Josefins Värld

Gott nytt år!

Kategori: Vardag

Idag förbereder jag mig mentalt, imorgon tänker jag nämligen göra ett försök till att börja blogga igen *skratt*

Det är såklart massor som hänt sen sist, vi har hunnit fira jul, varit i Finland, och ikväll ska vi fira nyår i Härnösand:)

Funderar på om jag ska ta en snabb nap nu och vila inför kvällen, en förkylning har nämligen kommit på besök, jag avskyr att ha ont i halsen! hoppas bara att jag inte får syster ysters förkylning som slutade med sjukhus besök då vi var i Finland...

Hoppas alla får en underbar sista dag på året, tänk sen startar 2011, ett nytt år fullt av nya äventyr och möjligheter!

Kramar



2 Advent

Kategori: Vardag

Helgen har som vanligt gått jätte fort, jag är så oerhört glad att jag har så mycket semester kvar så jag har tagit ledigt alla helger fram till jul (förrutom nu på Söndag) dessutom ska vi vara lediga allihopa tillsammans över jul och nyår:)
Igår gjorde vi ett besök upp på Norra Bergets julmarknad, så mysigt det  är absolut det bästa som händer i Sundsvall under juletid, synd bara att det var galet mycket folk och parkering var full. men vi parkerade nedanför berget och gick upp, Elias ville ju så hemskt gärna rida på hästarna och träffa tomten. Efter ridtur och tomte dejt fixade vi den obligatoriska shoppingen- Buxbom och en mistel  sen åkte vi hemåt för att ligga på soffan framför brasan:)
Middagen fixade världens bästa Danne- Oxfile med sourcream potatis och pepparsås.

Idag har Danne tömt min gamla dator på alla bilder, tror det var över 4000 stycken, men nu kan jag andas ut ifall att det skulle bli fel på nån av våra datorer. alla mina bilder betyder ju massor:)

Om du inte delar min längtan efter sommaren så kan du sluta läsa/ titta nu för alla bilder ni ska få se nu är nämligen bara från sommaren. Bara  5 månader kvar nu sen knackar våren och sommaren på dörren....