Josefins Värld

Ny dator?

Kategori:

Tillbaka igen.. men datorn är fortfarande inte lagad. jag blir tokig, Daniel tänkte köpa en dator till mig igår, men jag stoppade honom i sista sekund, jag vill gärna se den i verkligheten innan.. Men visst har jag en underbar karl? Jag sa även till honom igår att han kan vänta med att ge mig den tills jag fyller år.. Får se hur det blir med saken :) Men det skulle vara underbart med en egen dator, som man dessutom kan ha med sig i handväskan..

Idag har vi varit på lite shopping i glada Hudiksvall. Köpte tights, kjol och knästrumpor på Hm. Har sett att på nästan alla ställen är knästrumporna på rea, kanske är det bara jag som gillar att ha dem under stövlarna? hur som helst det får bli hur omodernt som helst, denna gången kommer tycke framför mode..
Vi va oxå in på lågprisvaruhuset Dollarstore, och tro det eller ej men på denna knasiga butik hittar jag leksaker till Elias från Esprit, hur galet är inte det? och att de dessutom kostade 20 sek.. Hittade även ett påslakan till Elias med grodprinsar, ska testa tvätta det imorgon och se om det håller måttet , annars kanske jag får sy om det till lite småkuddar som han kan ha i sitt rum. Det borde de ju iallfall duga till.

Imorgon ska vi ha en soft dag - Hemma med tanke på att resten av veckan är i stort sett fullbokad.

Nu till några kloka ord:

" Efter regn kommer alltid solsken"
Ett ordspråk som stämmer så bra, för oftast när allt känns jobbigt kan man se att allt kommer ordna sig till slut på nått vis och ibland tar ju livet vändningar som man inte alltid är beredd på. och bra är ju det för hur skulle det vara om vi visste allt i förtid. Just nu glider jag bara med själv och njuter av alla dagar tillsammans med Elias, Tror aldrig att jag varit lyckligare än nu. Än en gång livet går inte i repris  så kom ihåg att njuta.. våga göra det du alltid drömt om eller ring just den personen, eller berätta för någon hur mycket du älskar just honom/henne. Och kom ihåg att le. Visste ni att den kortaste vägen genom två människor är leendet...

Kramar
                 


Det är denna dator Daniel skulle vilja att jag ska ha. Denna bilden kommer från www.siba.se

Kommentarer


Kommentera inlägget här: