Josefins Värld

Valborg 2010

Kategori: Vardag

Ikväll har vi haft världens bästa sällskap av Ingela & CO, verkligen jätte mysigt och så roligt att barnen fick leka.
Jag mår absolut som bäst då jag har underbara människor omkring mig!
Och eftersom min prins fyllde 2 1/2 år idag och William för några dagar sedan passade vi på att fira dem med tårta:)
Tack för ikväll vänner♥













♥Tack en en gång för ikväll vänner♥

Nu väntar sängen på mig
God natt!

Dagens Elias

Kategori: ELIAS

Prins på Macdonalds

Kategori: Vardag

Idag åt vi lunch med mommo på Birsta City, mysigt♥

Torsdag = fixardag

Kategori: Vardag

Idag är jag och Elias lediga, vi ska passa på att fixa och dona inför morgondagen och Lördagen. Vi har en hel del som står på listan, Elias och jag har lovat att vi även ska hinna med Mommo en sväng till Birsta för att köpa lite presenter och tyg.

Dags att sätta igång annars har jag en känsla av att det kommer bli " den late får bråttom till kvällen" ;)

Ses senare!

Nya skor

Kategori: Josefin shoppar

Igår fick ett par nya skor följa med mig hem, det är så längesen jag köpt några skor på klack, jag har blivit alldeles för bekväm av mig och Conversen åker på hela tiden. Dessa tror jag kommer bli fina på vårens och sommarens fester.





Om du  vill ha lika fina skor som mig kan jag tipsa om att de finns på Nilson och kostar 899 sek.

jobb klädsel

Kategori: Vardag

Idag fick min absoluta favvis klänning från Hm åka på:)


Jag är så otroligt less på min lugg just nu, den är för lång för att ha rakt ner och för kort för att ha på sidan. kanske borde jag besöka frissan?



Dagens Elias

Kategori: ELIAS





Tröja Åhléns
Byxor Nova star

Tisdag

Kategori: Vardag

Våran morgon har startat perfekt, inget gnäll från något håll och lämningen på dagis gick jätte bra:) underbarat att få in alla rutiner igen.

Själv ska jag strax åka och jobba, ska alldeles strax hoppa in i duschen, jag ser fram emot att jobba idag, träffa uppiffade, snygga människor och bara vara mig själv en stund.
Har dessutom stött på dagens i-lands problem köpa ett par röda Converse eller ett par röds Polo sport?? tror att jag funderar tills helgen då jag kommer ha världens bästa shoppingsällskap:)

Ha en bra dag!

Ps. Tack snälla morfar som kom hit med en gungställning till Elias igår. We love you.


Kanske har vi sovit så gott inatt eftersom jag köpte nya påslakan igår på Hemtex?

Dagens Elias

Kategori: ELIAS





Ny tröjan Bernadotte från Gangstar
Byxor Ellos

Välkommen nya veckan

Kategori: Vardag

Nu börjar vi äntligen känna igen våran lilla prins, humöret är mycket bättre och han skrattar hela tiden, puh! Denna helgen som varit har inte varit lättsam. Jag och Elias har tjafsat hela tiden, och det händer verkligen aldrig annars, måste bero på att vi båda varit så sjuka i veckan, vi har helt enkelt varit super trötta. Dessutom har jag ju varit "ensamstående" i helgen eftersom Daniel jobbat på vårmässan.
Men nu blickar vi bara frammåt, denna veckan kommer bli underbar med perfekt avslut på helgen det känner jag på mig:)

Idag ska vi åka en sväng till Birsta, ska köpa gardinstänger till köket. Vi har hissgardiner just nu, men nu känner jag för att sätta vita gardiner istället, dessutom kommer vi kanske slippa nyfikna promenerande människor som rastar hunden vid oss bara för att titta in om det blir mindre insyn;)

Önskar er en underbar start på veckan!

kram


Kvällstur för att titta på hästarna igår kväll

Dagens prins (äntligen skippar vi pyjamsen igen:)

Kategori: ELIAS


Mössa Nova star
Grå tröja Gangstar
Dunväst United colors of Benetton
Byxor Nova star
Skor Puma

Vad gör vi en Lördagkväll?

Kategori: Vardag

Jag sitter här inne vid datorn, Daniel byter till sommardäck på bilen, och prinsen sover.
Vi har grillat ikväll, yummy. Äntligen har grillsäsongen börjat! men varför måste man jämt äta tills man nästan spricker?

Elias börjar bli lite bättre men han sover fortfarande massor, febern har iallafall försvunnit, äntligen! jag längtar tills prinsen är helt återställd och det är full fart på honom.
Idag har han iallafall varit ute en sväng och lekt, men man såg ganska snabbt att orken inte fanns, men lite frisk luft fick vi iallafall:)

Idag har Elias kompis Isak fyllt 2 år, Grattis i massor, jätte tråkigt att vi inte kunda vara där och fira när lilla killen blir två år. men det ska vi snabbt ta igen, kanske har ni tid nån dag till veckan? Hoppas iallafall att ni haft en underbar dag♥

Kanske dags att plocka av middagen från bordet nu? ;)

Ha en trevlig kväll!

(ps. Jag längtar så jag spricker till nästa helg, bara en massa mys med underbara människor)

Converse till Prinsen

Kategori: Josefin shoppar


Äntligen har jag hittat ett par Converse till Elias som både han och jag gillar. Hade inte en aning om att de fanns till barn i blått? Hur som helst är jag glad att ett par äntligen är inhandlade.

Skorna har vi köpt på Laredoute och bilden kommer såklart oxå därifrån:)

På jobbet

Kategori: Vardag

Daniel verkar ha haft roligt på jobbet idag;)


Detta mmset fick vi idag:)

ACO

Kategori: Josefin shoppar


Idag då jag stod inne på Apoteket (eller Kronans droghandel som det nu förtiden heter)och väntade på Elias pencillin så hittade jag lite saker som behövdes hit hem bland annat denna bodylotion med lite färg och glitter i.  Jag är verkligen en riktig torrboll nu efter vintern, spännande att se om den är bra?

Vi ser ljuset tunneln, äntligen!

Kategori: Vardag

Äntligen vet vi vad som är fel på prinsen, efter flera oroliga dagar, Elias har jätte kraftig öroninflammation på båda öronen, och det krävdes typ 100 telefonsamtal och två läkarbesök för att vi skulle få reda på det, Vad är det som händer med sjukvården? Min prins hade kunnat vara bra nu om den första läkaren gjort sitt jobb. Inte konstigt att prinsen haft närmare 40 graders feber i 5 dagar. Jag är så glad att jag gick på magkänslan för jag bara visste att någonting var fel. Men nu tusan är vi snart på fötter igen bara vi ätit lite pencillin några dagar. tummen upp för läkaren idag på vårdcentralen som verkligen lyssnade på mig:)

Känns skönt att äntligen kunna slappna av så ikväll ska vi fira med att äta tacos och bara njuta:)

Kram


Happy mamma igen:)

Nova Star Safari Trousers

Kategori: Josefin shoppar

Idag kom Elias nya Nova star byxor i postlådan, jätte fina tror dessa kommer bli perfekta på dagis:)

Tussilago

Kategori: Vardag

Idag känner jag mig iallafall bättre:) Elias däremot kämpar fortfarande med feber, så har den inte blivit bättre tills imorgon så får det bli en tur till Vårdcentralen. prinsen ligger och sover fortfarande sen vi gick en långsam prommis, det märks att förkylningen tagit hårt på lilla kroppen för han har sover massor på dagarna och ändå är det inga problem att lägga honom på kvällen. Mitt hjärta värker nu är det dags för förkylningen att lämna prins kroppen!


På våran prommis tidigare. Elias ville så gärna plocka Tussilago till Mommo innan han somnade. Min duktiga lilla prins som är så tapper och duktig fast han är sjuk.


Bloggen i skymundan

Kategori: Vardag

Bloggen har fått lida idag. Jag har verkligen inte haft en sekund över och fokus har verkligen legat på att vi ska bli friska.
Startade dagen med att prata med Vårdcentralen eftersom att när jag vaknade imorse hade jag så mycket yrsel så jag tog mig inte ens upp ur sängen, snacka om gratis fylla;) haha Läkaren har iallafall skrivit ut en nässpray som borde lätta på trycket i näsan, hoppas den funkar inte alls roligt imorse. Elias vaknade med 39.5 i feber men peppar peppar under dagen har febern legat på runt 38 hoppas det håller i sig..

Nu dags för positiva tankar, Imorgon kommer vi abslolut må bättre det känner jag på mig:)

Kram


Mammas coola prins, snart älskling kan vi gå och titta på hästarna igen:)

Fjärilar i paket

Kategori: Vardag

Ni vet ju hur mycket jag älskar att få paket i postlådan och idag dök det upp ett igen:) Det är min underbara farmor som skickat två virkade fjärilar och skrivit ett jätte fint brev. Alla som känner mig vet ju att jag älskar saker som är stickade och virkade, jag önskar att jag hade förmågan att skapa så fina saker, antar att även fast jag skulle lära mig så skulle tålamodet fattas:)
Tack så mycket farmor, vi längtar tills vi träffas, som du skrev snart är ju sommaren här:)

Det blir bara värre...

Kategori: Vardag

Tog tempen på Elias för ett tag sen och då visade den 40.1. Herregud ge mig febern istället och plåga inte min lilla prins!
Han har sovit ett tag nu hoppas att natten kommer bli lugn!
Världens bästa mamma kommer snart hit med lite smått och gått till Elias, Tur att man har mammsen då Daniel är borta och jobbar.

Kram

Telefonsamtal och prommis

Kategori: Vardag

Har precis pratat med en vän till mig- katja. Så underbart att prata med dig idag, vi måste verkligen träffas snart. Jag och Daniel är ju gudföräldrar åt Katjas Ebba♥ Jag och Katja har gjort så mycket roligt  och idag då vi pratade känner jag verkligen att jag saknat dig♥ Jisses vad mycket vi gått igenom tillsammans, kommer bara ihåg när Katja väntade Ebba, vi var så tighta så det känndes nästan som att jag oxå väntade Ebba;)Kanske därför det känns som att Ebba har en egen plats i våra hjärtan. Men nu tusan ska vi skärpa oss och träffas snart!

Trots att våra näsor rinner tror jag att vi ska gå en långsam promenad och titta på hästarna. Och kanske måla lite med gatukritorna som Elias fick i Lördags då han hade namnsdag, enorm succé! Jag tror starkt på att frisk luft är bra så länge man inte anstränger sig för mycket, eller vad tror ni?

Kram



Dagens Elias

Kategori: ELIAS

Jisses vad denna förkylning är envis, Nu får det väl för tusan vara nog med sjukstuga hos oss! Stackars Daniel har börjat känna av pollen, inte skoj att både vara förkyld och vara allergisk..


Dagens finaste prins i finaste pyjamasen från Cubus

just nu..

Kategori: Vardag


.. försöker vi vila bort förkylningen som drabbat hela våran familj. och jag som äntligen blivit frisk fick nu en ny förkylning. Vi hostar och nyser som bara den. Men de säger ju att sömn är den bästa medicinen. Är jag inte bättre imorgon måste jag nog boka in ett läkarbesök med tanke på att det gör ont i mina lungor..:( Det ända positiva just nu är att Elias än så länge verkar fixa det bra. Min duktiga prins♥

Nu ska vi..

Kategori: Vardag

.. gå på promenad, känner för att rensa skallen efter en mycket intensiv dag på jobbet, jisses vad folk det har varit!
Det är verkligen balsam för själen att vara med mina älskade utomhus. Jag älskar er mina prinsar♥

Gina Tricot

Kategori: Josefin shoppar


Ny tröja från Gina, perfekt att ha på jobbet där det ofta är kallt.

Mysigaste Fredagen

Kategori: Vardag

Vilken mysig Fredag vi haft med världens bästa Mommo♥ Vi har hunnit med både en prommis och massor av lek ute i solen och blåsten.
Ibland är det så skönt att bara vara inte en massa måsten som ska göras.

Nu väntar en lång dusch sen ska lilla prinsen läggas och jag och  stora prinsen ska mysa framför tvn:)
Trevlig kväll!

Muffins tröjan

Kategori: ELIAS

Jippie! äntligen har Elias Muffins tröja från Sobea kommit, jag har verkligen velat ha den här tröjan hur länge som helst, tack Erika för hjälpen:) Den är ju bara hur fin som helst!


Tröja Sobea
Lila byxor Gangstar



Välkommen förkylda Fredag

Kategori: Hemma hos oss

Elias  fortsätter att vara förkyld men som tur är håller sig febern borta:)
Det är verkligen jätte fint väder idag synd bara att det blåser, men det finns ju inga dåliga kläder bara... ja ni vet;) och jag tror inte Elias mår sämre av att vara ute och åka lite vagn?
Våran vagn prommis tror jag kommer att bli hos mommo och moffa, jag ska ta med mig min shopping från gårdagen dit och prova mina inköp ordentligt. perfekt då man har smakråd:)

Egentligen skulle vi haft dejt med Erica i Huddik idag men det måste tyvärr vänta till en annan dag då prinsen mår  bättre, att ha med sig ett förkylt griningt barn på shopping har jag testat tidigare och det är absolut inte att rekomendera;)

Jag och Elias önskar er en underbar dag!


Nya kuddfodralet från Hm är på plats i köket

Torsdag eftermiddag

Kategori: Vardag

Nu är vi hemma igen allihopa. Jag har varit med mamma ut på Birsta en sväng (gjorde några riktigt bra fynd) och Elias och Daniel har varit tillsammans på kontoret med Moffa.

Nu ska vi alldeles strax sätta oss ner och äta spaghetti och köttfärssås, blev lite sent med maten idag eftersom Elias inte varit i form och velat äta någonting, tydligen har pappan fått i honom pizza iallafall;) Vissa dagar får man helt enkelt bara bryta alla rutiner och bara  ta dagen som den kommer.

Undrar om det är något bra på tvn ikväll?  Jag känner för att bara umgås med mina älskade  framför tvn..

Kram

Glass i stora lass

Kategori: Vardag

Så här får man starta dagen om man är förkyld och har ont i halsen;)


Dagens Elias och förkylning

Kategori: Vardag

Inatt kom förkylningen på besök hos Elias, och jag som trodde att han skulle klara sig, antingen är det någon annan förkylning han fått eller så har det bara tagit jätte lång tid innan den jag hade har brytit ut?
Hoppas att det är en lite mildare variant med bara snuva, Elias blir så  dålig då han får hosta, och ännu verkar febern hålla sig borta. Jag håller tummarna...

Vi satsar iallafall på en lugn dag, kanske en prommis med vagnen?





Linne (för stort ännu) från Gangstar
Svart tröja Geggamoja
Tights Polarn

Hello Kitty

Kategori: Josefin Tipsar

Om du är lika tokig i Hello Kitty som jag är tycker jag genast du ska löpa och köpa denna hårborste på Hm. perfekt strl att ha i handväskan och den är ju söt som socker:)


Hm 29.50 sek

Dagens Elias

Kategori: ELIAS


Kolla in minen:)

Vit tröja Name it
Vitt linne med röd traktor hm
Byxor Gangstar
Gummistövlar Stadium

Jag blir glad när det kommer paket på posten:)

Kategori: Vardag

Finns det något roligare än när man får paket i postlådan? Idag fick vi två tröjor från Gangstar, perfekt eftersom Elias börjar ha lite lite tröjor att ha på sig (ja det är faktiskt sant;)
Min bästa granne Erika har hjälpt mig att vinna en tröja på Tradera åt Elias, Det är en grön tröja med Muffins som jag letat jätte länge och nu äntligen har jag hittat den:) Tröjan är helt ny med lapparna kvar det var absolut ett krav från min sida.. Problemet är bara att tröjan inte dykt upp ännu i postlådan, men kanske snart, jag längtar:)

Jag kom ju på att shoppingen får vänta ikväll, jag hade ju helt glömt bort att det är Onsdag och det betyder ju Vattengympa och sen somna på soffan till Greys:)

Hoppas hoppas det blir sol nu Torsdag Fredag, för då är jag och prinsen lediga:)

Trevlig kväll!

Hej:)

Kategori: Vardag

Sitter just nu på jobbet och äter lunch, ja det blev en väldigt sen lunch... men sånt som händer ibland:)

Jag slutar jobba klockan fyra undrar om mammsen har lust att fara på Birsta? Eller ja just ja då måste vi ju ta pappsen med, och det går ju superbra för oss men frågan är hur less han kommer att vara efter några butiker? ;) Jag menar min pappa älskar ju att shoppa...

Klockan springer iväg ska springa upp på hm och titta på en pyjamas till Elias

Kram


Lunchande mamma:)

Segt internet

Kategori: Vardag

Mitt internet har absolut inte velat samarbeta idag :( därav inga inlägg och bilder, har lixom inte tid att vänta på att en bild ska laddas upp i typ 5 timmar;)

Min dag på jobbet idag har varit super, vilka jätte underbara  arbetskamrater jag har, Dagen gick som svejsan och helt plötsligt var det dags att gå hem. Min bästa Erica ringde precis då jag var på väg att gå så vi passade på att gå och ta en fika och prata en massa strunt, Det finns ingen vän som är så underbar för mig som Erica!

Och jisses nu börjar desperate....

Jobbdags

Kategori: Vardag

Sitter just nu på jobbet, ska alldeles strax gå och öppna butiken, Det ser ut som att det blir toppen väder idag igen, hoppas solen är uppe fortfarande då jag slutar:)

Inatt har vi verkligen sovit tungt allihopa, ingen har ens vänt på sig tror jag, det betyder att vi/jag är superutvilade, Jag känner på mig att det här kommer bli en underbar dag:)

Ses senare!

Kramar

Kolla in bilden:)

Kategori: Vardag


Coolt att jag hann ta fram kameran :)

Promenaden

Kategori: Vardag

Idag blev det en underbar dejt med Monica och Molly, vi gick på en superlång promenad med ett stopp hos Monicas svärmor. Undrar Monica om vi har träningsvärk imorgon? ;)
Elias var jätte duktig under hela turen och satt lugnt och stilla i vagnen hela tiden, *imponerad mamma* ;)
Tack för idag vänner ♥ :)

Man kan absolut säga att vi varit ute hela dagen idag, efter promenaden fortsatte vi att vara ute och leka, så nu är både jag och Elias jätte trötta, ikväll ska vi lägga oss tidigt, varför blir man så trött av frisk luft?

Resten av kvällen ska vi bara vara hemma eller förresten vi måste hämta ett paket från hm som kommit, men annars blir det bara mys:)
Undrar om mommo och moffa vill komma och hälsa på?

Kram


Monica med lilla Molly i vagnen

En prins:)

En mamma och en prins:)

Törs man skriva att våren är här nu?

Kategori: Vardag


Våra krokusar i rabatten blommar iallafall...

Dagens Elias och dejt

Kategori: ELIAS

Vilket underbart väder idag!

vi ska alldeles strax gå ut och njuta i solen tillsammans med Monica och Molly, mysigt!
Jag tror vi kommer gå på en prommis och det passar oss utmärkt, då mamman i detta huset ätit alldeles för mycket godis på slutet ;)

Ciao!


Elias i favvis byxorna från Gangstar, jag älskar mönstret på dessa byxor och jag önskar att han aldrig växer ur dem..

Idag har vi...

Kategori: Vardag

..varit ute hela dagen



Mer såna här dagar, Tack!

Bör tillägga att vi har premiär grillat ikväll..

Sov Gott, det kommer absolut vi att göra efter all frisk luft:)

God morgon Lördag

Kategori: Vardag

God Morgon Lördag!

Nu ska jag alldeles strax åka iväg på jobbet för att jobba tre timmar och på eftermiddagen kommer Elias farmor & co hit för att umgås♥
Min pappsi har kommit hem idag,skönt men vi vet fortfarande inte om han får sova hemma? men skönt iallafall att han är hemma på dagen!


Detta får bli ett lördagstips till er ;)
Jätte fint solglasögon fodral från Kappahl för 19.50 sek.
Behöver jag tillägga hur glad jag blev då jag hittade detta med rosor.. :)

En Fredag som gått...

Kategori: Vardag

Idag har vi varit ute på vift hela dagen. Startade dagen med att världens bästa Sofia kom och åt frukost med oss sen åkte vi iväg till Birsta för att kolla in Kappahls vintage stories. Vi hittade några riktigt fina saker så det ända jag väntar på nu är sommaren... Bör oxå tillägga att Elias var gudomlig inne i provrummet, vilken duktig prins vi har:)

Lunch åt vi tillsammans med pappa och mamma på sjukhuset sen ner på stan igen,blev en snabb tur eftersom att prinsen började bli riktigt trött och grinig, sen hem för middag och nu är jag tillbaka på sjukhuset igen. Daniel och Elias valde att stanna hem och ha lite mys-prins-kväll.

Ikväll får jag absolut inte missa solsidan...

Nu ska jag återgå till att umgås med världens bästa pappsi♥

ha en underbar kväll!


Elias i provrummet på Kappahl



Nytt från Vintage stories

Hej..

Kategori: Vardag

Jag ska alldeles strax sätta mig och skriva om dagen som gått, men först ska jag förflytta mig till sjukhuset för att hålla pappa sällskap:)



Kan själv

Kategori: Vardag

Elias är inne i en period just nu då han vill göra allt själv:) som tex att låsa upp dörren.. :)



Dagens hoppande Elias

Kategori: ELIAS



Tröja Molo
Byxor Ellos

Strax dags....

Kategori: Vardag

..För begravning, huva, det knyter sig i magen...

Bikini till sommaren

Kategori: Josefin shoppar

Kunde inte låta bli att beställa denna bikini till sommaren:


Bikinin kommer från ELLOS och kostar 249 sek

Tack och God natt

Kategori: Vardag

Jag har precis avslutat en hostatack av värsta modellen, huva, När man får riktiga "kliningar" i halsen finns det verkligen ingenting att göra, eller har ni något tips? jag har testat att dricka, äta, halstabletter men inget hjälper..

Tjohoo mitt i bloggningen ringde världens bästa Jessica. Gud vad jag älskar dig hjärtat du är en underbar vän och jag är så glad att du finns. Känns som vi gått igenom så mycket tillsammans. Jag ber till gud att våran vänskap kommer bli livslång♥

Imorgon står ett tungt ämne på schemat, nämligen begravning..

Bäst att jag kryper ner under täcket så jag är pigg imorgon


Sov Gott!


♥Jessica och Elias i julas♥

Just nu..

Kategori: Vardag

... leker vi med muminfigurerna i Muminhuset

Fint från Jotex

Kategori: Josefin Tipsar






Allt finns hos Jotex.se

Knäckt

Kategori: Vardag

Nu är jag helt däckad, förkylningen har tagit över totalt, huvudet värker,ryggen värker, näsan är täppt och halsen värker. Inte många gånger jag gått hem tidigare från jobbet för att jag varit sjuk, men idag funkade det verkligen inte att vara kvar.
Prinsen ska få vara med Daniel resten av kvällen och jag ska ligga på soffan under täcket, tror att det ända som tar död på denna förkylningen är vila..

Kram

Vintage stories på kappAhl

Kategori: Vardag

Den 6 april släpper Kappahl en vintage stories kollektion som har hur mycket fint som helst, så på Fredag då de slår upp portarna kommer jag absolut att vara där!

http://www.kappahl.com/sv


http://www.kappahl.com/sv

http://www.kappahl.com/sv

Alla Bilderna kommer från Kappahls hemsida

God morgon vardag

Kategori: Vardag

Godmorgon!

Tydligen verkar min förkylning vara mera envis än jag trodde och just nu har den övergått till rethosta som kan göra vem som helst tokig.
Trots förkylning ska jag åka och jobba några timmar och prinsen får vara på dagis. Jag skulle verkligen behöva åka in till pappa innan jag börjar jobba, jag ska se om tiden räcker till, annars åker jag dit så fort jag slutar.

nu ska vi sätta igång och göra oss klara

Ha en bra dag!

Ont!

Kategori: Vardag

Idag har jag varit på sjukhuset hela dagen, ja ni läste rätt min älskade pappa ligger inne igen, kom en blödning ur näsan inatt igen, har aldrig någonsin sett pappa så svag. Det gör så ont i hjärtat då de man älskar så oerhört far illa. Men en en gång bör jag tillägga att det inte är någon fara förhoppningsvis är det sista gången detta händer nu.

Nu ska jag och min underbara syster åka tillbaka för att ge mamma lite fika!

Kram


Månbord

Kategori: Hemma hos oss

För typ hur länge sen som helst fick jag ett helt månbord av Daniel, ena halvan har vi sålt men den andra halvan har äntligen fått ny färg,från att ha varit mörkbrunt till vitt. och om jag får säga det själv så blev det jätte bra hemma hos oss;) jag är glad att jag inte sålde den andra halvan oxå!

Kuddfodral

Kategori: Hemma hos oss


Nya kuddfodral från Hm home beställda, super bra pris dessutom 99 sek

Påskafton

Kategori: Vardag

Kvällen igår var verkligen supermysig, jätte god mat och perfekt sällskap. Sofia och Ulfs kompisar är ju oxå med, så idag ska vi åka på stan en stund, min förkylning är tyvärr sämre än igår och natten har inte varit rolig, tur att Elias sovit hela natten iallafall.
Ikväll ska vi till mamma och pappa igen för att äta påskbuffé, men som sagt först en tur till stan:)

Kram


Jag och Elias igårkväll. Elias har på sig sin nya tröja från Moonkids.

Långfredags promenad

Kategori: Vardag

Trots att min hals inte är ok och att jag är trött i hela kroppen och dessutom känner jag av urinvägsinfektion har vi varit ute på en mysig prommis. Men än ger jag inte upp jag fortsätter att tänka positiva tankar för imorgon då ska jag absolut vara tipp topp då ska jag nämligen umgås med Sofia och Viviana på stadens gator!

Ikväll väntar mysig middag hos mamma och pappa (och självklart har jag berättat läget för dem hur jag mår, men de tyckte ändå att vi skulle komma..)

Kram







Påslakan

Kategori: Josefin Tipsar


Detta påslakan skulle jag vilja ha till Elias rum,skulle passa perfekt!
Det kommer från Zara Home och finns att köpas på Ellos.

God kväll

Kategori: Vardag

Vi har spenderat kvällen på Ica Maxi, jag törs inte ens skriva hur många kilo godis vi köpte.. och dessutom köpte vi med oss pizza hem, undrar hur många kilo vi kommer ha gått upp på Måndag? *skratt* Nä skämt & sido vi ska hålla ritinerna ändå.

Tänk att nu har Daniel jag och Elias 4 underbara dagar tillsammans, livet är underbart, kärleken till mina prinsar är oändlig♥

Nu ska pyjamasen på prinsen och sen ska vi läsa Alfons Åberg. kanske somnar jag oxå? känner att jag har en förkylning som smyger sig på mig.. men om jag tänker riktigt mycket positiva tankar kanske den väljer att lämna mig?...

Ha en trevlig kväll!

Sähär glad blev prinsen på väg till Ica Maxi:)

Skärtorsdag

Kategori: Vardag

Välkommen påsken!

Vi har fått en underbar start med sovmorgon till tio över tio.  härligt, både jag och Elias är jätte utvilade nu:)

Idag ska jag iväg och jobba några timmar medans Elias är och leker med mommo. På kvällen ska vi iväg och köpa godis och annat smått och gott som man vill ha hemma i påskhelgen.

Detta hade ju verkligen varit den perfekta skärtorsdagen bara det inte regnet hade öst ner, jag hade ju beställt sol?
men kanske imorgon?
På tal om imorgon då anländer äntligen världens bästa Sofia♥ och hon ska vara hemma en hel vecka * jippie, hoppas och studsar*

Elias och jag önskar er en underbar dag!

kram