Josefins Värld

Lunch/Middags tips

Kategori: Recept

Hittade detta receptet i en blogg för ett tag sen (skrev av det fort och minns tyvärr inte vilken), riktigt supergott och enkelt, perfekt för stressade mammor i vardagen;)


2 Kycklingfileér
1 paket bacon
1 liten purjolök
2 dl creme fraiche
1 Hönsbuljong
salt
peppar
pasta



Skär kycklingen i mindre bitar, salta, peppra och stek
Skär baconen i små bitar och stek tillsammans med kycklingen
När köttet börjar bli klart så lägg i hackad purjolök
Låt purjolöken bryna snabbt innan du häller på creme fraiche och smular ner hönsbuljongen

Servera tillsammans med pasta och grönsaker





vab

Kategori: Vardag

Idag är jag hemma och vabbar eftersom Elias har feber och är förkyld, tråkigt men sant, känner att jag egentligen skulle vilja befinna mig på jobbet eftersom att vi har mycket att göra där, men hur som helst går ju alltid prinsen först och Daniel hade så mycket jobb idag, men nästa gång får han vara hemma!

Vi passar på att mysa framför barn tv med pyjamaserna på hela dagen;)

Dags att göra lunch är det visst oxå:)

kramar

Ny adress:)

Kategori: Vardag

Håller på att få en ny webbadress på bloggen:) Så just nu funkar både www.familjeneurenius.blogg.se och den nya www.mariajosefin.se

Det är väl tänkt att jag bara ska använda den nya så småningom, men just nu funkar båda:)

Bara så ni vet lixom ;)

På väg till frissan

Kategori: Vardag


Tur att jag är på väg till frissan med tanke på hur håret ser ut idag;)
Och tack världens bästa mamma/mommo som är med prinsen medans jag "frissar mig"
♥♥♥

Rosa shopping

Kategori: Vardag

satt precis och tömde telefonen på bilder och kom ju då på att jag inte visade vad mycket fint rosa vi hittade i Birsta på Fredagkväll:)


Rosa pärm, som jag tänker samla alla viktiga papper i, Åhléns, Korg Åhléns, Rosa filt Öb, rosa gardiner Åhléns, ljus Ikea.


Ett måste då man är på Ikea- spela Memory och rita:)

I helgen då jag kom hem från jobbet överaskade Elias och Daniel mig med att ha köpt massor av saker till hemmet på Butik Annelie. Tack älsklingar allt var så fint♥ Ni ska få se lite av sakerna i ett senare inlägg:)

Vinterkläder

Kategori: Josefin Tipsar

Elias har alltid haft Polarn vinterkläder men i år känner jag att jag vill testa något nytt. Elias säger själv att han vill ha täckbyxor och jacka men jag tycker att det är bättre med overall eftersom han är så pass liten ännu och dessutom kan det ju absolut inte komma in någon snö, får se om jag får min prins övertalad, haha





Denna från Didriksons tycker jag är riktig fin.Kanske ska vi testa en sån iår?
Finns att köpa på Kotteshoppen

Förkylning på G?

Kategori: Vardag

En hemsk förkylning verkar ha kommit för att hälsa på oss:( Elias snorar massor och har varit vaken stora delar av natten. jag känner mig riktigt trött i kroppen, men om det är för att jag fått för lite sömn eller om det är förkylningen det har jag ingen aning om. Hoppas det är för att jag är trött, förkylning vill jag absolut inte ha * tänker positiva tankar*

Våran helg har bestått av jobb och att umgås med Sofia & co ♥ Snart kommer vi till Uppsala och hälsar på:) Det finns ingen roligare att vara med än Sofia. Vi är så lika men ändå så olika♥

Om Daniel lyckas komma hem i tid idag ska jag åka till frissan för klippning. Denna gången ska jag klippa bort en bra bit av längden och luggen ska bli kort:)

Vi hade stora planer på att åka till Härnösand ikväll för att hälsa på Sara & Co som är i stan, men jag har en känsla av att prinsen mår bäst av att vara hemma och bli frisk snabbt....

Fredags lek

Kategori: Vardag

Idag har jag och Elias varit barnvakt åt lilla Melvin, som i övrigt att världens lugnaste och snällaste baby jag någonsin träffat:)
Vi har lekt massor, varit på prommis -två gånger, varit på Elias dagis, lekt med Ines och Erika som kom över till oss. Det har varit en super duper dag, men det känns i kroppen att jag är trött nu. jag måste försöka komma ihåg att andas ibland som Daniel säger, men jag är helt enkelt en sån person jag gillar att ha något på gång hela tiden. Det gäller både privat   och på jobbet. När vi har lite tid på jobbet och massor som ska göras är jag absolut som mest effektiv, medans om jag har hur mycket tid som helst blir det lite gjort:)

Hur som helst vill jag tacka Ingela & Co för att vi fick äran att vara med Melvin idag, det är ju inte bara att lämna bort sitt barn, (tro mig alla mammor vet vad jag snackar om nu) Nästa gång tar vi båda barnen så ni får göra något underbart tillsammans♥

Efter middagen åkte hela lilla familjen till Birsta för att köpa en tavellist, köpte även likadana gardiner till sovrummet som jag köpte igår på Åhléns fast rosa denna gång:)
Kanske måste jag testa senare;)

Det absolut bästa på dagen har inte hänt ännu;) Världens bästa Sofia och uffe är på väg hit från Uppsala, så roligt alla vi har saknat dem så mycket:) min syster är den bästa!♥

Ha en fortsatt härlig Fredag kväll!

Kramar

Att vara ute och gå idag med dubbelvagn var absolut ingen lätt match, men bra för mina vader:)

en mamma på prommis

Melvin

Elias och Melvin leker i lekparken

Matlagning mitt i natten:)

Kategori: Vardag

Tro det eller ej men just nu håller mamman och pappan i huset på att laga chili con carne. Jag köpte köttfärs igår och för att inte behöva slänga den så passade vi på att göra lite matlådor. (och Daniel tänker äta det nu som kvällsfika:)

Hittade gardinerna jag ville ha på Åhléns ikväll. Nu återstår bara en massa strykning och att sy upp dem, men när jag kom hem kunde jag inte låta bli att testa och se om det kommer bli bra. Både Daniel och jag tror det kommer bli super, så hej då spetsgardiner och välkommen nya vita fina:)

Efter att matlagningen är klar och köket städat och kvällens Csi är slut ska vi sova. Vi får nämligen besök av ett litet bustroll♥ imorgon bitti som ska vara med oss tills mamman och pappan jobbat klart:)

Sov gott!




Ostrukna och för långa men jag antar att man kan föreställa sig hur bra det kommer bli:)

Boots

Kategori: Josefin shoppar


Nya boots från Din sko

Hos Mommo

Kategori: Vardag

Idag hade vi turen att Mommo kunde hämta Elias på dagis:) Så när jag kom hem från jobbet åkte jag direkt hit, och nu har vi blivit bortskämda med god mat, så underbart att slippa laga mat och ta hand om disken en dag, Det här kallar jag lyx i vardagen! Tack snälla mommo/mamma♥

Nu ska Elias få vara en stund med pappa Danne på kontoret medans vi drar iväg för en snabb tripp till Birsta för att titta på ett par gardiner:)

Ses senare!

Trenchcoat

Kategori: Josefin shoppar

Jag älskar min nya jacka från Hm, tänkte ta på mig den idag men jag tror jag sparar den lite till:) Redan i våras ville jag ha en jacka med puffärmar men hittade ingen, men nu tusan har denna flyttat in i min garderob *lycklig*




Dagen som gått..

Kategori: Vardag

Har  precis kommit in efter en snabb prommis alldeles själv ;) skönt att rensa tankarna och andas lite frisk luft.
Dagen har som vanligt gått i turbo, jag var på jobbet redan vid kvart över åtta i morse för personalmöte, sen var tanken att jag skulle komma hem så fort som möjligt för att ha lite mys med prinsen, men vi hade så mycket att göra på jobbet så jag hämtade honom på dagis vid två tiden.
Sen bar det av för lite mat shopping, sen hem göra middag - Fiskpinne tacos (tack för sällskapet mommo), sen lite mer lek sen dags för läggning sen prommis och ja nu sitter jag vid datorn och funderar på om jag ska göra ett försök ikväll för att slå Danne i Yatzy (Ja, Erica jag har försökt fuska men vann inte ändå;)

På tal om Erica, bäst jag ringer upp henne direkt..


Mästerfotografen tog kort på mig precis då jag kom från prommisen.  Och Lillis ville visst oxå vara med - Not :)

God morgon

Kategori: Vardag

Kikar bara in en snabbis för att önska er en härlig dag:)

Vi åker nu iväg mot jobb och dagis, aningen imponerad är man ju över att det gick så bra att kliva upp imorse ;)

Njut av dagen!

Kramar

God natt!

Kategori: Vardag

Nu ska jag gå på dejt med John Blund  efter en supermysig kväll med min man. Vi har spelat Yatzy med tända ljus och med regnet som slår mot fönstren i bakgrunden, härligt:)

Sov Gott!

Storm

Kategori: Vardag

Herregud vilken storm det är ute! Tur att vi inte ska iväg på något ikväll. Daniel kom precis hem en snabbis för lite middag men nu har han farit iväg igen på jobb:(
Jag och Elias myser i myskläder i soffan, egentligen borde vi dammsuga men vart tusan är lusten för dammsugningen haha.

Imorgon ska jag vara på jobbet klockan åtta vilket betyder att vi måste lägga oss i tid ikväll:)





Dagiskille

Kategori: Vardag

Jag har precis hämtat världens finaste prins på dagis:)

Barbapapa noja

Kategori: Barnrum

Prinsen har drabbats av Barbapapa noja:) Allt ska det vara Barbapapa på- Kläder, leksaker, påslakan, och dessutom har prinsen lärt sig namnen på alla:) Mammas duktiga prins♥




Elias köpte en ballong igår på Selånger marknad och inte helt otippat blev det en Barbapapa ballong:)

Årets första Äppelkaka är bakad

Kategori: Muffins & Andra Bakverk




Ponny ridning

Kategori: Vardag



Hej..

Kategori: Vardag

Igår kväll hade vi det verkligen supermysigt:) Jätte god mat och trevligt sällskap. Medans pojkarna lekte nere i källaren med biljard och tv spel han vi prata en massa tjejprat;)
Tack för igår kväll Therese och Lenny:)


Prinsen var superduktig på Biljard:)


Jag och Therese sent igår kväll:)

Nu ska vi alldeles strax bege oss mot Selånger marknad, uscha säger jag bara, inte min grej dessutom har de absolut ingenting kul där! Skulle det inte vara för att prinsen så gärna vill rida på en ponny så skulle jag bojkotta det totalt. Men vad negativ jag blev nu då haha *skratt* Men som sagt prinsen vill ju så gärna.. :)

kram

Lördagkväll

Kategori: Vardag

Nu är jag hemma efter en dag på jobbet:)

Och nu ska vi bege oss på middag hos Therese & CO :)

Ha en härlig Lördagkväll!


Mys pys igårkväll i vagnen då vi gick på prommis med grannarna:)


Lek

Kategori: Vardag

Idag på eftermiddagen gick jag och prinsen till "lilla" lekparken för att leka:) Jätte mysigt med herregud vad kallt det har blivit, tur att jag klädde på Elias mössa och tjocka myströjan men mig själv då? det glömde jag totalt, hade bara en något tjockare tröja på mig och jag höll på att frysa ihjäl!
Pappa Danne kom och mötte upp oss då han slutat jobba, jag älskar mina prinsar så oerhört, kärleken går inte ens att beskriva♥

Nu har jag pratat en lång stund med pappa i telefonen, Ibland får lixom både jag och pappa något ryck och kan prata i telefonen hur länge som helst med varandra, fast vi kanske bara har träffats nån timme tidigare;) Min pappa är verkligen den bästa och han vet alltid vad han ska säga när något är på tok eller när något gott bra. Jag har ringt till pappa många gånger och varit riktigt ledsen(senaste gången då en person sårade mig så oerhört:(,många gånger har jag nog snyftat så han inte ens hört vad jag sagt *skratt* pappa är en jätte bra lyssnare och på något vis känns det alltid bättre då man pratat med honom. Och mamma lilla mamma ingen är väl som du♥ 

Är det bara jag som blivit mycket mer känslosam och har lätt för att gråta sen jag blev mamma? eller känner ni andra mammor igen er? :)

Imorgon har prinsen och jag ledig dag, undrar vad vi ska hitta på?

kramar



Torsdag

Kategori: Vardag

Efter idag är första jobbveckan avklarad:) eller nu ljuger jag.. ska ju jobba på Lördag oxå..
Känns som vi varit vakna en hel dag redan. Elias vaknade supertidigt imorse och jag hade jätte svårt att somna igårkväll, ni vet när man bara ligger och vrider och vänder sig, till slut lyckades jag somna men efter bara en liten stund kom Elias in till oss, och ni kan ju tänka er hur mycket plats mamman får tillsammans med två prinsar;)

Har hunnit med att hämta ett paket från Hm, allt var superfint och passade perfekt(kors itaket), men mycket av dessa kläder ska få vänta i garderoben ett tag jag tänker använda sommarkläderna så länge det går.. :)

Jag har hunnit med att prata med min underbara vän nu på morgonen- Jessica. jag längtar så tills vi ses:)

Nu springer visst klockan iväg.. hjälp jag hinner inte med ;)

Jobbet kallar:)

Ciao!

Dags för jobb:)

Kategori: Vardag


Nu åker jag på jobb tills ikväll:)
Massor av höstnytt har vi fått in på jobbet så det är superkul att jobba:)

Lovar att jag ska blogga mera så fort jag fått ordning på vardagen, just nu känner jag att jag måste fokusera på att komma till jobbet och lämna prinsen på dagis *skratt* Herregud vad trött jag var igår morse...

Ha en lovely day!
Kramar

Fina presenten

Kategori: Muffins & Andra Bakverk

♥Här kommer bilder på vad det var vi fick av Maggan & CO från Paris♥


Underbara teskedar med små tårtor/bakelser på toppen, jätte fina:)


Lampa

Kategori: Hemma hos oss

Nu är nya fina lampan på plats i fönstret:)



Helgen som gått..

Kategori: Vardag

Nu är verkligen våran sista semesterhelg slut, på Tisdag börjar jag jobba igen, skönt på något vis men ändå inte..
Helgen har som vanligt gott i rasande fart.

På lördag morgon tog vi det riktigt lugnt vi lekte ute och hade det allmänt mysigt, på eftermiddagen fick vi det bästa besöket av Elias farmor och farbror Axel. Superkul! Vi grillade och gick på promenad. Viktigt att tillägga att jag nu sett min första levande orm ute i det fria! Mitt på våran prommis så börjar Daniel gå precis framför mina fötter så jag inte ska se vad som är en bit längre bort på vägen och jag kan såklart inte förstå vad han håller på med, ända tills jag får syn på fanskapet, usch usch usch säger jag bara, behöver jag tilägga att jag skrek.. ;) Jag har sovit med mina fötter på Daniel inatt... 
Vi fick världens finaste presenter av farmor/ Maggan & co från Paris. Heregud Maggan vad du hade prickar rätt, jag älskar våran present♥ Ni ska få se vad det är i ett senare inlägg:) Tack tusen gånger om♥
Elias fick en tröja med Rorri, och det kunde inte kommit lägligare eftersom Elias just nu bara går och sjunger- Rorri, en racerbil... Tack igen:)


Bästaste farbror Axel och farmor Maggan♥

Mys igårkväll, Undrar om det var sista gången man kunde sitta ute igår? Jag vill inte ha höst..

Idag Söndag har vi varit ute och lekt med barnen på gatan, jag har passat på att torka lite tvätt ute mellan varven och på eftermiddagen åkte jag, Elias och Mommo till Ikea för att köpa hyllor till Elias rum. Vi passade på att handla lite mat på samma gång på Ica Maxi. Och Elias fick ett gympa set av Mommo tils vi i September börjar på Barngympa:) Tack mommo♥
Kvällsfikat hos oss ikväll blev hemmagjord Pizza.. Mums!
Och vet ni? nu väntar bara lite strykning och att hänga upp tvätten i tvättmaskinen sen stämplar jag ut för idag;)


Söndagens prins i kläder från Geggamoja

♥I love you♥

Imorgon startar ny vecka, och det betyder nya mål nya möjligheter. Jag säger bara Välkommen hit igen verkligheten;)

Sov Gott !
Kramar


Gummistövlar

Kategori: Josefin shoppar


Skopunkten 249 sek

Idag

Kategori: Vardag

Jisses vad denna dagen gått fort. Men nu är vi iallafall hemma och middagen ska börja lagas:)
Jag och mamma åkte en sväng till Birsta idag för att kolla på lite höst-ute- blommor men vi insåg ganska snabbt att vi var aningen för tidigt ute.

Hittade ett par svarta gummistövlar på Skopunkten som blev inhandlade, de får duga tills mina dröm gummistövlar dyker upp;) Ni vet väl att det är ett måste med svarta gummnistövlar iår, gärna med ett par tjocka stickade strumpor som sticker upp vid kanten, supersnyggt och väldigt praktiskt då man har barn:) Jag tänker använda mina med leggings och en oversize tröja till:)

För prinsen har det gått jätte bra idag, han hade dock vägrat att kissa där på pottan, men som Anna sa, det är ju första dagen idag det kommer snart att gå bra, och det tror faktiskt jag oxå, mammas duktiga prins, Jag älskar dig♥

Nu tror jag Mommo är på intåg? kul med sällskap:)

Kramar

Vi klarade det!

Kategori: Vardag

Vi lyckades kliva upp före klockan åtta! Jippie vad duktiga vi är:)

Just nu är prinsen på dagis och jag ska röja bort det värst kaoset här hemma, sen tror jag att jag åker en sväng till mammsen:)
Jag hade egentligen tänkt gå på en prommis, men eftersom regnet öser ner just nu får det vänta till senare.

Kram

Kikar in...

Kategori: Vardag

... och säger Godnatt

Imorgon ska prinsen få gå på dagis en liten stund för att vänja sig inför veckan som kommer. Vi var där och lekte en stund idag oxå, gick faktiskt över förväntan, jag tror att Elias har längtat massor efter barnen och fröknarna. Och jag känner verkligen att jag kan släppa det här med dagis nu. Elias har det så bra där och jag vet att jag kan lita på personalen till 100%. Vi har verkligen lyckats få tag i det bästa dagiset med de bästa fröknarna. Jag trodde väl aldrig i min värld att någon skulle kunna ta så bra hand om min prins. Ibland önskar man att man verkligen kunde få dem att förstå hur mycket vi uppskattar dem, för det gör vi massor♥ Ni är det bästa!

Nä god natt var det visst vi skulle säga...

God natt!

Lingon & Blåbär

Kategori: Josefin shoppar

Ikväll har jag varit på barnklädesparty hos Maria. Märket var Lingon & Blåbär och deras sortiment var så där, men några favvisar hittade jag absolut- Varsin pyjamas till mig och Elias.
Tack Maria & Co för en mysig kväll och tack Therese för sällskapet:)


Pyjamaserna skulle ju såklart testas så fort jag kom hem:)


Hej Onsdag

Kategori: Vardag


Nydushad mamma utan smink och med Smultrondryck i muggen:)

Vet ni vi lyckades faktiskt vakna vid åtta idag, synd bara att vi somnade om igen efter ett tag:) Nu måste mamman verkligen skärpa sig!

Nu ska vi bege oss ut för att cykla, kanske går vi förbi dagis och säger hej?

Ikväll väntar klädesparty hos Maria, Skoj!

♥Njut av Onsdagen♥

Brickbord

Kategori: Hemma hos oss

Vi har äntligen lyckats hitta ett  brickbord till vardagsrummet. Det blev riktigt fint här hemma hos oss och det är så mysigt att tända lykthuset nu på kvällarna då det börjar bli mörkt ute (alla sakerna kommer från Butik Annelie)





God morgon/ God förmiddag

Kategori: Vardag

Tror ni att vi lyckades komma upp tidigt imorse? Nope, dumma dumma mig, men vi var så trötta... Men än ger jag inte upp, ikväll tar vi nya tag!

Undrar vad vi ska hitta på idag då? Kanske en tur på stadens gator? Behöver uppdatera min garderob tills jag börjar jobba nästa vecka..

Kramar

Tack och godnatt

Kategori: Vardag

Har precis kommit hem från ett besök hos nya grannen Therese, superkul, jag älskar att träffa nya underbara människor♥ Längtar tills på Onsdag då vi ska träffas igen på barnklädesparty, ( Maria jag tar med mig en vän;)

Men nu stämplar jag ut för idag, planerar att kliva upp tidigt imorgon bara för att få lite rutiner på våra sovtider igen, så ikväll blir det inte att somna på soffan för att sedan vakna inatt med smink som kladdat ihop;) Imorgon ska jag vakna pigg och utvilad, wish me good luck;)

Kramar



I love you I love you I love you

Kategori: ELIAS







Äntligen!

Kategori: Josefin shoppar

Äntligen har jag hittat detta stöd för kokböckerna på Indiska. Det har varit slut hur länge som helst men igår då jag och mamma var i Birsta hittade jag det, Jippie!

Lördagkväll

Kategori: Vardag

Precis som jag gissat blev Lördagskvällen så rolig, detta måste vi snart göra om!
Super duper tack till Monica som fixat de absolut roligaste lekarna vi någonsin lekt;)


Dukat och klart. vi hade verkligen super tur med vädret och det gjorde att vi kunde sitta ute hela kvällen.

på plats vid bordet:)

Jag och min barndomsvän Anna- Karin

lek pågår - Erica, Daniel och Fredric

mera lek -  Lenny, Monica och jag

Dumstrutarna är på :)

Pälsmössan var ett måste på kvällen men visst passade ju Jim bäst i den? ;)


Ingela och Melvin

Nu får det vara nog med bilder;) Resten behåller jag privata:)

Tack än en gång för en underbar kväll!
Kramar

Förberedelser pågår:)

Kategori: Vardag

Ikväll kommer många av våra goda vänner hit på grillning:) Superkul. Jag längtar tills kvällen, fast förberedelserna tar lite tid:) har just blivit klar med sallad och pajerna.
Ikväll ska min nya röda klänning från hm på, jag känner på mig att detta kommer bli en underbar kväll!


Jag och Monica för några kvällar sedan:) Monica är våran lekledare kvällen till ära;)

Vad tror ni om detta?

Kategori: Josefin shoppar



Vad tor ni om detta vinet? snyggaste bag in box förpackningen jag någonsin sett iallfall. och om det smakar lika bra som det är snyggt lär visa sig imorgon kväll:)

Gårdagen

Kategori: Vardag

På förmiddagen igår var vi (D, E och jag) på Krauta för att köpa kedjor så vi skulle kunna hänga upp våran nya gunga som vi fått av Ingela & co, Tack så hemskt mycket, jag älskar den:)
Efter Birsta besöket så mötte vi upp Ingela + barn för att bada lite på dyket och middagen åt vi tillsammans hos dem- Pizza. Verkligen så himla mysigt att sitta ute i solen och umgås med människor vi gillar♥

kvällen användes såklart till att montera upp gungan, efter att jag tjatat typ hela dagen;) stackars Danne, haha;)
Pappsen kom oxå förbi en sväng för att vara moraliskt stöd ;) Men nu tusan hänger den där och bra blev det dessutom! Jag har världens bästa man!

Nu ska gå ut och klippa gräset

Kramar


Pizza-middag

Jag och charmtrollet Melvin

Blått

Kategori: Josefin Tipsar


Finaste blåa nagellacket kommer absolut från Viva la Diva

Måndag

Kategori: Vardag

Antar att idag är en dag då många börjat jobba efter semstern? Huva säger jag bara! jag gruvar mig redan fast jag ska vara ledig två veckor till.
Men på något konstigt sätt känner man ändå att vardagen (och hösten) kommer närmare och närmare. Snacka om att få ångest,  kanske bor jag ändå i helt fel land? detta med höst och vinter är absolut inte min grej!

Hur som helst så försöker vi förlänga sommaren så länge det bara går och idag är ju vädret riktigt härligt:)
Vi har spenderat förmiddagen hos Ingela och Melvin, Elias var gansks lugn så han lekte medans vi pratade och jag tog plats i hängmattan, superhärligt! Sen gjorde vi ett tappert försök att få Elias att cykla, gick sådär men snart så:)
Jätte mysigt hade vi iallafall och just det där med att bara ta det lugnt är verkligen så härligt,  underbara vänner växer absolut inte på träd!




Finaste Ingela hjälper mig att hitta bra recept:)

Hej då Cecilia & co för denna gången

Kategori: Vardag

Idag på förmiddagen åkte Cecilia & co hem för denna gången, tråkigt.. Elias frågar redan efter Cecilia.
Som tur var så umgicks vi massor igår eftermiddag/kväll. Så roligt att de två kommer så bra överens♥
Men vem vet kanske tar vi oss över havet i höst?


På väg till Mommo för att fira hennes födelsedag och leka med Cecilia

Cecilia♥

Kvällsmys hos mommo

Hemma

Kategori: Vardag

Jisses vad trött man bli efter att ha badat. Prinsen slocknade direkt då vi satte honom i bilen och jag funderar starkt på att krypa ner under täcket en stund jag med.
Tror att alla hade en supermysig dag idag. Elias var aningen tveksam till att bada i början eftersom att han trodde att skvasåret skulle göra ont;) men efter ett tag kom han igång:)
Ingela och jag vågade oss till och med upp i stora rutschkanan, riktigt skoj, haha Det är så roligt med bra vänner!

Premiär bad och födelsedag

Kategori: Vardag

Godmorgon!

Idag ska vi åka och premiär bada på Himlabadet med Ingela & co. Alla pratar ju om hur bra det är där så det är väl bäst att vi oxå kollar in stället och ser om det stämmer;)
Daniel kämpar just nu med att väcka prinsen.. verkar inte vara det lättaste.. Men jag antar att så fort han får höra vad vi ska göra kommer han vakna fortare:)




♥♥♥
Vet ni idag är ingen vanlig dag för det är Mommo/mammas födelsedag!
Grattis världens bästa mamma, vi älskar dig så oändligt, ingen är väl som du
♥♥♥


Ikväll ska vi såklart och fira mamma ska bli så roligt att se när hon öppnar sitt paket:)


Passa på att njuta av sköna Söndag!

Kramar