Josefins Värld

Förvaring

Kategori: Barnrum

Sprang på dessa underbara lådor på Lagerhaus för några dagar sedan, Perfekta till kidsens rum.
 
En resväska till Mio:
 
 
 
Och hus till Elias rum
 
 
 

Klocka

Kategori: JOSEFIN

Jag har länge velat ha en ny armbandsklocka och har länge tänkt köpa en Michael Kors, men då mamma och pappa kom med en klocka från Massimo Dutti  på min födelsedag blev jag jätte glad, Tänk att de känner mig så bra;) älskar armbandet från samma märke som jag fick till.
 
 
Och vet ni? jag har ju kommit på att jag inte visat några bilder alls från Mallorca, så det ska jag göra senare.

Honeycombs

Kategori: Barnrum

 
Kunde inte låta bli att beställa honeycombs, eller pompom har jag alltid kallat dem till Mios rum. ska hänga dem ovanför hans säng tror jag.Jisses vad fint det kommer bli! Beställde dem - HÄR-
 

Helly Hansen jacka till salu

Kategori: Till salu

Lite rensning pågår här hemma, och jag har ju kommit på att det är bättre att någon annan får användning av det som jag inte längre behöver:)
 
Jätte fin Helly hansen jacka i brunt i strl M/L, en pälskrage följer även med. passar perfekt att åka skidor i, eller promenader, eller för att bara ha som vardagsjacka. pris? 400 sek, kan även skickas mot fraktkostnad. Maila mig på [email protected] om du är intresserad.
 
KRAM  SÅLD!
 

Öm i nacken...

Kategori: JOSEFIN

Idag tar jag och Mio det lugnt, åkte iväg på massage igårkväll och känner mig lite kraschad idag. men skönt var det.
 

En liten filur på sparkcykel:)

Kategori: MIO

 
Mamma älskar dig trollunge!

Planering pågår..

Kategori: Vardag

Idag fixar jag och trixar med lite planering av olika saker, bland annat Elias 5 års kalas.
Älskar min fina anteckningsbok som jag fått i present av min syster. och idag fyller jag den med massor av "to dos".
 

Stjärnor

Kategori: JOSEFIN

Brrr vad kallt det är idag... passar perfekt att inviga nya halsdukn med stjärnor.
 

Please Jeans

Kategori: JOSEFIN

Alltså alla är ju som galna i dessa byxor! Jag har länge funderat på om jag ska testa köpa ett par, och då jag såg dem på Carolina Gynning så fick det bli ett klick. men herregud de är ju nästan omöjliga att få tag på. Men till slut lyckades jag. Jag köpte ett par svarta, och jag kan verkligen förtå varför alla vill ha dem, de är supermjuka, jätte sköna och galet snygga. om det vore möjligt att få tag på ett par till skulle jag nog absolut slå till:) Jag köpte mina byxor - HÄR-
 
 

I svampskogen

Kategori: Vardag

Helgen har som vanligt gått skrämmande fort. När blev det Måndag lixom ..? ;)
Fredag kväll spenderade vi på Himlabadet, perfekt att åka dit en Fredag eftermiddag då det är lite folk, och efteråt tog vi på kidsen pyjamas direkt så fick de somna i bilen på väg hem = jag och D hade en mysig kväll tillsammans i lugn och ro.
 
Lördagen jobbade jag några timmar och på kvällen hade vi bästa gästerna- Anne & Co. vi åt tacos, kidsen lekte, vi skvallrade (obligatoriskt haha) ja vi hade helt enkelt en jätte mysig kväll♥
 
Söndagen ägnade vi oss åt att vara ute i friska luften, vi tog en tur till skogen för att leta kantareller och hittade faktiskt en hel påse, efter turen började vi packa in lite av utemöblerna i förrådet, plockade bort lite fallna äpplen och krattade bort lite löv, ja helt enklt sånt som behöver göra då man bor i hus. Kidsen roade sig själv genom att leka i sandlådan och hoppa studsmatta.
 
På kvällen blev vi bjudna till mamma och pappa på middag, godaste vi ätit på länge:)
 
Ser fram emot nästa helg...
 

 
 

Att ha en fin vän!

Kategori: JOSEFIN

Igår på eftermiddagen plingade det på dörren och jag fick besök av Erica som skulle hämta hem Ines som lekte med Elias. Men inte nog med det, hon hade med sig en present till mig, bara så där. Och jag som blivit löjligt känslig sen jag fick barn blev ju såklart alldeles rörd.
 
Jag har sagt  någon gång till Erica att jag önskar mig en sån där krok man hänger på bordet för att sen hänga väskan på den, så man slipper ha den på golvet då man är och fikar eller på restaurang. och gissa om jag blev glad då jag fick en som det dessutom står mitt namn på!
 
Tack snälla vännen!
 
 

Pop

Kategori: ELIAS

Trots att solen skiner idag och det känns långt till vinter, så är det abolut dags att börja tänka på lite varmare kläder, vinterkläderna är inköpta till kidsen men mössor, vantar osv fattas fortfarande.
Igår var jag in på Pop och då fick lite smått följa med hem. jisses vad mycket fint det fanns där inne nu, speciellt till den minsta prinsen, den lite större prinsen är lite känsligare just nu.
Mina barn är i stort behov av underställ, och dessutom hade de jätte bra pris på det. så jag gjorde ett glädjeskutt i smyg då jag hittade rätt storlek till båda, älgmönster till E och färglatt mönster  till M. Köpte en sån där  flecce (hur var det med stavningen nu igen)  windstopper till Mio, på pappan i huset bgäran, han gillar dem ;) hihi
 
 
 
Jisses vilka kassa bilder.. nåja ni ser väl vad det föreställer iallfall ;)

Värsta prommisen!

Kategori: Vardag

Godmorgon! Idag har vi startat dagen med att  skicka iväg Elias på utflykt med förskolan, Elias tycker det är jätte spännande och tydligen är det oerhört viktigt vad man har med sig för fika, hihi och tills idag skulle han absolut ha med sig små plättar.
 
Efter lämning så har jag och Mio varit på en prommis, var helt säker på att han skulle somna men icke, slutade med att jag fick bära honom typ 3 km, vägrade sitta i vagnen och skrek så om det var någon björn i närheten (de har sett björn här) så lär den ha flytt all världens väg haha, dessutom råkad jag putta iväg vagnen, medans jag bar mio lite för fort och vips så vällte den ner i ett dike. nacken och mina armar är som gummi och som det känns nu så lär det dröja länge tills vi går på prommis tillsammans ;) tills imorgon iallfall haha positivt är ju att jag iallfall gick nästan 7 km, kan inte säga exakt hur långt det blev då batteriet i telefonen tog slut och Runkeepern stannade... herregud, perfekt att man kan lugna ner sig med Ben & Jerry´s glass nu. för jag behöver väl inte ens skriva att han somnade så fort vi kom hem...
 
Fick en ny fleece (men herregud hur stavas det?) tröja av D igår, älskar den härliga lila färgen och till det mina Ray Ban solisar
 

Missoni feber

Kategori: JOSEFIN

Tror visst att alla drabbats av Missoni feber? Jag var ju på Mallorca då kollektionen släpptes på Lindex, men hade tur så jag fick tag i koftan om jag ville ha då jag kom hem. Över lag så älskar jag ju Missonis ränder/zig Zag, (drömmer fortfarande om handddukarna till badrummet) Dessutom är det ju oktober nu och då fick ett rosa bandet armband i läder ochså följa med hem.
 
 
 
     
 

 

 
 

Pomp De Luxe

Kategori: ELIAS

 
Alltså jag har hittat ett nytt märke till kidsen som jag är helt såld på - Pomp De luxe. Blev bjuden till min vän på party för att se på kläderna, och det blev en hel del som fick följa med hem. bland annat jeansen och tröjan som E har på sig på bilderna. Behöver jag säga att det är dansk design på kläderna, de där danskarna vet verkligen vad de håller på med, vare sig det handlar om inredning eller kläder;) Priset på kläderna är dessutom ruskigt lågt, ja herregud när vår kollektionen kommer då står jag först på kö!