Josefins Värld

Dagen innan påsken drar igång!

Kategori: Vardag

Idag har det verkligen varit full fart på jobbet. inte sekund har varit lugn och pricken över i:et var väl när jag ramlade i trappen. jag har bara gått och väntat på att det ska hända och idag var det alltså dags. Mitt knä är svullet och min arm är öm. men så går det när man ska försöka göra flera saker samtidigt. dvs prata i telefonen bära skokartonger och ha med schemat, jippie! NOT!
Allt har inte varit tok på jobbet idag. jag hann med en jätte mysig lunchdejt med Alicia, mysigt! Tack för en jätte mysig timme♥
Känner mig inte på världens bästa humör för att åka på vattengympan men jag ska göra det ändå, kommer kännas bättre i helgen då jag planerar att äta typ 10 kg godis:)

Imorgon får vi iallafall en sovmorgon (om prinsen väljer det såklart)

Det mest uppmuntrande på dagen har absolut varit då vi åkte en sväng med mommo till rummet och köpte lite påskpresenter:) Mammsen du är bäst!

opss.. klockan springer iväg

på återseénde
Kram


Världens vackraste♥ Idag har de firat påsk på dagis och Elias ville inte vara påskkärring så han fick vara en kyckling med gult linne från Geggamoja:)

Pappa/moffa mys

Kategori: Vardag

Efter jobbet idag åkte jag och hämtade upp pappa som har fått komma hem från sjukhuset, Mamma hade lite saker som skulle fixas och pappa bör inte lämnas ensam, så då tog vi tillfället i akt och bjöd hit honom, till Elias stora förtjusning:) Elias blev superglad då vi hämtade honom på dagis och insåg att moffa skulle följa med hem:)♥

Hinner jag ikväll ska jag åka och simma några längder, annars får det bli mys framför tvn. ska försöka lägga mig tidigt ikväll, Elias har inte sovit bra alls förra natten och blir det en repris vill jag vara någorlunda pigg.

Nu verkar det vara dags för ett blöjbyte!

kram

Dagens Elias + mamma

Kategori: ELIAS


Barbapappa tröja Hm (Elias favvis)
Svart tröja Kappahl
Jeans Name it



Alla mina kläder kommer från Bik bok. Daniel älsklingen såg denna koftan och tyckte absolut att jag skulle ha den:) Och det betydde ju såklart att han fick köpa den till mig ;) Tack älskling.


Fina detaljer på axeln på koftan

Nu ska jag skynda mig iväg till stadens gator!

puss och kram

God natt Måndag

Kategori: Vardag

Nu ska jag krypa ner under täcket efter en ganska jobbig dag.. jag känner att hela jag är trött, frusen och utmattad. Jag skulle behöva en sovmorgon till typ 1 på dagen ;) bara det inte är någon förkylning som tänker komma på besök? Många man hör nu som är förkylda

Det verkar som att pappsen mår ganska bra efter dagens blodbad, han såg väldigt trött ut så får han bara vila en massa tror jag snart att han är på benen igen. Älskade pappa, världens bästa pappa, skräm oss aldrig så igen♥

Imorgon är det dags för dagis och jobb, jobbar alla dagar fram till Långfredag nu men sen blir det lite ledigt:)

Jag längtar till påskhelgen, världens bästa syster kommer hem♥

Sov Gott!

Målar ägg

Kategori: Vardag


Här pågår äggmålning för fullt, jag har verkligen börjat uppskatta alla högtider sen jag fick barn. Nu förtiden firar vi allt, alla hjärtans dag, påsk nationaldagen mm. Barn är livet!


Nu ska vi alldeles strax åka och hälsa på pappa/moffa som hamnat på sjukhuset, Det är ingen fara med honom men han opererades förra veckan och idag kom det en störtblödning från näsan, Daniel påstår att han aldrig sett så mycket blod någonsin, och stackars pappa var knappt vid medvetande. Daniel var iallfall jätte duktig och skötte om pappa galant medans han ringde 112. Daniel kom hem aningens skärrad men jag tror även han lugnat ner sig nu. Vi ska iallafall åka till sjukhuset med mommo och hålla honom lite sällskap.

Kom ihåg att ta vara på livet, alla dagar som går kommer aldrig igen!
Var rädda om varandra!

kram

Helgen och Måndag

Kategori: Vardag

Vi är helt knasiga efter att vi ställt om klockan, Elias vaknade inte förrens 10 idag och egentligen är det ju inte så konstigt klockan är ju egentligen bara 9, men ändå känns det som halva dagen redan gått;)

I helgen har jag inte bloggat mycket, Daniel tycker han har kommit på en superbra idé- nämligen att ha det helt datorfritt på helgerna, undrar om han tycker jag sitter mycket vid datorn? ;)

Lördagens barn loppis var verkligen superdålig, gud vad mycket gammalt skräp, Jag tror att detta var första och sista gången jag gick på något sådant (även fast Ingela försökte lugna mig med att detta verkligen var en dålig loppis) Begangnade barnkläder är inte min harmoni, förstå mig rätt, jag vet att det är bra för miljön osv och dessutom bör jag tillägga att jag absolut skulle kunna tänka mig att köpa ett par skridskor eller skidor på loppis men inte helt vanliga kläder.  Kul var väl att Daniel fick sig ett gott skratt i helgen då jag kom hem och berättade om min upplevelse :)
Behöver jag säga att eftermiddagen spenderades ute i Birsta med alla andra som tydligen fått lön;)
Ett besök på Nordljus med Ingela hann jag oxå med:)

Och vi hann städa massor av garderober, jisses vad fint vi har nu!

Söndagen jobbade jag några timmar sen avslutade jag dagen med vattengympa med mammsen.

Ja det var helgen som gått:)

Undrar vad denna dagen har att erbjuda?


Ny Muffins bricka från Nordljus

God morgon Lördag

Kategori: Vardag

Nu ska jag åka iväg på barnbytesmarknad med världens bästa Ingela, undrar om vi gör några fynd?

På eftermiddagen ska vi vi städa garderober, kul? NOT! men det måste ju göras nån gång :)


Ingela och jag en kväll i Januari :)

God kväll

Kategori: Vardag

Här har vi precis startat fredagsmys:)

Både jag och Elias är supertrötta efter badturen (varför blir man jämt så trött efteråt?), men det var verkligen superkul och mysigt, Tack Ingela för att du ringde och frågade om vi ville följa med♥ Jag älskar att göra spontana saker:)

Nu ska Fredagsmyset få fortsätta utan dator;)

Ha en underbar kväll

kram

tjohoo!

Kategori: Vardag

Ingela ringde precis verkar som det blir en tut till badhuset:)
KUL!

Hemma igen!

Kategori: Vardag

Elias och jag har precis ätit varsin korv med bröd till mellis, och nu tror jag att vi ska lägga oss på soffan och slöa en stund.

Lilla Molly är helt underbart söt!  och så liten, tänk att Elias har varit sådär liten. Hur som helst Monica och Fredrik, det där har ni gjort bra hon är underbar♥ Jag längtar tills vi träffas igen. Monica har tagit beslutet att inte lägga ut några bilder på internet och jag förstår henne fullt ut, ni får vara avundsjuk på mig istället som har jätte fina bilder på Molly och Monica;) Ni får helt enkelt tro mig då jag säger att hon är supersöt:)
Tack för idag underbara vänner♥

Det är ju för tusan Fredag idag! jisses vad veckorna går fort!

kram

På prinsess besök:)

Kategori: Vardag

Idag ska jag och Elias åka och hälsa på Monica och Fredriks underverk Molly♥ Elias har valt en present till Molly som han tror kommer passa perfekt:)


god natt!

Kategori: Vardag

Tänkte försöka att inte sova halva natten på soffan inatt.. därför går jag redan nu på dejt med John Blund:)

Sov Gott!

kram

Dagens Elias

Kategori: ELIAS


Kofta Lindex (Tack mommo)
Linne name it
Byxor Novastar

Skor skor skor

Kategori: Josefin shoppar

Den här månaden har jag köpt så mycket skor åt mig och Elias så jag vågar inte ens berätta hur många för Daniel:) Men jag menar jobbar man med skor är det väl förlåtligt? :) Eller så är det bara så att mina shopoholic vanor tog över totalt nä för tusan så kan det inte vara, jag gillar ju inte ens att shoppa.. haha;)

Elias nya tillskott i garderoben:


Nya sandaler :)
Tjejerna på jobbet tyckte de såg tjejiga ut eftersom de är röda men för första gången håller jag inte med, och för den delen så älskar ju både jag och Elias stjärnor


Tygisar från Laredoute som är aningens förstora, Om jag orkar ska jag skicka tillbaka dem och byta strl annars sparar jag dem till hösten.

Siffror

Kategori: Vardag

Just nu leker vi massor med siffror här hemma och Elias har blivit jätte duktig på att räkna till 10. Hur kul som helst, Elias har inte pratat så mycket tidigare men nu bara bubblar det ord ur munnen på honom, favvis ordet just nu är definitivt älg och siffran tio :)

Elias fick för ett tag sen ett pussel av moster som var en stor klocka och siffrorna var själva pusslet, jag tror vi har Sofia att tacka för det stora intresset av siffrorna. Om nån undar tror jag hon köpte det på Clas Ohlson?


Elias testar bilar på leksaksaffären:)

badhuset

Kategori: Vardag

Idag efter jobb och dagis packade jag Elias ihop oss och åkte ner till badhuset för att bada. Jätte mysigt, synd bara att det är så kallt i vattnet + att bassängen är ganska djup så man får hålla superkoll hela tiden.

Nu är jag ledig tre dagar! Det ska firas med god mat och kanske tar jag en tur med mommo till Birsta ikväll? Det gäller att hålla igång hela tiden har en känsla av att så fort jag slappnar av somnar jag, inte hälsosamt att kliva upp för tidigt ;)

Nu står prinsen bredvid mig och vill att vi ska leka med studsbollarna..

Kram

Klockan 07.10

Kategori: Vardag

Japp så är fallet jag är vaken och befinner mig på jobbet, så här tidigt har jag inte klivit upp på år och dar :)
Men eftersom att hantverkare börjar aningens tidigare än oss inom handeln så fick vi kompromissa:) Ska tillägga att de målar om butiken.

Men inget ont som inte för något gott med sig, jag slutar tidigt och det innebär att jag kan hämta Elias tidigt, Och för hans skull är det absolut en baggis att kliva upp tidigt♥

Njut av just den här dagen, den kommer inte i repris..

Kramar

Påskris

Kategori: Vardag

Nu är äntligen påskriset på plats, Tidigt kanske många tycker men annars hinner man ju knappt ta in det så ska det ut igen. Elias tyckte det var lika roligt i år som förra året att klä riset:) Jag älskar dig min Bubbas♥





Nya kattskålar

Kategori: Hemma hos oss

Tisdag

Kategori: Vardag

Har inte blivit nån bloggning idag, klev upp alldeles för tidigt imorse, hade möte på jobbet, men nu är vi hemme igen efter jobb och dagis.

Och nu ska vi bege oss till grannen som bjuder på våfflor, mums!

Mer  bloggning senare med andra ord...

Men hallå!

Kategori: Vardag




Elias har kommit på en ny grej- han vill alltid dricka ur vinglas.. vem tusan har han lärt sig det av? ;)
Världens sötaste och duktigaste prins är han iallafall:)

Välkommen nya veckan

Kategori: Vardag

Godmorgon!

Idag behöver jag väl knappast skriva vad vi ska göra, det har ni nog listat ut redan med tanke på vädret. solen skiner och det är plusgrader!

Så nu åker utekläderna på och vi startar med att gå och titta på hästarna:)

Passa på att njuta av solen idag!

kramar


Elias igår i nya regnkläder som pappa köpt och nya gummistövlarna som vi  köpte på stadium. Nya Gangstar mössan är på, tyvärr är den lite stor men det får gå ändå:)


Söndagkväll

Kategori: Vardag

Det är nått speciellt med Söndagar, så lugnt på nått vis, jätte skönt med andra ord:)

Jag har precis kommit hem från vattengympan och möttes i dörren av en hungrig Daniel som ville ha Mcdonalds.. jaja får väl bli så ikväll då;)

I övrigt idag har vi som sagt varit i Birsta en sväng, och allt som stod på listan fick vi med oss hem + lite till som vanligt.. Vi gick in och tittade på nya Boom och där hittade vi nya kuddar till soffan och nya matskålar till katterna i form av hjärtan.
Så fort vi kom hem kastade vi på oss ytterkläderna och gick ut för att leka i det fina vädret, vi hann oxå med att spraya påskriset vitt en omgång.
Eftermiddagen låg jag och Elias på soffan och bara tog det lugnt, vi råkade visst somna till en stund oxå, till Daniels glädje för då hann han iväg och tvätta bilen i lugn och ro:)

Nu anländer visst maten..

Kramar


Elias testar ute möbler på Plantagen idag, behöver jag säga hur förälskad jag blev i dessa dynor:)

Smygstart på våren

Kategori: Hemma hos oss


Vårfint utanför dörren

Kvällen igår...

Kategori: Vardag

Var helt fantastisk, jätte kul att komma ut. Vi åt god middag, drack gott vin och champagne. Tack för igår Emma och Jessica, det var verkligen superkul vi måste snart köra en repris;)


Emma♥

Jessica♥

Jessica & Josefin:)


Nu ska vi åka ut en sväng till Birsta och köpa ett par gummistövlar till E, påskliljor på Plantagen och så har visst nån blivit lovad att få lite nya leksaker ;)

Ciao!

Lördag

Kategori: Vardag



Vi har precis kommit in efter en mysig prommis med mommo, syftet med promenaden var helt ärligt att vi skulle införskaffa oss påskris som sedan ska sprayas vitt.

Mommo Och Elias



Nu ska jag sluta sitta vid datorn och göra mig klar istället, Ska nämligen på dejt med två vänner ikväll:=)

Ha en trevlig kväll!

Kram

(Visst är Elias nya mössa från Busmonster fin? Jag älskar färgen)

Fredag Jippie!

Kategori: Vardag

Imorse tog vi en lång sovmorgon hela familjen, Daniel fick feber igår kväll men idag verkar det som han mår bättre, han är ju på jobbet iallafall så.. Hur som helst så åt vi en god frukost, sen gick jag bort med Elias på dagis, gick jätte bra att lämna honom idag inte ens en liten tår *skönt* idag väntar några timmars jobb för min del sen blir det såklart Fredagsmys:)

Jag älskar Fredagar♥


snart är sommaren här...

Lek hela dagen lång

Kategori: Vardag

Precis som jag trodde så har vi haft världens mysigaste dag, tack underbara vänner för idag♥ Elias är så trött efter all lek så jag vet inte hur jag ska hålla honom vaken till läggdags:) Det är så roligt att Elias leker så bra med både Ines och William, Goda vänner växer absolut inte på träd, så var rädd om de du har:)





Snyggaste killarna med snyggaste mössorna från Kappahl

God morgon Torsdag

Kategori: Vardag

Morgonen hemma hos oss startade tidigt imorse, Elias har verkligen börjat kliva upp tidigare på morgonen och det betyder ju att vi har hittat alla rutiner igen, jippie!

Ena katten (Lillis) är hos veterinären idag, hon ska steriliseras och göra hälsokontroll, hoppas det går bra, vi ska hämta henne vid tre. Min första kommentar till Daniel imorse:
- Men Danne lämna du katten själv i stan, haha (ok nu är det jag som har dålig humor..;)

känner på mig att detta kommer bli en supermysig dag, Ingela & Co kommer nämligen hit och leker:) kul jag tror Elias saknat William massor,♥



Hoppas ni andra har en underbar dag!

KRAM

Nova Star jeans

Kategori: Josefin shoppar

Elias tog på sig sina nya Nova Star jeans då han for iväg med pappsen. Världens finaste jeans och dessutom är de super mjuka, passar perfekt till Elias som är superkänslig med att byxor inte får vara för hårt tyg.



Mamma i farten

Kategori: Vardag

Idag har jag hunnit med att:

Lämna Elias på dagis
pratat i telefonen med underbara människor
Jobbat
haft dejt med Erica
varit på Pirum och köpte ett par Nova Star byxor till Elias
Hämtat Elias
Bakat en kaka till kvällens styrelsemöte på dagis, som vi tyvärr inte kan vara med på
( jag har absolut inte dåligt samvete eftersom vi alltid varit där)
lagat middag
lekt med Elias
det vill säga varit ute i snön och letat studsbollar:)

Nu ska jag klä på Elias som ska åka med pappa ikväll på Vip invigning av nya BMW 5 serien, själv ska jag iväg på lite annat.
Jag ska iallafall vara hemma vid nio då Greys börjar, Känner att detta varit en stressig dag imorgon blir det definitivt en slöardag med prinsen:) Men samtidigt på nått konstigt sett gillar jag att ha det stressigt, vad är det för fel på mig? ;)

En nära vän till min mamma och pappa lämnade igår jordelivet,en person som funnits under hela min uppväxt.
♥Vi tänker på er♥
Man måste verkligen påminna sig själv om att njuta av varje dag som går, livet är alldeles för kort!

Dagens Elias

Kategori: ELIAS

Jag lägger in en Dagens Elias i stressen så har ni något vackert att titta på tills jag bloggar igen;), Längesen ni fick se en dagens nu:)



Vitt linne Name it
Lime grön tröja Name it
Beiga byxor (världens mjukaste) Ellos

Jobbdags

Kategori: Vardag

Shit jag hinner inte blogga nu heller jobbet kallar... vart tar all min tid vägen?


♥Mitt underbara allt♥

Ses imorgon igen:)

Kategori: Josefin shoppar

Har blivit dåligt med bloggning idag:( Har jobbat hela dagen och nu är det dags för Desperate, så jag antar att bloggningen får vänta tills imorgon?

trots en fullspäckad dag med jobb och dagis hann jag in på pirum parum och köpte dessa till prinsen, behöver jag säga att de är så Josefin (förhopningsvis oxå Elias;))




Kläderna kommer från Moonkids

Måndag

Kategori: Vardag


♥Älskade unge, om du bara visste hur mycket vi älskar dig♥

Idag har vi varit ute nästan hela dagen. Först lekte vi ute med studsbollar sen gick vi till Erika och Ines för att gå på promenad och titta på hästarna.
Efteråt myste vi hemma hos dem. Vi pratade massor medans barnen lekte, så roligt att de leker så bra tillsammans. Tack för idag tjejor♥

Nu har precis min stora prins kommit hem, och till hans stora förtjusning ska vi gå på en promenad;)

Kram

Nya skor till mamman och barnet

Kategori: Josefin shoppar


Converse till mamman puma till barnet tack pappan:)

Helgen som gått

Kategori: Vardag

I helgen har jag verkligen inte hunnit med att blogga, det har varit full fart hela tiden:) för det första så har jag jobbat lång helg och efter det har vi passat på att umgås med Sofia & CO. och dessutom detta vackra väder som är ute, vem tusan vill sitta vid en dator då?

En av mina närmaste vänner har äntligen fått sin lilla prinsessa nu, Grattis Monica och Fredrik, jag längtar tillls vi träffas!♥

Efter jobb på Lördagen firade vi Ulf som fyllde år med både tårta champagne och god mat, kvällen avslutades såklart med Melodifestivalen, och jag tyckte  verkligen fel låt vann, tyvärr:) Elias var en tapper prins hela kvällen och var uppe länge- för länge..





Söndagen började för min del med jobb medans Daniel och Elias åkte ut på lite shopping, sen hem för att umgås med Sofia och Uffis innan de skulle åka hem.
På kvällen fick vi ett ryck och åkte ut till Ikea för att få lite nya ideér, och lite småsaker fick följa med hem.
På sena kvällen tände vi ljus och myste framför tvn- jag iallafall ;) Daniel monterade upp en ny lampa ovanför köksbordet, super nice!




Gangstar kläderna till Elias har äntligen kommit, jag är supernöjd med allt förrutom Baggy jeansen som både var för stora och kändes aningen B, de förra jag köpte va så mjuka och fina och resåren  nere i foten satt åt mycket hårdare och var mycket mjukare sydda, sen kan det ju bero på att de va för stora oxå? De är ju verkligen supersnygga men för det priset vill jag vara supernöjd, Baxläxa från min sida Gangstar, kan det ha att göra med att gangstar blivit så stort att tillverkningen går på massproduktion därav den sämre kvalitén? Detta måste vi diskutera Erica, kanske över en kopp kaffe och Muffin? :)

Kram

Fortsättning fredag

Kategori: Vardag

Vilken undebar dag vi haft idag, vi har varit ute större delen ev dagen med lite avbrott för att bland annat åka och hämta en ny Micro (och äta såklart), ja vi har tydligen köpt en ny micro och det var absolut mer än jag visste, men eftersom att Daniel är borta och jobbar (som tur är kommer han hem ikväll) så ringde han och frågade om jag kunde hämta den, och självklart vad gör man inte för sin älskade:)♥ Gulle Danne (undrar om han gillar att jag kallar honom det,fniss)

Vet ni? ikväll kommer världens bästa moster/syster till Sundsvall, jippie! Synd bara att jag jobbar hela helgen.. Men den lilla tid vi hinner träffas  ska vi ha så roligt! Elias står redan och väntar på att Piila ska komma:)





Kan säga att det var verkligen tur att jag köpte varmfodrade galonvantar till Elias igår, Nu är det bara ett par varmfodrade gummistövlar som fattas, och det var vi och tittade på idag men Elias strl var slut men på Måndag då det kommer hem  flera ska de inhandlas.

Godmorgon soliga Fredag

Kategori: Vardag



Torsdag

Kategori: Vardag

Städ dag

Kategori: Vardag

Idag ska vi städa! Allt damm ska bort, golven ska moppas, all tvätt ska strykas.. osv.

Hinner jag ska jag sy nya kuddar till fåtöljen i köket och soffan.

Är det för tidigt att ta in påskris tro?

Kramar


Gårdagens rosett i håret

Åhléns shopping

Kategori: Josefin shoppar













Nya skor

Kategori: Josefin shoppar


Nya skor från Vagabond

Vaniljbullar

Kategori: Muffins & Andra Bakverk

Kvällen har jag spenderat i köket, fick ett ryck då jag kom hem och bakade vaniljbullar. Jag hittade receptet i helgen och har ända sen dess längtat efter att få testa baka dem. Riktigt goda! Och då jag ändå bakat och det blev så många kastade jag mig i bilen och åkte för att överaska mamma och pappa med fika:)

Mina två prinsar sover som stockar. Både Daniel och Elias var jätte trötta, jag har en känsla av att de somnade ungefär samtidigt ;) Men det gör mig absolut inget, skönt att bara andas ut ensam ibland:)

Det blev ett sko inköp idag, Och i morgon tänker jag trotsa vintern och ta på dem..

Nu ska jag läsa lite favorit bloggar sen väntar nog sängen på mig oxå. Det finns inget mysigare än att krypa ner under täcket med min varma älskling, betyder det att man börjar bli gammal då man jämt fryser? ;)

Sov Gott!



Jobb dags och favvis kofta

Kategori: Vardag

Nu ska jag åka iväg på jobb några få timmar:) Och förhoppningsvis ska ett par nya skor inhandlas, bara jag kan bestämma mig för vilka..

Ses senare!


Koftan jag har på mig idag är absolut  en favvis! den kommer från Bik Bok och är precis så där "chanel" som jag älskar♥

här syns den lite bättre.

Vår ute kläder till dagis

Kategori: Josefin shoppar

I helgen då jag, Elias och mamma varit ute och shoppat har jag faktiskt redan  inhandlat Elias ute vår kläder till dagis. Tidigare har vi alltid köpt ute kläderna på Polarn,( Och vi har alltid varit supernöjda) men då jag sprang på dessa på Kappahl kunde jag inte låta bli, världens finaste blå färg. Men om de funkar som de ska återstår att se, man måste ju ge dem en chans iallafall:) Tjejerna i butiken har iallafall lovat att om jag är det minsta missnöjd är jag välkommen att lämna tillbaka dem, bra service gillas!

I Övrigt har jag blivit beroende av färgen Lime, det är så snyggt och fräscht och dessutom passar det superbra till blått, Och eftersom jag kände mig aningen taskig då jag "dumpat" Polarn gick vi dit och köpte en Lime grön Wind Fleece ( heter det så?) till resten av kläderna, och jisses vad fint det blev. Elias kommer vara superfin på dagis i vår, hoppas bara han kommer vara lika torr som fin ;)
Me like blått och lime!




Busunge

Kategori: Vardag

Dagens Elias

Kategori: Vardag



Beige tröja Pop, byxor med elefanter från Ida T


Ända sen jag fick veta att de klassiska ränderna ska komma i beige har jag varit överlycklig, mindre lycklig blev jag då jag insåg att sundsvall inte kommer få dem. Tur att vi har världens bästa moster/syster som kunde gå och inhandla den åt oss i Uppsala, Tack underbara♥

Turkos

Kategori: Josefin shoppar


Armband Hm 69 sek

Söndag, redan?

Kategori: Vardag

Ikväll kommer äntligen Daniel hem, skönt, vi har saknat honom massor! Daniel har varit iväg på jobb i Upssala sen i Torsdags, men nu äntligen kommer han hem♥

Vart har solen tagit vägen idag?

Undrar om vi ska ta oss en tur till Nordljus och kolla på lite nya saker?

Men först ut och ge fåglarna mat, Det viktigaste på dagen tycker Elias just nu:)

Kram


Elias tittar sig i spegeln då han fått nya kläder från Hm

Härliga sol

Kategori: Vardag


Härligt att fika korv med bröd i solen:)


solande mamma...

Nails

Kategori: Vardag


"Nya" naglar

Fredags middagen

Kategori: Recept



Detta receptet är en Viktväktar recept, så det är skrivet för endast 1 person så man för ju tänka dubbelt om man är två osv. Om nån är nyfiken så kan jag säga att denna rätten är värd 11 points, och nej jag bantar inte tycker bara recepten är goda!

Kyckling och Currykokossås

1 Kycklingfilé
1 tsk flytande margarin
1 bit purjolök
1/2- 1 tsk röd currypasta
1 dl kokosmjölk max 6 %
5 cashewnötter
1 1/2 dl ris, bulgur eller liknande, Vi åt Vildris till idag och det var supergott!

Stek kycklingfilén i margarinet i en stekpanna, krydda med salt och peppar. Ta upp den. Strimla purjon och stek den, rör ner currypasta och kokosmjölk, låt det småkoka i 1-2 min.
Hacka nötterna grovt och rosta i en torr stekpanna.
Servera kyckligen med bulgur,nötter, sås och sallad.

Tack för denna underbara soliga dag

Kategori: Vardag









Fredag

Kategori: Vardag

Har precis pratat med Monica i telefonen. Vi väntar med spänning på att hennes lilla bebis ska  anlända till världen:)
Jag kommer ihåg hur jobbigt det var när man bara gick och väntade och speciellt den där veckan som man gick över tiden, Tur är väl att man glömt bort all väntan då bebis kommer ut:)

Nu verkar det som att Elias håller på att klä på sig ytterkläderna, perfekt undrar om man blir solbränd ute nu?

Ps Håret blev jätte bra, vi fick bort lite av den där oranga färgen och istället blev det lite kallare färg, skulle gärna visa en bild men jag tror ni skulle bli skrämda om ni såg mitt morgon rufs nu haha.

Frisyr bestyr

Kategori: Vardag

Jag ska alldeles strax vara hos frissan och jag hoppas verkligen att hon har några ideér för jag har verkligen ingen aning om vad jag vill göra? luggen måste iallafall klippas men håret får nog bli långt ett tag till, undrar om jag ska göra det lite ljusare eller mörkt igen? Ja ja antar att det lär visa sig om en stund:)





"dagens mamma innan frisör besök"

Mössor från Busmonster

Kategori: Vardag

presentkort_1

Alla som bloggar om www.busmonster.se får ett

presenkort, värde 100kr (senast 5/3-10) !

Maila [email protected] när du bloggar.                    

Presenkortet gäller på mössor under mars.

Blogginlägget ska innehålla texten

"Blogga om BusMonster - få presentkort!"

samt bilden nedan + bifoga BusMonster.se

i din länklista.

annons_vif

God Morgon Torsdag

Kategori: Vardag

Idag fick vi en perfekt start på dagen, vi har nämligen pratat med världens bästa Syster/moster♥ Vi längtar massor tills vi träffas.

I övrigt idag så har vi ledig dag, det ända som är inplanerat är ett besök hos Frissan, äntligen.  Elias får umgås med mommo medans:)

Det verkar bli superväder idag, solen skiner, det blir antagligen en promenad för att titta på hästarna strax.

kram


Vårfint och dagens Elias

Kategori: Hemma hos oss


Köpte dessa glas, ja ni läste rätt glas på Mio igår för endast 55 sek. I förpackningen följde det med 6 st och som sagt egentligen är det dricks glas men jag tyckte de blev mycket finare som Ljus koppar.


"vårblomma" på plats, duken köpte jag igår på Ittala outlet.


Längesen ni fick se en dagens Elias,
Idag har Elias Mumin kläder från topp till tå från Lindex:)

Bad

Kategori: Vardag

Vi har haft en sån mysig kväll! Vi fick ett ryck då Daniel kom hem så vi åkte och badade, super skoj, synd bara att det är så kallt på badet här, Tror alla njöt mest av att stå i duschen:) Kan iallafall tillägga att Elias somnade bums då vi kom hem:)

Nu ska jag skynda mig så jag iallfall hinner se slutet på CSI..

På återséende..

Dags för en nap?

Kategori: Vardag


Dags för en mys stund, då passar ju nya Lundmyr strumporna perfekt som vi fyndat på Toddler för 50 sek:)


Vi har precis kommit hem efter en jätte mysig förmiddag med Erika och Ines i Birsta. jag hade egentligen tänkt lägga ut lite bilder nu från dagen men det får bli senare både jag och Elias är super trötta, kan det bero på att prinsen bara vridit och vänt sig inatt?

Ses snart!

1 Mars

Kategori: Vardag

Nu ska vi bege oss ut på stadens gator med Erika och Ines, skriver mer sedan..

Ciao