Josefins Värld

pigg!

Kategori:

Råkade somna med Elias idag på eftermiddagen och vad betyder det?? Jo att jag är superpigg och absolut inte kan somna nu. Mina älsklingar sover så sött. Elias sov nog oxå lite för länge idag för även han hade svårt att somna, ska bli späänande och se när han vaknar imorgon.

Idag har vi varit hos Ingela och William igen. Vi gick på promenad sen åt vi lunch tillsammans. Så roligt att se att Elias och William börjar veta av varandra nu, hoppas de blir riktigt goda vänner när de blir äldre.

Nu på kvällen åkte hela familjen Eurenius ut på en biltur och tittade på lite olika hus områden som vi kan tänka oss, Men som sagt vi har så svårt att bestämma oss hur vi egentligen vill ha det, jag är mer för ett äldre hus typ en herrgård medans Daniel är mer modern och vill ha funkis känsla. Alla som känner mig och Daniel väl tänker antagligen att det borde vara tvärtom då det gäller stil, men tro det eller ej vi har på nått vis bytt stil med varandra haha och jag som alltid gillat allt som är kalt och vitt tidigare och skulle då aldrig kunnat tänkt mig att flytta ut på landet, men se så fort man kan ändra sig.

Idag har det oxå hunnits med att vi fått lite tråkiga nyhter, sånt som händer i livet ibland, jag antar att det hör till. kan inte berätta vad det är här i bloggen, men vi ska försöka att stötta drabbade så gott det går.

Sen jag fick barn har jag verkligen blivit mer tacksam för allt jag har. jag uppskattar allt mycket mer nu, och jag kan verkligen förstå hur lyckligt lottad jag är som har en frisk, underbar son och en alldeles underbar man som alltid försöker göra det bästa för mig. Den här känslan vi klarar allt tillsammans är så underbar. Jag känner mig så trygg inombords.
Elias och Daniel jag älskar er så!

Imorgon eller snarare idag ( eftrsom klockan är efter tolv) ska vi ha mysdag. Vi hade nästan tänkt åka upp mot Höga Kusten och äta lunch. Hoppas hoppas det är bra väder och inte så blåsigt.

Nu ska jag försöka sova.............
Go natt


En underbar dag i somras på Gotland med miraklet i magen. Än en gång jag älskar er Elias och Daniel!

såna här dagar vill jag ha massor av!

Kategori:

Idag har vi haft en super härlig dag med William och Ingela. Började med att vi gick två varv runt Sidsjön, sen åkte vi och handlade lunch sen hem till Ingela för att bara ha det skönt ute i solen. Det är verkligen super härligt att ha hus på sommaren, känner att jag saknar lite det nu. just det här att bara kunna gå ut i trädgården och äta.
Ingela och jag har verkligen haft det kul idag, vi har både hunnit med att snacka skit och prata allvar haha. Tack för en super härlig dag Ingela jag är så glad att du är min vän.

Jag har alldeles nyss bakat en kladdkaka, jag och Daniel tänkte mysa till ikväll med bra film och kaka. Elias sover redan så få se hur natten blir, och framför allt morgonen, jag är ju inte sådär jätte förtjust att gå upp med tuppen... men vad gör man inte för det underbaraste man har?

Alla trogna läsare får verkligen ursäkta att det blir så lite bloggande, men man spenderar ju de mesta dagarna ute och när man väl kommer in så är det så mycket annat som ska göras. Men jag lovar att försöka bättre mig:)

Ha en skön kväll alla det ska jag ha och framför allt NJUT av livet
Kram J

Onsdag

Kategori:

har blivit lite bloggande den här veckan, men jag har tagit lite paus och ger Elias all min uppmärksamhet.

Igår hade vi tvätt dag. vi gick ut och hängde tvätten, gud vad härligt det luktar sen. Idag har vi inga större projekt på gång ska tvätta nån maskin till idag sen bär det kanske av till stan.

Sofia och jag tog faktiskt en snabb tur till Birsta igår och skulle köpa blomplant- men gud så dåligt det fanns, det måste har varit riktigt urplockat. jag kom iallafall hem med två blomlådor ett par jeans, ett linne, och två kortare byxor. men jag hann inte prova allt igår så det ska jag göra idag, Elias va så trött och hade ingen lust att vänta då mamma provade.

Elias är så duktig på att gå i gåstolen nu och dessutom har han lärs sig att hoppa då han sitter i den underbara barn mamma älskar dig!

Ha en härlig dag
// Josefin

Morsdag

Kategori:

Idag har jag blivit firad som mamma för första gången:) och en fin present fick jag av mina pinsar- En parfym- Vera Wang princess, jag har inte hunnit lukta på den än, men jag är nog ganska säker på att det är i min smak.

Annars så har vi haft en rätt hektisk dag, började med att vi sov ganska länge sen va Daniel iväg och hämtade skåpet, sen iväg till Daniels mamma i Härnösand, alltid lika roligt att fara dit:) på hemvägen åkte vi ner till en strand vid Daniels mammas stuga och bara njöt, alla stränder är så fina på våren, orörda lixom på nått vis.stora vågor va det idag oxå, Elias såg jätte facinerad ut. efter strand turen åkte vi till min mamma och fikade- igen, Blev inte kvar där så länge och jag kan säga att nu är hela familjen trött. Nästa år ska vi ta morsdag i ett lugnare tempo, bara vara hemma och mysa.

Imorgon startar ny vecka, tror vi ska inleda denna vecka med att bara ta det lugnt eftersom att på fredag bär det av till Sthlm, känner att Elias och jag måste få lite lugn och ro och bara vara.

Tack alla som vi träffat idag för en härlig Morsdag med mat och tårta!

Ha en härlig kväll
  // Josefin




Lilla prinsen i morse


Min morsdagspresent som jag fått av mina prinsar

Till salu!

Kategori:

Nån som är intresserad av att köpa detta skötbord från Ikea???, knappt använt eftersom vi alltid bytte på Elias på sängen. känns tungt att sälja det eftersom jag gillat det så mycket då vi har sängen till i samma serie, men vi har verkligen inte plats att förvara det just nu.

Myslördag

Kategori:

idag har vi bara tagit det lugnt. Hela familjen har varit på långpromenad. på vägen gick vi in på loppis och jag hittde ett underbart sminkbord som vi ska hämta imorgon, mycket pyssel med det men jag tror det blir riktigt bra då det blir färdigt. Jag tänker dock inte strssa utan det får bli då tid finns.

Igår åkte vi till Erica och tittade på nya hästen. Elias tittade såklart med stora ögon och undrade nog mest vad det va för något. Vi passade oxå på att titta på Mia och Davids lilla Isak som hunnit bli 4 veckor nu, herregud vilken söt liten, man kan absolut inte tänka sig att Elias varit så liten alldeles nyss. tiden går för fort kan nån snälla pausa ett tag??

Daniel for precis iväg till Ikea, vi ska köpa en malm byrå till hallen. sen ikväll kommer Robin och Erica hit och kollar på melodifestivalen. ska bli roligt att höra hur Robin haft det i London.

Just nu dags att lägga Elias

Ha en trevlig kväll
// Josefin

Elias och pappa tittar på hästarna
Elias och pappa tittar på hästarna



Erica och hästarna




Mia med lilla Isak

Torsdag

Kategori:

Idag har jag äntligen fått Elias sandaler från Bobux, de är så ljuvliga, mycket finare än vad jag trodde de skulle vara. och just att de är riktigt skinn är ju underbart.

Idag har jag varit på Ikea- igen med mamma och Sofia, köpte lite handukar och 2 nya temuggar, hittade även en tunika till mig på hm, en helt vanlig blå, men helt i min smak,

vi köpte tyg till mammas altan idag, hon tänker köra med rött i år, tror det kan bli riktigt bra, och jag har fått äran att fixa på hennes lilla altan, det ser jag fram emot jätte mycket. ni ska absolut få se bild då jag är klar, tänkte försöka börja sy kuddar så snabbt som möjligt.

vet ni vad?? klädskåpet är nu snart klart, jag har till och med börjat plocka in kläderna, och man får väl säga att jag är helt nöjd, lite skavanker här och där men vadå det är ju handmade haha.

Ha en fortsatt trevlig kväll
   // Josefin


Elias sandaler


Muggarna från Ikea


Lillis ville oxå vara med på bild:)


Tisdag

Kategori: Hemma hos oss

Idag har Elias och jag varit i Birsta med Ingela och William, åkte vid 11 och kom hem vid 16.30, tiden går så fort då man har roligt:) Vi hittade inget speciellt att handla, lite småsaker bara. Tack Ingela och William för  en underbar dag!

En rolig sak som hände idag då vi var i skötrummet på Birsta city var att vi började prata med en tjej, och av en slump började tjejen prata med Ingela om hennes vagn ( Ingela och jag har likadana sulkys- den som jag inte riktigt gillar) hon frågade om den är bra och så, tjejen hade nämligen varit och kikat på den på Barnens Hus och ville nu ha en. Och vad gör inte Josefin då? jo frågar om hon inte vill köpa min, och det ville hon, vilken super tur, då kan jag köpa den ljusblåa vagnen som jag ville ha redan från början istället! fråga mig inte varför jag inte köpte den på en gång?

Efter Birsta tog jag med mig Daniel och åkte och handlade mat, prinsen va med mormor. Sen åt vi tacos här allihopa, så en fullspäckad dag har det varit, imorgon ska vi ta det lite lugnare..

Har hunnit med att måla två trä kronor blåa som jag köpte på Panduro, har tänkt sätta dem på sidan av klädskåpet, tror det kan bli riktigt bra.
Va in på Village  för nån dag sen, där hittade jag en vit stege, där trappstegen funkar som hyllor, blev helt såld på den, men priset va högt... så jag ringde till farfar och frågade om han inte kan göra en åt mig och självklart ville han det, så nu ska jag bara skicka måtten till honom, så får vi se hur det slutar. underbart med händiga människor.
Chockade mamma och syster kraftigt här om dagen då jag berättade för dem att jag ska brodera initialer på en kudde till vardagsrummet, brodera är ju kanske inte riktigt min grej, men det är så underbart att skapa saker. Köpte ju en liknande sån kudde på Ikea, men känner ändå att det vore roligt att ha gjort en själv, få se om resultatet blir bra bara?

Nu dags för sängen, Elias har börjat vakna lite tidigare på morgonen, och en pigg mamma= en glad mamma

Kramar J

Lite bilder från dagens shopping:


Skylt från Hemtex som jag hängde i hallen, tänkte att jag ska sätta in ett kort på Elias i ramen


Träkronan från Panduro som jag målat blå, ska sitta på Elias klädskåp


Plåtburkar till köket oxå från Panduro


Tröja till Elias


Dessa krokar köpte jag på Ikea, Elias har de tidigare som krokar i sitt rum, men dessa två tänker jag använda som handtag på hans garderob - inte på klädskåpet såklart:)


Lyckta från Ikea


Underbara rosa ros örhängen som jag hittade på Glitter, dessa kommer vara jätte fina till sommaren

Tand?

Kategori: Hemma hos oss

Idag har vi tagit det lugnt eftersom Elias inte är i sin bästa form kanske en tand på väg??
Vi skulle egentligen ha åkt till Ikea med Ingela och William, men förhoppningsvis är vi på G imorgon:)
Jag ska köpe lite hyllor hit hem, känner verkligen att vi har hittat en stil hit hem nu som känns bra för både mig och Daniel. Ganska mycket i gammal stil speciellt detaljer, men ändå efter Daniels önskemål-Vitt. Men jag kan säga att det inte är lätt att hitta just de saker jag vill ha, så i sommar kommer det bli mycket måla.

Har pratat med min Kusin Johanna och lilla Jack idag, tänk att Jack redan fyller 3 år tiden går så fort, ser verkligen fram emot att vi får träffas i sommar allihopa. Det har gått alldeles för lång tid sen sist.

Just nu dags för Andra Avenyn på Web Tv.

Lite bilder från hemmet:


Kudde från Ikea


Ved/blom korgen från Jysk.


Stenen jag fick av Daniel igår, ligger nu i vårat fönster.♥


Vardagsrummet i förvandling





Underbara prins, Kärleken är oändlig

spontan shopping

Kategori:

Just kommit hem från en spontan shoppingrunda, vi handlade lite saker till hus och hem. ska försöka få det lite sommarfräscht här hemma.
Fick en underbar sten av Daniel förrut som det står Jag älskar dig på. man blir ju alldeles rörd, vilken underbar man jag har,  Kärleken är oändlig, bild kommer självklart!
På tal om Daniel han gick precis ut och målade lite på mitt klädskåp, jag ville ju helst göra det själv, men Daniel tyckte så synd om mig att stå ute då det är kallt.. En en gång underbar man eller hur?

Städar Söndag

Kategori:

just nu städar vi för fullt och försöker att få massor av saker gjort.
Vi ska nu ge oss på badrummet och förbereda lite tills badkaret kommer.
Har till och med all tvätt under kontroll jippie äntligen!

Förkylningen håller nog på att ge med sig, Elias är frisk ännu hoppas att han klarar sig.....

Lördag

Kategori:

Är ännu värre förkyld idag så nån fisketur för min del blir det inte. Daniel åker iväg me killarna bara.
Ingela är på väg hit, Sofia och jag ska hjälpa henne med smink och hår eftersom hon ska på bröllop idag. Hoppas bara att de inte blir smittade.

Känner jag mig bättre på eftermiddagen ska jag fortsätta med skåpet.

ha en bra dag

Sjuk

Kategori:

igår drabbades jag av fruktansvärt halsont, och det sitter kvar idag, vill verkligen inte bli förkyld.
känner att jag borde vara hemma och vila men vi ska ändå fara till mamma och pappa på middag, men som det känns nu blir det en tidig kväll.

Är jag bättre imorgon ska vi fara och fiska uppe i kramfors, vore ju inte helt fel om det blev lite varmare oxå.

Jag har äntligen beställt tid till frissan, så i början på Juni då ser man normal ut i håret igen. tror jag ska göra  ljusa slingor och klippa det kortare, känns fräsch med lite ljusare hår till sommaren.

Vi har oxå hunnit med att boka in en till Sthlms resa i slutet på Maj, då ska jag handla fest klänning till bröllopet vi ska på i September, det är min kära kusin Anna som gifter sig. Hoppas att jag hittar nån klänning som är riktigt prinsessig och elegant, gärna i ljusrosa.

Köpte en lila klänning på H&M för nån dag sen, helt perfekt  klänning inte för fin men ändå lite x-tra, tänkte att jag ska ta den på daniels syster Saras student,  lilla Sara blir stor och går ut skolan och redan har hon en liten bebis i magen spännande, tråkigt att  hon flyttar så långt bort bara. närmare bestämt Norrtälje.

Nä nu dags att fixa håret och klä på hjärtat sen till mamma och pappa

Njut av att arbetsveckan är slut
 Kram

Kallt!

Kategori:

vart tusan har värmen tagit vägen??? trodde jag skulle frysa ihjäl när jag gick ut imorse. Sofia kom hit tidigt imorse och käkade frukost med oss, sen gjorde vi oss snabbt klara och åkte till Birsta på lite shopping, Sofia handlade massa saker till nya lägenheten medans jag handlade ett par mys tofflor till Elias och ett parasoll till vagnen. Hittade ett vitt sängbord på fyndhörnan på Ikea som jag köpte, tänkte att det duger alldeles perfekt nu eftersom vi har Elias säng på ena sidan får vi bara plats med ett bord. Bordet va faktiskt lite i min stil-sådär lagom gammeldags. och jag behöver väl inte säga att det va billigt, få se vad Daniel tycker bara?

Vi planerar att grilla ikväll så fort Daniel slutar, men tycker han att det är för kallt för att grilla så får det bli nått annat.
Imorgon har jag bestämt mig för att ta en lugn dag med Elias och gå på ett loppis som ligger här i närheten, jag är ju jätte förtjust i gamla kaffekoppar med rosmönster och ibland har man ju turen att hitta ett helt set som är komplett, Daniel däremot han hatar allt som ser gammalt ut, så där har vi skilda meningar,Han gillar allt som är vitt och kalt, och det gör ju jag oxå såklart men jag kan ju inte riktigt släppa min dröm om en stor gammal herrgård med massor av gammalt porslin och slitna trägolv, Daniel bara ler åt mig och säger oftast Josefin det kommer...

Nu vaknade prinsen..


mama och Elias på Ikea

 
Sofia Köper tallrikar


Elias i vagnen


Sängbordet som jag hittade på fynd avdelningen


Elias tofflor


Elias nyss vaknat:) mitt underbara allt

Regn och rusk

Kategori:

ska alldeles snart fara till mamma och pappa och äta tomtegröt, ja du läste rätt tomtegröt i Maj, men det är ju så gott, så mamma gjorde iordning på beställning av Sofia.
Sen bär det av till Ingela och Andreas. Sofia följer med ikväll oxå, Andreas och Daniel ska snickra och jag, Sofia och Ingela ska ha lite tjej saker för oss.. du vet smink och hår och sånt...

Annars har vi inte gjort mycket idag, men vi har iallafall varit på en promenad, känner verkligen hur otränad jag blivit igen- och snabbt har det gått men för tusan man lever ju bara en gång

Ha en bra kväll och missa för tusan inte Greys
Hej hopp

myskväll

Kategori:

Har precis kommit ur en varm underbar dusch. jag bara älskar att duscha och ännu bättre kommer det antagligen bli när badkaret kommer, Badkaret har förresten blivit försenat så den 21 Maj är det nu som gäller. Jag har redan köpt massor av badsaker från Lush, helt underbara produkter, köpte en rosa glittrig badbomb sist jag va i Sthlm. Nån borde verkligen starta en sån butik här, så är du arbetslös eller bara less på ditt jobb kolla upp om det inte går att starta en. Det skulle till och med jag kunna tänkas göra. Men just nu är det bara Elias som gäller.

Mina älsklingar är och duschar nu så nu ska jag snabbt göra ordning lite välling innan de är färdiga.

Ha en underbar mysig kväll det ska jag ha
Kramar

På gång!

Kategori:

Jag och Sofia donar för fullt för att få skåpet klart.

Måndagkväll

Kategori:

Har suttit och tittat på tv ett tag nu, men inte finns det nått att se då det är Måndag. Men konstigt nog sitter man och tittar ändå fast tvätten bara skriker efter att bli strykt. men det är ju bara så typiskt mig.

Blev inte till att fara till Ingela och Andreas ikväll. Daniel blev tvungen att göra klart nått jobb så han kom hem sent. Ska se hur moron dagen ser ut. Förhoppningsvis kan vi fara dit imorgon istället.

Elias och jag har inte gjort mycket annars idag. Vi har varit iväg och handlat lite mat och köpt färg till skåpet.
Lilla älsklingen är så duktig på att sitta själv nu, och mamma är såklart jätte stolt. jag bara älskar att vara mamma. Va in på jobbet i Lördags och pratade med min chef, om alting går som jag vill borde jag börja jobba i Januari 2010, känns så skönt att veta att man inte har nån panik att börja jobba igen. Kanske är det här enda gången man har möjlighet att vara hemma så här länge och därför tänker jag njuta. jag har ju en otrolig tur som har Daniel det är ju ändå han som ser till att jag kan vara hemma. underbara karl du och Elias är mitt allt♥

Måste väl göra ett ryck med tvätten innan läggdags ändå:(
Ha en underbar natt!
Kramar

Ny vecka

Kategori:

Elias och jag sitter och lyssnar på barn cd och har det jätte mysigt, vädret verkar vara lite sämre idag så lite senare ska vi fara och handla mat.
Elias har som vanligt sovit hela natten. har börjat att ge honom välling på kvällen och det bara älskar han, känns som att han sover ännu bättre då:) Idag klev vi upp vid 09.30, helt underbart att han sover så länge eftersom jag är väldigt trött på morgonen. Elias är helt enkelt perfekt!

Ha en härlig start på veckan
Kramar J

Söndagkväll

Kategori:

Vi har haft en riktigt soft Söndag idag, jag och Elias tog sovmorgon imorse och sov säkert till 11, sen åkte vi till Birsta och shoppade lite kläder till mig. en och annan pryl blev det ju som vanligt till Elias oxå. passade på att testa våran nya vagn idag, kändes sådär inge fel direkt men inte så att jag gillade den supermycket. Men den här vagnen är ju bara till att användas då vi har riktigt trångt i bilen men ändå behöver en vagn.

Ikväll va vi bjuden på middag hos Ingela och Andreas. Alltid lika skoj. blir antagligen till att fara dit imorgon igen då Daniel ska hjälpa Andreas lite med ett altanbygge. Ingela och jag tänkte passa på att ha lite tjejkväll medans med klännings provning och frisyrer.

Hinner jag imorgon ska jag fara och köpa färg till klädskåpet, vill så att det ska bli klart nångång men den dumma tiden räcker ju aldrig till...

Just nu dags att umgås med min älskling sen sovdags
 Kram

Här kommer lite bilder från helgen:


På promenad i Sthlm

Va bara tvungen att ta ett kort på detta hav av blommor

Syster Yster

Elias

Mitt underbara hjärta

Elias på väg till Sthlm i bilen......

........och mamma bredvid

En bild på klädskåpet, förhoppningsvis snart klart, bilden ligger ner vet inte hur man får den åt andra hållet.

Det underbara tåget

Förvarings ask till klädskåpet

saknar min älskling

Kategori:

Saknar verkligen Daniel jätte mycket, vi har ju bara varit ifrån varandra några dagar men det ska bli helt underbart att träffas imorgon.Tror Elias saknar sin pappa oxå. Daniel vi älskar dig du är världens underbaraste man och pappa vi längtar så tills imorgon♥

Idag hände nått fantastiskt, underbara hjärtat kan sitta själv! inte så att man direkt släpper honom och går därifrån, men sitta det kan han. Lilla underbara hjärtat, mamma är så stolt över dig.
Sitter här på golvet och kollar på Elias då han sover, tänk att just jag får älska och vara Elias mamma, dessa känslor är helt ofattbara,inget annat betyder ju nått sen Elias kom till världen. mamma och pappa älskar dig så hjärtat!

Blev inte mycket till shopping idag. Mamma och jag drog iväg till Sollentuna, men hittade inget specielt förrutom ett par Ecco sandaler till Elias, sandaler till mormor och världens underbaraste förvarings tåg i ljusblått,ska verkligen lägga ut bilder på all fin förvaring jag köpt så fort jag bara kommer hem. det här tåget kommer bli underbart i Elias klädskåp.

Det har varit supervarmt här i Sthlm idag, man blir ju alldeles ställd då det gäller vad man ska ta på Elias, vissa kläder känns för varma medans andra för kalla,men jag antar att man snart lär sig, vi har ju inte riktigt så här varmt hemma ännu.

Längtar så till sommaren och tills Daniel har semester, då hinner man verkligen rå om varandra. Vi funderar starkt på att hyra en stuga vid havet nånstans eller kanske en husbil/husvagn. spelar inte så stor roll vilket som bara vi får vara tillsammans. kommer kännas tomt i år då man inte kan fara till Sthlm hipp som happ, vi har ju alltid haft Sofia här annars, men vem vet antagligen är hon väl tillbaka här snart igen, har ju lite svårt att tänka mig Sofia i lilla Sundsvall. Men jag förstår att hon vill ta denna paus i livet och bara vara en stund, det är hon absolut värd.

Nä nu ska jag försöka göra nån nytta och packa ihop våra saker tills imorgon
Ha en härlig fortsatt Fredagkväll
  Kramar J

Fredag

Kategori:

Idag tar vi det lugnt här på morgonen,Sofia ska iväg på bal på eftermiddagen så just nu softar vi bara, antagligen åker vi och shoppar när hon far iväg.

Hittade lite småsaker igår bara. Som vanligt en massa kläder till Elias från Villervalla. och tro det eller ej men igår hittade jag ett par svarta espadrillos jippie, men det va öppen tå men vad gör det sommaren är ju nära...
Hittade jätte härliga handukar från Gant som jag inte köpte, dumma jag vad tänkte jag med? antagligen blir det till att åka och köpa dem idag. Vi har ju handukar från Lexington annars men tycker verkligen att Gant är värd en chans. jätte fina färger fanns det oxå, vitt är ju alltid bäst men jag tror jag ska satsa på ljusrosa den här gången.

Jag har ju letat efter fina förvaringsaskar till Elias som jag ska ha på klädskåpet, jag har inte hittat nån som jag riktigt tyckt om, men igår då Sofia for iväg hittade hon en butik som hade ljusblåa med nallar på lite i gammeldags stil precis som jag vill  att de ska se ut:) Tror de kommer bli jätte fina.

Nu är prinsen på lite dåligt humör...
ska skriva mer sen....
 Ciao

Torsdag

Kategori:

blev dåligt med bloggningen igår då Sofia inte hade nån dator kvar här i Sthlm, men nu minsann har vi rotat fram Stefans i all packning...
Opss.. nu måste vi snabbt iväg här får bli bloggning ikväll istället...

Tur!

Kategori:

Det gick jätte bra med sprutan idag, Elias har inte reagerat det minsta. Jippie vilken glad mamma jag är nu! Alltid lika skönt då hjärtat inte behöver lida och ha ont.

Idag köpte jag äntligen min älskade korg, jag tog med mig mamma och syster och åkte dit. men då vi väl va där berättade en tjej att korgen utgått. men som tur va kunde hon titta på andra butiker och såg att den fanns i Härnösand, så vi tog en snabb visit dit och hämtade hem den. Imorgon ska jag iväg och köpa blomjord och blommor och plantera i den, har bestämt att den får börja med att vara blom korg och då kanske till vintern vedkorg:)
Hann springa in på Barnens Hus med mamma och kollade på en sulky vagn till hjärtat, hittade en bra som antagligen ska inhandlas, mamma håller på att bli tokig på mig, hon frågade idag
 -men Josefin är det verkligen nödvändigt med 4 vagnar?
 haha jag fattar inte varför jag blivit så barnvagns tokig skulle kunna köpa hur många som helst. Daniel han bara suckar och skrattar åt mig, det är ju han stackaren som får öppna plånboken hela tiden.

Daniel har hämtat hem skåpet ikväll och förhoppningsvis kommer det att bli riktigt bra, ska se om jag hinner fixa ordning det till helgen.

Bara imorgon kvar nu sen åker jag och prinsen till Sthlm. Daniel är hemma och jobbar men kommer ner på Fredagen. Tur att jag och Prinsen åker nu eftersom att Daniel har åkt på en dunderförkylning, hoppas hoppas att Elias klarar sig.

Just nu ska jag kolla på Andra Avenyn på web tv sen dags för sängen

  Sov gott
    Kramar

Ny vecka

Kategori:

Idag ska Elias få sin andra spruta, hoppas det kommer gå lika bra som förra gången, den reagerade han inte ens på, vi får hoppas på det bästa.

Korgen jag skulle köpa på Jysk va självklart slut, men kanske skulle den komma idag, jag måste nästan ta mig en tur sen, om Elias mår bra och kolla om den faktiskt kommit, vill så hemskt gärna ha den. hittade två andra korgar/krukor i rosa iallafall som jag ska ha på balkongen, ska verkligen skärpa mig och sätta ut lite bilder.

Tror att jag har hittat ett klädskåp till Elias nu, ringde på ett begagnat igår och jag och Daniel hade inget för oss så vi åkte och tittade på det. Först tyckte jag att det va lite litet och inte så högt, men man får ju tänka på att det är Elias som ska ha det och inte jag:) så Daniel ska fara och hämta det idag, det kostar inte en förmögenhet heller så funkar det inte hamnar det på tippen.

Vi hann med att träffa Daniels pappa och Emma igår oxå, de kom hit en sväng och grillade, alltid lika roligt med sällskap. Kul för Elias att få träffa sin farfar och faster oxå, tyvärr hinner vi inte träffas så ofta men kanske blir det bättre nu när man kan vara ute.

Efter klädskåp shoppingen va Daniel lite rastlös så vi for förbi Ingela och Andreas och surrade lite. Söta Ingela hade bakat bröd så vi hade turen och fick lite kvällsfika där inte dåligt eller hur? Det är alltid så roligt att fara till Ingela och Andreas, vi har alltid nått att prata om, och man känner sig alltid lika välkommen. Ingela du är en toppen vän, hoppas våran vänskap kommer att vara för evigt♥

Nu ska jag ta och äta en sen frukost medans prinsen sover
Håll tummarna för oss med Elias spruta:)
  Kram

Sköna Söndag

Kategori:

Elias och jag ska precis åka på Jysk och köpa en ved/tidning/blomm korg, har sett den på flera olika ställen, men det verkar vara billigast på Jysk.

Igår fick vi sent besök av Erica och Robin, alltid lika roligt när de tittar förbi:) Daniel hade väldigt svårt att somna då de åkt så han sover fortfarande, lilla älsklingen, är säkert skönt för honom att sova för en gångs skull.

Elias har varit lite orolig och ledsen inatt, vet inte vad det beror på, Det värsta är nästan att sen vi hade middagen på Valborg har Elias ändrat på sovtiderna. Igår somnade han vid 23 och klev upp 09.30, skönt skulle många tycka men jag tycker det är alldeles lagom för Elias att lägga sig vid 21, ska kolla om det går att ändra tilbaka igen. igår gick det absolut inte!

Ikväll Andra Avenyn

Just nu snabbt iväg

2 Maj

Kategori:

Snart kommer mamma och Sofia hit, vi ska äta en snabb lunch, sen en tur in till stan, håller på och letar efter ett par svarta espadrillos med kilklack, H&M har ett par men då har de öppen tå, och det känns lite kallt att börja använda de nu, annars verkar de vara rätt omöjliga att hitta, nån som vet vart de kan finnas?

sista April blev jätte trevlig och lyckad, alla va på bra humör och maten blev jätte god, grillat är ju verkligen ett säkert kort den här årstiden. Synd att Monica och Fredrik inte kunde komma, det måste verkligen ha blivit ett missförstånd mellan oss, vi trodde verkligen att ni skulle komma eller blev vi bortvalda??? spelar ingen roll vilket som vi får ta igen det en annan kväll:)

Imorgon funderar vi på att fara till Paradisbadet i Ö-vik, får se hur det känns imorgon, jag har haft fruktansvärt ont i halsen flera dagar nu men inget annat händer, är det en förkylning på gång så kom igen ge mig den nu så jag snart blir frisk igen!

Igår på kvällen va vi uppe hos mamma och pappa, medans jag satt och ammade Elias kom jag att tänka på hur lycklig jag är, har aldrig kännt så här förrut, jag älskar Elias och Daniel så oerhört mycket, det går inte ens att beskriva med ord, så här borde alla människor få känna nån gång. Jag älskar verkligen livet.

Ha en underbar dag
Kramar