Josefins Värld

Just nu..

Kategori: Vardag

Min utsikt just nu.. kidsen är badade och pyjamaserna är på, nu lite lek innan Bingolotto startar.
 
önskar er en mysig kväll!
 
KRAM

Skoprovning

Kategori: Josefin shoppar

Idag har jag haft världens bästa sko-provar-hjälp här hemma. Vi har testat mina pumps som jag ska ha då jag är brudtärna på min storasysters bröllop i Februari♥ Ska bli helt fantastiskt att få gå på bröllop, mer om detta i ett senare inlägg:)
 
 

Julen är här

Kategori: Jul 12

Sitter just nu i soffan och bara njuter av lugnet tillsammans med min älskling. brasan brinner, onpiecen är på, huset städat, granen klädd, julmust i glaset och allt känns bara så fantastiskt, Tänk nu är julen här!
 
 
 

Eames stolar

Kategori: Vardag

Nu har det börjar rycka i mina inrednings nerver igen... undrar om D känner samma? hihi
 
Hur som helst så har vi köpt nytt matbord för en tid sedan och då hittade vi inga stolar som vi ville ha men nu har jag hittat dem, åå vad jag älskar dem, så fina... ska se om jag kan provsitta dem då jag åker till Sthlm och se om de är lika sköna som fina?? blir en investering men för tusan om hundra år är det glömt ;) men först fira jul och sen börja med övertalningen av D :)
 
 
Finns hos www.rum21.se och länk finns HÄR
 
 
 
 

Rött

Kategori: Vardag

Nytt rosett diadem till julafton från Åhléns och Mavala nagellack färgen "fruity".
 
 
Hejsan Vänner!
 
Blev visst en bloggfri dag igår. Vi spendrade hela förmiddagen tillsammans med min allra bästa vän hemma hos henne. Vi blev bjudna på lunch, tittade på hennes hästar och kaninen som bor i stallet.  En helt fantastisk dag med andra ord♥
 
På kvällen åkte jag iväg för att fixa det allra sista som har med julklappar att göra, skönt nu kan man slappna av.. :)
 
Dagen idag är ett oskrivet blad, Eller Elias har en present som väntar på honom på Media Markt så den ska vi åka och hämta.
 
KRAM
 
 

Till Nyår

Kategori: Josefin Tipsar

Tycker det är så fint då pojkar har svart fluga och svart skjorta så detta ska jag kika på  till Elias nästa gång jag är på shopping.
 
 
Båda kommer från Name it och länk finns här

I sminkväskan

Kategori: Josefin Tipsar

Alla har vi ju våra favoriter i sminkväskan som vi bara måste ha, och mina är just nu Ysl Touche Éclat som är min räddare i nöden då jag är trött och har svarta ringar under ögonen, och läppstiftet från Ysl använder jag varje dag- jämt typ, snacka om beroende framkallande:) Åker snart söderut för en shopping resa och då ska jag fylla på med ett nytt läppstift, tokigt att ingen butik säljer ysl här i Sundsvall.
 

Måndag

Kategori: MIO

Idag är det absolut ingen lugn och skön Måndag, vi har massor att göra och jag gissar att när kvällen kommer så kommer jag somna snabbt:)
 
Så nu är det bara att stressa vidare så ses vi igen om en stund:)
 
 
Idag har min babykille på sig tröjor från Gant och byxor från Zara

Helgen som gått..

Kategori: Jul 12

Helgen har som vanligt gått i rasande fart, tänk snart är det julafton, och veckan efter välkomnar vi ett helt nytt år med nya möjligheter:)
 
Vi har i helgen haft julmiddag hemma hos oss med nära vänner, skottat massor av snö, byggt en snöhäst, lekt med kompisar, jag och D har besökt badhuset och relaxen, ätit alldeles för mycket godis, spelat tv spel, Ja en riktig myshelg med andra ord:)
 
 
Mitt lilla hörn i köket med House Doctor saker
 

Littlephant at Lindex

Kategori: MIO

Sprang förbi dessa supersöta kläder till Mio igår på Lindex.
 
 
Ja och kaoset runt omkring bjuder jag på ;) Alla med små barn vet hur det funkar..
 
 
 
 
 

Lucia

Kategori: Jul 12

Idag då det är Lucia myser vi med tända ljus, pepparkakor, lussebullar, julkalendern såklart tillsammans med nära och kära och ikväll ska grabbarna iväg och hämta granen så kan vi förhoppningsvis klä den imorgon:)
 
Ha en härlig Lucia 
 
KRAM
 
 
 
 
 

Äntligen!

Kategori: Vardag

Ikväll ska jag på bio med en nära vän och se sista delen av Twilight, äntligen ska det bli av:)
 

Myspys

Kategori: Josefin shoppar

Jag kunde inte hålla mig, blev tvungen att beställa en, kommer vara så skönt att ta på sig denna då man tränat. Fula? Ja sköna? Ja  Diskret färg? Nja *fniss*
 
Jag klickade hem denna från Ellos och länk till den finns här

12-12-12

Kategori: Vardag

Sista gången på väldigt många år som det är ett sånt jämt datum. Tittade precis på tv4 morgon och har förstått att det är många som gifter sig idag.
 
Vi har startat vår Onsdag med att fira Lucia på dagis. Hade ställt klockan på 06.00 men på något vis lyckades vi alla somna om, behöver väl inte skriva att det blev bråttom men i tid kom vi:)
Elias var så otroligt fin som pepparkaksgubbe, och i år för första gången någonsin på Lucia så sjöng han till och med, mammas älskling♥
 
Nu dags för lilla Mio att sova en stund, och jag ska passa på att bara sitta rakt upp och ner, trött mamma... haha
 
 
 

Vad som gömde sig i paketet

Kategori: Hemma hos oss

Kommer ni ihåg att jag skulle hämta ett paket på posten igår? Nu är det hämtat och upppackat, Världens finaste ljusstake från House Doctor och jag beställde den HÄR Nu ska bara vita ljus inhandlas sen ska jag fylla min med vita julgranskulor. Älskar den♥
 
 

Skrivbord

Kategori: Hemma hos oss

I somras så fyndade jag ett grönt gammalt skrivbord till Elias på loppis. och nu efter lite spackling och färg så har det fått flytta in i Elias rum. och det använts flitigt då vi just nu kämpar på med bokstäver, och tro det eller ej men det har gett bra resultat, hela alfabetet är nu rena rama barnleken *stolt mamma*
 
Bilder kommer här. Vi letar fortfarand efter den perfekta stolen, kanske hittar vi den på loppis i sommar? eller så blir det en stol från Kartell som stått på önskelistan länge.
 
 
Knoppen fram på lådan har inte hamnat på plats ännu, men snart så:)
 
 
Älskar denna klädhängare.
Nya Converse som hänger och väntar på våren...

Finaste prinsen

Kategori: Vardag

Idag inviger min fina prins E sina nya jeans från Mini Rodini med stjärntryck, och för mig som är en riktig "stjärngalning" så är detta ett måste i hans garderob. Jag köpte dem på Oiidesign barnkläder och länk till dem hittar du HÄR
 
Jag har fått två paket som behöver hämtas ut, en julklapp och en sak till mig själv eller hemmet rättare sagt som jag velat ha länge, och till slut lyckades jag få tag på en, ska visa er senare.
 
D jobbar länge idag och Elias ska iväg på förkolan ikväll med "5 årsgruppen", tror de ska baka och äta pizza? supermyigt att de fixar detta för våra 5 åringar på hans förskola.
Medan pappan jobbar och prinsen bakar så ska jag och M passa på att handla.
 
KRAM
 
 
 

Julgodis

Kategori: Jul 12

Vi har hunnit med att baka lite julgodis i helgen, gissar på att D gillade dem jätte mycket, med tanke på att de var nästan slut då jag skulle fotografera dem. Typiskt D, men därför jag älskar honom så mycket hihi♥
 
 
Kan ni gissa vad vi bakade?
 
 
 Leilas Rocky Road
 

Årets julbord

Kategori: JOSEFIN

Har varit på julbord på Norra berget ikväll med mina fina arbetskamrater♥ Känner mig lyckligt lottad att ha ett sånt fint jobb att gå tillbaka till efter min mammaledighet. Och det närmar sig med stormsteg, snart ska lilla babykillen skolas in på förskolan..
Hur som helst så hade vi en jätte trevlig kväll med masor av god mat, känns som jag spricker snart.. 
 
Kvällens Josefin, invigde en ny tyllkjol som jag älskar, den ska absolut användas fler gånger:)
 
Nytt matchande fodral till telefonen från H&M
 

Sköna Söndag

Kategori: Vardag

Idag så fick jag en lång sovmorgon av min kära man♥ nästan lite för lång känns som jag missat hela Söndagen och känner mig lite stressad nu , aldrig är man nöjd haha.
 
Vi har varit ute i stort sett hela dagen, vi har varit i pulkbacken och på eftermiddagen har vi besökt den lokala Skyltsöndagen.Miobus somnade i vagnen på vägen hem och sover fortfarande. Elias spelar Domino med D och jag ska hoppa in i duschen för ikväll blir det julbord med mina arbetskamrater:)
 
Ha en härlig kväll!
 
KRAM
 
 
 

Dags för jobb

Kategori: JOSEFIN

 
Ha en härlig Lördag!
 
KRAM

Utelek

Kategori: ELIAS

 
 
 
 
Båda kidsen har overaller från Mini Rodini iår,  och jag köpte dem på Babyshop.se jätte fina  men ett minus på båda är att snön lätt kommer in i ärmarna då det inte finns något extra skydd, men det löser vi med höga skaft på handskarna:)
 
Vår dag har vi spenderat med mommo utomhus, vi har varit och hämtat en liten gran som Elias ska få ha i sitt rum, egentligen vill han ha en stor gran, men tyvärr får det inte plats iår då ett nytt skrivbord flyttat in i hans rum.
Just nu väntar jag på att en nära vän ska titta in för att få låna lite kläder av mig, sen hämta hem E som blev kvar hos mommo. och kvällen kommer förhoppningsvis att bjuda på god mat med La familia :)

Nä men se det snöar....

Kategori: MIO

Men nu räcker det väl med snö? Nu är ju backen vit till jul som alla vill.. men något snökaos med 40 cm snö till har ni väl inte beställt antar jag? (om jag fick bestämma skulle gräsmattan få vara grön även på julafton..
 
Inatt har det varit Mios tur att ha hög feber. stackars liten som varit så sjuk det är dock inget man märker av idag... Elias och Mio bråkar och leker om vart annat, Elias har fullt med energi och hade nog med facit i hand varit redo för förskolan idag. Och lilla Mio ja han har minst lika mycket energi, eller är han bara totalt övertrött?
 
och mamman då? ja jag ska försöka ta mig ur pyjamasen, ja den är på ännu... sen lägga Mio och kanske sysselsätter jag och E oss med att baka knäck då babyn somnat?
 
Lite bilder på dagens Mio kommer här, Blir mycket bilder på M just nu då Elias vägrar vara med på bild, ja det ska vara om han är på rätt humör då vill säga ;)
 

MioBus

Kategori: MIO

Tyckte väl att Mios skratt lät lite väl busigt då jag stod i köket, och jag förstår då lyckan i Mios ögon då han hittat storebrorsans 3Ds, och dessutom fått igång det så det låter.. Bäst att rädda denna situation snabbt ;)
 
 
 
Inviger sötaste byxorna från Rockefella idag.

House Doctor

Kategori: Hemma hos oss

Igår kväll var jag och min mamma iväg på lite julklapps shopping, och tro det eller ej men snart är vi klara med klapparna:) Skönt!
 
Sprang förbi dessa ljus från House Doctor, och de fick såklart följa med hem.
 
 
 
 

Jul 2012

Kategori: Jul 12

Av någon konstig anldning har jag alltid haft en jul kategori på bloggen för varje år. Så att bryta den traditionen vore ju dumt, haha, Så here we go, några julbilder från vårt hem just nu, lovar att fylla på med bilder ju närmare julen vi kommer.
 
KRAM
 
  
 
 
 
Och ja jag vet kassa bilder måste ladda systemkameran och använda den istället för iphonen..

Fabler barnbestick

Kategori: Josefin Tipsar

Tycker dessa Fabler barnbestick från Ikea är så fina. och som vanligt då det gäller Ikea är det jätte bra pris 49 sek. 

Aqua cooling powder

Kategori: Josefin Tipsar

Jag har ju en bästa vän som jobbar som inköpare på Make up Store, och det innebär ju att man kan få massor av tips på vad man ska köpa eller vad som är nytt osv. dessutom är det ju extra roligt att köpa de saker som man vet hon har varit med och tagit fram/designat:)
 
Nu senast fick jag en present av henne på posten med Make up Stores Aqua cooling powder, och jisses vilken härlig produkt, som att man får en dusch av vatten i ansiktet. alla ni som änvänder Make up stores turkosa Facemist kommer att älska denna. Då de fungerar på ungefär samma vis. Dagens tips helt klart!
 
 
 

Host host

Kategori: JOSEFIN

 
Trött mamma idag då Elias haft världens kruppanfall inatt, hostat och hostat herregud, stackars liten. Blev ett besök hos vårdcentralen idag för att få ny hostmedicin.
 
Utetermometern visar på 15 minusgrader, fryser både för att det är kallt ute/inne och för att jag är trött. hoppas D snart är hemma...
 
Passar på att inviga ny mysig stickad tröja, en längre modell från Ellos <--LÄNK och mysiga "pippi mönstrade" strumpor från Åhlens.
 

Mio på kalas

Kategori: MIO

Finaste Lilla Mio på väg att fira pappsen på hans 30 år dag:) Som för övrigt var en superlyckad fest, tack alla inblandade:) och ett extra stort tack till min svärmor♥
 
Finast t-shirten från cheap Monday köptes på  Oiidesign <--LÄNK, kofta Pop, jeans Kappahl och nya skor från H&M.