Josefins Värld

Prinsens födelsedag

Kategori: Vardag

Idag blir min underbara prins 4 år, Hipp hipp hurra! Vilken bra dag vi ska ha:) Dagen har såklart tillbringats framför tvn med nya födelsedagspresenten:) tänk 4 år... KRAMAR

Alleman ut

Kategori: Vardag

Idag bjuder verkligen Sundsvall på härligt höst väder så vi har varit ute på årets sista frågeslinga här i vårat område:). Nu väntar födelsedags middag i Härnösand kramar

Lördag förmiddag hos oss

Kategori: Vardag

Prinsens rum

Kategori: Barnrum

Här kommer lite bilder på Elias rum

Före bild, hej då grönt...











Haloween

Kategori: Vardag

Ikväll har hela familjen varit ute och handlat lite Haloween saker inför helgen, inget märkvärdigt, men det är så roligt att göra dessa "högtider" speciella då man har kids.och lite extra speciellt är det ju då Elias är en spökbebis som föddes på Haloween för 4 år sedan. det är lixom hans helg.

Vi har klistrat fast lite spindlar på ytterdörren, hängt upp en fladdermus och skurit en pumpa som ska få lysa hela helgen. Vilken underbar helg det kommer bli♥














Ps Tack för idag Monica, en snabb men effektiv dejt:) och grattis till erat nya boende, det kommer bli super bra. är så glad jag har dig underbara vän♥

Spök

Kategori: Vardag


Nu åker vi iväg och handlar Spök saker inför helgen...

Suck..

Kategori: Vardag

Vet ni vad jag hatar mest med denna årstiden? Att alla förbaskade sjukdomar anländer, antar att det är baksidan med småbarnslivet? Just nu går det löss på Elias dagis, huva, huva gör inget annat än luskammar Elias typ morgon och kväll, ber till gud att de inte tänker "hoppa" på honom, dessutom gick barn hem idag med "misstänkt" magsjuka, just precis välkommen hit hemska magsjukaperiod, hoppas vi slipper gå på dejt  med dig iår, ett förhållande tänker jag då inte inleda iallafall. ser fram emot då du försvinner i mitten på April, typ.

Positivt tänkande Josefin.... måste påminna mig själv....positivt tänkande...

Soft Onsdag

Kategori: Vardag





God kväll

Kategori: Vardag

Ikväll lämnade jag kidsen hemma med pappsen och åkte till Birsta med mamma, så skönt att åka iväg med mamma en stund och bara gå runt och titta i lugn och ro utan kidsen som aldrig vill gå i samma affärer som mig, vad tusan kan det bero på *skratt* ;)

Nu är pyjamasen på, stackars gudfadern som alltid ser mig i pyjamas då han kommer hit, tur är väl att han vet hur jag ser ut då jag är uppklädd;)

Nu dags för Desperate..

KRAM

Baby Mimmsi

Kategori: MIO





Vi har hunnit baka muffins till kalaset och nu ska vi alldeles strax åka och hämta prinsen, dagen verkar visst flyga fram idag...

Vaken perioder

Kategori: Vardag

God morgon underbaringar!

Idag känner jag mig riktigt utvilad, kan det bero på att jag gick och sov  vid nio igår kväll?
Mio är inne i en lite mer vaken period nu på natten, fick han så skulle han definitivt tutta sig hela tiden, och eftersom han inte får det (hemska mamma, hihi)  så resulterar det i en vaken baby. Elias är oxå inne i en period då han vaknar ca två gånger och vill att jag ska komma in och kramas med honom, och självklart gör jag ju det, men jag törs erkänna att det blir ett väldigt spring, spring eller ammande :) Men vad tusan gör det? om hundra år är det glömt *skratt* vem är det som sagt att allt ska vara så enkelt jämt? ;)

Elias är på dagis idag och jag funderar på om Mio kanske har lust att hjälpa mig och baka? ;) lika bra att börja inför Elias kalas så slipper jag stressen på slutet..

KRAMAR

Frisk luft

Kategori: Vardag

 





Hej..

Kategori: Vardag

Hej mammas läsare. Har ni det bra idag? Jag och mamma testar blogga från mobilen :) kram från mio

Pirat kalas

Kategori: Vardag

Jag och min prins har ju varit på pirat kalas idag, ett helt fantastiskt barnkalas, tror faktiskt det är det roligaste kalaset vi varit på. Elias var aningen blyg och lite försiktig eftersom han inte träffat barnen tidigare, förrutom William och Melvin då men trots detta berättade han i bilen att det varit så roligt:)
Ingela och Andreas var helt fantastiska med barnen, snacka om att kalasa med hela hjärtat, Tack för att vi fick komma♥

Födelsedagsbarnet som pirat

Andreas som jag gissar var barnens absoluta favorit:)

Kalas prins♥

 

 

 

 

Just nu...

Kategori: Vardag


... värmer jag och baby Mimmsi oss franför brasan, vi är förkylda och iskalla...

Here we go again...

Kategori: Vardag

Förkylda igen.. eller har det inte brytit ut fullt tidigare? Det jobbiga är att Mio är riktigt dålig, snorar & nyser som bara den. tack för att "näsfrida" finns.

Idag står kalas på schemat, egentligen skulle hela familjen ha åkt men Mimmsi och Danne får stanna hemma och kurera sig och jag och prinsen åker och "kalasar". Elias har sett fram emot detta kalaset så länge, så alla mammor och pappor får helt enkelt stå ut med att jag är lite förkyld:)

KRAM


Risig är mitt namn idag..
men är man förkyld för man väl äta massor av glass ;)


Lördagsfika

Kategori: Vardag


Dags för fika...

Hejsan!

Jisses vad vi varit effektiva idag, vi har redan hunnit städa trädgården och tagit bort alla sommar möbler.
Just nu har vi fikatajm sen ska bara studsmattan plockas ihop, kanske hinner vi till stan för att titta på vinterkläder?

Njut av lördagen kära vänner!

KRAM

Fredags mys

Kategori: Vardag

Nu ska Fredags myset alldeles strax dra igång här hemma hos oss. Vi ska alla ta en dusch, sen ska våra nya pyjamas på, tacos blir middagen och såklart massor av fredags gott till Idol senare:) Har köpt ett nytt ljus på Ikea- pepparkaks doft och det ska få brinna hela kvällen..

Jag älskar Fredagar...♥


Min fina Elias och vackra mamma på väg till Birsta för hårklippning.
Min mamma som är både vacker på utsidan och definitivt på insidan. Elias ville så gärna att mommo skulle följa med när han skulle klippa sig, och mamma ställer såklart upp. Jag önskar att jag hade haft så starka band till min mormor som Elias och Mio har till min mamma.
Tack för att du finns mamma♥

Och så här har jag visst sett ut idag:) klänning Monki och nytt halsband från Kappahl. älskar dessa stora halsband, och inte är de i vägen då jag ammar eller bär Mimmsi som alla långt hängande halsband är.


Mitt underbara gosetroll, kolla in ko armbandet.. om han gillar det? nja faktiskt inte.. *skratt*

Säng

Kategori: Vardag



Nu åker jag och Mio iväg på säng shopping, aningen bråttom då prinsen ska hämtas vid två.

Njut av dagen!

KRAMAR

Julaftons klänning

Kategori: Josefin Tipsar

Kanske man ska beställa denna klänning från Nelly.com till julafton

----

Kategori: Vardag

Hejsan!

Här hemma är vi fortfarande förkylda, eller jag rättare sagt. Men trots förkylning så har jag och Mio (Elias har varit på dagis) varit på promenad med Jessika och hennes Elise. Jag och Jessika har gått gymnasiet tillsammans och vi har nog inte setts sen studenten skulle jag gissa, och nu har hon flyttat till samma område som oss, jag är jätte glad att hon tog kontakt och ville träffas. tack för en mysig pratstund och prommis, hoppas vi ses snart igen:)♥

Vårat hus är i kaos, det har blivit så stökigt så jag får inte ordning igen *skratt*. skulle behöva packa upp resväskorna från i helgen, men för tusan varför gör jag det inte bara.. *latmask!*
Håller dessutom på att göra iordning Elias rum, japp vi har gjort om det igen, förhoppningsvis för sista gången på ett tag:) och alla hans saker är typ utanför rummet.. herregud hur ska jag/vi få ordning här hemma, kan man ringa till nån tro? ;)

Ikväll möte på dagis, typiskt att det alltid är möte då jag behöver min man som mest.. skulle behöva åka till Birsta och köpa en säng till Mio, korgen börjar bli liten.. kanske kan jag lura med mig mamma som bärhjälp imorgon istället? :)

Nu ska min dator tydligen stängas igen, vilka älskade busungar jag har♥

Förkylning..

Kategori: Vardag

Shit oxå idag är vi förkylda, Det bröt ut på riktigt i går kväll, hade ju redan i Fredags lite förkylnings känslor i kroppen, men då försvann det visst, Idag är halsen tjock och Elias hostar och nyser, typiskt då jag och Elias alltid blir förkylda samtidigt, han är ju självklart ledig från dagis idag. skulle verkligen ha behövt att vila  men det blir aningen svårt med en kille som har hur mycket energi som helst trots förkylning..(babymimmsi sover ju fortfarande flera gånger om dagen)

Baby Mimmsi är oxå lite tagen efter gårdagens vaccinering. Man märkte direkt att han inte var sig själv igår och på sena kvällen kom lite feber smygandes. tur att det snabbt går över, sen är det bara att hålla tummarna för att han inte blir förkyld. Men visst gör det ont i mamma hjärtat när de ger sprutorna..


Nu ska mer ved stoppas in i spisen..

KRAMAR


Jag är så stressad över vinterkläderna som inte blivit inhandlade ännu...

Biblioteket

Kategori: Vardag


vi har varit på biblioteket och lånat dinosaurie böcker:)

Kalla Måndag

Kategori: Vardag


Idag lever vi på  helgens härliga stunder..


Hejsan kalla Måndag!

här i Sundsvall är det kallt idag, frosten har inte ens försvunnit. Till helgen måste vi ta tag i vinterkläder till hela familjen. Har mamman i huset tur kanske hon oxå får sig en ny vinterjacka iår? ;)

Nu ska vi fånga dagen, och vi startar med att åka och vaccinera Mio *mindre kul*, sen tror jag att vi ska vara ute och njuta av den sista solen, nu är det väl dags att plocka in utemöblerna?

KRAMAR

Farväl..

Kategori: Vardag





Tack underbaringar för en härlig helg♥

Idag

Kategori: Vardag

Idag har vi tagit det lite lugnare. Vi sov ganska länge imorse och sen pratade vi en lång stund innan vi fick ett ryck för att åka på en leksaksaffär (Elias & Sofia hade visst ett ärende dit) och för att äta kebab efter, japp kebaben var mitt förslag, har inte ätit det på flera år och just idag blev jag sugen på en:)


Busungen har haft lika mycket energi som vanligt:)


Dagens mama


Baby Mimmsi köpte en speldosa idag som han verkar gilla:)


Dags för kebab

Kaos

Kategori: Vardag


Familjen♥

Hur kan det komma sig att så fort vi kommer hem till någon så har vi lyckats skapa ett totalt kaos runt omkring oss på bara några minuter. hur tusan hinner sakerna sprida sig så fort?
Tur att Sofia & Uffe har bra tålamod och bara skrattar åt mitt problem:)

Snart dags att fara hem- vill inte....


Puss Mimmsi♥
Älskar min klänning från Odd Molly, tänkte inte köpa den först men är jätte glad att jag gjorde det:)

(Bilderna är från igår kväll)




Matat fåglarna

Kategori: Vardag






En fika..

Kategori: Vardag


Är det Lördag så är det:)
Jag och Daniel har för första gången smakat macarons:)

Lördagen

Kategori: Vardag


God morgon från Uppsala..

Hej!

Igår var vi på Underbara barn mässan, och jag kan säga att vissa montrar imponerade medans andra som man hade hört mycket bra om tyckte jag bara var så där, kanske är jag kräsen? Köpte lite nya kläder till kidsen och lite födelsedagspresenter iallafall.

Och det bästa inköpet på hela gårdagen var en giraff till Mio, alltså han älskar den, snacka om kärlek vid första ögonkastet♥


Sophie the giraffe heter den visst.

Nu åker vi mot huvudstaden

Kategori: JOSEFIN


Nu dags för Underbara Barn mässan i tröja från Chill Norway och favorit jeansen från Circle of trust.

Typiskt

Kategori: JOSEFIN


Gårdagens mama, hittade denna odd Molly klänning i garderoben, den har jag ju typ glömt bort att jag har..
Hur som helst så fick den åka på igår då vi körde ner (hihi rolig mening).


Hejsan från Uppsala!

Idag har jag och Elias vaknat upp med förkylning, trevligt? NOT! vaknade till inatt och frös så hemskt och jag förstod direkt att det var något på gång, hoppas det är en lindrigare variant.

Nu ska jag och Elias äta frukost med världens bästa Sofia, de andra sover fortfarande..

Ses senare!

KRAM

Accesoarer

Kategori: Vardag


Den som söker hon finner..
Hittade igen min plånbok från Benetton som varit försvunnen länge och en ny halsduk som jag köpte någon gång i somras, båda får följa med i helgen:)

Packning pågår

Kategori: Vardag


Nya hårfärgen, och ännu har då ingen sagt  åå herregud ;) tur att det inte blev så rött som på förpackningen, men nog törs jag erkänna att jag var lite nervös..


Hej Torsdagen!

Här hemma pågår  packning då vi styr våra näsor mot Uppsala och huvudstaden ikväll. jag blir då aldrig klok på det här med att packa, ser ju typ redan ut som att vi ska vara borta i två veckor:)

Denna helgen har verkligen alla förutsättningar att bli lyckad. ska bli så roligt att få umgås med Sofia & Uffe och dessutom ska vi träffa Jessica, Micke(?), Chloé och Sandra. och ett besök på Underbara barnmässan i Älvsjö står även på schemat.

Det betyder att om bara några timmar så välkommnar vi helgen, jippie!

KRAM

Pizza

Kategori: Vardag

Danne jobbar länge ikväll och vad passar då bättre än att bjuda hit min underbara mamma för mys med kidsen, äta pizza och hjälpa mig färga håret:)


hörni, detta är min favorit mat:)




Fina mammsi♥

Kan det bli så illa?

Kategori: Vardag

Efter dagishämtningen då vi kommit till bilen frågar jag Elias vad han tror om denna hårfärgen (håller upp en förpackning).

- Men herregud mamma, får jag till svar..

Undrar om det kommer bli så illa, fick mig ett gott skratt iallafall, ni skulle ha hört tonläget :)

återkommer med resultat.

Jag och prinsen

Kategori: Vardag


Jag och prinsen har precis kommit hem från barngympan, härligt att få lite egentid bara han och jag:)

Livet är ju bra härligt!

Nu ska prinen läggas, Mio somnade visst först av kidsen ikväll, sen ska jag gosa ner mig i soffan och titta på husfruarna:) (disken får för tusan vänta tills imorgon)

KRAM

Tisdagen

Kategori: Vardag

Hejsan!

Jag befinner mig just nu i en trött period, kan det ha att göra med hösten? Eller får jag helt enkelt för lite sömn fast barnen sover på nätterna, borde kanske testa att lägga mig tidigare på kvällarna?

Ska iallafall passa på att suga in massor av energi i helgen, då vi ska göra saker som jag längtat efter så mycket, saker som dessutom mina älskade skatter kommer tycka är kul:) gud vad jag längtar!

Idag har prinsen fotografering på dagis, Elias blir alltid så bra på dagis korten så nu väntar jag med spänning för att se hur de blivit:) han tog på sig sin nya dinosaurie tröja imorse, vi är just nu inne i en dinosaurie period, riktig roligt då dinosaurierna faktiskt är intressanta:) Jag har till och med fått mig en egen, en flick- dinosaurie som blir kär i prinsens dinosaurier, spännande eller hur:)

Ikväll står barngympa på schemat, Elias tycker det är så roligt och sjunger sångerna hela tiden:) min duktiga prins, tänk snart 4 år♥

Ciao!


Dagens morgon prommis, jisses vad kallt det var idag på morgonen, tur att man investerat i en ny härlig parkas från JC, och finaste mössan från Chill Norway värmer mitt huvud, eller rättare sagt döljer min morgon frisyr;)


Mitt underbara lilla gosetroll, jag älskar mössan som han fått av Mommo. Idag är första dagen med nya åkpåsen, blev lite osäker för ett tag sen om jag gillar den eller rättare sagt materialet, men efter lite tänkande så får den stanna kvar:) 

god natt Måndagen

Kategori: MIO


Världens gladaste Baby Mimmsi

Eftermiddagen här på våran gata..

Kategori: Vardag

Vi fick superhärligt sällskap på eftermiddagen av Erika som varit barnvakt åt lilla Elise. jag älskar spontana saker,  speciellt besök. oftast blir de dagar som inte är planerade som bäst:) (säger hon som planerar allt hihi) dessutom är det ju min allra bästa vän som varit här  och det är ju alltid underbart♥











Kärt besök

Kategori: Vardag


På Söndagen hade vi dejt med en av mina bästa vänner och Mios gudmor- Jessica.
Hann oxå med att träffa Jessicas syster och mamma, vilket härligt gäng de är♥
Längtar redan till helgen då vi ska dejta igen, fast då har vi förflyttat oss lite mer söderut;)


Fina busprinsen

Lilla Mio i pappsens famn

Älsklingar

En Lördag i skogen

Kategori: Vardag

Lördagen spenderade vi tillsammans med Erica & Co i skogen för att plocka kantareller. Vädret var verkligen super och dessutom hittade vi rätt mycket svamp:)
Tack för Lördagen Erica & co♥




Jag och prinsen letar svampar:) Elias är super duktig på att hitta och plocka svamp, jag är grymt imponerad ;)

Min vackra mamma följde oxå med.


Baby Mimmsi hängde på pappas mage, och njöt så mycket av att vara i skogen så han sa inte ord på hela turen och efter en stund somnade han.


Sen var det bara att rensa svampen:)

Behöver jag tillägga att på Söndagen åt vi god middag med älgstek och kantarellstuvning:)

Hur gulligt är inte detta :)

Kategori: Vardag


Storebror läser bok för lillebror
Gud vad jag älskar er kids♥


god morgon!

Här hemma sitter vi framför brasan och myser, snart dags för frukost sen ska vi iväg och plocka svamp hela familjen. jag har verkligen längtat efter detta hela veckan. vädret verkar ju oxå bli super, Tack för det Lördagen!


KRAM

God morgon

Kategori: Vardag

Kikar in för att önska er en underbar dag. Tänk redan Fredag igen:)
På vårat schema idag står sy gardner, klippa prinsen och att ha Fredagsmys:)

Ses senare!

Torsdag 6 Oktober

Kategori: JOSEFIN


Jag törs väl skriva att Danne är världens sämsta fotograf? ;)
Hur som helst ville jag bara visa er nya koftan från Lindex, så här såg jag ut igår definitivt inte idag då pyjamasen fortfarande är på.

Hejsan!

Vet ni, på senaste tiden har mina svimmningar kommit tillbaka, inte ofta men det händer. Jag tror även att jag vet vad de kommer ifrån, nämligen nacken, Jag har sovit som en kratta den senaste veckan på alldeles för osköna kuddar. Dessutom så är ju sängen oftast full av kids♥ och då försöker man ju ligga så stilla bara för att de inte ska vakna och jag tror att det är då nacken blir knas. I övrigt är ju kidsen jätte duktiga på att sova i egna sängar, men vissa nätter vill de bara vara nära (och det kommer de få vara så länge de vill) kan väl erkänna att jag är aningen lat på nätterna då det är så lätt att bara flytta över baby Mimmsi till oss istället för att sätta mig upp och amma för att sen lägga tillbaka honom i sin säng. Hur som helst så ska jag boka tid till en massör och se om det blir bättre.


Igår skrev jag bara ett inlägg och det blev ju tydligen helt fel *virrpanna* Baby Mimmsi fyller ju tre månader idag och inte igår, tur man har nära som håller koll på mig, skyller som vanligt på ammningshjärnan ;)

Jag längtar tills ikväll då jag ska på spinningen, hoppade ju över förra veckan då jag fyllde år. Men ikväll då tusan ska jag ge järnet:)

KRAM

Hurra Hurra!

Kategori: MIO



Hipp hipp hurra!
Idag blir våran lilla baby Mimmsi 3 månader!
♥Vi älskar dig♥


Hejsan Onsdagen!

Idag är en helt vanlig vardag förrutom att Mio blir tre månader, och det måste ju firas på något sätt:)
men annars flyter dagen på i lugn takt. Elias är på dagis och Mio sover, jag passar på att sitta vid datorn.
Egentligen så borde vi gå på en promenad för vädret här i Sundsvall idag är strålande!

KRAMAR


Diskborste

Kategori: Vardag


Ny rosa diskborste i samarbete med rosa bandet

Back!

Hemma igen efter promenaden. tur nog fick vi även med oss Terese och Nelly så vi passade på att gå ner till Ica och köpa kanelbullar, orkar verkligen inte baka idag.

Nu ska jag ägna all min tid åt bebisgos innan vi ska hämta prinsen på dagis:)

Ses sen
Kramar

Kanelbullens dag

Kategori: Vardag



Sen ska vi äta kanelbullar såklart men först en morgon prommis i snabb takt:)

KRAM

Om att städa

Kategori: Vardag


Fina rosorna som jag fått av mina prinsar och glaskupan på fot har jag fått av min svärfar

God kväll!

Nu är kaoset här hemma för dagen någorlunda återställt. Är det bara jag som har svårt att att acceptera kaoset som blir hemma då man har små barn? Jag skulle verkligen vilja ha ett skinande rent hem hela tiden men det är verkligen omöjligt. Ibland får man verkligen räkna till tio då man kliver på någon vass leksak eller en liten legobit, jisses vad ont det gör. Jag har nog ändå lite tur eftersom jag har en man som gillar att städa ;) och frågar jag nära & kära runt omkring oss skulle jag gissa på att de skulle säga att vi alltid har det städat. Detta är absolut inte ett problem men jag kan inte låta bli att fundera på städhjälp här hemma, kanske inte nu men definitivt då jag börjar jobba igen, eller så får jag helt enkelt acceptera att jag inte kommer lyckas med att ha huset i topp skick varje dag..

Ett av två barn sover och jag funderar på att krypa ner i badet, gjorde ett försök igår kväll att slappna av i badet men hux flux var badet fullt med underbaringar istället;) Jag är verkligen lyckligt lottad som har en sån fin familj♥

Denna veckan börjar massor av bra på tvn, jag kommer typ sitta klistrad varje kväll;)

KRAM

Jeans & Birsta

Kategori: JOSEFIN





Jag älskar mina nya jeans från Circle of Trust, dessa kommer absolut bli favoriterna i garderoben.
Jag har köpt mina här inne.

Ciao!

Jag och kidsen som bara skulle ner snabbt till Bvc hamnade ute i Birsta efteråt. En riktig superhärlig förmiddag blev det. Vi passade på att fika, kolla lite i affärer, (länge var vi inne på leksaksaffären och tittade vad Elias önskar sig till födelsedagen) hann prata lite med mina arbetskamrater och nog törs jag erkänna att jag saknar dem och jobbet ;) men nu  ska ska jag vara hemma och njuta av mina kids, denna tiden kommer ju inte tillbaka. och det bästa i världen enligt mig är att vara mamma♥

Kanske ska jag nu ta tag i det här med att skura golven  och ha det skinande rent då maken kommer hem *skratt*

PÖSS!

God morgon

Kategori: Vardag


Hann med girl talk med en av mina bästa vänner igår kväll - Monica

God morgon!

Idag var det nära ögat att vi skulle missa Bvc, kom på det i sista sekund som tur är ska vi vara där klockan 11. det ska bli så spännande att se vad Mimmsi nu väger:)

Vet ni vad jag har lust med? jo att torka alla golven, det finns väl inget som luktar så fräscht som nytorkade golv, grejen är ju bara att då måste jag dammsuga först *jobbigt* ;)

En till postiv sak idag, jo bilen är klar. så skönt, äntligen! Gud vad jag saknat min pärla♥


Elias har hjälpt mig blåsa ut massor av ljus i helgen, jisses vad han längtar tills han fyller år:)


Ännu mera "ljusblåsning" med familjen från Härnösand


Dags att göra oss klara, det ser ju ut som att det blir en underbar höstdag med sol:)

KRAMAR




Helgen

Kategori: Vardag






Ny mössa från Chill Norway finns bland annat här

Hejsan Bloggisar!

Nu hade jag egentligen tänkt berätta om hur härlig våran helg varit, men jag är alldeles för slut, men kortfattat så har vi firat min födelsedag med nära och kära, det är verkligen en lyx att få ha så mycket härliga människor runt omkring oss, Tack alla♥


Kalasfirande mamma och baby Mimmsi:)


Finaste bilden på Elias idag då vi gick på "alleman ut".
Mumin muggen som han dricker ur har han fått av familjen Falk som bor granne med huset där min mormor och morfar bodde då de levde. Mio fick oxå en jätte fin present som jag ska visa senare. Att människor tänker på mina små kids gör mig så oerhört varm i hjärtat, Tusen tack familjen Falk, och det var så roligt att hinna träffas:)


Min älskade syster och jag, längtar redan tills vi kommer ner till Uppsala och hälsar på.

Ses imorgon

KRAM