Josefins Värld

Tisdag

Kategori: Vardag

Godmorgon vänner! Idag kör vi på en hemma dag med ett försök att få lite gjort i tvättstugan. Elias är på dagis och Mio sover så egentligen bord man väl inte sitta framför datorn nu utan köra på med alla to do's så resten av dagen blir fri, men det är ju så lätt att man hamnar här, framför datorn alltså:)
 
Älskar denna bilden på mina små prinsar, känns som att det var igår som vi tog den, men ett helt år har passerat.. skrämmande vad fort det går.

En middag för flickor

Kategori: Vardag

ja just det, en middag med mina fina vänner har vi haft i helgen. Härligt att få prata lite gamla minnen och bara umgås samtidigt som vinet flödar på bordet, blir så mycket roligare då, hihi nä skämt och sido vinet flödade inte.. ;)
men med tanke på flaskorna jag fick i present så kommer jag då ha otroligt roligt framöver ;)
Tack för en härlig kväll!
 
 
 
Annars har nog det bästa i helgen varit att min fina syster har kommit hem från USA, eller det var några dagar sedan men i helgen besökte hon oss i mellan Sverige. Så skönt att hon är hemma igen, och ni behöver väl inte ens fundera på vem om var absolut gladast i hela Sverige då moster dök upp på dagis och hämtade hem prinsen. Tack bästa syster/moster för de fina presenterna.
 
Min frissa har jag även besökt, världens bästa Pernilla! Fixar altid mitt hår precis som jag vill ha det. Denna gången fick håret sig en omgång av koppar och topparna blev klippta. älskar mitt "röda" hår:)
Och inte bara frissan fick sig ett bsök utan även mitt jobb, perfekt att bara jobba några timmar på en helg.
 
Söndagen startade vi med att gå i skogen på "alleman ut" och avslutade med äppelkaka hos Ingela William och Melvin.
 
Vilket långt inlägg det blev, skulle ju bara skriva några rader om tjejmiddagen men ni fick visst en hel uppdatering om helgen:)
 
Ses!

Fjärilar fjärilar fjärilar

Kategori: Hemma hos oss

Jag har blivit galen i fjärilar.. eller har egntligen varit det en längr stund men nu känns det som att det spårat ur totalt hihi. Färilar på tavlor, fjärilar på smycken, fjärilar på handdukar, fjärilar på kläder, och ja nu senast kom jag på den underbara ideén om att tatuera in en fjäril på handleden.. men gud sök hjälp människa haha.
 
Detta fick bli mitt fjärilsinköp för dagen: Fjärils påslakan från HM
 
 
 
 

Vinteroverall

Kategori: Josefin shoppar

Har ni sett en sån fin vinteroverall tidigare? jag är helt förälskad (även pappan i huset hihi) så nu väntar jag bara på att den ska komma i brevlådan. Mio kommer vara supersnygg i denna i vinter och den passar även perfekt till vagnen:) Lovley!
 
Märket är mitt favoritmärke Mini Rodini och den finns att köpa här <--- LÄNK