Josefins Värld

Ny bas kavaj

Kategori: Josefin shoppar

Kavaj

Har precis klickat hem en ny bas kavaj med trekvartsärm från Laredoute. Min gamla är jätte sliten, så denna kommer bli perfekt:) Finns väl inge finare än ett par slitna jeans, tygskor och en kavaj. Jag längtar till våren♥

God natt vecka 4

Kategori: Vardag

Jag hann med allt idag som jag planerat,hmm nästan iallafall, gissa vilken del jag struntade i?;) Istället åkte vi till mommo och moffa och åt världens godaste middag:)

När Daniel hämtade mig på jobbet idag åkte vi en sväng och tittade på lite hus, så nu har vi massor av ideér som förhoppningsvis ska genomföras till våren/sommaren. Massor att göra då man bor i hus men ack så underbart, hur tusan har jag kunnat bo i lägenhet så länge tidigare?

Nu ska prinsen på med pyjamasen och sen kommer antagligen John Blund på besök? Elias och Daniel har åkt snowracer hela dagen så det märks att det tagit på krafterna. båda prinsarna verkar faktiskt vara riktigt trötta. Perfekt då får Daniel ta läggningen:) Själv ska jag lägga mig på soffan och äta upp godiset som är kvar sen igår.
Undrar om det är nått bra på tvn?

Imorgon har Elias och jag ledig dag, undrar vad vi ska hitta på?

Kram


Smyger in en bild på våran nya lökförvaring. är ni som Daniel- det vill säga oerhört känsliga för lök lukt i kylskåpet är detta en perfekt lösning, Kommer från Ica.

God morgon Söndag

Kategori: Vardag






Gårdagen spenderade vi i Härnösand med Daniels familj, Min svärmor fyllde nämligen år♥ Tack för en underbar kväll och god mat:)
Idag väntar jobb för min del, sen ska vi iväg och kolla på en ny ytterdörr och kanske hinner jag iväg på vattengympan? undrar om jag är tidsoptimist nu?

Ha en skön Söndag!

Dagens Elias

Kategori: ELIAS


Röd tröja från Pop, vit tröja under Name it, byxor Villervalla, Mumin strumpor Lindex


Kul att titta på pappa när han skottar


Nu ska jag bara äta upp min rostade smörgås sen ska jag bege mig till jobbet. Jag gruvar mig massor för att åka ut i snökaoset. Men kallar plikten så..;) Elias kommer bli så glad idag eftersom Mommo hämtar på Dagis:) Tack snälla Mommo♥

♥Önskar er en jätte härlig dag i snön♥
Kram

Vinter torrt

Kategori: Josefin Tipsar

Är det fler än jag som har problem under vintern med torrt hår,torra händer,torra  läppar, torr hud, torra fötter mm?
känns ungefär som man håller på att gå sönder.

Tur att det finns bra produkter att ta till hjälp.

Mina favoriter just nu:


Hårinpackning från Disp som man inte sköljer ur.


Världens bästa handkräm, totalt beroendeframkallande. Detta är en av Daniels favoriter oxå.


Mina favoriter för ansiktet. Estee Lauder använder jag i stort sett varje dag och Elizabeth Arden åker fram då jag är riktigt torr.


Kroppssmör från Sephora som luktar cocos. helt klart det bästa kroppssmöret. fick denna av mamma och pappa när de var i Luxemburg i sommras, och snart är den slut *snyft* Ingen som ska ut och resa?


Fotcreme från Mary Kay. Detta märke hör absolut inte till mina favoriter, men denna är riktigt bra. doften är oxå ett minus men fötterna blir superlena och det är ju det som är meningen:)


På läpparna använder jag diverse läppglans, Allt från Hm till Dior. har inte riktigt nån favorit faktiskt.

Dagens Elias

Kategori: ELIAS


Tröja Kappahl, byxor Gangstar, strumpor Pop


Elias vill oxå visa upp sin nya boll för er:)♥

Almanacka

Kategori: Vardag

Jag har precis beställt en almanacka här.
Självklart en rosa med vit snodd, jag längtar tills den kommer. Äntligen kanske det blir ordning på mig;) Min gamla almanacka har verkligen varit kass.



Nu dags för jobb i några timmar!

Ha en bra dag!

Middag och sömn

Kategori: Vardag

Är precis i startgroparna för att börja med dagens middag. funderar på att göra Kyckling med jordnötssås, bara för att överaska Daniel som älskar det. Men orkar jag? Nja kanske blir det korv och makaroner;)

Elias sover just nu .. ja jag vet knasig tid, men han har varit så fruktansvärt trött efter "förkylningen" så jag tror att han har massor av sömn att ta igen. dessutom sover han dåligt på nätterna just nu, tror att han drömmer mycket.
Vi har ju alltid varit bortskämda med att Elias sovit hela nätter så jag kan säga att det känns då man vaknar flera gånger på en natt. jaja tänker många, men ibland måste man ju få gnälla lite;)

Vi har iallafall haft en jätte trevlig eftermiddag med Erika och Ines. Mysigt!

Ikväll har vi styrelsemöte på dagis. Tror bestämt jag skickar iväg Daniel så slipper jag göra mig iordning.

kram


Elias nyvaken imorse med nya Muminpyjamasen som han fått av moffa♥

Lugna Måndag

Kategori: Vardag



Sköna härliga Söndag

Kategori: Vardag

Det är så underbart med söndag. hela familjen är samlad och idag ska vi bara mysa:)
Det första vi ska göra är att åka på dejt med mommo och moffa för att äta lunch, sen står  åka snowracer på Elias to do lista . Mera lediga Söndagar Tack!

Vi har precis kommit....

Kategori: Vardag

..hem från en jätte mysig kväll hos Ingela & Co, tack underbara ni för världens godaste pizza och  jätte trevligt sällskap. Och Elias hälsar till William att han snart vill leka igen:)

Fredag

Kategori: Vardag

Gårdagen drar vi ett stort streck över. Vi va helt knäckta hela dagen och natten. Elias reagerade jätte starkt på andra svin sprutan- jätte hög feber,hosta,ont i armen, trött. min lilla prins jisses vad det tog hårt på honom:(
Men helt otroligt att det kan svänga så fort, idag återstår nästan ingenting bara lite snuva. Vad tusan är det i sprutan egentligen? Tur att vi inte ska ha nån mer nu!

Idag har jag iallfall hunnit med att klippa till håret lite, och sen åkte jag och mammsen en snabbis till Birsta och Elias fick lite behövd pappa-tid.
Skulle egentligen bara köpa nya te muggar på Ikea och en ny mobil eftersom Elias verkar ha tyckt att min gamla var smutsig och behövde bada i handfatet tillsammans med Mumin figurerna...
Köpte iallfall en jätte fin med jätte bra kamera( Tack snälla pappa:)♥
Hur som helst så kom vi iallafall hem med en påse var från Vero Moda. Jag hittade världens snyggaste kavaj och en tröja, måste verkligen visa en bild sen för kavajen är ursnygg:) Lite tulpaner fick oxå följa med hem:)

Imorgon väntar jobb hela dagen och sen är vi bjudna på middag:)

Nu ska jag försöka ställa in alarmet på nya telefonen så jag vaknar imorgon bitti, Wish me god luck:)

Kram

Eftermiddagsfika

Kategori: Muffins & Andra Bakverk


mamma/mormor kom precis hit på eftermiddagsfika. perfekt etersom jag och Elias bakat scones:)

Tack och God natt

Kategori: Vardag

Har precis kommit hem från vattengympa med mammsen och Ingela, superskönt!
Hade egentligen tänkt lägga ut lite bilder nu men det får vänta tills imorgon, ska lägga mig och sova ifall att Elias sover dåligt inatt, han har nämligen fått andra "svinis" sprutan.

Återkommer imorgon då vi har ledig dag:)

kram 

Dagens dagis prins

Kategori: Vardag




-Hmm, undrar vilken mössa jag ska ta idag?

Morotskaka

Kategori: Muffins & Andra Bakverk

Har precis bakat en morotskaka som vi nu ska mumsa på:) det är verkligen jätte längesen jag bakade jag hinner helt enkelt inte , tiden går för fort. Men nu äntligen, och Daniel är såklart överlycklig:)

Elias nya mössa

Kategori: Josefin shoppar

'

På väg till dagis och jobb

Kategori: Vardag

Perfekt Måndag

Kategori: Vardag

Vilken perfekt måndag vi haft med underbart sällskap hela dagen♥ Vi började ju med att möta upp Erika och Ines på stan. Vi gjorde faktiskt några riktigt bra fynd, men det bästa av allt var nog ändå den goda semlan som vi åt:) Det finns väl inget mysigare än att fika med vänner:=)

På eftermiddagen träffade vi Mommo som följde med oss upp på Pirum Parum som börjat sin rea idag. Blev bara ett par Nova star jeans inhandlade som jag velat ha till Elias så länge och nu när de va nedsatta 100 sek så slog vi till eller rättare sagt Mommo;)

Just nu sitter jag bara och väntar pån att Daniel ska komma hem från ett styrelsemöte så vi kan mysa framför tvn. Imorgon är det dags för dagis och jobb igen.

Tror bestämt att jag ska ringa och prata med en av världens bästa vänner medans jag väntar på Daniel- nämligen Jessica♥

Ciao


Semla och varm choklad på charm, Mums


Ines ( Erika, hur kan det komma sig att jag inte har en ända bild på dig?)


Elias och jag

Ny vecka

Kategori: Vardag

Idag tog vi en riktig super lång sovmorgon och hade inte telefonen ringt hade vi kanske sovit ännnu? ;)

Blev superglad idag då vi hämtade posten vi fick kläderna från Villervalla som vi beställt. Tog en strl större än vad Elias har, kanske va det dumt för de är verkligen för stora,  men då har han ju nått att växa i och dessutom va byxorna tights så de går ju perfekt att "sätta fast i strumporna"

Nu väntar mysig dejt på stan med Erika och Ines. jag känner att jag vill kolla in rean en sista gång:)

Ciao




Dagens prins

Clean warm cotton

Kategori: Josefin Tipsar


Jag har helt och hållet glömt bort att tipsa om denna parfym som jag fick av Sofia och Uffe.
Helt underbar och beroende framkallande:)
Den luktar verkligen bomull/rent. Helt klart min favorit på badrumshyllan just nu!
Hoppas den aldrig tar slut:)

God natt Söndag

Kategori: Vardag



Har precis bäddat ner mig i soffan och väntar på att min älskling ska servera mig fika;)
Resan hem gick galant- som vanligt, Elias är verkligen super duktig och jag är oerhört glad att vi valt att alltid låta honom följa med på allt. Att tex ha med Elias på restaurang är absolut inga problem, sen beror det ju självklart på dagsläget oxå vissa dagar går det ju såklart bättre än andra.
Men vet ni jag tror på att man alltid ska följa sitt hjärta oavsett vad. Det som funkar för vissa är kaos för andra och tur är väl andå att man är olika:)
Jag försöker verkligen alltid att följa mitt hjärta och min magkänsla. Ibland blir det fel och ibland rätt.


Vi hade tur då vi kom hem. mormor och morfar ringde och bjöd oss på middag. skönt att slippa laga mat:)

Nu verkar fikat vara på intåg..

kram



Hemgång

Kategori: Vardag

Tråkigt men sant, nu åker vi hem för denna gången. Vi kommer sakna Sofia och Uffe massor men snart träffas vi igen! Tack för denna helgen♥


Underbara tulpaner, våren närmar sig!

Fågel jakt:)

Kategori: Vardag

Är det någonting som det finns gott om på gator och torg i Uppsala är det definitivt fåglar eller pippi som Elias säger:)
Elias blir alldeles tokig och vill bara springa och ta dem. Det bästa va nog när vi va vid "Fågelsången" och matade ankorna, De är så tama så skulle man vilja kan man alldeles säkert röra dem.


Världens bästa systrar

Kategori: Vardag


♥Jag älskar dig Sofia♥

Lördag i Uppsala

Kategori: Vardag

Egentligen hade jag tänkt att vi skulle åka hem idag, men vi kände båda två att vi inte hunnit med allt som vi planerat.
Och en annan sak som faktiskt va avgörande var att Sofia och Uffes nya grannar (tydligen unga grannar) hade världens party inatt, tror de började spela musiken vi typ 3 i natt. och innan det hade jag svårt att somna så idag har jag varit en trött mamma, men lika glad ändå:) Vet nu iallafall varför vi  inte bor lägenhet mitt inne i stan... Så nu behöver jag inte fundera på det mer;)

Det blev en tur ner på stan idag för att fika på vårat favorit café Linné, mums säger jag bara:) Och självklart gick vi in på några affärer, handlade nya skor till Elias på Vincent och en ny vinterjacka på hm, ett par örhängen och en tröja till mig fick oxå följa med hem:)

Nu ska jag hjälpa Sofia att röja lite här, vi får nämligen besök till middagen. och alla som har små barn vet ju hur fort det blir stökigt och speciellt om man inte är hemma.

Ha en härlig kväll!


Elias nya skor från Vincent. Jag blev så glad då jag hittade dessa vita skor. Jag är så trött på alla svarta skor och  det är ju alldeles för kallt för snekers så dessa blev hur perfekta som helst, dessutom va de på rea.

Bäbä

Kategori: Vardag


Elias älskar sin nya bäbä tröja,som han säger:) Och helst av allt ska den nog alltid vara på:)

Fab Fredag i Uppsala

Kategori: Vardag

Sofia har jobbat en sväng idag så jag och Elias har haft en lugn morgon och lekt med allt nytt Lego:)
En snabb sväng har vi i allafall varit ner på stan, (en alldeles för dyr sväng;)
Nu väntar lunch sen ska vi bege oss till Fyrishov och bada:) Gissa vilken prins som är överlycklig? ;)
Kram


Mamma och prins på stan

Uppsala

Kategori: Vardag

Det är så mysigt att vara med Sofia och uffe. Vi njuter av varje sekund:)
Vi har blivit bjudna på god mat och alldeles nyss har vi varit iväg på en snabb shoppingtur. Men nu väntar sängen speciellt för prinsen, jag ska försöka hålla Elias rutiner så gott det går,så behöver vi inte börja om på noll då det är dagis igen. Men själv ska jag nog vara vaken ett tag till och umgås:)
Kram


Sofia & Elias.


shopping, Mumin tröjan och Mumin strumporna fick Elias i present av Sofia.

Mot Uppsala

Kategori: Vardag

Nu har vi äntligen packat allt som vi ska ha med oss:) Så nu ska bara sakerna ut i bilen och sen ger vi oss iväg:)
Vilken underbar helg vi ska ha!

Onsdag kväll

Kategori: Vardag

Har just kommit hem efter en jätte mysig kväll hos grannen Lotta, snacka om underbar människa! Och vilket underbart fint hem, inrett i lantligt stil och alldeles underbart fint:)

Nä nu ska jag skynda på lite, ska packa inför morgondagen, jag och Elias ska nämligen åka till världens bästa moster/syster i Uppsala:) Det kommer bli underbart, hoppas bara på att våran älskling kommer ner och hämtar oss då vi ska hem;) * blink blink*

Jag har väl inte missat Greys ikväll?? eller när börjar det?

Kram

Work time

Kategori: Vardag


♥Önskar er en underbar Onsdag♥

En Tisdag i rykande fart

Kategori: Vardag

Nu har jag äntligen landat i soffan, Denna dagen har som många andra dagar gått i rykande fart.
Morgonen började ju såklart med massor av tårar, Daniel hade inte möjlighet att lämna Elias på dagis, så det fick bli jag och jisses vad han grät. och det gjorde precis sådär ont i hjärtat  som jag visste att det skulle göra.
Men vet ni?, då jag pratade med Elias förskolelärare på eftermiddagen hade det gått hur bra som helst. Elias hade lekt,ätit och skrattat massor med barnen, snacka om att en stor sten släppte:) Hoppas det kommer gå lika bra imorgon?

När väl alla mina tårar hade torkat, typ sådär lagom i stan så upptäcker jag att några idioter har ställt sig på min parkering! arg som ett bi fick jag åka och parkera på vanliga parkeringen och betala typ 60 sek, inte en hemsk summa men betalar man dyra pengar för att få stå på en speciell  parkering vill man ju helst att den ska vara ledig då man kommer!
Men väl på jobbet har vi haft jätte mysigt och faktiskt fått en massa saker gjorda.
Erica och Maria va in en sväng och surrade. sen stannade Erica kvar och åt lunch med mig medans Maria gick iväg på ett möte, Tack underbara vänner för titten, alltid så roligt då ni tittar in♥ :)

Efter jobb åkte jag iväg och hämtade Daniel och Elias på Daniels jobb. Sen skyndade jag mig hem och packade badkläderna och åkte iväg på en mysig tjejdejt på badhuset med Ingela och mammsen. mysigt värre ♥ Detta måste vi absolut göra nästa Tisdag oxå:)

Undrar om Daniel kommer hem nu? han åkte iväg en snabbis för att handla blöjor (och godis till mig) på Ica Maxi.

Hoppas han kommer nu för snart orkar jag inte hålla upp ögonen....

Kram 


Just nu.....

Kategori: Vardag

... på väg på simning med Ingela♥

Ses sen!

Tankar om det värsta som finns

Kategori: Vardag

Uscha läste nyss i Aftonbladet att vinterkräksjukan sveper in.. huva, Dessutom hade de en bild till artikeln där en tjej stod lutat framför toaletten,  snacka om att jag fick kalla rysningar. Hur tusan har jag lyckats få en sån kräkfobi? Ändå måste jag säga att det gått över förväntan. Det är riktigt längesen jag fått en riktig panik attack. Trodde helt ärligt att de skulle komma lite då och då nu när Elias börjat på dagis, men icke (det tackar jag för).
Jag måste säga att jag är så glad att Elias går på det dagis han gör, barnen där är nästan aldrig sjuka, peppar peppar..
Men nånstans inom mig vet jag ju att snart är vi där och är jag då förberedd? knappast inte, för varje gång vi drabbas kommer det som en total chock. Jag hatar Magsjuka! och förberedd blir jag aldrig så länge jag lever, men på nått vis måste man ju lära sig att leva med det..

Imorgon är det dags för dagis och jobb, det betyder att det kommer bli en tidig morgon därför borde jag kanske sova nu? Jag gruvar mig massor för att lämna Elias imorgon, jag gruvar mig så mycket så jag tror Daniel får lämna honom. Tror inte mitt mamma hjärta kommer hålla imorgon då han säkerligen kommer gråta  massor.
Min lilla prins, jag älskar dig så otroligt mycket♥

Kram

På Badhuset

Kategori: Vardag

Blev en tur till badhuset idag, jätte roligt tyckte både jag och Elias, Vi kanske ska göra detta till en vana på Måndagar? Elias simkunskaper från Gran Canaria satt då i fortfarande, Elias är verkligen som en fisk i vattnet:)


Trött prins efter massor av lek på badhuset

Den bästa starten på dagen

Kategori: Vardag


Havregrynsgröt med hallonsylt och mjölk

Söndag

Kategori: Vardag

Idag har jag haft jobb söndag- Igen. jisses vad många helger jag jobbat nu, men nästa helg då är jag för tusan ledig! *skönt*

Efter jobb fick vi mysigt främmande av Elias farfar♥ Det blev lite julklappsöppning, fika och en massa prat:) Elias gillar verkligen farfar, roligt att se då Elias inte ens blir blyg det brukar han ju oftast bli annars, vad tusan har du mutat honom med,farfar? *skratt* Tack snälla för de fina julklapparna♥

Efter farfar besök kom mommo och moffa på besök, perfekt tyckte Elias då han en än en gång fick nån att leka med:)

Imorgon har vi ledig dag, undrar vad Måndagen har att erbjuda? På Tisdag börjar allvaret med dagis igen, undrar hur det kommer gå för prinsen, längesen han va där nu, tur att jag jobbar kort dag. Men jag håller tummarna tror faktiskt han har saknat barnen en hel del.

Nu ska jag tacka för mig och krypa ner under täcket:)

God natt!


Min och Daniels Julklapp från farfar, I Love it! helt i Josefin-smak. detta kommer användas flitigt. Tack snälla♥

Elias leker

Kategori: Vardag

♥♥♥


Totalt beroende..

Kategori: Vardag

.. Av Twilight filmerna. Längesen jag såg någonting så bra, vill bara se mer och mer, Jag längtar till tredje filmen kommer i slutet av Juni,. Gissa vem som kommer att stå och trängas på SF Bio då? ;)
Och medan jag väntar ska jag absolut göra ett besök på Akademi bokhandeln och köpa böckerna.
Som sagt Totalt beroende :)


Hata vintern

Kategori: Vardag



Så mycket som jag längtar efter sommaren och våren har jag nog aldrig gjort tidigare. Jag som alltid älskat vintern tidigare, men nu kan jag inte tänka på annat än när underbara sommaren är här. Jag vill grilla, vara barfota, ligga på stranden, äta räksmörgåsar utomhus, umgås med vänner och spela kubb, ja listan kan göras oändligt lång. Och inte blev det direkt bättre av att det kom massor av snö och en kyla som kunnat få vem som helst att bryta ihop. Och nä jag är inte bitter bara less på vintern ;)
Men jag undrar ändå om jag inte är så pass bitter att jag lyckas få med mig Daniel och Elias utomlands igen? ;)
önska kan man ju alltid:)

Äsch slutskrivet om vädret, tror att jag tar på mig mina tjocksockar och lägger mig under filten och tittar på Mumin med mina älskade, kanske blir jag bjuden på varm chocklad?

Kram

Fab Fredag

Kategori: Vardag

Blev visst ingen bloggning i går:( Hade en fullspäckad dag från morgon till kväll, bland annat va jag iväg på ett hemligt uppdrag:) ja jag vet skit tråkigt att jag inte skriver vad det är, men man kan säga att det handlar om att dra in lite mera kosing;) förr eller senare får ni veta, eller inte..

Hann även med ett spinningpass igår som idag har resulterat i att jag knappt kunnat röra nacken, men det står jag ut med bara baken blir stenhård;)


En vanlig mamma en vanlig Fredag som varit på spinning och som vanligt fått ont i nacken:)



Idag har vi haft mysigt besök av mommo, hon överaskade oss i morse med frukost och eftersom hon överaskade oss med gott fika överaskade jag henne med att tvinga md henne  på Nordljus och Butik Annelie. Hittade ingenting på Nordljus men mamma köpte dessa till mig på Butik Annelie:

Tack snälla mamma♥

Nu ska jag passa på och förbereda dagens middag medans Elias tar sig en snabb nap.
Ikväll ska vi äta nått mumsigt hela familjen, tror till och med att vi ska öppna lite rosa champagne:)
Fredagar är absolut bästa dagen på veckan.

Kram


Lyckogrisar

Kategori: Hemma hos oss


Igår fick jag två söta grisar av mamma, jag älskar dem och tror bestämt att det är lyckogrisar:)
Tack mammsen♥

Tisdag Kväll

Kategori: Vardag

Sitter just nu vid datorn men ska alldeles strax förflytta mig till tvn. Daniel har tydligen hittat nån bra film han vill att vi ska se, så jag antar att det bara är att lägga sig under filten med en kopp varm chocklad och äta en massa godis;) inte så dumt, eller hur?


Imorgon ska jag verkligen börja städa bort julen lite smått, kommer passa perfekt eftersom Daniel ska fixa med ventilationen i huset. Ända skillnaden är ju att jag kommer ha världens bästa städhjälp- nämligen världens sötaste busunge;)♥ som i övrigt önskar er en riktigt god natt



Lite pyssel har vi oxå hunnit med ikväll, bland annat har vi fått en tavellist och ett väggord på plats.


Ja  just ja jag skulle ju gå och se på film.. bäst att jag skyndar mig nu...

Kram Kram

Gårdagens mysiga eftermiddag

Kategori: Vardag

Igår åkte jag och Elias in på eftermiddagen och träffade Jessica och Erica, jätte mysigt. Elias verkade inte uppskatta vårat "tjejprat" och sov största delen:)
Tack vänner för igår♥



Fullspäckad dag

Kategori: Vardag

Nu är jag slut som artist.. Snacka om fullspäckad dag, både med jobb,shopping och på slutet av dagen en underbar dejt med min underbara vän Monica och hennes Fredrik. Tack för ikväll vänner, och tack för de fina julklapparna. Elias tackar massor för det fina Barbapapa pussslet, han älskar det redan♥

Imorgon har vi ledig dag och jag tror bestämt att vi ska ta en riktig lång sovmorgon, sen på eftermiddagen ska Elias och jag åka iväg på en tjej- dejt på stan med mina underbara vänner:)

Hinner vi på eftermiddagen ska jag börja städa bort julen lite smått.

Nu ropar Daniel, tydligen har han gjort varmkorv med bröd!

Sov Gott!

Lördag kväll och Söndag

Kategori: Vardag

Just nu är jag på jobbet och väntar på att klockan ska gå fort så jag får möta upp mina älsklingar på Ikea och shoppa lite vårnytt till vårat hem:)

Vilken underbar kväll vi hade igår, Tack snälla pappa/morfar för maten♥ Man kan säga att vi åt och drack så vi sprack:)
Och våran lilla busunge skötte sig exempariskt, som vanligt, allt var perfekt igår,
kanske ska tillägga att vi ångrade oss på vägen och gick på restaurang Victoria istället:) Jätte bra ställe, tror jag åt min första plankstek där då jag knappt kunde prata, Victora har varit mammas och pappas favorit ställe så länge jag kan minnas, pappa har bland annat haft alla sina jobbmiddagar där. så där har man ju suttit  x antal gånger som liten med myror i brallan;)

Ikväll åker världens bästa Sofia hem *snyft* Vi kommer sakna dig massor♥

Kanske dags nu att jobba lite? :)

Kram






Middag

Kategori: Vardag

Har precis kommit hem efter en heldag på jobbet och nu väntar middag på Södra berget, mysigt♥

Hoppas ni har en underbar Lördag:)

kram

God natt

Kategori: Vardag

Idag blir det en tidig kväll här hemma hos oss, hela familjen är supertrötta, så nu ska vi bara kolla klart på en film vi börjat titta på sen är det sängen som gäller.

I övrigt har vi haft en supermysig kväll, Jag kommer sakna Sofia massor då hon åker hem och Elias törs jag inte ens tala om han kommer att sakna sin "Pila" mest av oss alla, men snart kommer vi ner och då ska vi umgås massor♥
Tack för ikväll underbara familjen♥

God natt♥


Mina underbara älsklingar,Gud vad jag älskar er♥

Min absoluta favoritburk i köket just nu

Kategori: Hemma hos oss





Nyårsdagen

Kategori: Vardag

Idag på morgonen har vi varit riktigt flitiga hela  familjen och städat på diverse ställen som inte varit prio ett tidigare. Till och med Elias har hjälp till och städat, iallafall då Mamma Mu på tvn blev ointressant:)

Nu ska vi försöka ta oss ut och skotta lite, Vad tusan komme all snö ifrån? *hata vintern,vill ha sommar nu*

Ikväll ska vi ha mysig pizza afton hos oss, perfekt efter all julmat :)




Elias på väg ut i snökaoset