Josefins Värld

Grattis Axel!

Kategori:

Just nu hemma hos Daniels mamma och firar Daniels lillebror Axel som fyller tio år idag. Hipp hipp hurra!

Våran dator har slutat fungera hemma därav inga inlägg på några dagar, men förhoppningsvis är det snart fixat :)

Kul att ni hänger kvar, fast jag är så dålig på att blogga


Kramar
                  

Helt galet...

Kategori:

...Att det redan är Fredag, i helgen blir det massa mys med tända ljus och god mat, kanske en tripp till Elias farmor och hämta nyckeln, som vi inte hämtat ännu...

I morse ringde de från jobbet och frågade om jag inte kan jobba nån timme ikväll. och jag svarade faktískt ja, fast det tog emot. Men efter lite snack med Jessica så känns det lite bättre. Mamma ska vara med Elias tills Daniel kommer hem vid sex. Tur att man har mamma som man alltid kan lita på♥

Så alla önska mig lycka till!

 Kramar
                   

Bröllop

Kategori:

Usch vad dålig jag varit på att blogga denna veckan, Har helt enkelt inte funnits tid och inte har det direkt hänt nått roligt heller.

Jag och Daniel har beslutat oss för att inte fara till Finland på bröllop. Tråkigt men sant, Det blir så himla bökigt att ta sig dit, är det inte för lång resväg så är det på tok för dyrt, och då är inte jag direkt snål, men nån måtta får det ju vara. Vi funderade nu i sista sekund att ta flyg dit, men då ska man ju först till sthlm och sen vidare till Finland. Och all packning, vagnar mm på ett flyg hmm nä jag är ledsen men det känns för jobbigt. Jag tror faktiskt alla som har barn förstår oss, Hoppas bara att Anna+ släkten tycker det är ok. Ni vet ju själv hur det är när ni så gärna vill komma men det funkar inte..
Tyckte verkligen detta va värt ett inlägg eftersom jag har jätte dåligt samvete med tanke på att det är Annas stora dag och vi är så ruttna att vi inte ens tar oss dit. Men men sånt som händer bara att blicka framåt och jag hoppas av hela mitt hjärta att vi snart åker till Finland så vi får träffas alla.♥

Idag har vi varit på Ikea, köpte lite ny inredning till garderoberna. Och då blev jag ju självklart jätte inspirerad att städa dem oxå. Så nu har jag världens ordning och alla sommarkläder är bort plockade för iår. Det är så skönt då man har ordning på allt, men man undrar ju hur länge ordningen varar??Förhoppningsvis länge denna gången.
Köpte lite mer nya underkläder på Lindex och tre par nya örhängen från Glitter. Hittade en overall till Elias på Kappahl, men den ska lämnas tillbaka strl blev inte bra.Kanske hittar jag nån fin i sthlm. Tycker det är riktigt svårt med overall till Elias, alla är ju så stora och klumpiga, inte alls i min smak. Och hittar jag en bra finns den bara i riktigt små strl. Jaja det löser väl sig :)

Min underbara Daniel börjar få ont i halsen, attans! jag hade hoppats att han skulle klara sig. Daniel brukar inte bli förkyld, men det är väl kanske inte så konstigt om han är smittad, han har ju tagit hand om två snor bollar i veckan haha.
Men då får Elias och jag sköta om honom på bästa tänkbara sätt, eftersom vi behöver inte vara rädda att bli smittade..

Imorgon om det inte blir ändrade planer ska vi bädda rent i sängarna (efter förkylningen) och sy lite.

Nu ska jag ta hand om Daniel, sen lägga mig

God natt

                              

Hej hallå Torsdag

Kategori:

Idag är vi relativt friska. Så idag tar vi dagen som den kommer och bara  njuter!

Ha en happy Torsdag

                                                           

Ett ynka inlägg på hela dagen :(

Kategori:


Idag va vi så tokigt rastlösa så vi for en sväng till stan och körde liten bli-frisk-fort-shopping. Vi snorade och nös, men det va så skönt att få komma ut ett tag. Detta kortet är taget i Lindex provrum. Gillar starkt att de har en stor soffa utanför där man kan sitta och amma bla. Vi köpte massvis med pyjamas till Elias idag och nån tröja till mig. Köpte även  Boxer shorts till Elias  som han kan ha på blöjan, han är så oerhört söt, ja ni kan säkert tänka er..



Självklart hann vi ju med att fika..

Nu på kvällen har vi varit iväg och handlat på Ica Maxi. Daniel och jag har ju äntligen skaffat "shop express"  funkar ju superbra ända tills idag då vi handlade väldigt mycket och det blev en koll.. Allting stämde ju som det skulle men bara det där att packa upp alla varorna som man en gång packat ner gjorde att jag kände mig väldigt irriterad. Lång tid tog det dessutom och Elias va ju inte direkt på bästa humör. Hade inte Daniel varit med hade jag nog bara lämnat varorna och gått om såklart de inte varit snälla och hjälpt mig packa ner allt igen, men jag törs nog säga att knappast skulle de gjort det? Med risk nu för att låta lite grinig men jag gillar verkligen när saker går smidigt till och idag fick Ica Maxi stora minus poäng av mig, men självklart förstår jag ju att de måste kolla. Men idag va ett illa valt tillfälle:)

Nu ska jag tända mina underbara ljus hus och njuta av min underbara Daniel, som är den bästa människan på jorden♥

Syns imorgon

 Kramar
                     

Ser frammåt..

Kategori:

Hotellet är bokat och fixat inför sthlms resan, så skönt, jag längtar så oerhört att få bara fara och mysa med Daniel och Elias. Ulf som bor i Uppsala erbjöd oss att bo där, Så det säger vi tusen tack till men denna gången vill vi bo på hotell bara för att vi inte ska behöva bry oss i nått. Vi har hittat ett hotell som ligger väldigt centralt, det betyder att Daniel kan ligga på hotellet och mysa med Elias medans jag shoppar.. Ska verkligen försöka hitta lite snygga höst kläder till mig själv denna gången. Gud som jag längtar, glömmer nästan bort allt sjukdom och elände medans jag sitter här och skriver haha. På denna sthlms resan ska vi försöka hinna hälsa på lite vänner och bekanta, oftast finns det inte tid till det men denna gången ska vi absolut hinna hälsa på Daniels syster Sara och Mats, det  står  högst på listan.
 nu ska jag försöka få i mig lite mat medans Elias sover..

Kram alla!

                           


Denna sängen ska vi sova i när vi kommer till Sthlm..

Nyser och snorar

Kategori:


Hittade detta kortet på mammas dator från Selångermarknad. Tänk nyss va det sommar.

Jag nyser och snorar som bara den, Detta är nog den värsta förkylning jag haft på länge. Blev tvungen att ställa in spa på Onsdag, inge roligt att gå om man inte är pigg:(
Daniel jobbar länge ikväll så jag ska ta mig en dusch och pallra mig iväg på affären.¨Ni vet blöjorna är snart slut.

Kram så länge

                                 

Otur

Kategori:

Är verkligen inte min dag idag. När vi ska göra Elias gröt visar det sig att vi inte har nått vatten!!!
Antagligen håller de på att bygga eller göra nått här utanför, men borde de inte säga till innan?
Dessutom har det varit borta ganska länge nu.
Jag tror jag blir tokig!

                                            

Förkylda

Kategori:

Inatt har Elias hostat och snorat och sovit allmänt dåligt, så idag är jag en super trött mamma.Min förkylning verkar vara sämre idag medans Elias verkar vara i bra form. Tänkte nästan be Daniel vara hemma idag så jag skulle få sova ett tag, men ångrade mig i sista sekund.Så nu ska vi försöka äta lite frukost här sen så blir Elias förhoppningsvis trött så vi får sova ett tag... Det gäller att göra det bästa av dagen!

Njut av dagen!

Kramar


Vill ha

Kategori:


Detta underbara skåpet skulle gärna få flytta in hos oss i Elias rum. Kommer från Glada Grodan. Kika in här

Ompysslade

Kategori:


Idag ser våran dag ut ungefär så här. Både jag och Elias är lite hängiga idag och vad passar inte bättre än att fara till mormor och bli lite ompysslade. Jag har glasögonen på mig idag, finns inte en chans att jag ska få in linserna. Men bättre än igår är jag iallafall.Och tur det!

Mamma och Pappa har så mycket bärbuskar på gården. Så jag och Elias passar på att äta både krusbär,hallon,körsbär, svarta och röda vinbär, så gott. Såna här tillfällen längtar jag verkligen efter ett hus.

Elias är inte riktigt lika slö som mamma så han passar på ibland att köra lite med gåstolen- ute. Vi offrade gåstolen och tog ut den och upp till mormor och det blev succe, Elias älskar att kunna springa runt ute.


Ha en fortsatt trevlig dag


                                                 

Mår sämst!

Kategori:

Är totalt kraschad, huvudet och kroppen värker törs inte ens mäta feber, jag är totalt knäckt.
Skriver mer så fort jag blir bättre.

(klädpartyt va jätte bra med underbara kläder kolla själva här, Tack alla som kom och gjorde partyt så bra♥)

Sjuka kramar

                            

Duktighets baby

Kategori:

Blir så full i skratt då jag sitter och lyssnar på Elias och Daniel. De leker och pratar så sött med varandra, och Daniel säger ofta till Elias:
- Elias du är en riktig duktighets baby.
Haha hur gulligt är inte det?

Mitt halsont håller i sig, men annars så är jag tipp topp. Har legat och gruvat mig lite inatt med tanke på klädpartyt, men nu känner jag att detta kommer gå hur bra som helst.
Tänkte kliva upp och baka pajer tidigt imorse, Men då pratar jag med mamma i telefonen och då har världens bästa mamma redan bakat pajerna åt mig. Ni ska veta hur glad jag blev :) Tack snälla underbara mamma♥

Nä, dags att göra nån nytta.

         Bilder från igår kväll:                                             


Mama och Elias

Världens bästa Jessica

Syster/moster Sofia och jag som på detta kortet fixar med Elias mat

Daniel och Ulf

Glada Andreas och Ulf


                                                       

Ont i halsen

Kategori:

Nu har våra kära vänner precis åkt hem så nu väntar sängen för mig.
Har så fruktansvärt ont i halsen och känner mig jätte hängig, hoppas att allt känns bättre imorgon med tanke på klädpartyt. Orkar verkligen inte bli sjuk nu.

Har iallfall varit en underbar kväll trots halsont...
snälla låt mig vara frisk imorgon då jag vaknar


                                                                               

Det allra bästa som finns

Kategori:



Middag

Kategori:

Gud så skönt det va med en promenad. Elias ville absolut inte somna i vagnen så så fort vi kom hem la han sig i sängen och sov, lilla killen men jag är så glad att han gillar sin säng. När Elias vaknar från sin nap ska vi äta sen duka bordet inför ikväll. Kanske kommer Sofia och Ulf hit och äter oxå? Nu undrar alla som känner Sofia vem är Ulf??? Ett tips fråga henne... Detta är ingen skvaller blogg haha. Kanske ska tillägga att det är underbara Jessica och Andreas som kommer hit, ska bli så roligt♥

Nä nu ska jag försöka göra lite nytta här hemma

Kramar
                 


Kunde inte låta bli att knäppa kort på det här trädet då vi va ute och gick. Jag tycker rönnbären är så fina. Fick verkligen höst feelings idag..

Smörgåstårta

Kategori:


Så här mysigt hade Elias det igår hemma hos Sofia, Jag skulle oxå vilja ha en öppen spis hemma, så mysigt..

Och så här god mat fick vi, Sofia är super duktig på att göra smörgås tårtor. Och det innebär ju att hon oftast får göra dem till fester m.m Tack för en god middag Sofia♥


Här är jag, min mamma och pappa. Kände mig så ofräsch och hann knappt fixa till mig med tanke på att vi åkte och handlade precis före. Men men sånt som händer, Blev ju en lyckad kväll ändå :)

God morgon Lördag

Kategori:

Godmorgon Lördag!

Nu är hela familjen vaken och vi ska alldeles strax äta lite frukost, sen ska vi ta en härlig långpromenad. Måste gå ner till Apoteket och köpa linsvätska.

Ha en bra dag

                              

Elias säng

Kategori: Barnrum


Kan inte låta bli att visa denna bild på Elias lilla säng som han fått av sin farfar, Den är så ljuvligt fin och jag är så rädd om den så jag vet inte ens hur Elias ska få sova i den?? Men än dröjer det väl ett tag men den är en ljuvlig "prydnad" just nu inne på hans rum. Elias farfar har oxå sovit i den då han va liten, hur häftigt är inte det? Tusen tack farfar♥

Hemma igen

Kategori:


Kunde inte låta bli att köpa dessa gummistövlar från Esprit, De bara skrek Josefin köp mig.. Så nu för första gången på länge längtar jag efter lite regn så de får testas...

Oxå åkte jag iväg på Nordljus och köpte två små vita hus och placerade dem på en tavellist, så fint. Längtar tils ikväll då husen ska tändas och jag ska mysa med min familj♥
Hittade en massa fina underkläder på hm som blev inköpta, men de ska ni slippa få se ;=)

Vi ska försöka hinna handla ikväll innan vi ska till Sofia, få se om vi lyckas?

                                                                                     

Nu ska vi strax fara..

Kategori:


Nu är vi strax fara, Elias ska självklart inte ha på sig pyjamasen :)
Jag har på mig mina nya svarta jeans från Cubus. Gillar dem skarpt :)

                                               

Jippie! Äntligen Fredag

Kategori:


Ingenting kan väl gå fel idag då det är happy fredag? Och speciellt inte då vi startat dagen med att äta frukost på  prins och prinsess tallrikar ( skål för Elias del)

Ikväll är vi bjudna till Sofia - Igen på smörgåstårta, så glad att jag har Sofia nära igen♥

Men just nu ska vi göra oss klara och fara in till stan och pröva en annan strl på mina converse och hinner jag ska jag titta på lite nya underkläder,
Så fort Daniel slutar ska vi fara och handla mat inför imorgon då vi får middagsgäster.

Njut av sköna härliga Fredag
Kramar


God natt Torsdag

Kategori:

Nu ska jag lägga mig, har varit en lång dag. Imorgon är det Fredag och det betyder helg = Daniel är hemma♥

God natt kära läsare

                                      

Badrumsfix

Kategori:


Dessa hyllor har vi satt upp i badrummet ikväll, blev riktigt bra faktiskt :) I glasburken som står på hyllan har jag satt sand och snäckor från Mellbystrand, min tanke är att göra såhär med alla "speciella" stränder jag besöker. Satte på ett hjärta och skrev Mellby strand på det bara för att komma ihåg..

Elias sitter snällt och väntar i tvättkorgen medans pappa skruvar

                                                                        

Shopping

Kategori:


Detta huset såg jag i Idas blogg och jag blev så avundsjuk att jag bara blev tvungen att köpa ett oxå, fast jag valde ett svart eftersom det andra va inte riktigt vitt och jag va då rädd att det skulle se lite  " smutsigt" ut hemma hos oss. Kolla förresten in Idas blogg här. En super söt tjej som har riktigt bra smak, Mycket av min inspiration till hemmet hämtar jag hos just Ida. Förretsen lyktan är köpt på Nordljus


Söt tunika från Cubus

Party top? från Cubus

Mina nya skor

Mamma i farten

Kategori:

Har precis kommit hem efter en snabbtur till Birsta, hittade lite smågrejor bla Ett par svarta jeans, två tunikor från Cubus och ett par Converse skor. Så ikväll ska allt prövas och kolla så det passar.

Just nus ska vi till Sofia och äta middag

       



Så här kan det se ut då en mamma lastar in vagnen i bilen :)

Regn regn regn

Kategori:

Ingela och William har precis varit här, så roligt med spontana besök. Vi hade tänkt gå ut på promenad, Men när vi äntligen va påklädda och klara då öser regnet ner, typiskt! Tack för besöket kära vänner♥

Elias sover sin nap och jag borde egentligen göra mig klar, hade tänkt fara en sväng på Birsta om vädret blir bättre. Jag blir så slö när det regnar ute och får ingenting gjort..

Kramar
                 


Elias

William

Ingela och William

Mys

Kategori:


Elias och Daniel har nästan alltid mys stund när Elias badat. Det är lixom deras grej så då är det bara för mamma att hålla sig borta. Medans de myser ska jag passa på att plocka fram lite fika.


Rolig inbjudan

Kategori:

Idag har vi fått en rolig inbjudan på posten. Det är från Toyota center i Birsta, De vill att vi ska komma och pröva alla nya Lexus modeller, sen bjuder de på middag. Sist vi va iväg på något sådant va det Audi som bjöd och det va riktigt skoj, supergod mat hade då iallfall. Så har vi inget annat för oss så är det klart vi ska gå. Fast någon Lexus tror jag inte blir inköpt..  Eller vem vet?

Idag har jag ätit lunch på stan med världens bästa Jessica. Alltid lika skoj att träffas. Sen hann jag gå en sväng på stan, Köpte två halsdukar på hm och badsalt från Lexington till vårat badkar som förhoppningsvis snart är på plats.
Elias har haft turen och fått en Barbapapa pipmugg+ sked av världens bästa mormor. Tack så hemskt mycket Elias bara älskar muggen♥

Har lite saker som jag måste hinna fixa denna veckan:

Boka in spa tid på Södra berget till mig och Elias 
Köpa vita hyllor till badrummet
Ändra min tandläkartid
Boka hotel tills vi åker till Sthlm
Baka inför mitt klädparty på Söndag

Detta måste bara göras, tror jag ska ta en fixardag imorgon.

Nä nu ska jag bada prinsen

                                        


Knasig bild som jag tagit själv. Ville bara visa min nya Gant tröja som är så skön. En sån borde alla ha :)

Nya halsdukarna från hm

Badsalt

Hade tänkt....

Kategori:

...blogga nu men det dök upp lite annat- plötsligt..

                             

Tacos

Kategori:

Just nu håller vi på att göra tacos med fiskpinnar. Blev en väldigt sen middag idag... Men det är sånt som händer. Än så länge funkar det ju medans Elias är så pass liten.

Tänkte försöka komma igång med simningen så fort som möjligt eftersom jag börjar få mer och mer problem med min nacke och rygg. Fick faktiskt ett ryck när jag va ute och gick och tänkte att jag går hem fort sen far jag iväg och simmar ( typiskt mig att komma på nått i sista sekunden). Men det visade sig att badhuset öppnar inte förrän nästa vecka- surt.
Men på nästa Tisdag då börjar allvaret..

Har en grym halsbränna ikväll, det är lixom nått som sitter i sen jag va gravid.. Superbra att äta tacos då - NOT.

jaja Ha en fortsatt trevlig kväll
   Kramar
                                   


Liten blir stor... Detta är från Elias dop, min underbara lilla älskling♥

Bästa Mascaran

Kategori:

Denna mascaran från Maybelline är den absolut bästa som finns. Jag har provat allt från svindyra till billiga, Men denna är helt klart den bästa. Jag vill ju inte ha längre fransar utan bara tjockare och det klarar denna utan problem. Så mitt tips är: åk och köp, just nu har hm superbra pris på den endast 69 sek.

                                                                                                               

På promenad

Kategori:

Just nu hos mamma på ett litet stop mitt i promenaden. Vi hade egentligen bara tänkt vara inne idag, men jag fick lite dåligt samvete då jag såg att solen tittade fram. Så vi klädde på oss och gick. Och vad tror ni händer då vi kommit halvvägs? Jo regnet öser ner och jag hade ju självklart regnskyddet till vagnen hemma, av nån konstig anledning. Så nu leker Elias med mormor medans vi väntar på att det ska sluta regna...

                                                                                                                                   

God natt

Kategori:

God natt!
Önskar hela familjen Eurenius



                                                                                                                                                    

Josefins Önskelista

Kategori:

Här kommer min önskelista inför min 25- års dag haha trodde då aldrig i mitt liv att jag skulle blogga något dylikt. men för tusan man lever ju bara en gång.. Och får jag en av sakerna på listan så är ju det roligt men annat går ju oxå bra haha. Bör väl tillägga att denna listan är för mina allra närmaste vill säga Daniel, mamma, pappa syster ja ni förstår säkert.

Så här har ni spektaklet:

  • 2 kuddar i marinblått från Lexington
  • Bärbar dator
  • Rengörande ansiktsmask från typ Dior
  • Ansiktstvätt+ vatten från Biotherm, Daniel använder bara deras produkter och jag är nyfiken på om jag gillar dem lika mycket.
  • Stövlar från Ecco
  • Boken Leila bakar
  • Röda Lexington Handdukar
Detta är faktiskt allt jag kommer på för tillfället...

                                            

Ny dator?

Kategori:

Tillbaka igen.. men datorn är fortfarande inte lagad. jag blir tokig, Daniel tänkte köpa en dator till mig igår, men jag stoppade honom i sista sekund, jag vill gärna se den i verkligheten innan.. Men visst har jag en underbar karl? Jag sa även till honom igår att han kan vänta med att ge mig den tills jag fyller år.. Får se hur det blir med saken :) Men det skulle vara underbart med en egen dator, som man dessutom kan ha med sig i handväskan..

Idag har vi varit på lite shopping i glada Hudiksvall. Köpte tights, kjol och knästrumpor på Hm. Har sett att på nästan alla ställen är knästrumporna på rea, kanske är det bara jag som gillar att ha dem under stövlarna? hur som helst det får bli hur omodernt som helst, denna gången kommer tycke framför mode..
Vi va oxå in på lågprisvaruhuset Dollarstore, och tro det eller ej men på denna knasiga butik hittar jag leksaker till Elias från Esprit, hur galet är inte det? och att de dessutom kostade 20 sek.. Hittade även ett påslakan till Elias med grodprinsar, ska testa tvätta det imorgon och se om det håller måttet , annars kanske jag får sy om det till lite småkuddar som han kan ha i sitt rum. Det borde de ju iallfall duga till.

Imorgon ska vi ha en soft dag - Hemma med tanke på att resten av veckan är i stort sett fullbokad.

Nu till några kloka ord:

" Efter regn kommer alltid solsken"
Ett ordspråk som stämmer så bra, för oftast när allt känns jobbigt kan man se att allt kommer ordna sig till slut på nått vis och ibland tar ju livet vändningar som man inte alltid är beredd på. och bra är ju det för hur skulle det vara om vi visste allt i förtid. Just nu glider jag bara med själv och njuter av alla dagar tillsammans med Elias, Tror aldrig att jag varit lyckligare än nu. Än en gång livet går inte i repris  så kom ihåg att njuta.. våga göra det du alltid drömt om eller ring just den personen, eller berätta för någon hur mycket du älskar just honom/henne. Och kom ihåg att le. Visste ni att den kortaste vägen genom två människor är leendet...

Kramar
                 


Det är denna dator Daniel skulle vilja att jag ska ha. Denna bilden kommer från www.siba.se

Imorgon

Kategori:

Imorgon Måndag kommer jag inte ha nån dator innan kvällen..  Därav inga inlägg..

Kramar
                   

Gamla bilder..

Kategori:

Sitter och tittar på gamla bilder och jag kan bara inte låta bli att lägga ut dessa:


Detta kortet är från våran favorit ö Cypern. tror att året kan vara -05. Detta är ju ett typiskt bra kort på hur brun Daniel blir. Många som inte tror mig när jag säger att Daniel blir så brun att cyprioterna till och med tror att han hör till ort befolkningen:)


Samma resa! här firar vi att farmor och farfar varit gifta i 50 år- om jag inte minns fel?


Erica och Robin så vackra, så klena så orörda haha. Förlåt kära vänner kunde inte låta bli att lägga ut detta kort, ni vet att jag älskar er♥


Det är inte ofta.......

Kategori:

.......det händer, men här kommer några bilder från vårat bröllop.









Tack och God natt

Kategori:

Nu är bebisen badad och ska bara äta välling, sen så är det tack och god natt. Lilla underbara prinsen har sovit lite dåligt natten som varit, tror bestämt att han drömmer en massa så nu föredrar han att sova med mamma och pappa igen. och det är ju så mysigt tycker självklart mamma, värre för pappa som tycker han får för lite plats...

Pratade alldeles nyss i telefonen med underbara Sara. Hon är ju beräknad att få barn samtidigt ungefär som vi fick Elias och jag förstår verkligen hur mycket hon längtar. Vid den här tiden i fjol hade vi precis kommit hem från Gotland och det ända som kretsade i våra huvuden va när kommer bebis? Vårt lilla efterlängtade mirakel, Vi älskar dig så♥ Tänk att våran prins snart blir 10 månader. och 31 Oktober 1 år! Blir alldeles tårögd då jag tänker på natten han kom till världen, större kärlek kan aldrig upplevas. Tack snälla för att Elias finns hos oss♥
Och tack för att jag är så lyckligt lottad och har Daniel, Utan honom vore jag inget..Jag älskar dig Daniel♥

Ha en härlig natt och kom ihåg livet går inte i repris så glöm inte att stanna upp i bland och njut av att just du är du med allt underbart som det innebär♥

Kramar
                 

Loppisar

Kategori:

Idag har vi fördrivit tiden genom att åka runt på en massa loppisar, blev inga stora inköp. Hittade en pall till Elias rum som jag ska måla vit med ljusblåa kronor. kostade hela 15 sek. Men det va typ allt!
Daniel är iväg och kollar på dragracing, Det är absolut inget för mig och Elias. ljudnivån är alldeles för hög. Men jag hoppas han ringer snart så ska jag fara och hämta honom i stan. Blir det inte för sent så far vi kanske iväg till Härnösand och hämtar min hemnyckel- som vi glömde sist.

Hoppas alla har det härligt och njuter av att imorgon startar en ny vecka!

Kramar
                  


Sitter och njuter av denna härliga sommarbild. Just nu har jag dragit på mig tjock tröja och tjocka strumpor, fryser som bara den. Nu är det ett år kvar tills nästa gång man sitter i kjol på klipporna. hoppas vintern kommer gå fort...

Max

Kategori:

Har alldeles ätit hamburgare från Max, snälla Sofia bjöd oss♥ Så gott det är, men nu vill man ju typ bara lägga sig och sova i 2 timmar, jag är så proppmätt.

Efter många om och men bestämde vi oss för att bara vara hemma idag/kväll, jag har varit ut och målat/sprayat korgen jag köpte på loppis till Elias, så nu är det bara att sy tyget till. kanske ska jag ta en dag till veckan och sy klart alla mina projekt. jag vill ju sy en lång vimpel till Elias rum, jag tror det blir lättare att visa då det är klart:) Jag är verkligen värdelös på att förklara...  Äh förresten här hittade jag en bild, men jag ska ju givetvis ha ljusblåa färger och inte pirater :)



Nä nu ska njuta av min underbara prins innan han går och lägger sig. Sen ska jag göra ansiktsmask med min kära syster..

Ha en fortsatt trevlig kväll

                                                     
                                                    

Bus på gräsmattan

Kategori:







Lördag

Kategori:



Hello härliga Lördag!
Något  är strul med datorn- fortfarande. det är därför jag är lite frånvarande.

Just nu sover Elias sin förmiddags nap, och jag passar på att blogga lite. Igår va jag och mamma och tittade på den nya sängvaruhuset SOVA. Men vi åkte väl mest dit för att de har Lexington :) (Tur att man fyller år snart). Passade oxå på att titta på en Hästens madrass till Elias säng. Tror det kommer bli ett inköp här framöver, Elias är bara värd det bästa♥ men frågan är om man ska köpa den till spjälsängen eller en junior säng? Jag antar ju att han kommer använda spjälsängen ganska länge så kanske är det de bästa? jaja det tål att funderas på.
Köpte jätte fina Marimekko reflexer i blått till Elias vagn, så nu är vi beredda när höstmörkret faller på. Köpte en höst tröja i lila ( sägs vara höstens färg) till mig själv från Gant. En perfekt tröja att ha som slit och släng på dagarna. Hittade en fin duk på Indiska till köket som oxå blev inköpt, kommer på i skrivande stund att den har jag glömt hos mamma.

Kvällen avslutade vi på Selånger marknad, men herregud vad värdelöst, samma saker hela tiden, Gud så dåligt det blivit eller är det jag som ändrat mig? För det första gillar jag inte att bli tvingad att parkera långt bort och för det andra parkera på nån hemsk gräsmatta, nä huva Selånger marknad är bojkottad för min del!

Nä nu ska jag stryka lite tvätt, sen ska vi se vad dagen har att erbjuda? Kanske nån god middag vi havet?
Njut alla! idag är det ju Lördag!
Kramar

                  

I farten..

Kategori:

Slänger in ett kort inlägg då vi håller på att göra oss klara inför lite grillning hos mamma och pappa. Inte lätt då man ska skynda sig och duscha, sminka, fixa håret ja alla tjejer/ mammor vet vad jag pratar om då man har en liten som lever rövare i gåstolen :)

Snart helg igen, mysigt då får vi ha Daniel nära.....

Hoppas ni har en bra Torsdag eftermiddag

  Kramar
                   

Sov dags- igen..

Kategori:

Har varit nått tok med datorn ikväll, antar att det va Telia som hade strul med tanke på att den bara böjade funka. Därav har jag inte kunnat  blogga nått idag..

Jag har alldeles nyss varit hos Sofia och suttit och surrat om fobier med henne och mamma ( som oxå va där) Alla mina nära vet ju vad min största fobi är, och nuförtiden har den även ett namn det kallas emetofobi och betyder kort Kräkfobi. Skulle detta gå att bota så skulle jag göra vad som helst eller betala vad som helst för att bli av med detta. Men men kommer tid kommer råd, det är ju inte direkt så man kan undvika "alla" magsjukor med ett litet barn som i framtiden ska gå på dagis. Tur är väl att nånstans inom mig vet jag att jag kommer klara detta när det händer och jag har ju ett fruktansvärt stort stöd runt mig när det gäller detta. Behöver jag tillägga att jag i stort sett aldrig har spytt i hela mitt liv förrutom en gång och det va självklart då fobin uppkom.. Uscha nu till nått roligare...

Vi har haft en fantastisk dag med mamma och sofia. blev inte så mycket shopping förrutom lite armband, örhängen och lite saker till Elias. Köpte ett par skor på Din sko till Elias som han ska kunna ha som slit och släng när vi är ute i gräset , hade egentligen tänkt köpa ett par gummistövlar men det blev alldeles för klumpigt på den lilla foten.
Träffade en massa nära och kära idag på Ikea, alltid lika roligt att träffa vänner som man inte träffar så ofta som man önskar.

Nästa Torsdag ska jobbet ut och äta, kanske följer jag med vem vet? Skulle ju vara roligt att träffa alla, men det är ändå nått som tar emot jag har ju verkligen mitt livs paus just nu och vill absolut inte tänka på nått som har med jobbet att göra.. jaja jag har ju några dagar på mig att fundera.

Hämtade nya linserna idag så nu ser jag hur bra som helst, äntligen!

Nä nu ska jag sluta skriva en massa och lägga mig istället, min underbara kom just ut ur duschen så nu ska jag passa på att krypa ner i hans varma famn och titta på vårat mirakel som sover sött.♥

Sweet Dreams

                                  

God morgon

Kategori:

God morgon! Eller kan man säga godmorgon klockan kvart över elva. Läste precis Ingelas blogg och typ klockan sju hade hon redan varit ute och sprungit 6 km, vilken toka läs själva här.
Ibland skulle det faktiskt vara skönt om Elias valde att slå upp sina blå lite tidigare, man skulle ju hinna göra så mycket från morgonen då. Människor tror ju oftast att vi håller upp Elias hela "nätterna" bara för att han ska sova på morgonen, men så är faktiskt inte fallet det spelar ingen roll vilken tid på kvällen vi lägger honom, han vaknar ändå 09.30. Och man kan ju inte heller låta bli att tycka det är skönt eftersom jag är väldigt trött på morgonen...

Idag är det riktigt dåligt väder ute med regn och blåst. Och just nu i skrivande stund längtar jag faktiskt efter att dra på mig en ny snygg höst jacka och ett par stövlar och bara gå ut och prassla i löven. Visst låter det härligt?

Ingela och jag bestämde att vi ska börja gå och bada med bebisarna igen på Lördagarna. Gud så roligt jag längtar, vi måste börja snart vännen.

Idag ska vi ha så mysigt med moster och mormor, Men jag tror nog att vi satsar på Birsta med tanke på vädret.

Här kommer ett litet citat av Nalle Puh som kan vara bra att tänka på ibland :)

Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat.
Källa: Nalle Puh


Njut av livet
Kramar
              

Naturvän?

Kategori:

Kan ju ärligt säga att när allt detta med ekologiskt började ta form tänkte jag först men herregud vad är nu detta? Men även solen har ju fläckar...
Idag kan jag nog kalla mig en riktig naturvän, Men inte på det viset att jag gillar vara ute i skog och mark ( tihi den va till dig Ingela). men definitivt på alla andra sätt. Försöker alltid att handla ekologiskt på affärn och " organic cotton" på kläder om det finns. brukar oxå försöka tänka på miljön när det gäller bilen för det första kan man ju gå om det finns möjlighet och för det andra så har jag en bil med partikelfilter som gör att den näst intill klassas som miljöbil. Tror det är bra att införa till de små på en gång hur viktigt det är med miljön.. eller vad tror ni?

Blev en super sen tur till affären ikväll, och Elias va väldigt trött på slutet, men nu är kylskåpet fyllt och blöjorna på plats, så nu återstår bara att borsta tänderna och krypa ner i sängen med mina älskade.
Imorgon står stan eller Birsta på listan..

Sov Gott och va rädda om varandra

Kramar  
                   


Ekologiskt är bra! Kolla på den fina bodyn jag hittade till Elias på Ica Maxi kostade endast 79 sek och självklart organic cotton.

Griffeltavlan

Kategori: Hemma hos oss


här är griffeltavlan som jag köpte på Ikea, inte så tokig eller hur? Jag hade ju egentligen tänkt göra en egen griffeltavla av ett gammalt fönster, men detta blev ju så bra så det projektet lägger jag på hyllan en stund.

Rapport från andra sidan havet.. ..

Kategori:

Mamma ringde alldeles nyss och frågade om vi ville komma dit och äta middag eftersom hon hade så mycket mat. Och självklart vill vi ju det. Min mamma är så omtänksam jämt och eftersom vissa ursäkta jävla arslen måste kasta ur sig en massa onödiga kommentarer från andra sidan havet, Min mamma förtjänar inte att höra en massa skitsnack! Jag blir så less och jag har grymt stor förståelse varför mamma tog sitt pick och pack.... Mamma du är den mest underbara människan jag känner ingen kan mäta sig med dig! Och låt inga idioter säga nått annat. Och mamma att du har det bra, det talar väl för sig själv , eller hur? Ska man säga den svenska avundsjukan eller ursäkta den finska.....

Ursäkta alla läsare för ett negativt inlägg, men ibland är ju bara vissa för mycket..

Snart kommer Daniel hem, då ska vi fara och äta och sen handla lite mat+ blöjor,

Ha en underbar kväll!
  Kramar

                

Mysdag med Ingela och William

Kategori:


Bästa vännerna myser i hängmattan

Världens sötaste killar. Vi gick på en promenad och myste i solen, känner hur fruktansvärt otränad jag blivit i sommar- och hur vältränad Ingela blivit... haha

Ingela har hängmatta på gården, så mysigt, tänk att ligga där under äppelträden och läsa en bra bok..

♥Vänner♥

Full rulle hela dagen.

Kategori:

Puh vilken fullspäckad dag. Började med promenad med mormor, vi gick in på loppis och fyndade en klocka och en korg som jag ska spreja vit och sen klä in i ljus blått tyg, oväntat va? Elias alla Barbapapor ska få sitta i korgen. Efter loppis gick vi hem och åt lunch sen kom Sofia hem och då visade det sig att hennes kompis Ulf och hans syster Lena skulle hälsa på, och snäll som Sofia är bjöd hon in oss oxå, så då va det ju bara att äta igen då:) Tack snälla Sofia för super god paj♥ Du vet ju redan om det men jag säger det igen: Du är den bästa syster/ moster man kan ha, vi älskar dig♥

På eftermiddagen åkte vi in till stan med mormor och Sofia, kanske skulle vi ha valt Birsta eftersom vi knappt hann handla det vi skulle, men det får bli en annan dag.. Världens bästa mormor handlade massor av fina kläder till Elias. tack snälla♥
På Onsdag har vi planerat in en hel dag på stan, kanske hittar jag några fina höst kläder till mig själv? Det bästa shopping sällskapet man kan ha är Sofia eller mamma, de känner mig så väl och dessutom vågar de ju säga om nått inte ser bra ut..

Nu ska jag titta lite på tv sen gå och lägga mig, vi ska nämligen till Ingela och William imorgon.

Sov Gott

                

        

Fick detta mms av Stefan idag, Han har knäppt på Elias vinter jacka från Tommy Hilfiger. Gud vad jag längtar tills vi får hem den. Men Stefan försäkrade oss om att han har den i tryggt förvar.


Lycka till Pappa/Daniel

Kategori:


Idag börjar Daniel jobba, och visst känns det tråkigt. Känns som semestern bara flygit fram och nu har vi bara hösten att vänta. Tror att Elias och jag ska gå ut lite senare kanske tittar vi förbi på loppis. Vi måste ju bara testa galon byxorna idag då det regnar. Natten har varit sådär hemma hos oss, tror hela familjen sovit lite oroligt. och stackars Daniel som skulle upp tidigt.
Nu dags att äta lite med min prins och försöka göra det bästa av dagen :)
Kramar


Tacos

Kategori:

Just nu lagar vi tacos här hemma, ska bli så gott riktigt längesen vi åt det nu :)

Vi ska ha riktig myskväll här med tända ljus, hela familjen har redan klätt på sig pyjamas/ mysdress.
Elias verkar vara lite hängig, näsan rinner lite, hoppas att vi klarar oss från förkylning. Får så ont i mamma hjärtat så fort det är nått med min älskling. Men jag antar att nån gång måste ju vara den första, vi har ju klarat oss från förkylningar tidigare.

Trots lite " snor rinnande" har vi varit iväg och handlat mat och självklart hann vi med lite shopping :) köpte lite nya kläder till Elias bla galonbyxor, lite tröjor och ett par tygskor till mig själv. Alla som känner mig vet ju att jag älskar tygskor men problemet är att de blir ju inte så fräscha när man använder de dag ut och dag in. Så förbrukning på de är stora :) Men kanske köpte jag årets sista idag?

Köpte en ny vit stor spegel till hallen oxå + en vit griffel tavla. Tycker att de är så fina och visst blir man glad när man får ett kärleks medelande så fort man kommer innaför dörren... oxå är den ju perfekt att ha som ett kom ihåg....

Nu dags att äta

Ciao
                     

MysMorgon

Kategori:

Idag har vi alla sovit länge och nu tror jag att en promenad står på tur.
Mamma och pappa ringde alldeles nyss och frågade om vi ville följa med till Höga kusten och äta, men vi tackade nej, Känner att vi bara ska ta det lugnt idag eftersom Daniel börjar jobba imorgon.
Vi va så trötta i morse att vi struntade i aktionen, och nu känner ja att det var ett klokt beslut.

Vi skulle behöva hinna fara och handla mat, men det får bli senare isåfall.

Ha en underbar dag för det ska jag ha och njuta av Daniels sista semesterdag...

                                                                               



så här såg det ut för några dagar sen då vi va på promenad i regnet, idag skiner solen iallafall

Super mysig kväll!

Kategori:

Vi har alldeles nyss kommit hem från Erica oh Robin, Blev lite sent för Elias del som somnade i min famn, men jag tycker att det är ok att göra så här nån gång ibland, bara det inte blir hela tiden.
Vi va då iväg på en mysig promenad istan och kikade på lite folk, det är väl det roligaste som finns- studera folk och titta vad de har på sig.

Efter många förslag hit och dit bestämde vi oss till slut för att äta hamburgare på Big Boy, och det betyder att jag har ont i magen nu.. Min mage har blivit så vek på sistone och jag är grymt beroende av rutiner det vill säga frukost, lunch och middag på relativt samma tider varje dag. Men man får offra sig en kväll som denna, Det är ju så roligt att vara med Erica och Robin♥ Ni är de bästa vännerna som finns♥

Imorgon om vi är pigga så ska vi fara på Aukton. kanske hittar jag mitt efterlängtade månbord i rätt storlek?

Nu dags för sängen

God natt


                                                                                        Visk, visk.....

Robin, Erica och jag

Super söta Erica♥

Kolla in Ericas super snygga väska, minns tyvärr inte vart hon köpt den, måste fråga imorgon..

Mamma på promend

Så här mysigt hade Elias det i vagnen, det va så kallt ute ikväll så man önskade nästan att vinterpåsen skulle ha varit med.

Lördag

Kategori:

Håller just precis på att byta sängkläder ialla sängar. Det finns inget mysigare än att krypa ner i ett svalt sovrum med alldeles nybäddat. Längtar redan till kvällen..

Ikväll är vi bjudna på middag hos Erica och Robin, ska bli så roligt, känns som evigheter sen vi träffades.

Daniel klipper gräset.. Och Elias sover sin nap = ingen bra kombination, hoppas han fortsätter sova..

Ja ja dags att återgå till lite städning..

Kramar




Såhär härlig mat åt vi igår, tack mamma och pappa för en trevlig kväll♥

Moster/syster va oxå på plats

Som vanligt de bästa som finns

Elias och mamma

Mammas och pappas vänner va oxå på plats, och Monika fick högsta poäng av Elias.

Kräftskiva

Kategori:

Just nu är vi hos mamma och pappa vi blev hitbjudna på lite kräftskiva.
Hittade lite små grejor på Ikea, bla en blå matta till Elias och lite förvaring.

Nu ska vi njuta av att det är Fredag......

Kramar





Kort från i somras då min faster & company va här

Jippie!

Kategori:

Jackan fanns kvar på Nk, så nu ligger den i tryggt förvar och väntar på oss i Sthlm.

Tack snälla Stefan för hjälpen!

Kan ju tillägga att det blev ett litet hål i plånboken, men vad gör det? elias kommer vara så fin i vinter.

kramar

08-08-08

Kategori:

Många som gifter sig idag tro?? med tanke på datumet. Det är ju så härligt med bröllop och jag längtar verkligen tills september då min kusin gifter sig. Själv har vi varit gifta i 4 år i år, kan ni tro det? känns som det va alldeles nyss man stod där framme i kyrkan och skakade av spänning och att man va så grymt nervös. Tänk vad livet hinner ändras på några år.. Här sitter jag med världens underbaraste  man och tllsammans har vi fått lilla Elias, som är vårat allt. Elias är vårat bevis på att kärleken är störst av allt.

Idag ska vi fara ut på Ikea oh kolla på lite förvaring och 2 nya skåp till badrummet, vi tappar ju våran "garderob" där inne när badkaret kommer på plats.

När vi va i Sthlm sist så hittade jag världens underbaraste vinterjacka från Tommy Hilfiger på Nk kids, tror ni att jag köpte den? Nepp dumma jag, så nu har jag bett Stefan gå in idag och kolla om den finns kvar, men antagligen inte, tjejen i kassan sa att de går åt väldigt fort, och jag är ju inte direkt känd för att ha tur med sådant.. Men håll tummarna för mig idag, för den va så fin.

Snart ska elias sova sin nap, och sen bär det iväg mot Birsta....

Njut av denna dagen och gör nått speciellt med tanke på datumet ;)

Kramar



Så här ser klänningen ut från Asos.com Min är ju ostruken nu, men som sagt den är aningen finare på bild än i verkligheten

Stuvade makaroner

Kategori:

Just nu håller jag på att göra stuvade makaroner och köttbullar, få se om jag lyckas? Hinner jag ska jag göra en banankaka som vi kan mumsa på ikväll eller imorgon.

Mitt frisör besök blev lyckat, lite ljusare men jag valde att inte klippa mig nå mera utan ska ha det på lite utväxt, vill inte ha långt hår men gärna så man kan sätta upp det i en svans. Min frisör Anna är den absolut bästa och trevligaste :)

Daniel och Elias verkar ha haft det mysigt då jag va borta, tror Daniel uppskattar att få lite egentid med Elias.

opps bäst att springa till spisen och titta vad som händer med mina makaroner....




Jag och mitt nya hår, Frissan lockade det kanske syns dåligt på bilden?

Promenad

Kategori:

Nu ska vi äta en snabb frukost sen ut på promenad.

På eftermiddagen ska jag till frissan och jag har inte en aning om vad jag ska göra, men antagligen får det bli lite ljusare.

Ha en bra dag 

Höst i luften?

Kategori:

Det är något konstigt med luften, jag kände för första gången idag att det på nått vis luktar höst ute, kylan är kallare på nått vis. Och helt plötsligt vill man ta på sig en varm pyjamas och dra filten över sig. Men inte kan det väl vara så illa att hösten redan är här? Vill ju ha sommar längre.

Idag har vi hunnit med lite shopping till Elias, köpte en till liten Barbapapa och ett flece sett från Hm och tro det eller ej det va svart (jag gillar ju inte svart på bebisar, tycker det är en alldeles för hård färg) men i vilket fall som helst är det svart och jag gillar det, kanske är det för att Elias börjar bli större- eller för att den blåa färgen va så ful? haha. Tror jag kommer få användning av det iallfall.
Efter shopping åkte vi ut till Daniels mammas stuga med lite presenter som tack för att de tagit hand om katterna, Maggan bjöd som vanligt på super god mat och trevligt sällskap. Så roligt att se att Elias har börjat blivit så glad åt farmor♥

Nu har min älskade gjort varm choklad som vi ska mysa med framför tända ljus och en bra film- förhoppningsvis.

God natt




Elias i stugan med nya Barbapapan

Bus bus bus

Mamma och Elias myser i soffan

De bästa som finns, nästan så man kan tro att de matchade kläderna imorse, haha

Världens bästa farmor och Elias

Trevlig utsikt över havet vid stugan

morgon uppdatering

Kategori:

God morgn alla!

Jag har sån tur att jag har Daniel, Nu har jag fått sovmorgon i 2 dagar, kommer bli en chock då Daniel börjar jobba, för allvarligt talat hur många som har en nio månaders baby kan sova till 11.30?

Elias har sovit som en prins, han kom över till oss i stora sängen vid fyra tiden, är faktiskt lite osäker när han klev upp, men jag tror det va vid nio?

Elias sover sin första nap nu och efter det ska vi göra oss klara och fara ut på lite olika saker

Njut alla!




Detta kort är taget då vi va och kollade på Göta Kanal

Lite semester bilder

Kategori:


Bus på stranden, denna kvällen va så underbar, Hela familjen myste och vi plockade snäckor och njöt av havet


Stranden är så fruktansvärt stor att man till och med fick ta med sig bilen, ni kan ju tänka er vem som va glad då?


♥Hela familjen samlad♥


Detta va en strand vi stannade vid på vägen till Göteborg, det va superbra väder och minns jag inte helt fel så är det Vänern som syns i bakgrunden


I detta huset bodde vi 2 nätter. Det är en natur hälsogård som ligger i ett litet samhälle som heter Vessigebro.Lite speciellt får man väl säga men helt klart anorlunda mot vad jag är van vid. Allt va ekologiskt på gården och hönsen gick fria, Behöver jag säga att jag njöt av att checka in på hotellet sen??....


Risifrutti

Kategori:

Har precis ätit en Risifrutti, Manna, helt klart min nya favorit. Daniel som började köpa dem och nu kan inte jag sluta. Typiskt mig, äter nått tills jag inte vill se dem mer.

Som sagt idag har det inte blivit mycket gjort, jag for iväg och hämtade paketet som va min klänning från Asos.com . faktiskt helt ok men tyvärr för stor, men istället för att orka byta strl ska jag sy in den. Blir nog bra men ärligt talat den är mycket finare på bild, men så är det väl alltid kanke?

Imorgon är en ny dag med nya friska tag, känner att det blev lite väl lite gjort idag. men imorgon ska tvätten fixas och kanske åker vi till Daniels mamma en sväng.
Tog hem sand och snäckor från Mellbystrand så dessa tänker jag göra ett litet projekt av hoppas det hinns med  imorgon.

Ha en härlig fortsatt kväll
Kramar






Så coola

Kategori:

Världens coolaste mama och bebis, haha

Tillbaka igen

Kategori:

Nu är vi tillbaka igen efter härliga semester dagar. Vi har bott på hotell, på en hälsogård, shoppat, ätit god mat, och massor av annat. Ska berätta om allt och visa lite bilder en annan gång,

Idag har vi en sån där slöar dag, jag planerar att inte ens ta av mig morgonrocken.. eller förresten det måste jag eftersom jag har fått ett paket på posten som måste hämtas, undrar vad det kan vara?

Elias har varit så duktig hela resan, vilken fantastisk baby vi har♥  Men det va så roligt att se igår kväll då vi kom hem hur han riktigt njöt av att få lägga sig i sin egen säng, det är som de brukar säga borta bra, men hemma bäst.....
Kan rekomendera alla att köpa en resesäng, den har varit guld värd, förrutom då vi sovit på hotell då har hjärtat sovit med oss i sängen.

Nä nu dags att plocka fram lite frukost.........

Kramar




Härlig semester bild från Mellbystrand