Elias och jag och Mio ska gå på långpromenad, nu börjar livet som tvåbarns mamma på allvar, ingen Daniel man kan ropa till på dagarna *skratt* Undrar hur jag fixar att klä på två barn imorgon bitti, jag är ju inte direkt känd för att vara morgonpigg... ;)

Nu väntar vi besök av prästen inför Lördagens dop.

Njut av kvällen
KRAMAR




Marknad

Kategori: JOSEFIN



dagens mama

Tjing!

Nu ska vi bege oss mot Selångermarknad, Har en prins här som är väldigt sugen på att rida på hästar och åka karuseller, hoppas att regnet håller sig borta då regnskyddet till vagnen gått sönder.. tror vi tar gamla vagnen ifalll att, vit vagn och regn är verkligen en dålig kombination ;)

KRAM

Hagedornhagen Artprints

Kategori: Hemma hos oss

Finaste fjärils tavlorna från danska hagedornhagen hänger nu hemma hos oss, dessa har jag velat ha så länge:)



Bamse

Kategori: MIO


Lilla Mio i nya Bamse kläder som han fått av Gun & Co♥

Dagis start

Kategori: Vardag

I dag är första dagen på dagis för Elias på väldigt lång tid, och man kan ju fråga sig om det var värst för mamman eller prinsen imorse ;) Hur som helst så åkte jag dit med Elias medans Daniel och Mio var hemma, kände att jag ville lämna honom i lugn och ro. självklart kom det massor av tårar på Elias då jag gick därifrån, men så fort jag kom hem ringde jag dit och då var det full fart på Elias som lekte med sina kompisar. Jag är en stolt mamma idag!♥

Kan säga att jag inte fått något gjort, jag blir alltid så där knasig första dagen då Elias är på dagis, kan lixom inte bara slappna av utan jag tänker på honom varenda sekund och minut, Daniel märkte nog det på mig så vi gick ut på en promenad, vi bor ju faktiskt riktigt fint här med kossorna och hästarna runt hörnet;)

Måste ut till Birsta en sväng, hittade en klänning på Monki som jag bara inte kan glömma.. borde kanske ha köpt den igår då jag var där med Terese, vi hade för övrigt mysig tjejkväll igår med shopping (lilla Mio fick dispans och fick vara med på tjejkvällen *hihi*) tack för igår vännen♥



Nyklippt prins

Kategori: ELIAS





Elias idag inne på Mcdonalds med nya korta håret,
Elias fick för sig att klippa av sig håret direkt, så imorse var det bara att åka och leta efter en frissa som hade tid att klippa, och vi fick tid på salong Sagolik.
Han är så stolt över sin nya frisyr, och dessutom så tror jag att han gillade att vara hos frissan idag, tidigare har det ju inte direkt legat på "tio i topp listan" men idag satt han bara och njöt:)
Duktiga prinsen, tänk att min lilla Elias snart blir 4 år, helt ofattbart, vart har tiden tagit vägen?

KRAM

Besök

Kategori: Vardag


♥Just nu har vi gudfadern på besök:)♥

Just nu

Kategori: Vardag

Hej!

Just nu är vi på Daniels jobb:) Danne ska fixa med lite papper och jag ska skriva ut lite foton medans Elias leker med Beyblade och Mio sover.

Dagen  har varit så underbar, kidsen har varit på jätte bra humör, Elias har klippt sig kort, vi har ätit lunch på Mcdonalds och bara umgåtts.

Ikväll får vi middagsgäst:)

Ses senare
Kram

God kväll

Kategori: JOSEFIN


Såhär har mamman sett ut idag.

God kväll!

Inget av de saker jag skulle göra idag har blivit gjorda, dagen har verkligen rusat iväg, det ända jag gjort som stod på listan är att lämna tillbaka Elias byxor. Men hänger läpp för att jag inte fått något gjort på listan gör jag inte, jag har ju fått vara med dem jag älskar mest♥ och vädret idag har ju varit super, nästan så man skulle ha varit på stranden men istället har vi varit ute här hemma, vi har hunnit plocka vinbär, gjort klappgröt, tagit upp potatis ur landet, klippt gräset, strykt kläder, lekt med grannbarnen, ätit kräftsallad, varit till Birsta, badat barnen inför kvällen, när jag tänker efter så är det nog inte så konstigt att jag inte hunnit med att göra det jag skulle *skratt* Men inbjudningskorten måste jag ta tag i, bums!

Kram

Mio

Kategori: MIO


Mio i fina kläderna han fått av Anne &co

Ny tavla

Kategori: Barnrum




Ny tavla till Elias rum

God morgon söndagen!

Idag står lite gardinfix på listan, måste även hinna med att lämna tillbaka Elias ett par jeans på Hm som blev alldeles för stora,och alla adresser på inbjudningskoren till dopet ska skrivas.
Annars så ska vi bara ta det lugnt och njuta:)

Önskar er en härlig dag!

Dagens Elias

Kategori: ELIAS

Dagens Elias på väg på Bio - Cars







Tröja från Bondelid och byxor från Kappahl

Världens snyggaste

Kategori: Vardag

Världens snyggaste pappa, och han är dessutom pappa till mina barn;)



Gårdagen

Kategori: Vardag

Igår blev vi bjudna på middag hemma hos kidsens farmor & co, Så roligt att åka dit och titta på deras nya kök, äta god mat och bara umgås. Dessutom var Sara & co där så då var det såklart extra trevligt:)Och kul då kusinerna fick leka.
Elias hade en super rolig kväll, så rolig att han inte ens ville åka hem fast han nästan somnade ståendes. Elias gillar sin farbror Axel så mycket,  Ni skulle sett Elias då han gick in i Axels rum, snacka om stora ögon och dessutom hade han ju skateboards på tapeten, gissar att någon här hemma snart vill tapetsera om sitt rum, och när han såg att Axel hade tv på rummet.. nu kommer väl tjatet om att få en egen tv till rummet bara bli värre *skratt*

Kvällen igår var så trevlig, Maggan (svärmor) och jag hann prata en hel del medans Elias & co spelade tv spel, något som verkligen uppskattades från min sida♥:)
Super tack för igår!




Såhär såg jag ut igår

I lekparken

farbror Axel

Mio med sin farmor

 

Dagens Kids

Kategori: Dagens Kids


Elias har idag haft på sig tröja från Diesel & mjukisbyxor från Lindex, Mössa från Rockefella
Mio har varit klädd i Lindex från topp till tå förrutom mössan som han haft som är från Nova star

God kväll

Kategori: Vardag

Idag har vi haft en snabb visit av kidsens farfar, faster och kusin för att hämta soffan som de köpt av oss:) Skönt att de börjar bli lite tomt där nere nu.

På eftermiddagen har Daniel fortsatt med att lägga golvet och jag och kidsen åkte till Birsta för att köpa lite nya saker till badrummet. Våran premiärtur, bara jag och kidsen, lite pirrigt för mamman, men det gick strålande:)
Var oxå in på Babyproffsen och köpte en ståbräda till Elias, absolut den bästa investeringen jag gjort på länge, Elias älskar att stå på den. Det kommer absolut att bli många lugna shoppingturer nu *hihi* ;)

Vi träffade på Sofia och Uffe inne på Bc, så vi blev bjudna på fika och sen hann vi gå i lite affärer tillsammans, min syster är den bästa, skulle aldrig vilja vara utan henne♥

Nu ska jag göra ett ryck i badrummet och städa sen ska jag krypa ner i soffan med tända ljus, kanske eldar vi en brasa, det är kallt ute och det luktar höst i luften...

KRAM


Kidsen på/i vagnen...



Sofia & Uffe

Pippi på pippimönster

Kategori: Josefin shoppar


Vantar & ullstrumpor till Mio


Mössa och Ullstrumpor till Elias

I går på stan

Kategori: Vardag

Igår dejtade vi Anne, Marcus, Emil och Erica på stan. Jätte mysigt vi hann med att fika och titta i lite butiker:)
Mio fick jätte fin present av Anne & co - snickarbyxor och body med stjärnor (ska visa senare). Tack för en mysig eftermiddag♥

Efter dejten gick jag, Danne & kidsen och tittade i lite mer affärer, lite saker till Elias dagisstart blev inköpta. På vägen till bilen provsatt Elias nog alla drakar..., Hela dagen igår var jätte härlig. Daniel ville att vi skulle avsluta dagen med att gå ut och äta, men jag var så frusen och trött så vi åkte hem istället, tog på oss våra pyjamas och myste i soffan:)


Jag , Erica & Anne

Gårdagens kids i Skjorta/body från Gant

Erica & Daniel

Emil & Marcus & jag

5 veckor

Kategori: MIO


Idag blir våran lillskrutt 5 veckor, tiden rusar iväg..


Ciao!

Sitter och försöker planera Mios dop, inbjudningskorten är iallafall beställda, Vi har bokat in med prästen att ha dopet hemma i trädgården så nu är det bara att be till vädergudarna:) Funderar på om dopet ska gå i grönt eller blått, inbjudningskorten är i blått men dopet kan ju gå i grönt ändå, tål att funderas på..

Idag har vi planerat in en dejt på stan med våra underbara vänner, egentligen hade vi tänkt träffas här hemma men eftersom att vårat golv inte är på plats så dejtar vi på stan istället:)

Ha en underbar dag!

KRAM

God natt Tisdagen

Kategori: Vardag

♥Finns det något som är så underbart som bebisgos♥

 


Nu kryper jag ner under täcket efter en helt fantastisk dag!

Sov så gott!

Kramar

 

Hej då golvet

Kategori: Hemma hos oss


En sista glimt av det fula "gula" golvet i vardagsrummet, Underbart med samma golv på hela övervåningen.

God kväll!

Mina kids håller visst på att göra av med den sista energin som finns kvar för dagen;)
Daniel kämpar på med golvet och jag tittar i tidningar och försöker hitta en frisyr som Elias kan klippa. inte lätt vill jag påstå då Elias själv är ganska medveten om vad han vill ha, det ska typ vara långt fast kort..
Har hunnit med att städa Elias garderob inför hösten, jisses vad prinsen växt, massor av kläder fick åka ner i en kartong. Tror vi får åka på en shopping runda inför dagisstart.

Lägga barnen var det visst..

Kram


Med trollen i skogen

Kategori: Vardag

Ett besök till Trollska skogen i Mellanfjärden är absolut ett måste, jätte mysigt, Elias var alldeles till sig och allt var så spännande, besöket inne hos trollet var nog det bästa, eller kanske fikat hos tomten?
Mio sov sig som vanligt igenom besöket med en paus för lite mat;)
Tack mamma/mommo för sällskapet♥





Bilnyckel

Kategori: Vardag


Är det bara jag som aldrig hittar min bilnyckel då jag ska iväg? jag är specialist på att lägga ifrån mig den på knasiga ställen. Stackars Daniel har fått många samtal då han varit på jobbet då jag varit stressad och vad passar då bättre än att skylla på honom, för att sen hitta den i min egen väska ;) Rekordet var ju i vintras då jag halkade och kastade iväg bilnyckeln, tur att den kom fram till våren iallafall *skratt*
Hur som helst så har jag nu köpt en stor nyckelring på Hm som förhoppningsvis ska underlätta det lite för mig:)


God Morgon Tisdag!

Idag ska jag Elias och Mio åka till Trolska skogen i Mellanfjärden, vi har länge tänkt gjort ett besök dit, och idag passar utmärkt för då kan Daniel lägga golvet i lugn och ro, ni kan aldrig tänka er hur fint det blir här hemma, som ett nytt hus:) Min älskade Daniel, så duktig man kan inte bli annat än imponerad♥

Ha en underbar Dag!


KRAM

Just nu i vårt hus..

Kategori: Vardag

Elias leker med gudfadern, Daniel lägger golv och jag ammar Mio, i bakgrunden har vi på Lotta på Liseberg, Soft helt enkelt, livet är underbart, är så glad i alla mina nära & kära♥

Dagens mama

Kategori: JOSEFIN

Och jag som hade bestämt mig för att aldrig lägga ut dagens på mig själv och vips så gör jag det ändå ;)




Gammal top från Hm, jeans Gina tricot och skor från Espadrillos of Sweden

Quiltad jacka

Kategori: ELIAS



Blev så glad då jag hittade denna quiltade jackan till Elias på Hm. Han kommer vara så fin med jeans, kängor, kofta och denna i höst.

Jack & Elias

Kategori: ELIAS


Min kusin Johanna skickade just denna bilden till mig på våra sötnosar Jack och Elias då vi var på Gran Canaria. vilken rolig vecka vi hade! saknar er och hoppas vi ses snart♥

Trollungen

Kategori: MIO


♥trollungen♥
Tänk en månad har gått sen du kom till oss, om du bara visste hur mycket vi älskar dig♥

Helgen

Kategori: Vardag

Passar på att blogga ikapp de två sista dagarna..

På Fredagen åkte jag och Mio iväg till stan för att göra synundersökning, jag fick bästa sällskapet av mamma. Efteråt passade vi på att gå och strosa på stan.
På kvällen fick vi grillnings sällskap av Lenny, Terese och Nelly.

Igår var vi och firade mamma i Galtström. Vi åt jätte god middag och efterrätten åt vi hemma hos mamma och pappa. kvällen var jätte mysig trots aningen trötta kids.
På sena kvällen fick vi sällskap av gudfadern Robin. (Elias trötthet var visst som bortblåst:) Elias var såklart superglad att Robin var här och det visade han genom att Robin fick spela golf med honom i köket;)♥

Just nu håller Danne på att slita ut golvet i Elias rum, det ska äntligen bli vitt, nytt, fint :) jag och kidsen tror jag flyr till mamma och pappa för att slippa allt oväsen.


Gårdagens mama, invigde mina nya jeans från Gina tricot

Perfekt att kunna spela på pappas telefon medans man väntar på maten.
Elias hade igår på sig tröja från Tommy Hilfiger.



Dagens kids

Kategori: Dagens Kids

♥Underbara prinsar, ni kan aldrig ana hur mycket jag älskar er♥



Dagens Elias: Tröja Geggamoja, jeans Nova star och skor Nike


Dagens Mio: Rubbet från Åhléns

dagens mama

Kategori: JOSEFIN

 

Dagens mama: Tröja från en liten butik här i närheten (dessutom på rea tror att jag betalade 70 sek för den) Linne Malene Birger, Jeans Odd Molly och skor Din sko.

 

Hej hopp!

Idag på eftermiddagen fick vi besök av kidsens farmor och farbror, tur det eftersom att jag varit så rastlös:) Elias är så himla förtjust i sin farbror Axel, helt klart stora idolen, dessutom är Axel så snäll och tar sig alltid tid att leka med Elias♥

På kvällen hade vi planerat att bara ta det lugnt, ända tills Daniel fick ett ryck och skulle iväg och hämta en sak på Mio möbler som han beställt (ska visa senare vad det är) och mamman i huset flög såklart upp från soffan och nappade direkt, kidsen kläddes på och självklart lyckades jag även lura med mig killarna på Bc:)

Nu ska barnen läggas, sen antar jag att vi ska inta soffan? om ingen får något annat ryck vill säga ;)

 

Trevlig kväll!

 

Gummistövlar

Kategori: Josefin shoppar


Det är ju nästan så man törs erkänna att man längtar lite efter hösten efter att jag fått dessa gummistövlar, Har länge funderat på om jag iår ska köpa ett par Ilse eller ett par Hunter, och nu löste det ju sig ;)


Ciao!

Stora Grabbarna är ute och bygger på kojan medans jag och Mio softar här inne, Mio sover i korgen och jag funderar skarpt oxå på att ta en nap, eller kanske får jag svårt att somna ikväll då?
Ett tag fick jag ett ryck och ville så gärna åka in till stan, men kom då på att vi i vilket fall som helst ska dit imorgon på synundersökning så då väntar jag tills imorgon,
Vad tusan ska jag göra till middag idag? ja ni märker massor av tid idag till att göra inget, och fundera, känner mig faktiskt rastlös nu när jag känner efter *skratt*

KRAM

Årets första..

Kategori: Muffins & Andra Bakverk


..Klappgröt är kokad

Från Ingela & Co

Kategori: MIO


Tröja till Mio från Geggamoja och spindelmannne pussel till Elias.
Tack så mycket♥

Nytt ljus i vårt hus

Kategori: Hemma hos oss


Nytt ljus till mitt sovrum från Butik Annelie, Vi var där och handlade för några dagar sedan bland annat en ny lampa till lilla vardagsrummet uppe och då fick jag med detta ljuset  och blev kallad "stammis" det tackar vi för Butik Annelie. Har ni inte besökt butiken så måste ni absolut göra det!

God morgon!

Idag har jag vaknat upp med världens huvudvärk, vad tusan är det frågan om tro? jag brukar aldrig ha huvudvärk men nu har jag haft det riktigt ofta på slutet.

Igår kväll var vi hos mommo och moffa,  Elias var så glad och lekte med mommo och det nya golf setet som han fick av dem hela kvällen, trodde ett tag att han skulle somna stående ;)
Vi fick jätte fina presenter av dem som vanligt då de varit borta:), Mio fick fina kläder, Elias fick golfsetet och en tröja och jag fick ett jätte fint kakfat och ett par Ilse jacobsen gumistövlar. Tack så mycket mamma och pappa♥

Nu ropar visst Mio på mig...

Bygga koja

Kategori: Vardag


Daniel och Elias håller på att bygga en koja här hemma, inte direkt den lilla, vad är det för fel på lekstugan då? *skratt*  Antar att man måste vara pojke för att förstå;)

Hej!

Jag har en prins här hemma som just nu bara väntar på att få åka till mommo och moffa som kommit hem från Europa,så direkt efter middagen åker vi dit. jag törs nog påstå att Elias inte är själv om att ha längtat...

Dagens kids

Kategori: Dagens Kids


Mio har idag i värmen haft på sig body från calvin Klein


Och Elias ( som nu för tiden är jätte svår att få med på bild) har haft på sig tröja Diesel, shorts Lindex och skor Nike

God afton!

Vilken härlig dag vi haft, hur kan det komma sig att de dagar man inte planerar något oftast blir de bästa?
Vi har hunnit med att handla mat, varit på Bvc och mätt och vägt Mio:), haft besök av Ingela, William och Melvin, tack för de fina presenterna, ska visa bild här senare så ni andra får se, Daniel har hämtat nya golvet till övervåningen, vi har ätit världens godaste middag  och nu på kvällskvisten har Maria,David, Elise och Isak varit förbi och hämtat byrån.

Nu ska kidsen läggas, blev visst en sen kväll igen.. sen ska jag kasta mig i soffan och se om kanske Csi är på tvn, Det är på tok för länge sen sist nu ;)

Sov Gott!

2 Augusti

Kategori: Vardag


På väg till stockholm för några dagar sedan, tror aldrig vi sett en sån tydlig regnbåge tidigare.

Ciao!

Vilken efterfrågan det var på sakerna jag lade ut till försäljning, allt är sålt nu:)

Idag har vi bara lite småpyssel att göra, tänkte städa bilen, locka håret, torka golven ja ni vet sånt där som man bara måste göra ibland ;)
Får inte glömma bort att jag ska på bvc med Mio på eftermiddagen, ska bli så spännande och se vad han väger nu.

Njut av Tisdagen!

Kramar

Nytt till håret

Kategori: Josefin shoppar


Nytt till håret, Köpte Redken schampo till Daniel ska bli spännande och se vad han tycker. jag ska protein bomba mitt hår nu ett tag, vill inte börja tappa håret som jag gjorde då jag fick Elias, de blåa Redken är ju helt klart bäst!

HEJ!

Varför har jag fastnat framför datorn när jag har så mycket att göra, skärpning nu Josefin!
Daniel är iväg och klipper gräset vid hyreshuset och min tanke var att hinna städa upp här hemma i kaoset innan han kommer hem. skyller på att det inte är så lätt då man är ensam med två barn *skratt*

Denna dagen har gått så fort - för fort...

Till Salu

Kategori: Till salu

Då testar jag väl att lägga upp lite saker som ska säljas:)



Vit taklampa/ljuskrona från Ikea 150 sek SÅLD


Loppisfynd, tar emot att sälja denna men platsen finns helt enkelt inte,
Byrå 250 sek SÅLD!


Oxå loppisfynd som jag inte hunnit måla. Min tanke var att måla lampfoten kritvit och sen köpa en ny vit skärm.
Lampfot + skärm 50 sek
SÅLD!


Nu ska en av våra älskade soffor säljas, har två likadana men den andra har vi på övervåningen och den används ju ännu dagligen, men så smånigom ska den oxå säljas.
3 sits soffa 500 sek
SÅLD!


Tror att vi gör så att om nån är intresserad så maila mig på [email protected] och om ni känner mig så kan ni ju bara ringa:)

Ännu mer presenter till Mio

Kategori: MIO


Idag kom våra grannar Lotta & patrik och deras kids över med Barbaskön till Mio och pysselbokstäver till Elias i present, jag blir alltid lika varm i hjärtat då man tänker på Elias och att han blivit storebror, vilket såklart är en super stor omställning:) tack så hemskt mycket Lotta & co för presenterna♥


Kläder från Erica till Mio♥ Tack darling!


Ni är så många som har uppvaktad Mio när han kommit till världen, det är underbart att ha så mycket fina människor runt omkring sig!
Passar på att tacka alla en extra gång♥

Dalahäst

Kategori: Hemma hos oss

Denna Dalahäst överaskade min faster Ulrika mig med då hon varit till Dalarna, precis den färgen jag velat ha så länge, Tack så mycket Ullis, önskar att vi bodde närmare varandra så det inte behöver gå flera år mellan vi träffas♥ ska tänka på dig varje gång jag ser hästen:)

KRAM

Grattis mamma!

Kategori: Vardag

Mamma & Mio

Grattis mamma!
Idag fyller min älskade mamma år. Mamma som är min stora idol. Har länge funderat på hur en människa kan vara fylld av sån kärlek och omtanke till andra människor, mamma måste vara en på miljonen. Tack mamma för att du gjort mig till den jag är,och tack för alla goda råd du ger mig.
Hoppas du får en underbar dag trots att vi inte firar tillsammans, men så fort du är hemma igen så firar vi med tårta:)
Jag älskar dig mamma!
KRAM