Josefins Värld

paus

Kategori: Vardag

vill bara tala om att bloggningen tagit paus några dagar. men snart är jag på g igen.

kramar så länge

Min lilla prins

Kategori: Vardag

Tack pappa för mina nya skor:)

Kategori: Vardag


Vita pumisar med rosa detaljer, kan det bli mer Josefin? :)

Go kväll

Kategori: Vardag

Äntligen börjar allt kännas bättre igen!

Vi fick världens bästa besök av mammamormor och Sofia och Uffis. så nu känns allt superbra, Elias är oxå på bra humör efter alldeles för många Glaa= glass och fina presenter från Mommo som varit och handlat till Elias på Pop :) Jag fick jätte fint muffinsfat och en diskhanduk till jul:)

På tal om presenter! världens bästa Erika va in idag och med sig hade hon världens finaste blå kuddfodral till Elias rum:) Det är så härligt med underbara vänner♥ Tack snälla!

Nu ska prinsen badas och sen väntar sängen!

så fort prinsen somnat ska jag ta tag i mitt hem som just nu är under en förvandling. Lantliga stilen får sova ett tag i källaren medans jag säger välkommen svart och självklart lite vitt :)

kramar

Dålig dag

Kategori: Vardag

Idag är det mesta bara tok:(
Jag är förkyld, som bara den, Elias är förkyld = ingen inskolning på dagis imorgon. Jag surar fortfarande för att Nk Kids va stängt pga ombyggnad ända tills 29 Augusti. Jag är tokless på allt vitt här hemma idag! Det betyder att jag iallafall bytt tyg på soffan till svart och inte är jag nöjd ändå, Vårat sovrum blir aldrig klart,
Ja idag är verkligen allt fel!

Tror att vi snart går och lägger oss till natten och vaknar på strålande humör imorgon istället!


Men visst är det ok att ha dåliga dagar ibland?

Hux Flux...

Kategori: Vardag

Ligger vi på hotellrummet och softar och bloggar:)




Hemsön

Kategori: Vardag

I morse startade vi ju dagen redan vid sex tiden, och när klockan va åtta och Daniel började vakna till liv gick jag och la mig en stund. vaknade nån timme senare av att mina prinsar va på jätte bra humör och sa till mig att ta på mig bikini.
De hade planerat att vi skulle åka till Hemsön och bada:)
Och inget behövde jag göra innan vi for, (förrutom att göra mig själv i ordning) allt annat va klart, så skönt!
vi har haft en jätte underbar dag på stranden:) När livet är såhär är det som bäst, jag älskar mina prinsar så oerhört♥















Fredagkväll

Kategori: Vardag

Våran fredagkväll har vi spenderat med Anne, Marcus och Emil♥ Helt underbart kul! Det finns inget mer underbart än att sitta ute och äta middag med underbara vänner:)


Anne & Marcus

Anne och Emil

Daniel och Marcus va superglada:)

Anne, Emil och jag

God morgon Fredag

Kategori: Vardag

Igår kväll testade vi att lägga Elias lite tidigare än vanligt, men tydligen la vi honom för tidigt med tanke på att vi är vakna nu och klockan är bara lite över sex! Jag är så trött, och inte blev det direkt bättre av att jag och Daniel va uppe igår kväll/natt och tittade på två Wallander filmer....

Onsdag

Kategori: Vardag

Idag har det varit en lång och intensiv dag. Vi startade dagen med en cykeltur alla tre till mammamormor och pappamorfar. Hos dem åt vi lunch för att sedan stressa vidare, Daniel har varit iväg  och fiskat med Marcus medans jag och Elias har varit med mammamormor, Sofia och Uffe på stan.
Jag hittade äntligen ett jätte fint flecce set till Elias på Hm och ett par Puma skor till mig :)
 Efter våran shoppingtur åt vi middag på Max, (stackars pappamorfar va hemma och tvättade bilen men självklart köpte vi med oss hem till honom). kvällen har vi tillbringat hos mammamormor och pappamorfar med Sofia och Uffis *mysigt*
Elias va en trött och utslagen hjälte då vi for hem, tror inte ens det gick två minuter så hade han somnat:) Min lilla gulle prins♥

Dagarna går alldeles för fort! På Onsdag börjar Elias inskolning på dagis *pirrigt värre* Många tårar kommer jag att fälla innan detta är klart, men det är ju nått som jag vetat hela tiden att denna dagen skulle komma nån gång. Jag hoppas bara av hela mitt hjärta att Elias kommer att trivas, för det är ju det absolut viktigaste! min lilla baby prins börjar bli stor..

Nu ropar Daniel på mig, tydligen ska vi se på tv..

God natt!


Elias på stan

Äter glass på Charm

Mitt shoppingsällskap, ingen verkar ha velat vara med på bild förrutom Sofia ;)

Elias nya flecce set från Hm. superpris dessutom endast 98 sek/del

Mina nya "pumisar" som jag invigde då vi gick till lekparken:)

Lekparksbus

Kategori: Vardag










mammamormor pappamorfar systermoster

Kategori: Vardag

Just nu är vi hemma hos mammamormor och pappamorfar och ska alldeles strax bli bjudna på mat:)

Idag har jag varit hela dagen (känns det som iallafall) på stan med mammamormor,pappamorfar och Systermoster Sofia och köpt glasögon, Tror att alla blev nöjda till slut, det va nämligen pappamorfar som skulle ha nya. och har man med sig tre tjejer och alla har olika smak kan det lätt bli lite svårt att välja;) Men till slut så..

En riktig mysdag har vi haft♥ Och det är så roligt att Sofia och Uffis äntligen kommit hem:) Fina presenter fick vi oxå ;) De ska jag visa senare:)

Gjorde två superfynd idag på Lindex- en svart poncho och halsduk för 75 sek! båda på halva reapriset:) Lite presenter blev oxå inhandlade, äntligen :)

Nu ska jag stänga ner datorn och istället umgås med dem jag älskar mest, för alla är faktiskt samlade nu efter en hel månad av semestrande:)

kramar

Lite bilder från våran fikastund idag på Body in motion, helt ok fika men den som va gladast va nog Sofia som hittade en sockerfri Morotskaka:)








Sov gott!

Kategori: Vardag

Idag har vi haft världens underbaraste dag med både strandbesök och båttur med våra underbara grannar, men allt detta och givetvis bilder får ni se imorgon för just nu är jag så trött, så jag ska genast krypa ner under täcket:)

Sov gott!

Just nu

Kategori: Vardag

Nu gör vi oss klara för att åka till stranden, vi måste verkligen ta vara på alla dessa soldagar:)

Stan får vänta till senare ikväll!

Njut!

Kärt återseénde

Kategori: Vardag

Ikväll har äntligen mammamormor och pappamorfar kommit hem, Jippie! Gud vad vi har saknat dem. Elias har inte gjort annat än att tjata om Mommo hela veckan:)
Men trots att vi saknat dem så oerhört så är de ju absolut värda lite semester ibland, haha. Denna gången har de varit varit i Tyskland och Luxenburg. Min mamma och pappa är de absolut bästa♥

Mamma och pappa hade köpt lite presenter till oss. Elias fick såklart en ny bil, en jacka och tröja från United colors of Benetton. och jag fick lyxigt bodybutter och bubbelbad i min absoluta favorit doft- Cocos.  Tack snälla underbaringar♥

Det är verkligen lyx att få presenter bara sådär. Min mamma är specialist med att komma med små saker lite då och då, en till person som oxå alltid är lika omtänksam är Elias faster Sara. Sara är verkligen specialist på att hitta Muminkläder till Elias:)
Jag tycker att det är så oerhört mysigt med personer som visar att de verkligen tänker på en. och det behöver absolut inte vara saker man ger bort utan kan lika bra vara kloka ord som betyder mycket. Men just det där lilla extra som visar hejdujagtänktepådig. Tänk bara vad glad man blir när man får ett vykort i postlådan:)

Vet ni? Idag va jag sådär superduktig igen och startade dagen med promenad och lite springning, Undrar hur länge detta kommer hålla i sig? Men just den där känslan när man kommer hem och kan äta sin bulle med gott samvete är ju helt underbar *fniss*

Imorgon är ett besök till stan inplanerat, Har lite presenter som ska inhandlas :)

Nu ska sminket bort,linserna ut, tänderna borstas sen väntar en nybäddad säng på mig:)

Ciao


Elias och mamma/mormor

Elias nya tröja

och nya jackan

Denna fina påsen fick jag..

.. och detta va i:)

Tack snälla mamma/mormor och pappa/morfar får de fina sakerna♥

Idag..

Kategori: Vardag

..Är ingen vanlig dag för det är mamma/mormors födelsedag!
Hipp hipp hurra!
Vi längtar tills du är hemma igen:)


Idag startade jag dagen med en promenad alldeles själv. Jag tog på mig hörlurarna och gympadojjorna och gick en riktig power walk, Härligt! Men det känns att det va längesen man gick på långprommis...

På eftermiddagen åkte hela familjen ut till Birsta. jag shoppade lite på Gina och sen gick vi över till Ikea bara för att få lite nya ideér, fick vi det? Nope, Känns som man sett allt tusen gånger.. eller så va det så enkelt att vi inte va på rätt humör?

Ikväll va vi egentligen bjudna till Erica och Robin, men eftersom att Elias inte sovit nått idag valde vi att stanna hemma, tråkigt men sant. Kanske kan vi träffas imorgon?

Nu ska jag umgås med min underbara man, vi började titta på en film igår som vi somnade ifrån kanske kan vi titta klart på den nu?

Kramar


Mina älsklingar♥