Josefins Värld

31 oktober 2009

Kategori: Vardag

Hipp Hipp hurra idag blir våran prins 2 år!
Mamma och pappa älskar dig Elias♥


Paket öppning imorse

Kalas förberedelser pågår

Kategori: Vardag

Vid den här tidpunkten för 2 år sedan låg man på förlossningen och kämpade :) Vilken underbar upplevelse det va att föda barn och fortfarande känns det som det va igår prinsen kom till oss, men tänk imorgon blir han 2 år (eller egentligen idag eftersom klockan är efter 24).

Just nu har jag tagit en snabb paus, har bestämt mig för att göra så mycket som möjligt klart ikväll så Elias får min totala uppmärksamhet hela dagen imorgon:)


Ballongerna är iallafall på plats, hoppas bara att de är lika fina imorgon?

Nä nu dags att fortsätta så jag inte får ta nattpasset:)

Kramisar

Hm kofta

Kategori: Vardag


Idag åkte min nya kofta från Hm på, Jag älskar den massor, Denna är precis i min smak och den ska användas flitigt:)

God morgon Fredag

Kategori: Vardag


Elias testar mammas nya mössa med paljetter från Lindex
♥Gullunge, mamma älskar dig♥

Nu åker vi strax iväg mot dagis och jobb!
Ha en underbar Fredag

kram

Äsch..

Kategori: Vardag

Äsch för tusan, jag tar väl bort lösenordet då, Fick mig en tankeställare ikväll då jag insåg hur många underbara människor som faktiskt tycker om att följa oss, framför allt människor som bor långt borta.
Så vi testar utan lösen ett tag till så får jag se hur det känns.

Ville bara säga det!

god natt!

Ansiktsmask :)

Kategori: Vardag



Vi har haft så mysigt ikväll, och Elias njuter verkligen av att vara med Jessica, kanske har det att göra med att Elias fick en ny pyjamas av henne från Pop? ;) haha
Tack underbara, har en känsla av att pyjamasen kommer bli välanvänd:)


Nu är det absolut dags för mig att gå och sova, imorgon kommer våran dag starta tidigt, jisses vad trött jag kommer vara, men det positiva är ju att det är sista jobbdagen för veckan, sen välkommnar vi helgen:)

Sov Gott!

Torsdag kväll= Jessica kväll

Kategori: Vardag


Sitter just nu och väntar på att världens bästa jessica ska komma hit på lite tjej mys♥ Tror bestämt att både middag och ansiktsmask står på schemat:)

Jag kommer gråta floder när Jessica åker hem på Söndag...








Höst mys

Kategori: Hemma hos oss




Elias är jätte förtjust i att hoppa i löven:)


Opss. nån har lagt kudden åt fel håll ;)

Bästa eftermiddagen på länge:)

Kategori: Vardag

Vet ni? Jag har haft en jätte underbar dag, (förrutom att våran prins inte är riktigt frisk, det är nån dum förkylning som härjar igen)
Startade dagen med att gå till frissan för att klippa och färga, och eftersom prinsen är sjuk så stannade Daniel hemma, bara för att jag skulle kunna åka, hur snällt är inte det♥ så nu är man brunhårig igen då, och det känns riktigt bra:)

Eftermiddagen har jag spenderat med mina allra bästa vänner- Monica♥ Erica♥ & Jessica♥ inte ofta vi lyckas träffas alla på en gång, men idag lyckades vi, och vi valde att åka ner till Huddik för att köpa skrot På Dollar store:) Vilken underbar eftermiddag som självklart bjöd på massor av skratt. Tack underbara vänner, ni är helt klart de bästa♥

Tror att Elias har haft en underbar eftermiddag med tanke på att han fick vara med sin favvis mommo, De två älskar verkligen varandra, det första och  sista Elias säger innan han vaknar/somnar är mommo:)
Tack för hjälpen mamma♥

Nu ser jag att klockan springer iväg snart Desperate...

Go kväll


Mina underbara vänner♥

Snart 2 år..

Kategori: Vardag

Allting är så där underbart perfekt just nu!

Jag har världens bästa Daniel och våra lilla prins är bara för underbar, han bjuder då verkligen på många skratt på en dag:) och tänk snart fyller det bästa som vi har 2 år, Jag tackar gud varje dag för att jag fått den stora äran att vara Elias mamma. Elias = meningen med livet♥

Veckan som kommer har jag en känsla av kommer vara fullproppad med både kalasfix och jobb m.m, men visst är det underbart att känna att man lever? ;)
Har en känsla av att Elias kalas kommer bli jätte mysigt,(annat kan det väl inte bli när bara underbara människor som står oss nära är bjudna:) Och det är ju det som är viktigast, att Elias har det bra på sin stora dag:) Tänk våran lilla prins blir 2 år!

Efter kalaset ska jag ta tag i utlandsresan, massor som ska fixas- pass bland annat, fast det är en månad kvar törs jag nog påstå att jag har resfeber.. Men vi kommer ju ha världens bästa rumskompis- ♥Sofia♥ och där nere kommer vi att träffa bästaste moster Maria & CO. Men som sagt detta får jag ta tag i nästa vecka.

Denna veckan är en av mina allra bästa vänner hemma- Jessica♥ gissa om vi ska umgås??

Men nu väntar nya Chic och sen blir det God natt!

Sweet dreams!


Mina två älsklingar på lilla Emils dop, Tack Anne & Co för att vi fick vara med♥






Grattis William 2 år!

Kategori: Vardag

Hipp hipp hurra William, idag är din stora dag! Jag längtar tills på Lördag då vi får träffas och leka!

Kram Elias


Elias och William

Underbara Onsdag

Kategori: Muffins & Andra Bakverk

Idag startade jag dagen med en promenad med bästaste grannen Erica♥  efter att jag lämnat prinsen på dagis, egentligen är Elias ledig på Onsdagar men idag är det fotografering:)

Just nu väntar jag bara på att gå och hämta hem världens underbaraste unge, jag har nämligen bakat ost gifflar som jag tänkte  att vi ska mumsa på:)

Kanske åker vi ut en sväng till Ikea senare och köper lite blommor?

Varför?

Kategori: Vardag

Varför måste det regna idag på våran lediga dag? Vi hade ju tänkt gå till skogen och hämta hem lite granris.

Helgen som gått..

Kategori: Vardag

Som vanligt har helgen gått alldeles för fort, vi har inte hunnit med att göra allt för mycket eftersom jag haft jobbhelg:( men nu är det gjort och nästa helg får jag vara ledig:)

Här kommer iallafall en snabb genomgång :)

Fredag hade jag och Elias turen att få vara med underbara mamma/mormor. vi började dagen med ett besök på café sen bar det iväg på stan för lite shopping, Hittade några fina tröjor som fick följa med hem, Och Elias fick som vanligt en massa fint av mommo, bla nya Mumin kläder som han ska ha på Onsdag då de ska fotograferas på dagis:)
Tack mamma för alla fina saker♥
Sen åkte vi hem för lite middag och tro det eller ej men mammsen och jag kom på att vi inte hade shoppat färdigt inför helgen så efter middagen så fick prinsen vara med pappsen och jag och mamma åkte vidare till Birsta :) Det är så oerhört roligt att vara med mamma, min underbara mamma och förebild. Love you♥
kvällen avslutade jag med min underbara man (och självklart Elias, men han va ju sovande) med massor av godis framför Idol, en perfekt Fredag med andra ord;)


Mina absoluta favoriter på Café Eclair :)

Busig prins på café:) Elias hade på sig nya tröjan från Geggamoja, helt underbar, mer kläder från detta märket kommer absolut att inhandlas.


me


Lördagen startade jag med jobb, kanske en av de mest händelse rikaste passet jag jobbat någonsin. En kvinna/tjej får ett raseri utbrott i butiken för att hon inte får växla pengar med oss (Vi har hårda regler om att växling är förbjuden). Helt utan förvarning kastar hon två par skor på mig, sen springer hon iväg allting går så snabbt så jag hinner inte ens kalla på vakten och tro det eller ej men efter bara en stund kommer kvinnan tillbaka och vill köpa ett par skor, samtidigt som hon gnäller om hur dåliga vi är som inte kan växla. Och även om man kan förstå henne så är ju en regel en regel. pratade med vakten senare och han gissar på att hon hade problem med aggressioner, jag antar att det inte va första gången han va med om detta..
Hur som helst detta går nog absolut till historien på jobbet, vilken grej lixom, Jossan fick två par skor kastade på sig.  haha, ja ni kan väl förstå att resten av Lördagen blev ganska tråkig i jämförelse med detta haha

Efter jobbet träffades vi  på jobbet alla kära arbetskamrater och hade prov party, skojsigt värre. vi åt jätte god pizza och provade massvis med skor:)
Resten av kvällen passade jag på att umgås med min bättre hälft, nämligen min underbara Daniel♥

så här såg vi/jag ut i Lördags. Och vet ni klänningen som hänger bakom mig på räcket va ett riktigt fynd som jag köpte på Gina, men den ska ni få se en annan dag, kanske inviger jag den nästa helg?


Idag Söndag har jag jobbat ett kort pass, Daniel och Elias hämtade upp mig efter jobbet. Vi åkte ut en snabbis till Birsta och tittade på lite skor:) sen bjöd mamma/mormor och pappa/morfar på god middag, Tack!
Och nu sitter jag här i pyjamasen redo att säga God natt!


Elias kollar in nya Mumin långkalsongerna :)

Ses imorgon

Kram

Schampoo & Balsam

Kategori: Josefin shoppar


Nu ska jag pröva ett nytt schampoo och balsam. Antar att de inte kommer hålla samma klass som mina favoriter Redken, eller? Tänk om de är jätte bra? Enligt reklamen borde man då få väldigt fint hår ,haha ;) och priset är ju så billigt att man häpnar. Dessa två tillsammans kostade inte ens lika mycket som en halv flaska Redken.

Jag antar att jag återkommer om hur bra/dåliga de är :)

Gangstar barnkläder

Kategori: Vardag

Jag som många andra älskar Gangstars barnkläder massor! Och eftersom att jag har sån himmla tur och bor granne med världens bästa Erika som säljer dessa kläder så blir det ju ett och annat inköp lite då och då:)

Detta blev beställt idag

Dejt med Ingela, William och Melvin

Kategori: Vardag









♥Tack för idag vänner, ni är underbara♥

God morgon Sverige och Finland :)

Kategori: Vardag

Våran natt har varit lite knasig, vi gick och la oss super tidigt, kanske för tidigt och Elias har haft en sån natt då han bara skrikit mamma och legat och vridit och vänt sig, därav känner jag mig ganska seg idag.
Men jag har en känsla av att det snart går över eftersom vi ska åka och "tanka" energi hos Ingela & CO♥ *mysigt*

Hoppas ni får en underbar Onsdag!

Kram



Strax..

Kategori: Vardag


... nybakat bröd framför Desperate och Andra Avenyn

Kärlek

Kategori: Vardag









Roligt med webkamera

PoP

Kategori: Vardag


Nya vantar till Elias från Pop. Jag bara älskar de mönstrade, ser nästan ut som hemstickade:) och jätte mysiga.. De andra va på rea för bara 30 sek.

Välkommen vecka 42

Kategori: Vardag



Undrar vad vi ska hitta på idag? Det är ju sista lediga dagen innan en fullspäckad vecka med dagis,jobb, möten mm drar igång.

Prins & Prinsessa

Kategori: Vardag


Elias och Ines

Kärlek

Kategori: Vardag

Alle man ut

Kategori: Vardag

Nu ska vi klä på oss varma kläder och gå Alle man ut. det verkar vara riktigt kallt idag men det är så härligt med frisk luft.

Ha en härlig Lördag!


Igår hade jag världens bästa bak hjälp♥

Tack och God Natt Lördag

Kategori: Vardag

Vilken mysig kväll vi haft:)
Anne är verkligen en toppen tjej och jag är lyckligt lottad som får ha henne som vän, Tack för en trevlig kväll Anne & CO.

Just nu ligger jag i soffan och bloggar och funderar på om jag ska beställa ett par gummistövlar till Elias från Vincent, fast egentligen har han gummistövlar, men de är ju så tuffa Alcazar- stövlarna, kanske beställer jag ett par rosa till mig istället ;)

Mamma/mormor och pappa/morfar kom oxå förbi en snabbis ikväll, de hade varit och köpt ett legoflygplan till Elias som de genast ville ge, Tack så mycket! Elias är verkligen inne i en lego period just nu, så presenten va perfekt:)

Jag längtar tills imorgon då vi ska ha mysdag, kanske går vi och tittar om det finns några kantareller kvar?

Sov Gott!


Elias spanar in sina nya mockasiner som han fått av Anne, Marcus och Emil♥
Tack så jätte mycket, känner på mig att de kommer bli favoriter♥

Lördag

Kategori: Vardag

Det doftar ljuvligt här hemma just nu, jag har precis bakat scones, världens lättaste och snabbaste recept, men provsmakningen får vänta tills ikväll då världens bästa Anne,Marcus och Emil kommer♥

Snart är det dags att åka och jobba:( Jag hade hellre varit med mina prinsar idag, i det fina vädret.
Men imorgon ska vi ha en riktig mysdag, tror bestämt att uppackningen av de sista kartongerna får vänta..

Dags att rusa
Njut av att det är underbara Lördag!
Kramar


Idag Fredag

Kategori: Vardag

Idag har vi haft världens mysigaste besök av Ingela, William och Melvin:) Hur roligt som helst att Elias och William gillar varandra så mycket♥ Vi måste snart träffas igen!

Ikväll planerar vi en riktig myskväll med Idol och massa godis:)

Helgen bjuder på lite jobb och sen ska vi försöka röja upp lite här hemma, ni vet såna flyttkartonger sommanbaraintevillpackaupp.. men jag har nu kommit fram till att de kommer inte packa upp sig själva hur länge jag än väntar ;)

Nu ska vi ta och äta lite mellis, nämligen:



Njut av Fredagen
kramar

Sjukisar

Kategori: Vardag

Här hemma är vi sjuka idag:( Elias har haft 40 graders feber i två dagar nu, antar att det är dagisbacillerna som gör sitt nu? Och själv så känner jag den där stickande känslan i halsen..

Så idag blir det inte mycket gjort. både jag och Elias har på oss våra favorit pyjamaser och slappar i soffan framför Mumin. Imorgon mår vi förhoppningsvis bättre?

/ Josefin



Välkommen Oktober

Kategori: Vardag

Idag på morgonen har vi haft hur mysigt som helst:) När jag och Elias klev upp hade Daniel gjort iordning en brasa i öppna spisen *mysigt* så idag åt vi frukost och tittade på Mumin framför elden.

Men efter mys börjar ju såklart allvaret igen, Jag gick bort till dagis med Elias- massa tårar som vanligt, men ändå tycker jag nog att det börjar gå bättre. Mammas lilla prins är så duktig♥
Och nu sitter jag här framför datorn och svettas så där lagom efter min springtur, av nån konstig anledning får jag alltid jätte ont i magen då jag sprungit, vad kan det bero på? Är jag för otränad kanske? :)

Nä nu är det dags för en lång dusch!

Fridens Liljor
/ Josefin