Josefins Värld

Valborg

Kategori:

Snart kommer våra middags gäster, ser fram emot en underbar kväll med nära och kära. Och kära Sofia välkommen hem till Sundsvall!

familjen Eurenius önskar alla en trevlig Valborgsmässoafton!

Tisdag

Kategori:

Snart dags att fara och handla, ska försöka hinna in på H&M en snabbis måste ha strumpbyxor och kanske nån fin tröja tills imorgon:) Ska se om jag hinner in på jobbet och tittar efter ett par sandaler till vårat gudbarn Ebba, tydligen hade hon brist på sådana. Är så glad att vi fått äran att vara gudföräldrar till Ebba, finns ju så mycket rosa gulligt till tjejer, så man får lixom handla av sig på henne.

På tal om nått annat jag är på jakt efter ett klädskåp med glas dörrar till Elias, tycker ni att det blir för girly? det ska vara ett sånt skåp som ser riktigt använt och gammalt ut, och självklart helst i vitt.

Ikväll är det Desperate men jag hinner nog inte träffa alla mina tjejer ikväll heller. känns som det alltid är jag som inte har tid, och jag som är hemma hela dagarna, vet inte riktigt vart all tid tar vägen? Men ikväll måste jag verkligen förbereda inför middagen imorgon, ska bli så skoj att träffa alla imorgon.

Nä nu dags att klä på och sminka mig innan prinsen vaknar

Ciao

Trötta!

Kategori:

Har alldeles precis kommit hem från ett spa/ljus party, det var inget som va planerat men Daniel skulle jobba länge, så då tänkte jag att jag lika bra kan åka på det. Vi fick göra fotbad och dofta på ljus, inga större inköp blev det ikväll, lite peeling och kräm till fötterna bara, sånt som är bra att ha nu till sommar fötterna. Elias va då inte direkt intresserad av att mamma gjorde fotbad, han ville bara hem och sova till natten. lilla hjärtat men han va så duktigt fast han va trött.


imorgon massor att göra inför Valborg, hoppas hoppas Daniel slutar tidigt imorgon...

Just nu dags att sova

Kramar

Måndag

Kategori:

idag har vi en riktigt slöardag, Prinsen sover och jag passar på att blogga,
Igår blev det en snabb tur till stan, köpte skor och kläder till Elias och en tunika från Indiska till mig. Skönt att bara strosa runt på stan i lugn och ro. Tycker det är en konstig årstid nu när det gäller kläder, vissa saker känns för vintriga medans andra för sommriga, vädret svänger ju väldigt nu oxå, idag har vi mulet, inte en gnutta sol kikar fram. Tänker iallfall gå på en snabb promenad sen,
Hoppas att Daniel slutar tidigt, vi har ju knappt träffat varandra på hela helgen.

Jag har drömt massor med konstiga saker nu i flera nätter, jag skulle så gärna vilja ha en drömbok och kunna titta vad allt står för??? vad konstigt att man egentligen drömmer.

Monica du är en underbar vän  och framför allt så känner jag att du bryr dig om Elias så mycket. vi blev så glada då det låg ett paket i brevlådan till Elias, Tack för att du är Elias gudmor och en sann vän♥

Nästa Onsdag bär det av till Sthlm igen jag längtar....

Ha en bra dag

Kära vänner

Kategori:

Det va så roligt att träffa Jessica och Andreas igår, kände verkligen hur längesen det va vi hade umgåtts.
Vi åt jätte gott grillat och drack snurre sprätt till, tydligen va det Jessicas nya favorit, tror det va nån typ av kiwi dricka haha så typiskt Jessica.
Är så glad att jag har Jessica som vän, känns som att man kan prata om allt med henne, bara så tråkigt att vi knappt hinner träffas, men nu ska det minsann bli ändring på det! Josefin och Jessica ska skärpa sig!

Sista dan på Mässan för Daniel idag skönt!

Elias har sovit som en kung 2 nätter nu,tror inte att han ens vaknat till och vänt sig, underbara baby.

Imorgon ska jag börja planera inför Valborg, det blir middag hos oss med nära och kära.

Ikväll är det Andra Avenyn Jippie!

Ha en bra dag
 Kramar






Bad

Kategori:

Nu är vi klara för att fara iväg och bada, vädret verkar bli underbart idag igen, kankse hinner vi med en promenad senare oxå.

Va rädd om varandra

   Josefin

Fredagkväll

Kategori:

Idag har jag gjort det igen, hållt igång totalt hela dagen, inte varit hemma en sekund inte fått nått gjort,dagarna går så fruktansvärt fort och man vill ju bara njuta nu medans Elias är liten.

Hittade inget direkt på vårmässan, träffade lite folk man känner och en och annan skrot sak fick väl följa med hem, brukar väl inte direkt vara så mycket shopping på sådana mässor men kände att jag ville fara dit för Daniels skull.

På tal om Fredag kväll sitter här alldeles solo mina älsklingar sover, känner att jag verkligen vill krypa ner med dem, men på nått vis är det så skönt att bara vara i 10 min ha ha Jag älskar mina hjärtan så mycket. Daniel och Elias ni är mitt allt♥

Imorgon ska vi och bada sen på kvällen middag hos Jessica och Andreas, ska bli så roligt att träffas och snacka lite skit. Känns som en evighet sen jag och Jessica träffades, men det blir väl lätt så, Jessica jobbar mycket och säga vad man vill men att vara mamma tar ju oxå tid, inget negativt menat skulle aldrig byta bort en dag i mitt liv som mamma, det är alldeles för underbart att få ta del av Elias liv.

Nu ska jag kolla om det är nått bra på tvn annars sängen direkt

puss och gonatt
Josefin

Äntligen Fredag

Kategori:

Idag ska vi fara på vårmässan och titta om vi hittar nått skoj.Daniel har monter där så han kommer vara borta hela helgen. Lika bra att fara dit idag då det oftast är så mycket folk på Lördag Söndag.

Känns som att jag hållit på och städat i flera dagar nu, det värsta är att jag inte är riktigt klar än heller, men det får bli en annan dag... kan ju tillägga att nästa gång blir det till att beställa fönster putsare, fattar inte varför jag inte gjorde det denna gången oxå?????

Njut av att det är sista dagen på veckan, här i Sundsvall verkar det bli strålande sol.

kramar Josefin

Städning

Kategori:

Stäning pågår än..........

Ska förska stressa på lite nu innan jag ska på sjukhuset med mamma

Njut av soliga Onsdag

  kramar

Soliga Tisdag

Kategori:

Härlig väder idag! Det bästa som finns är verkligen solen!

Idag har jag varit på Birsta city och Ikea med mamma, Köpte en till vit tavellist och lite krokar som jag ska ha i Elias rum,
Blev så glad häromdagen då Erica berättade för mig att Granit har öppnat i Birsta City, så idag gick vi in dit och jag bara älskar den butiken, kommer absolut att gå in och handla där varenda gång, det finns ju så mycket smart förvaring och det mesta är ju i min favorit färg vitt. När jag va i Sthlm nu sist gick jag in på Granit på Söder och hittade en jätte fin "tidningskorg" stor som bara den va den och specciellt eftersom jag fick ha med den på bussen, tänk om man bara vetat att butiken skulle öppna här då hade man sluppit allt bärande:) mamma köpte då en likadan idag, och jag antar att hon kommer vara lika nöjd som mig

Hade egentligen tänkt börja dagen med att tvätta alla fönster men insåg snabbt att solen låg på och då blir det då inte bra med fönster tvätt. och vad betyder då det? jo att jag måste göra det ikväll! vare sig jag vill eller inte men göras det ska det! För nu ska det bli ordning hemma en gång för alla. Vi ska ju ha Middag på Valborg och då ska allt vara tipp topp!

Min lista från igår går frammåt,detta är kvar att göra:

♣ Flytta alla handukarna till ett annat skåp
♣ Ta bort skötbordet, det används ej mera
♣ dammsuga
♣ Sy Marimekko kuddarna äntligen
♣ Hänga upp Elias alla små tavlor som bara ligger vecka efter vecka
♣ köra en tvättmaskin
♣ Gå på prmenad:)

Just nu dags att hänga en maskin

Njut av solen som är kvar idag

   Kramar

Ny vecka!

Kategori:

Har varit super dålig på att blogga i helgen, ska skärpa mig:)
Helgen har varit så underbar, hela familjen har bara njutit och vi har umgåtts med nära och kära.
Slänger in lite bilder så får ni se lite av vad vi sysslat med i helgen:)

Idag har vi lite saker som ska fixas (helst innan kvällen om jag hinner)

♣ Flytta alla handukarna till ett annat skåp
♣ Ta bort skötbordet, det används ej mera
♣ dammsuga
♣ Sy Marimekko kuddarna äntligen
♣ Hänga upp Elias alla små tavlor som bara ligger vecka efter vecka
♣ köra en tvättmaskin
♣ Gå på prmenad:)

Har massor av andra saker som ska göras oxå, men börjar med detta, tror ni jag hinner?

Här är bilderna men det är absolut ingen ordning på dem!

Grattis Elias

Kategori:

idag har min prins haft namnsdag!

image138

image139

image140

Lite bilder

Kategori:


Mammas cooling på promenad


mamma och Elias ute


Elias i vagnen


mitt första vårtecken i Sundsvall


Elias i kläder från Hollys Baby

Torsdag kväll

Kategori:

Nu har jag och Daniel mätt jätte noga i badrummet och enligt våra mätningar ska badkaret gå in, pappa ska bara komma och kolla hur det blir med vattnet till tvättmaskinen, men det ska väl inte varaa några problem. Badkaret va ju såklart beställningsvara så det borde komma nångång i mitten på Maj.

Idag har jag inte gjort mycket alls, åkte ivåg och handlade lite kläder till Elias sen hoppade jag in och jobbade nån timme till pappa. Medans satt jag och funderade över vad jag vill göra när mammaledigheten är slut? självklart har jag ju mitt jobb att gå tilbaka till men det känns på nått vis som att jag skulle kunna tänka mig att göra nått mer vid sidan om oxå,  jag har ju mina ideer men om de blir verklighet återstår att se??
Sen ska man väl inte fundera så mycket än.Elias är ju så liten och jag ska ju minst vara hemma i två år, Elias är ju det viktigaste som finns och det känns som att denna tiden med honom kommer inte igen, därav har jag valt att vara hemma med honom så länge.

Det har verkligen varit toppen väder idag, hoppas det håller i sig tills imorgon för då ska jag bara gå på promenad, nu är det verkligen dags att skärpa sig. Både jag och Elias mår bra av att vara ute.

Nu vaknade prinsen till..

Ha en bra kväll


Onsdag

Kategori:

idag har det varit fullt upp hela dagen, började med att jag hade tandläkaren,sen följde vi med mamma till vårdcentralen sen en snabb fika, sen for vi en snabbis till butiken Pirum Parum i Haga hittade jätte fina färgglada kläder från villervalla till Elias. hittade en massa annat fint oxå men av nån konstig anledning slog snålheten till?:)
så antagligen blir det ett besök till imorgon, bad tjejen där beställa ett par sandaler från Bobux, har inte hittat dem i nån butik tidigare, så det var super tur att hon hade möjlighet att beställa. Vill ju så gärna ha ett par sandaler till Elias i sommar, men tycker att han är för liten för att ha "riktiga" sandaler med sula.

Glömde berätta att medans vi väntade på mamma på vårdcentralen träffade vi våran sköterska på bvc, och vi hade turen att få mäta och väga Elias, utan att ha bokat tid, bra service det älskar jag♥
Kan ju tillägga att Elias växer så det knakar snart 10 kg. lilla mammas hjärta.

Inatt ska vi sova hos mormor, Daniel är ju borta och jobbar. skönt att slippa vara själv, jag har ju tidigare varit rädd för att sova själv, men sen Elias kom till världen har min mörkräddhet försvunnit, kan ju ha att göra med att jag inte har nått väl oxå eftersom Daniel är borta ganska mycket. men det har blivit helt annat, man har ju inte riktigt tid att sitta och vara rädd och lyssna efter alla ljud då man har prinsen:)

Just nu ska vi passa på att äta lite medans prinsen sover

Trevlig kväll

Paket

Kategori:

Imorse råkade jag och Elias försova oss, så vi missade yogan, klantigt men det är sånt som händer.
Elias och jag har sovit hela natten och vaknade vid 09.30, vi märkte inte ens då Daniel åkte till jobbet. Känner mig fortfarande trött kanske är det efter Sthlms resan.
Vi har iallafall varit ut på en promenad i solen, skönt!

Idag fick vi paket av gammelfarmor som köpt kläder och leksak till Elias och Marimekko handduk till mig. Tack snälla farmor/gammelfarmor.

Jag har märkt att jag ofta får frågan hur det känns att ha blivit mamma?
Kan ju säga att det är det mest fantastiska och underbaraste jag varit med om, denna känslan går inte att beskriva med ord, Elias är det mest fantastiska vi har, Och att jag fick äran att vara mamma åt detta underbara barn. Spontana och tokiga Josefin är nu borta för alltid och det värsta är att jag saknar henne inte ett dugg, Jag bara älskar att vara mamma hoppas hoppas jag och Daniel kommer få massor av barn i framtiden :)
Elias mamma och pappa älskar dig så!♥
Många frågar oxå hur det är mellan mig och Daniel nu när vi fått barn? kan ju tillägga att kärleken blomstrar, Elias har fört Daniel och mig ännu närmare varandra.Tillsammans är vi ett! Kommer alltid att älska Daniel som första dagen vi träffades, det är bara så rätt! och så fantastiskt att vi klarar av att lösa allt tillsammans. jag älskar dig så
Daniel♥

Ska se om jag är på humör för springning senare.
Håller på och planerar och mäter hemma i badrummet, får vi plats kommer vi att sätta in ett badkar så fort som möjligt, skulle ju vilja ha ett hörnbadkar hoppas det går in, ska se om pappa har tid att komma och titta.

Njut av en solig eftermiddag
  kramar

Måndagkväll

Kategori:

 Daniel har precis badat prinsen och håller nu på att dammsuga,själv har jag kollat på 2900 och Andra Avenyn.
Vi ska alldeles precis gå och lägga oss, ska ju på baby yogan tidigt imorgon, sista gången är det imorgon.

Mormor kom med en Marimekko nappflaska och Mumin påslakan till Elias, mormor/mamma är så underbart snäll. Vi älskar dig♥

Idag har vi tagit det lugnt bara, vi åkte iväg och handlade på Coop, sen åt jag middag med mamma eftersom  Daniel jobbade sent.

Ska försöka hinna få in bilder på Elias presenter ikväll annars får det bli imorgon, tror jag ska gå på en lång promenad imorgon efter yogan, känns som det är längesen nu, och kanske om mamma kan passa Elias kan jag ta mig en springtur:)

Just nu dags att hänga tvätten och sen ska vi lägga oss

                                       Go natt

Ny vecka

Kategori:

Resan hem igår gick bra, men vad ledsen man blir när man åker in i snölandskap igen, Det har varit en så otroligt härlig helg med massor av skratt och tok, jag längtar verkligen tills Sofia flyttar hem, Blev inte mycket till shopping igår Lite små presenter bara bla till Monica som varit kattvakt.

Idag ska Elias och jag åka och handla mat och sen ta hand om lite tvätt.
Mormor kommer snart hit med lite presenter som hon köpt till Elias då hon varit i Finland.Ja gissr ju på att det är nått från Marimekko som mamma gillar:)  Man måste ju hålla lite på sina rötter:)

Ikväll ska jag se veckans avsnitt av 2900 Hapiness jag längtar!

Kramar

Söndag

Kategori:

idag är jag en trött mamma, hade tur imorse då Daniel tog prinsen så jag fick sova ett tag.
Har träningsvärk i hela kroppen, men ändå känns det skönt att vi kom oss iväg ut på springningen, vi har ätit så grymt mycket onyttigt i helgen, så imorgon Måndag är det skärpning!

idag har vi inga direkta planer,utan tar dagen som den  kommer.

Idag är det regn i stockholm och 3°

 Ha en bra dag♥
  Josefin

Lördag kväll

Kategori:

Tro det eller ej men idag köpte jag ett par nya springskor och gissa vad? jag och Sofia fick ett ryck och gick ut och sprang. Och snacka om att jag är otränad, det måste det bli ändring på!

Idag blev det annars inte mycket till shopping, lite kläder till Elias bara, hittade lite kläder från Mexx, Köpte en klänning till Ebba från polarn och pyret, hoppas den passar bara. tänkte köpa kläder till Katja och Jimmys nya bebis oxå, men kom på att det är roligare när man vet om det är en kille eller tjej.

Daniel har sysselsatt sig med att köra Radiobil idag, tydligen har det varit skoj, Men det är absolut inget jag förstår mig på :)

Hinner jag imorgon vill jag åka till Sia på BirgerJarls gatan, ska tydligen vara en jätte fin butik.
Vi ska försöka åka hem i tid imorgon så det inte blir för sent.

Just nu dags att lägga prinsen

God natt
   Josefin

God morgon Lördag

Kategori:

Nu har vi just vaknat, pigga och glada.
Elias har sovit hela natten från 21.30 till 08.00, Världens underbaraste baby!

Idag ska vi fortsätta med lite shopping, ska kolla om jag kanske hittar några nya springskor, ska verkligen ta tag i springningen när jag kommer hem.
Daniel tror jag drar iväg på bio med stefan.

Just nu mulet och 3 grader här i Sthlm

Ha en härlig Lördag

Kramar Familjen Eurenius

Lite bilder från idag

Kategori:

hemma

Kategori:

Nu är vi hemma igen efter dagens shopping,
Köpte en tunika på h&m som Marimekko varit med och designat, köpte även ett par jeans med jätte hög midja från vero moda. Hittade min ansiktscreme från Estee Lauder här en hel hundring billigare så den kunde jag bara inte låta bli att köpa. Sen hittade vi såklart massor med kläder till Elias. Daniel hittade oxå massor av fina kläder.

Gissa vad vi ska göra nu?? Äta pizza idag igen.. detta får verkligen inte bli en vana.

Ciao

Fredag

Kategori:

Nu har vi nyss klivit upp efter en relativt lugn natt, Elias har varit lite orolig, men det är antagligen för att det är nytt ställe och ny säng.
Sofia ska snart iväg på lunch med en vän, jag och Daniel tar nog en promenad medans vi väntar. Sedan åker vi ner till stan och tittar. Jag har ingenting direkt på shoppinglistan denna gången, utan handlar bara om jag hittar nått.

Hinner vi ska vi titta på en bärbar dator till mig.

Blev så glad igår när vi kom hit,vi skjutsade Sofia till jobbet och vad får vi se då? jo en grönt gräsparti med massor av blå skilla. Hur kan man bli så glad av att se vår? Ibland undrar jag varför vi inte bor mer söderut? kanske nått att fundera på.

Ha en bra Fredag!
Kramar
Josefin



Elias i bilen



Min underbara älskling kör

Blå skilla härligt vårtecken!

Framme

Kategori:

Resan till sthlm gick jätte bra och snabbt, tog knappt 3 timmar.
tog lite kort på vägen, men jag glömde kameran i bilen så de korten får ni se imorgon.
Vi har alldeles nyss varit på willys och handlat, och på hemvägen va vi förbi och köpte pizza.

Elias har äntligen fått sina underbara tofflor av Sofia, de är lite stora men bra att kunna växa i nått oxå.

jag hann med att hämta glasögonen innan vi for, jag blev riktigt nöjd, dessa kommer jag nog trivas i:)

Just nu dags att lägga prinsen och sen umgås med min underbara syster.

Go natt
  Josefin

Vi far

Kategori:

Vi fick just ett ryck och bestämde oss för att vi far till sthlm idag, nu ska det bara snabbpackas,
Tack underbara Monica och Fredrik för att ni kan passa våra katter ni är guld värda.

Stockholm here we come

Ciao

Tidig morgon

Kategori:

Idag är vi uppe tidigt.Daniel hade råkat låst sig ute, så han blev tvingad till att ringa och väcka oss:(
Natten har varir fantastisk, ingen av oss har vaknat en enda gång.

Min lilla underbara prins, jag älskar dig så!


Jenny: kul att du tycker väggorden är fina, jag har beställt dem på www.myfirstroom.se   kolla om det går att beställa till Finland annars hjälper jag dig.


Hoppas mina glasögon kommer idag!

Just nu dags för frukost, sen försöka få Elias att somna igen- mamma är trött.....

mat?

Kategori:

Daniel har precis kommit hem från jobbet med Mcdonalds, Gott ibland, men jag föredrar nog indiskt eller china om man andå ska köpa hem.
Daniel hjälpte till att fixa till väggorden så nu är det inte snett längre. Ikväll ska jag bara tvinga Daniel att flytta lite tavellister, känns som jag tjatat om det ett bra tag nu:)
Men först ska ♥-at ut och fixa på vinterdäcken! En dag till hemma bara och jag blir tokig.

Ikväll Greys med en massa gott

Njut av kvällen
  Kramar

väggord

Kategori:

Efter många om och men sitter nu väggorden på plats lite snett men sånt som händer.
blev helt ok tycker jag iallafall.

image118

snart klar

Kategori:

snart klar med tvätten äntligen! trodde aldrig jag skulle bli klar, så här ska jag aldrig mer göra, det är ju så mycket enklare att stryka lite då och då istället för att bygga ett monster berg, detta är bara så typiskt mig.

Tänkte försöka ge mig på att klistra upp en text på väggen i hallen hoppas det blir bra.

Ciao på en stund

Snöiga Onsdag

Kategori:

Jaha då va det vinter igen då, bara att plocka fram vinterskorna igen.
Idag får vi nog bara vara hemma med tanke på däcken på bilen, men det kanske inte är så tokigt, ska börja packa lite inför Fredagen.Har även en gigantisk hög med tvätt som ska strykas.


Grattis världens bästa Erica till nya jobbet!♥

Äntligen som du har kämpat och letat, ring och berätta sen hur det har gått idag.

Ciao

image114

Nya hästen

image115

image117

Go natt Tisdag

Kategori:

Nu har jag tittat klart på alla avsnitt av 2900, längtar redan tills måndag då nästa veckas avsnitt kommer. Tror faktiskt att Daniel blivit besatt oxå, men det skulle han aldrig erkänna:)

Snart Fredag och då  far vi till Sthlm, hoppas Daniel kan sluta lite tidigare så vi kommer iväg nån gång. Hoppas att vädret blir bättre med tanke på att vi har sommardäcken på REDAN, typiskt Karlar att sätta på sommardäcken så fort det gått en dag med bar mark, men denna gången tror jag att han bitit i det sura äpplet och får sätta på vinterdäcken igen. Älskade älskling varför har du så bråttom?

På Torsdag har jag tandläkaren huva! men jag tycker det är rimligt att ta sig dit iallafall en gång per år
Har jag tur hinner mina glasögon komma denna vecka hoppas!

Nu ska jag mysa med världens underbaraste Daniel. Känns som det var en evighet sen :)

Go natt


Hello

Kategori:

Bloggar lite snabbt från mamma, har varit här hela dagen sen vi kom hem från babyyogan. har lånat mammas torktumlare och tvättat de nya lakanen som vi köpte igår, vill ju ha nya lakan till nya sängen:)
på tal om sängen den är underbar, längesen jag sov så skönt ska slänga in en bild ikväll så ni får se.

Ikväll ska jag plöja igenom veckans avsnitt av 2900 Hapiness, va nå fel igår så det gick inte att se dem...:(

Just nu dags att bege sig hem...

Ciao på en stund

Regn

Kategori:

usch vilket väder, jag och Elias vill bara ligga under täcket idag, det är en sån dag idag då man får ha pyjamas hela dagen... men vi måste fara och göra synundersökningen, täcket får vänta på oss hemma:)

Måste ta Emmaljungan idag har ju inget regnskydd till Brion attans!

Ciao på en stund

Hej nya veckan

Kategori:

Idag Måndag, jag och Elias har tagit det lugnt nu på morgonen, vi ska snart fixa till oss och fara till stan och göra synundersökningen- äntligen!

Vi måste förbi Barnens Hus oxå, jag har beställt en gummihäst till Elias som kommit, hoppas bara den ser ut som jag vill?

Lördagens Middag va jätte rolig, jag är så glad att jag bestämde mig för att fara, Ola såg ut att njuta av sin dag hoppas han blev nöjd med presenten. Vi åt italiensk mat riktigt god faktiskt och nej det va inte bara pizza på menyn faktiskt ingen alls ... utan en massa olika pasta rätter, dit kommer vi absolut att gå igen.
Vi fick oxå träffa Marcus och Olas  tjejer- de har ju varit tillsammans ett bra tag men vi har aldrig lyckats träffas
Superhärliga tjejer iallfall hoppas vi träffas snart igen:)

Att lämna bort Elias gick bara bra, mamma och pappa har nog haft det jobbigast:) Tack snälla Mormor och farmor för hjälpen.

Ha en bra dag

Lite bilder från Lördagen


Just nu

Kategori:

just nu duchas/sminkas/fixas det för fullt här hemma,
jag bestämde att följa med på middagen ikväll fast jag inte är riktigt bra än- men vad gör man Ola fyller ju bara 30 en gång: och det vill man ju inte missa

Hör och häpna jag ska lämna bort Elias till mamma ikväll hur tror ni det går??? lite nervös är jag allt....

Ha en skön Lördag unna dig nått gott och bara njut

                                 Kramar

Snart frisk

Kategori:

Vi har blivit bjudna på middag på Lördag, våran allra bästa Ola fyller 30 år, hoppas att vi kan fixa med Elias så mamma och pappa kan gå och äta själva, Jag har ju sån panik över att lämna bort Elias, men kanske går det om mormor kan ställa upp??? Och om jag kommer på att jag klarar av att lämna honom, jag vet ju att det måste ske nån gång men varför skynda??

Mormor och Morfar har varit iväg och hämta sin nya säng, så känner jag att jag orkar ska jag ta mig en tur upp och kolla, kanske finns det tid att bubbla och duscha oxå.
Daniel och jag kom på imorse att vi måste ha en ny säng vi oxå- och det känns verkligen akut våran är skitdålig!!!
Ska se om Daniel har tid at fara ut nått och kolla, jag vill ju köpa en bärbar dator oxå, har faktiskt kollat på en rosa- hoppas att Daniel tycker den är bra det är ju ändå trots allt han som sitter på alla kulorna.. haha

Längtar tills nästa helg ska bli så skönt med Sthlm och bara umgås med Sofia.

Elias har fått en present av moster Sofia världens underbaraste prins tofflor från www.bobux.se
Moster är bara för underbar

Njut av kvällen

 Dessa tofflor har Elias fått av Moster, fast självklart ljusblåa:)

Idag mår vi bättre

Kategori:

idag börjar allt återvända till det normala, är bara otroligt slö i kroppen.
Elias är då på toppen humör och det är ju huvudsaken:)

Just nu dags att försöka äta lite potatis

Ha en bra dag

Otrolig otur

Kategori:

I natt va det min tur TYVÄRR!! klarade mig dock från att spy men från andra hållet.......
Är totalt slut! längesen jag varit så här sjuk, dessutom satte det sig på balansen och jag som har så lätt att svimma.
Ringde till min mamma tidigt imorse och hörde om hon kunde hjälpa mig med Elias, men mamma hade lika tråkiga nyhter - hon är sjuk än och Daniel som va tvungen att jobba. Jag såg ingen annan lösning än att ringa Daniels mamma som fick komma hit och hjälpa mig med Elias för allvarligt talat så sjuk va jag -hade aldrig klarat att ta hand om Elias själv. Så tusen tack snälla Maggan hoppas bara att du klarar dig.

Ikväll ska jag bara ligga på soffan och slöa- försöka ta igen mig efter alt tok, vi har flyttat fram sthlm till nästa helg, vill ju inte smitta Sofia med detta. det borde inte smitta men man vet ju aldrig.GUD vad jag är less på dessa magsjukor!!!!!!!!!!!

Njut av kvällen

Snart slut på Tisdag

Kategori:

Idag har det inte blivit mycket gjort i stort sett ingenting- fortsätter må dåligt över min kräkfobi, men imorgon har det gått tre dagar så klarar jag mig inatt då borde jag kunna koppla av, mamma börjar oxå bli bättre eller är det som hon säger till mig för att jag ska lugna ner mig???

Jag är så glad att jag har elias och Daniel- fast när det handlar om detta med kräkfobin förstår nog inte ens Daniel hur sjuk jag är...

Min underbara lilla prins sitter i gåstolen och är bara för underbar jag älskar dig så Elias, fattar inte hur mycket kärlek man kan känna till sitt barn, oändligt är det iallafall:)

Mamma och pappa drar till Finland och hälsar på släkten, jag hade så hemskt gärna följt med om det funnits plats i bilen för mig och Elias, hade varit så skoj att träffa kusin Jenny- känns  som en evighet sen vi sågs, men till sommaren då ska vi fara dit och träffa alla.

Just nu ska jag ringa min underbara syster och prata skit längtar så tills hon flyttar hem

:(

Kategori:

Blir ingen synundersökning idag, bokade om tiden tills imorgon istället, varken jag eller mamma är riktigt tipp topp
Bara det inte blir värre....
Elias är frisk iallfall det är ju huvudsaken..

Ciao

det här med magsjuka

Kategori:

I Lördags när Daniel va och fiskade, drabbades han av magsjuka mitt på isen,jag som lider av total kräkfobi fick mer eller mindre panik som tur va så va jag hos mamma och pappa, och där har jag nu varit i 2 dagar,med mer eller mindre panik hela tiden. Hur kan man vara så rädd för att spy???? Detta råder jag ingen bot på, men jag skulle då göra vad som helst för att bli av med detta. Ingen som riktigt förstår hur sjuk jag blir - får oftast höra ja ingen gillar ju att spy och i min tur tänker jag då gillar att spy?? Hela min värld rasar samman så fort jag hör talas okm magsjuka. Många frågar oxå men hur gick det när du väntade barn? Faktiskt så spydde jag INTE en enda gång och det tackar jag gud för. Hur som helst klarade jag mig denna gången oxå bra eller dåligt?? ingen aning kanske skulle jag behöva få magsjuka för att inse att det inte är så farligt. Nog tjatat om detta tråkiga ämne.

Hr haft det jätte bra hos mamma och pappa de har tagit hand om mig som jag vore en prinsessa.
På Frredag bär det av till stockholm jag längtar:) Ska bli skönt att bara fara med Daniel och prinsen och ta igen mig efter allt elände.

Igår fyllde våran prins 5 Månader det firade vi genom att låta hjärtat smaka lite potatis, och tro det eller ej men han såg ut att älska det:)
Jag älskar dig så Elias,livet är inte värt att levas utan dig. 

Har bokat tid för synundersökning idag klockan 14, mamma hade tänkt komma med och passa Elias medans, men det verkar som att det är mammas tur nu att ha ont i magen, kommer hon inte med avbokar jag kanske tiden får se vad Elias är på för humör.

JUST NU dags för sminkning och påklädning

Ha en bra dag