Josefins Värld

Sömntuta

Kategori: Vardag

mys lunch

Kategori: Vardag

Idag har vi stökat ute på gården i stort sätt hela dagen.  Vi tog en lång paus och åkte till Svartvik med Erika och tjejerna. Vi åt lunch och självklart efterrätt:) Jätte mysigt♥ Vi hann kolla in en snabbis på Loppis men Elias va så trött så tillslut va det bara att inse fakta och åka hem så han fick sova, och han sover faktiskt fortfarande, Tror prinsen blir trött av all frisk luft. :)

Idag står det helt still i mitt huvud då det gäller middagen, vad tusan ska vi äta?? Grilla kanske?


Elias,jag, Erika, Ines och Ella


Elias och Ines

Pratar med mommo i telefonen

Kategori: Vardag

Onsdag och Torsdag

Kategori: Vardag

Igår spenderade vi dagen i Bönhamn med Jessica och Andreas♥ Blev inte där allt för länge eftersom min mage har krånglat i några dagar, jag måste ha ätit nått dåligt eftersom ingen annan blivit sjuk, men idag känner jag att efter massor av sömn börjar jag bli bättre:) Jippie! ingen höjdare att ha ont i magen och speciellt inte då man lider av kräkfobi:(

Men hur som helst va det jätte mysigt så länge det varade. Vi åt god lunch på Hilmas café och avslutade såklart med god efterrätt (inte jag då med tanke på magen).

Det är så fruktansvärt skönt med semster!








Idag har vi haft mysigt sällskap av Anna- Karin,Jim och lilla Ossian♥ Jätte mysigt med spontanbesök:)



Nu ska jag äta en glass, Daniel har precis varit på Glassbilen..

Kramar

Dagen som gått...

Kategori: Vardag

Idag startade jag dagen med en lång sovmorgon medans prinsarna startade lite tidigare med en massa lek.. ;)

Som vanligt då jag sovit länge blir jag rastlös på en gång så jag tvingade med boysen för att åka och titta på kläder till Elias på Pirum parum, hittade lite fina reafynd- perfekta dagiskläder:)
Sen tog vi en snabbis till Birsta på Barnens hus, Daniel har länge tjatat om en bilbana- matta till Elias. och trots mattans hemska färger blev jag övertalad om att den skulle passa i hans rum -not! men vad gör man inte för dem man älskar mest.. så nu ligger det en bilmatta i alla världens hemska färger på golvet i prinsens ljusblåa rum ;)  Och behöver jag säga att Elias gillar den massor :) och det är ju faktiskt huvudsaken, Elias är viktigast!

Efter våran lilla åktur kom en av mina allra bästa vänner på besök - Jessica♥ Alltid så roligt när hon kommer, och vi kan verkligen prata om allt, älskar dig vännen♥ som vanligt då vi träffas har vi en tendens att äta alldeles för mycket.. vi började med spaghetti & Köttfärssås sen blev det klappgröt och till efterätt godis, och till kvällsfika smörgåsar herregud att vi aldrig lär oss jag är så mätt ännu, huva.. Men roligt hade vi:)

Jisses vad mörkt det är ute nu på kvällarna, Daniel är iväg en snabbis och mörkrädd som man är känns det faktiskt lite kusligt ute. jag vill ha sommar och massor av ljus ute! detta vädret suger ju.
Hoppas Daniel kommer snart...

Nu ska jag på dejt med John Blund imorgon ska vi nämligen på utflykt med Jessica och Andreas och då vill man ju vara pigg och glad, jag har gått och lagt mig alldeles för sent på sistone, skärpning Josefin! snart är vardagen här igen och då blir det absolut inga sena kvällar..

kramar Josefin


Bilbana-matta lek :)

Fina Jessica

Min älskade prins, det underbaraste som finns, mamma älskar dig prinsen♥

Blomma

Kategori: Vardag


Denna blomman fick vi av Anne, Marcus och Emil igår. jätte fin, helt i våran smak och dessutom är den ju vit:)
Tack snälla♥

Trevlig kväll!

Kategori: Vardag

Vilken underbar kväll vi haft!
Vi har både hunnit med grillning,promenad och kubb och självklart har vi surrat en massa:)
Jätte roligt att få lära känna Anne lite bättre♥
Det är så underbart med fantastiska vänner!
Hoppas vi snart träffas igen:)


Jag, Elias och Marcus

Jag och världens finaste Emil

Elias och Marcus

Tyvärr hade jag inte ett enda kort på Anne och Daniel, Jag får verkligen minuspoäng ikväll då det gäller kameran. jag lovar skärpning till nästa gång :)

Hej och hå!

Kategori: Vardag

Nu har jag äntligen nån minut över så då passar jag på att blogga:)
Det är så underbart med semester och vi har redan hunnit med att träffa en massa underbara vänner:)Vad resten av semstern har att erbjuda återstår att se. Det ända vi vet säkert är att vi ska till mumindalen, och självklart ska vi shoppa loss på NK tills Elias börjar dagis:)

Just nu sitter vi och väntar på trevligt middags sällskap- Världens bästa Anne, Marcus och lilla Emil kommer♥
Hoppas att vädret är på våran sida så kanske det blir lite kubb ikväll?

På återseénde kära bloggisar!

Kram Josefin


Daniel och Marcus i Lördags

Anne och lilla Emil


Cooling

Kategori: Vardag

Sko testning

Kategori: Vardag






Trotsat regnet

Kategori: Vardag

Ikväll trotsade jag och mamma regnet och åkte iväg och plockade jordgubbar:)


Det närmar sig...

Kategori: Vardag

Det "normala" livet smyger sig på mig... Jag får mail från dagis som snart börjar, schemat för jobbet är klart mm.
Det är bara att inse att efter  två år är det snart dags att börja jobba.

jag har  så mycket inplanerat redan nu så idag måste vi iväg och köpa en almanacka, annars kommer det bli omöjligt att komma ihåg allt..

Men trots allt som är inplanerat ska vi  först njuta av semester..

Kram

Hemmalyxfrun har donat i köket idag :) Hehe

Kategori: Vardag

Idag på förmiddagen har vi hunnit med en cykeltur- innan det började regna igen, vad tusan är det med vädret? är sommaren slut nu?

Sen har vi städat Elias rum,dammsugit och torkat golvet. sen städningen som betyder fådetrentpågolvetutanleksaker får man ta när prinsen sover annars riskerar man att ge sig in på ett heltidsjobb :) men tur är väl att han gillar sitt rum och sina leksaker.

Sen har vi (mamma kom hit när hon slutat jobba) ätit god middag- tjockpannkaka med grädde, jordgubbar och blåbär. så himla gott! och eftersom att vi har jätte mycket röda vinbär så gick jag ut och plockade och gjorde klappkräm. det är något av det godaste som finns:)
Så nu på kvällen har vi ätit kräm med mamma/mormor och pappa/morfar.

Nu ska jag och Daniel planera lite semester:)

På tal om semester, Det kommer nog bli lite mindre bloggning nu framöver. Men självklart slänger jag in ett inlägg lite då och då:)
Men tills på Torsdag fortsätter jag som vanligt:)

Kramar


Middag

Klappkräm

Gör pannkaka..

Sista dagen..

Kategori: Vardag

Idag har det varit sista dagen som farmor är här, imorgon bitti åker de hem *snyft* Dessa dagar har varit så roliga:) Min farmor är den bästa, man kan prata med henne om allt. Jag kommer sakna dig massor farmor, hoppas vi ses snart igen:)
Och tack för alla fina saker, jag och Elias har blivit alldeles för bortskämda. Vi älskar dig farmor♥

Idag har vi hunnit med en sväng till Birsta, jag, Elias,farmor, mamma och pappa. Vi shoppade lite smycken på rea på Glitter och farmor köpte shorts till Elias från PoP:) sen gick vi en sväng på Ikea och farmor köpte kastrull och filt medans jag köpte ett durkslag. sen avslutade vi turen med att äta lunch/middag på Ikea. Min familj är den allra bästa♥

Imorgon börjar ny vecka igen, Daniel ska jobba tills på Onsdag sen välkommnar vi semestern:) Halleluja, äntligen!

Kramar

Gårdagen och dagen

Kategori: Vardag

Igår startade  vi dagen med att åka på shopping med farmor,mamma/mormor och Anna-Karin. köpte en ny kavaj på rea på Lindex och självklart gick vi lös på Mumin kollektionen till Elias- perfekta dagiskläder, lite småplock som strumpor och sånt fick oxå följa med hem:)

På eftermiddagen hade vi mysigt sällskap av Ebba & CO. Killarna kämpade på med både altan och sovrum medans vi tjejer lekte med barnen.
Efter dagens middag- hamburgare gick vi bort till lekparken så barnen fick leka av sig riktigt ordentligt:) Tack för en underbar dag♥

Kvällen avslutade vi hos mamma och pappa:)

Idag tror jag bestämt att vi bara ska umgås med farmor kanske tar vi en snabb tur till IKea?

Kramar


Elias och vårat gudbarn Ebba (datumet och tiden stämmer inte på kortet)

Jag,Ebba och Ella

Katja och Ebba

Prinsen

Just nu kopplar vi av med tända ljus

Kategori: Vardag

Loppis-folk

Kategori: Vardag

Jisses vad denna dagen gått fort! Började ju med att vi fick trevligt sällskap av släkingar på morgon kvisten, Sen bar det iväg på en massa loppisar, Gjorde faktiskt lite fynd:) Sen åkte vi till mamma/mormor för en kort paus och nu har vi alldeles nyss kommit hem från Max. Kort berättelse på en intensiv och lång dag:) Men gud så roligt det är då farmor är här♥
Imorgon tror jag vi planerar att åka till stan? Prinsen ska få slippa shoppa imorgon, han får vara med pappsen istället:)
Men nog törs jag påstå att Elias är inne i en "lugn" period just nu. Idag har vi varit runt på en massa olika ställen och Elias har inte gnällt en ända gång. Allting går riktigt lätt just nu och Elias är en fröjd att ha med sig:) Mamma älskar dig prinsen♥

 Pratade med syster yster förrut hon befinner sig just nu i Monaco. Och hennes stora problen just nu va om hon skulle köpa en Gucci väska för x-antal tusen.. Jag frågade henne om hon inte tittat på nån LV, fick till svar att det hade hon men hon tyckte dragkedjorna va för dåliga haha Sofia du är så rolig! Jag tycker du ska köpa den silvriga Guccin,  Du kommer ha massor av användning för den, och om du av nån anledning skulle tröttna på den har du ju en syster med samma smak :) Hihi! Vi saknar dig massor Sofia!♥♥♥

Ikväll ska jag banne mig i säng tidigt, Detta funkar inte längre... Måste försöka vända tillbaka dygnet så jag inte är så trött på morgonen..

Och inte får vi glömma att en av mina underbara vänner fyller år idag:
Hipp Hipp Hurra Ingela!


Jag har ju en stor passion för kakburkar/burkar och dessa två hittade jag på loppis idag, Farmor va så snäll och köpte den stora till mig, tack snälla:)

Dessa kaffekoppar är riktigt speciella för mig. Min morfar och mormor hade nämligen såna här då de levde. Så dessa har lixom följ med under hela min uppväxt. behöver jag säga att jag blev glad idag då jag hittade 12 st för 50 sek på loppis. Dagens fynd!

Köpte även en Burberry keps för 20 sek.

Köpte även en jätte fin kastrull och Elias hittade lite nya traktorer, men det ska ni få slippa se;)


Loppis-folk
 mormor/mamma fattas på bilden, hon tillhör ju såklart oxå oss:)
 Min tröja sitter aningen knasigt, men det bjuder jag på;)

Kram och God natt!



Fredag

Kategori: Vardag

Här hemma lyssnar vi just nu på Gyllene Tider och äter rån :)
Snart kommer farmor & Co hit♥ Undrar vad dagen har att erbjuda? kanske nån loppis?

Ha en bra dag!

Födelsedagsfirande

Kategori: Vardag

Ikväll har vi varit på födelsedagsfest/middag hos Jessica. Jätte skoj att träffa nya människor:)
Elias va på bra humör och jag tror han lyckades charma de flesta tjejer:)  det ända som va skrämmande va den lilla hundvalpen som ville leka hela tiden..  Elias va verkligen livrädd för hunden, konstigt, han har ju träffat på en hel del hundar och aldrig varit rädd, kanske va det för att den va så liten? Hur som helst så va det en jätte lyckad kväll!
Tack för ikväll Jessica & co ♥


Elias läser tidning hos Jessica & Co

Kuliga saker

Kategori: Vardag



Massor av skoj som händer nu :) Imorgon kommer min farmor, farbror,Anna-karin och Cecilia:)
Och på kvällen ska vi på födelsedagsfest- Världens bästa Jessica har ju fyllt år!
Och på Lördag kommer Jimmy hit och fixar vårat sovrum, Äntligen ska tapterna upp:)
På Lördag kommer även vårat underbara gudbarn Ebba hit:)

Resten av veckan kommer bli perfekt!

Kramar

Tisdag

Kategori: Vardag

Ikväll har vi varit iväg till havet. jag gav det som förslag att vi skulle åka en sväng hela familjen och mina prinsar nappade direkt.
Daniel vet att jag älskar havet, jag tycker det är så skönt att bara åka dit och inte ta med några mobiler utan bara vara vi tillsammans och njuta. Nån gång ska jag ha ett hus vid havet..

Igår sa Daniel till mig, Jag är så lycklig med dig, är du det med mig?
Min man är fantastisk, stöttar alltid och jag har en stark känsla av att han skulle göra vad som helst för mig och Elias..
Jag har aldrig varit lyckligare♥







Övningskörning

Kategori: Vardag

Rebecka dag

Kategori: Vardag

Idag har jag och Elias varit med Rebecka hela dagen lång. Vi har haft jätte mysigt och hunnit prata en massa:)
Och eftersom jag va så trött imorse och inte hann baka så åkte vi till Galtström och åt räkmacka istället. Vi hade så mysigt då vi satt där och åt och tittade på kossor och en kanin samtidigt som vi pratade en massa gamla minnen. Elias tyckte nog att vårat tjejsnack va alldeles för tråkigt så han passade på att ta en nap i vagnen.
♥Tack Beckis för idag♥




Just nu är vi hemma hos mamma/mormor och leker. Elias har lärt sig att säga MOMMO. Gissa om mormor är stolt?
Vi älskar dig mamma/mormor.♥

Kramar

Hipp hipp hurra

Kategori: Vardag

Idag är ingen vanlig dag för det är syster/moster Sofias födelsedag!
Grattis Sofia, hoppas du får en underbar dag där nere i Europa, är du i Italien nu?
När du kommer hem ska vi äta massor av Jordgubbstårta:)
Vi saknar dig!
Puss!



Världens bästa moster/syster



Idag tror jag bestämt att vi ska få besök? Eller va det imorgon? Måste genast ringa och kolla.. Hoppas att de va idag?

Jag längtar så oerhört tills Daniel får semester, då kan vi pyssla med huset och åka på "små" utflykter.. Bara några dagar kvar nu...

Igår kväll tog vi en snabb shoppingtur med mormor, Jag skulle egentligen köpa en ny vit matta på Ikea men den va såklart slut. så ett par trosor till mig och lite pyjamaser till Elias fick följa med hem.
Hittade jätte fina Tiger underkläder på Twillfit som dessutom va på rea men Elias hade ingen lust med att mamma skulle prova en massa, så kanske åker vi ut ikväll igen?De hade en hel del bra rea på badkläder oxå, så ska ni till Birsta idag är det absolut värt ett besök.

Nu ska dammsugaren få arbeta lite.. :)

Hoppas ni får en underbar Tisdag!

Kramar






Kussi

Kategori: Vardag


Våran lilla Kussi vilar sig under äppelträdet

Middag hos våra allra bästa vänner

Kategori: Vardag

Idag på eftermiddagen ringde Erica och Robin och bjöd oss på middag:) Och det tackar man ju absolut inte nej till.
Vi har haft lika roligt som vanligt.
Ganska avundsjuk på Erica är man ju med tanke på att hon håller på att fixa  en Walk in closet som såklart ska målas rosa.
Jätte bra kommer det bli, jag vill oxå ha.. Och dessutom när vi sitter där inne och tittar på Ericas klänningar skor mm. får jag syn på hennes gamla Louis Vuitton väska och gissa vad? Erica ger bort den till mig! Så nästa fest jag går på ska jag glida in med min "nya" Lv kuvertväska hihi. Tack så mycket darling, Du är den bästa♥

Nu ska jag och  Daniel sätta oss framför brasan och bara vara en stund..

Imorgon börjar förhoppningsvis Daniels sista jobbvecka?


♥Bästa vänner♥
Här testas skor för fulla muggar...

... och Robin ville ju inte vara sämre så han testar en jacka/fäll(?) :)
och nej han är inte singel... :)

Nu ser vi så där olyckliga ut igen....

... Ända tills Erica tog tag i kameran :)





Sköna Söndag

Kategori: Vardag

Idag har vi en sån där ta igen oss dag, Jag och Elias myser just nu framför tvn och Daniel är ute och målar lite brädor till huset.
Vi hade en jätte mysig dag igår, Vädret och sällskapet va strålande. tror inte vi va hemma förrens elva tiden?
Jag ska lägga in lite bilder senare idag tänkte jag.

Tydligen ska de ha öppnat en glassbar i Skatan? Tror vi måste ta oss en tur senare och titta..

Hoppas ni andra har en underbar Söndag!


Till min underbara hemliga läsare:
Vad är det du är så konfunderad över? Att jag lever lyxfruliv (som du så fint kallar det) eller att jag inte ler på några bilder?
Denna bloggen skriver jag för att min familj, mina vänner och Elias då han blir äldre ska kunna titta tillbaka. Och som tur är så vet ju alla mina nära hur jag är som person- det vill säga glad för jämnan,  Men kanske har du rätt i det du skriver?, har inte tänkt på att jag inte ler på alla bilder, har lixom bara blivit så.  Kanske ska jag tänka på det nästa gång jag lägger ut en bild? Hur som helst hemliga läsare önskar jag dig en underbar Söndag.


Ute i sista minuten- som vanligt

Kategori: Vardag

Äntligen sitter vi i bilen på väg, Aningen sena är vi som vanligt. Jag är imponerad av mammor och pappor som har flera små barn, hur tusan hinner ni göra er klara i tid? Jag är alltid sen fast jag bara har mig och Elias att göra klara. Vad är hemligheten? :)

Ha en härlig Lördag!


I bilen
 och vet ni vad? det blev ingen av klänningarna som jag funderade på inatt.

klänningsbekymmer

Kategori: Vardag

Varför går jag bara inte och lägger mig?? jag kommer vara jätte trött imorgon då vi ska upp tidigt och åka på vernissage.
Jag har grym beslutsångest vad jag ska ha på mig.. Jag som brukar ha allt planerat :)

Va iallafall hem till mamma och pappa en sväng ikväll och frågade dem vad de tyckte om mina klänningsproblem.. snacka om i-lands problem haha. självklart gjorde vi en massa annat skoj oxå. tror jag höll på att skratta ihjäl mig  åt pappa.. :)

På vägen hem mötte jag Erika som va ute med hunden. självklart passade jag på att fråga henne om klänningarna oxå:) Kanske får det bli Erikas val? Det är så roligt att bo i ett riktigt villaområde. Och Erika är ju verkligen den absolut bästa grannen:)

Kanske ska jag sova en stund på mina i-lands problem hihi.)

kramisar!

Tjolahopp tjolahej

Kategori: Vardag



Vill bara säga tack till alla våra underbara vänner, bekanta, nära och kära♥
Jag tror aldrig att vi haft så många underbara människor runt om oss som vi har nu♥
Efter mina år hemma har jag kommit fram till att människor med negativ energi ska man absolut inte ha nära sig, människor som gör en ledsen, irriterad, besviken gång på gång det är bara att klippa banden. Det finns så många andra underbara människor som man kan dela glädje med istället.
Usch vad jag avskyr så kallade "energitjuvar".

Tur att jag inte har nån i min närhet längre:)

Pussisar!

Drakborgen

Kategori: Vardag

Idag valde jag,Elias,Maria och Isak att fara på Drakborgen med tanke på att vädret var/är kasst. och jag tror då alla barnfamiljer i Sundsvall tänkte samma som oss. det var massor med folk där och Elias va till en början väldigt blyg, ville helst sitta i mammas knä, men efter ett tag  när han kollat över läget så satte lekandet igång:)
Det är en fröjd att vara med Maria och Isak:) Aldrig några problem och både jag och Elias trivs riktigt bra i deras sällskap. Vissa människor är bara helt underbara av naturen ;) Tack underbaringar för idag♥

Elias va helt slut efter allt lekande idag så han tar just nu en eftermiddags nap, och jag ska passa på att stryka lite innan min stora prins kommer hem.

Trevlig Fredagkväll!


Sötaste Isak. varför ska man stå bredvid bordet när man kan sitta på det? :)

Elias hittade en drake som  han kramades med.

söta

min underbara prins

Isak♥

Pappa bus

Kategori: Vardag





Just nu är pappsen verkligen favoriten, så fort Daniel kommer hem blir Elias som tokig, han bara sträcker upp armarna och vill att han ska springa med honom på ryggen:)

 Man märker att Elias härmar precis allt som Daniel gör:)
Ikväll har Elias lärt sig att göra kullerbyttor, häftigt eller hur? Och igår lärde Daniel honom att spotta, kanske inte riktigt lika häftigt det, men gud så söt ungen är♥

Jag och Elias har haft världens underbaraste dag idag. Vi har myst, varit ute och hoppat i vattenpölar,plockat blommor,pratat i telefonen med en massa underbara människor m.m Livet är underbart!
Dessa mysdagar som jag har nu med Elias kommer jag sakna massor då jag börjar jobba.
Usch på tal om jobba snart är det dags...tiden går alldeles för fort.

Imorgon ska vi dejta världens bästa Maria och Isak, hoppas att vädret är bättre imorgon.

Nu ska jag återgå till att titta på Harper´s Island.

God natt!

Tisdag

Kategori: Vardag


Allting är så underbart fint i våran trädgård just nu. rosorna blommar, smultrona är röda, pijonerna är underbart cerisa och ljusrosa. Man får passa på och njuta tiden går alldeles för fort, snart är kalla hösten här..

På tal om höst. just nu har jag bara dagiskläder i huvudet. Vi har börjat inhandla en hel del och idag köpte pappa/Morfar jätte fina kläder till Elias från Pop. Tack underbara pappa♥ Vi valde mellan de klassiska blå/vita ränderna och ljusblå/mörkblå randiga, gissa vilka vi valde.. :) självklart de med ljusblått. Fast de klassiska ska oxå inhandlas till dagisstart.
Sen funderas det starkt på det här med vinteroverall till prinsen. ska man köpa Reima eller från Pop, just nu lutar det mot Pop men kanske tänker jag om eftersom vi snart är på väg till andra sidan Östersjön, Reima har ju en tendens att vara mycket billigare där.

På tal om andra sidan Östersjön.. Idag ringde min kusin Jenny, jätte roligt♥! har gått alldeles för lång tid sen vi träffades, men kanske korsas våra vägar snart? Ibland saknar jag att ha släkten nära...

En annan rolig sak är att snart kommer min farmor hit♥ Som jag har längtat. Min farmor är topp modern och vi delar absolut intresserna shopping och loppisar:) Så roligt vi ska ha farmor♥

En av mina bästa vänner fyller år idag- Jessica.
Grattis hjärtat vi ska fira så fort du kommer hem från Mallis♥

Jag och Daniel har börjat följa en serie på 4:an Harpers island, så nu ska mysa med kvällsfika framför tvn och sen väntar sängen.. ska försöka kliva upp tidigt imorgon.

God natt!

Måndagsbestyr

Kategori: Vardag

Idag har vi varit på BC med Erika och Ines. Vi tog en fika och tittade i lite affärer. Blev ingen lång shoppingtur idag eftersom att Elias inte va på sitt bästa humör. Hittade iallafall en rea kofta och shorts till Elias på PoP. Bästa sällskapet hade vi iallafall♥Tack för idag brudar!

Känner mig faktiskt inte direkt shoppingsugen.. känns som att alla butiker är fyllda med rea.. och visst är det roligt att handla på rea.. i typ 2 dagar sen vill man ha nytt nytt nytt. men fast höstkläderna kommer behöver ju inte sommaren ta slut för tusan! Nä mera värme och mer nytt i butikerna så man får slösa lite av förmögenheten ;) hehe

Efter shoppingen åkte jag och Elias till mamma/mormor och åt middag. Jag är så lyckligt lottad som har en sån underbar familj♥ Min mamma och pappa är de bästa! Alltid ställer de upp och hjälper oss vad tusan de än är vi har fått för ideér ;)
Min mamma och pappa är så underbart snälla med varandra, och aldrig stressar de upp sig i onödan. Jag hoppas att jag och Daniel är lika lyckliga då vi blir äldre. Jag tillhör verkligen gruppen som tror på evig kärlek, Och jag ber för att jag och Daniel alltid kommer vara tillsammans och ge Elias samma trygga uppväxt som jag själv fått. Både jag och Daniel är överens om att växa upp i en "kärnfamilj" är det allra bästa! (Självklart i den mån att alla mår bra)
Tack Daniel och Elias för att jag får vara fru och mamma.♥ Jag älskar er för alltid♥

På tal om nått annat.. Jag har slingat mitt hår, väldigt ljust.. så ljust att jag tror.. hmm imorgon ska en ny färg inhandlas..

De har fått in en Hello Kitty mugg på Lagerhaus! måste ha, jisses vad jag skulle vara på bra humör varje morgon då den använts :)

Vad mycket strunt jag skriver nu...

Ska lägga ner lite energi och leta ett hotell i Sthlm istället..

kramisar

Nu är.....

Kategori: Vardag

.. jag inne i en sån där period igen då jag är dålig på att blogga.. Det finns så mycket annat underbart att göra just nu istället för att sitta vid datorn..

Och visst känns det underbart att vara lite "anonym" om vad vi gör några dagar...

Kanske är blogg lusten tillbaka imorgon? om inte? Kom ihåg att att njuta av livet, det går inte i repris!

Gatufesten

Kategori: Vardag

Ikväll har vi varit på gatufesten med Ingela, Andreas, Wiliam och Sofia.
Gatufesten va som vanligt.. en massa folk som trängs, varmt, mm. tur att vi hade underbart sällskap iallafall:) Tack underbara vänner för ikväll♥

Planen är ju att jag och Daniel ska gå på Gatufesten på Lördag och se Tomas Ledin.. Prinsen ska få övernatta hos mormor och morfar... Men är det så varmt på Lördag som det varit ikväll då avstår jag nog helst....

Vi avslutade iallafall kvällen med att köpa med mat  från Max.. så nu när vi är mätta och belåtna ska jag titta i Haléns höstkatalog.. och sen väntar sängen..

Kramar


Sofia och Ingela

mamma och prins

älsklingen och Andreas

Elias, Sofia och William

Herr och Fru Bäckman

Kategori: Vardag

Min underbara barndomsvän har gift sig!

Grattis Monica och Fredrik!
Vi önskar er all lycka på färden!

Kramar

Prince charming

Kategori: Vardag


Min lilla prins i ny pyjamas:)
Prinsen har haft otur och blivit biten av nån insekt på kinden och på armarna. I morse va jag så orolig så vi va ner till vårdcentralen och visade upp betten men de trodde att det bara va bromsbett. så ingen fara på taket alltså. Han fick iallfall lite medicin utskrivet mot klådan.