Josefins Värld

Ännu en dag på stranden

Kategori: Vardag

Idag har vi varit på stranden igen, dessutom fick vi sällskap av Ingela, William och Melvin, super trevligt:)

Nu har vi precis landat hemma, och det fick bli pizza till middag, nu väntar dusch sen bär det av ut på äventyr igen, gissa vart, haha ett tips, det är ju Torsdag ;)

Kram

En dag på stranden

Kategori: Vardag



Vilken underbar dag vi haft tillsammans med mommo idag. Vi har verkligen tagit det super lugnt, vi var kvar på stranden ända till 17.00 sen bar det iväg hemmåt för duschning och middag sen åkte vi ut snabbt till Birsta för att köpa en bikini till mamma/mommo:)
Vi hoppas på en solig dag imorgon oxå!
Och inatt laddar jag för att sova hela natten då Danne köpt en ac som just nu står och kyler huset:)

Livet är härligt!

Onsdag

Kategori: Vardag

Vilken natt! Myggen har varit galna, värmen har varit totalt galen, jag har haft ont i magen, inte "bebis" magen utan jag tror att jag blev dålig av en lyxshake från Max?
Undrar om värmen är här för att stanna? Danne pratade nämligen i morse om att han skulle fara och köpa en Ac hit hem senare idag. och det tackar vi inte nej till..

Med tanke på natten så drar vi nu ett streck över den och siktar in oss på  dagen istället och åker till stranden:) vi tänkte tvinga med mommo, så hoppas hon kommer från jobbet snart:)

Ha en härlig dag i värmen!

Ja, varför inte lixom :)

Kategori: Josefin shoppar

Idag kom Daniel hem ganska tidigt och jag och Elias som varit hemma hela dagen ville ju såklart hitta på något, eller egentligen mest jag eftersom Elias lekte med Ines, men jag tror att det var bra att vi åkte och gjorde något annat en stund då Elias var på så dåligt humör efter en hel dag med massor av lek.

Vi styrde våra näsor mot Birsta iallafall och vi hamnade på Ica Maxi för att handla lite mat, dessutom gick jag förbi barnavdelningen medans Elias och  Danne tittade på en ny Beyblade åt Elias, (och denna betalade han helt själv då han fick pengar av morfar när han hjälpte honom att gjuta golvet i deras badrum, snacka om stolt kille;)
Hittade två linnen,en tröja och dessutom ett par vita tygskor och nya foppa tofflor till Elias, känslan av att handla kläder på Ica var inte direkt till belåtenhet för mig, men för tusan gud vad löjlig jag är, men sån är jag lixom....
Mat fick vi oxå med oss hem, tack och lov ;)

Resten av kvällen har vi spenderat utomhus då värmen varit olidlig, Danne har klippt gräset, och jag och Elias har hållt på med en massa olika saker.

Nu är det dags för lite kvällsfika sen väntar en kall dusch och sen sängen, hoppas man kan somna i värmen...

Sov Gott!


Shoppingen till prinsen från Maxi

Glass i stora lass

Kategori: Vardag

Herregud vilken värme det är idag,  vi försöker varva med glass och massor med vatten samt massor av utelek förstås:)

Sista besöket?

Kategori: Vardag

Idag på morgonen har jag förhoppningsvis varit på det sista Barnmorske besöket för denna gången ;)
Huvudet är helt fixerat och dessutom kände hon på livmodertappen, och hon trodde inte att det skulle dröja alltför lång tid tills bebbe kommer, Wiee!!  hon bokade såklart in en ny tid om ca två veckor ifall att bebbe inte kommit, jag hoppas verkligen att jag får avboka den tiden:)

Just nu sitter jag, Elias och Sofia ute i solen vi har precis ätit en hel skål med jordgubbar, sommaren är underbar!
Lite tråkigt är det att Sofia åker hem till Uppsala en sväng på eftermiddagen, men snart är hon ju tillbaka:)

Njut av dagen!

vecka 40

Kategori: Mio i magen


jag och bebben i magen vecka 40

Nu ska det sista bara fixas bland annat ska förlossningsväskan packas klart helt, och bilbarnstolen ska tas fram, sen är vi super beredda, Du är så välkommen nu pyret, när du vill:)

Imorgon har jag sista besöket hos barnmorskan (förhoppningsvis), känner fortfarande inte nått speciellt, förrutom att man får springa på toa tusen gånger i timmen för att sen kissa två droppar, ett konstigt illamående har oxå anlänt, men just nu ser jag allt som positivt, varenda sekund och minut gör ju att vi är ett steg närmare att få se vem som gömmer sig därinne♥

Längtan just nu är enorm!

Söndags kalas

Kategori: Vardag

Igår söndag var vi på kalas för Elise som redan fyllde 1 år, herregud vad tiden går fort:) som vanligt var det super trevliga människor där och supergott fika:) Tack för igår vänner♥


Födelsedags barnet

Halva Erica, Elias och Isak


Mama på väg på kalas


Igår fyllde även Daniels pappa, min svärfar, Elias farfar år, super grattis till dig♥



Midsommardagen

Kategori: Vardag

Idag startade vi dagen i lugnt tempo och hela tiden har jag haft för mig att det varit Söndag idag. måste vara för att Danne var ledig igår? hur som helst så känns det super skönt att vi är lediga tillsammans imorgon oxå:)

Idag åkte vi alla i familjen till Galtström för att äta, super mysigt och dessutom är jag mätt ännu , snacka om super stora portioner. Efter maten bestämde vi oss för att äta efterätt hos mamma och pappa och efter det åkte Danne iväg på en fisketur och jag och Elias passade på att stanna hos mamma och pappa för att umgås.

Nu väntar Danne visst på att jag ska slå ihop datorn och se på film med honom, bäst att lyda kanske? ;)

God natt!


En väldigt koncentrerad prins på en favorit leksak i Galtström.


Elias och moster Sofia


Världens bästa mamma och pappa - utan tvekan!♥

Midsommar bilder

Kategori: Vardag

Vi firade Midsommar hos mamma och pappa med supergod mat och trevligt sällskap, sena kvällen åkte vi till Daniels mamma & co och hälsade på i stugan :)
Vi hade verkligen en super härlig Midsommar!















Glad Midsommar

Kategori: Vardag

Kikar in och önskar alla mina läsare en underbar Midsommar♥

Nu ska bara våra vita kläder på sen åker vi till mamma och pappa för firande!

Ha en underbar dag!

Kram

Tjatigt eller? ;=)

Kategori: Vardag


Nya rosor från älsklingen♥

Midsommar förberedelser

Kategori: Muffins & Andra Bakverk

Skink & Fetaost fyllda muffins med tomater



Just i denna sekund..

Kategori: Vardag


Elias och Maximus målar på golvet..

Bullbak

Kategori: Muffins & Andra Bakverk

Det blev en omgång bullar på förmiddagen, känns superbra nu då man vet att det finns något att bjuda främmande på i frysen då bebben tittat ut om jag inte har samma tid att baka?


Bullar med päronsaft idag
till fika:)

loppis fynd

Kategori: Barnrum

Hittade detta lamp huset på loppis för ett tag sen, och ja blev bara tvungen att köpa det till Elias rum, så nu står det vitt och fint på hans hylla och lysor på kvällarna:)


Före målning


Efter

Onsdag

Kategori: Vardag

God morgon!

Idag är Elias och jag helt solo här hemma, Våran "inneboende" Sofia har åkt med sin blivande man till hans föräldrar, och alla övriga jobbar.
Jag och Elias har planer på att baka lite bullar, men jag tror att äggen är slut? och jag har ingen lust att åka på affären, äsch kanske löser vi det på något vis:)

Bebis i magen har blivit mycket lugnare, sparkar inte alls lika mycket nu, men visst är det ett gott tecken? de brukar ju lugna ner sig då det närmar sig ;) Spännande, massor som redan har börjat höra av sig för att fråga om bebben kommit, men tiden har ju inte ens gått ut ännu *skratt* och jag lovar att uppdatera om något händer:)

Idag är ingen vanlig dag för det är Saras Födelsedag Grattis i massor! (Sara är Elias faster och min svägerska)

Espadrillos

Kategori: Vardag

Titta vad som låg i postlådan då jag kom hem:)


Espadrillos som det står Josefin på höger sko och...


Daniel på vänster sko.

Allt blir vad man gör det till

Kategori: Vardag

Idag är jag ett livs levande bevis på att allting blir vad man gör det till, jag har haft en underbar dag!

En av mina bästa vänner Monica och hennes Molly var här på förmiddagen och vi pratade såklart massor medans barnen lekte, Elias är så gullig med Molly, han passar henne hela tiden så hon inte ska ramla ner för trappen eller dylikt:)
- Molli, lagar du mat till mig
Molly svarar tillbaka med en massa gulliga ljud:)

Jag fick dessutom en jätte fin present av Monica- Smink från Id bare minerals, Hur snällt är inte det:) Tusen tack än en gång:) och tack för provsminkningen:)

Efter dejten åkte vi iväg till Frissan då Sofia bara skulle in snabbt och klippa luggen, och tro det eller ej men Elias Klippte sig oxå! Jag är såklart superstolt att han själv valde att göra det med tanke på att han totalvägrade för några dagar sedan trots att han klippt sig tidigare, det klipptes inte mycket, men att han bara gjorde det var ju huvudsaken. Tack Victoria för klippningen!

Middagen åt vi hos Mommo och moffa, och nu väntar lite dusch och bad, har en känsla av att jag somnar så fort jag landar i soffan:)


Sofia, Elias, Monica och Molly


Såpbubbel lek
Elias har på sig nya byxorna från Moonkids som jag köpte på Pirums rea igår:)

Trött Josefin

Kategori: Vardag

Idag är jag trött, trött, trött (ursäkta gnället) har knappt sovit något inatt, det har varit varmt, jag har haft halsbränna, två prinsar har tagit mycket plats i sängen, magen har varit allmänt stor:) ja ni fattar :)

Men nu väntar mysigt besök av Monica och Molly, så nu ska vi skynda oss iväg till affären och köpa lite glass, jag älskar underbara vänner som piggar upp♥

KRAM


Mitt underbara allt på Birsta igår♥ Mamma älskar dig så oerhört♥

Nu åker vi..

Kategori: Vardag


Nu åker vi ut en sväng för att kolla på Pirum Parum och hälsa på mommo på jobbet, skulle vilja köpa en fin handduk till bebben som jag kan ha på skötbordet, kanske har Hemtex?

Ciao!

Bästa vänner, oftast iallafall ;)

Kategori: Vardag


Morgon mys med katten på altanen

Tvättkorg

Kategori: Josefin shoppar

Har äntligen hittat den bästa tvättkorgen då man ska gå ut och hänga tvätten, Kommer från Lagerhaus!

Vecka 39

Kategori: Mio i magen

Helt galet, vecka 39 nu!
Känner mig sprickfärdig till tusen, undrar om man kan explodera *skratt*
Hur som helst snart är vi i mål! Jippie!



Fika på en Söndag

Kategori: Muffins & Andra Bakverk



Imorse innan frukost passade jag på att göra Daniels favorit chokladkaka till eftermiddags fikat:)
Supergod, men svår som bara den att få fin..

Har semster feelings..

Kategori: Vardag

Nu är jag fulladdad med energi igen! Hade besök av två vänner igår - Jessica och Elsa. Jessica är ju en av mina allra bästa vänner och nu har jag inte träffat henne på några veckor med tanke på att hon nu bor i sthlm och jag har ju inte kunnat ta mig dit pga svimningarna, så att det var underbart roligt att träffas igår behöver jag väl knappast skriva ;)
Jessica är ju dessutom blivande gudmor till våran bebis, ett beslut som känns alldeles rätt då bebisen inte kan få bättre gudmor:)♥

Dessutom så tänker jag nu följa ett råd som jag fått av Jessica för längesen, något som jag oxå borde gjort för längesen...

Tack för igår tjejor, ni är bäst! längtar tills vi kan åka till dig Elsa och kolla in ditt fina hus:)

Vid åtta tiden fick vi ett ryck och gick till grannarna Terese & co för lite prat och pilkastning, vem som vann behöver jag väl ändå inte skriva ;) *hihi*

Söndagen har gått i relativt lugnt tempo, Elias har lekt med Maximus, medans jag haft besök av familjen och Daniel har kämpat på med altan räcket:)

Nu väntar ett underbart varmt skumbad.. perfekt avslutning på Söndagen!

Kram


Fina vänner, Elsa och Jessica

Barbie högtalare

Kategori: Hemma hos oss

Daniel har länge velat ha högtalare uppe i vardagsrummet, men jag som faktiskt (tro det eller ej) är ganska snål har sagt nej! Dessutom är vardagsrummet uppe mitt och Elias och vi behöver inte så avancerade saker, i hans vardagsrum där nere får han ha vilka "speldon" han vill *skratt*

Min älskade verkar för en stund ha glömt bort att jag sagt tvärt nej och gått och köpt högtalare och nån "spelmanick" ändå till oss, men inte är karl dum för bara för att jag inte skulle bli sur och tvär så har han köpt Bubbelgums rosa högtalare till mig:) Och vem kan tjura då? de är verkligen superfina, Tack älskling, jag älskar dig♥

Blir så full i skratt varje gång jag ser dem, vilken rolig Daniel jag har *skratt*





Lördags mama

Kategori: Mio i magen


Lika trött som jag ser ut på kortet  är jag idag..
Blir så glad när alla som jag träffar ger mig komplimanger om hur fräsch jag ser ut med tanke på att jag är höggravid,  era ord värmer♥ just nu längtar jag så oerhört till förlossningen, och att få träffa lilla bebben♥

Idag invigde jag nya "pippi tröjan", Jag hade egentligen tänkt spara den tills bebben kommit ut, men Danne tyckte absolut att jag skulle ta på den idag:) Elias pippi tröja är i tvätten annars hade vi ju kunnat matcha * hihi*
Invigde oxå nya skorna från Polo, super sköna!

Om en liten stund för jag besök av två vänner, ska bli så skönt att prata av sig lite:)
Dessutom är en av dem en sån vän som står mig oerhört nära♥

Kram

Rummet

Kategori: Josefin shoppar

Idag tog vi en Lördags tur till Rummet i stan, hittade som vanligt hur mycket som helst, och dessutom hade de gjort två bord med bara saker som jag älskar, de måste ha vetat att jag skulle dit idag ;=)



En rosa dröm

Kategori: Muffins & Andra Bakverk

Kvällens efterrätt är:
Hallon pannacottapaj

Donut

Kategori: Vardag


Haft finaste knuten i håret idag som syster yster gjort:)

Trötta Onsdag

Kategori: Vardag

Idag tror jag hela bunten har varit allmänt slöa, Sofia var trött efter resan igår, Elias har varit på allmänt dåligt humör, vilker resulterade i att han vägrade klippa sig idag, jag har varit allmänt gravid trött...

Tur att Erica kom och gjorde mig på bra humör igen:)

Imorgon tar vi nya tag, då har vi inget inplanerat, Den obligatoriska Torsdags shoppingen får vi flytta då mammsen har andra planer, eller kanske åker bara jag och Sofia iväg en sväng?


Nu ska jag lägga mig i sängen och gosa med magen, bebis lever verkligen rövare där inne♥

Sov Gott!







Just nu..

Kategori: Vardag

....Har jag glass dejt med min allra bästa vän♥

Onsdag

Kategori: Vardag

Imorse var det en glad kille som slog upp sina blåa när han fick höra att Sofia var här:)
Nu har vi alldeles nyss ätit en alldeles för sen frukost, Elias och Sofia tittar på tv och jag ska försöka få ordning på håret. sen sparkar vi igång Onsdagen, första stoppet blir hos mamma sen ska prinsen iväg och klippa sig:)

Ha en härlig dag!

lek och bästa sällskapet anländer:)

Kategori: Vardag

Just nu har jag en prins och en prinsessa som leker för fullt här hemma. så roligt med de två:)

Ikväll kommer världens bästa Sofia hit och stannar ett par dagar, super kul, så alldeles snart ska vi åka till mamma och pappa för lite kvälls mat:)

Kram

Lycka

Kategori: Vardag

Lycka är väl då man får ett sånt här fint armband av lilla prinsen som han gjort själv på dagis♥

Lukta gott

Kategori: Hemma hos oss


Dessa doftpåsar är ett måste hos oss, både jag och Daniel älskar dem och lite var stans hemma hos oss kan man hitta dem:)
Vi köper de flesta hos Butik Annelie eller Nordljus.
Den på bilden kommer från Annelie och är min absoluta favorit- Passion flower

Blomster

Kategori: Vardag

Rosorna jag just fått av älsklingen hinner inte ens blomma ut och nicka innan jag får nya♥
Skojade med Danne idag då han kom hem och frågade:
- Bör man vara orolig när man får blommor hela tiden *skratt*
Fick till svar:
- Nä jag älskar bara dig så mycket.

Och att han dessutom köper min favorit blomma i mina favorit färger gör ju inte saken sämre:)

♥♥♥






De gamla rosorna fick bli flyt blommor istället

Just i detta ögonblick

Kategori: Vardag


Mommo och Elias spelar Memory

Polo Ralph Lauren

Kategori: Josefin shoppar

Nya fräscha vita skor till mig från Ralph Lauren:)

Vecka 38

Kategori: Mio i magen



Imorse var jag iväg på ett besök hos barnmorskan.
Sf måttet var 34, hjärtat slog runt 150, och jag har gått upp ca 14 kg.
Huvudet var nu ruckbart, och det förklarar ju varför jag haft så ont i bland annat ljumskarna.
Fick oxå min journal utskriven ifall att jag måste föda i en annan kommun.
Nu är det bara ett barnmorske besök till inplanerat och det är inte med min barnmorska eftersom hon går på semester *snyft* Hon har verkligen varit bäst!

Undrar när miraklet tänker anlända?
Vi vill träffa dig nu bebbe♥

Regnet det bara öser ner..

Kategori: Vardag

Håll ut snart ska jag uppdatera lite här.. har bara varit så trött idag så jag vaknade till liv alldeles nyss, typ ;) Och jag som aldrig brukar vara trött...

Ses senare!

Jag och magen på party

Kategori: Mio i magen

Jag och magen har varit på avskeds party ikväll då världens bästa jobbarkompis Emma flyttar *snyft* Jag kommer sakna henne så oerhört..

Roligt var det iallafall att jag gick och fick träffa mina övriga arbetskompisar, har en känsla av att detta var sista partyt jag var på nu för en stund :)

Nu väntar ju nämligen nya äventyr, jag ska bli tvåbarns mamma snart♥


♥Längtan♥

Ny klänning kvällen till ära från Hm

Dagis utflykt

Kategori: Vardag



Idag på eftermiddagen har vi varit på utflykt  på Norra berget med föräldrar och barn från dagis:)
Vi grillade korv,lekte, pratade, och rädd för ormar som man är så kollade man ju hela tiden var man satte fötterna, Blev super chockad då vi var på väg hem och såg en stor skylt där de gjorde reklam för orm safari, men herregud vem vill gå på något liknande, jag kände mer att jag fick ytterligare ett bevis för att det kryllar av ormar på Norra Berget!
Efter lek och grillning så åkte vi hem eftersom att Danne skulle iväg och jobba en sväng igen, jag och Elias passade på att snabb dejta mommo medans.


När vi var på berget ringde telefonen och jag fick en inbjudan tills på Lördag kväll, något som jag absolut tänker gå på, hur tusan jag än mår ;)

Denna dagen har varit intensiv, men fruktansvärt rolig!

Vecka 37

Kategori: Mio i magen





Igår gick jag in i vecka 37 ( bilderna är oxå från igår)
Jag tycker själv att magen nu sjunkit ner lite, och jag hoppas att bebbens lilla huvud snart fixerat sig, har ett grymt "tryck" nedåt, berättade det för barnmorskan och hon sa att det är vanligt att man kan känna så med andra barnet.
Imorse vågade jag ställa mig på vågen.. 13 kg + än så länge och jag som hade tänkt försöka klara mig på 15 kg+, undrar om jag lyckas med det?
Mina svimningar tycker jag " peppar peppar" har blivit lite bättre men har fortfarande jätte svårt att kunna åka bil.

Igår då Sofia och Uffe åkte hem till Uppsala sa vi till varandra:
- nästa gång vi ses har jag kanske en bebis här:)
Vad konstigt det var att höra sig själv säga det, tänk snart är våran efterlängtade bebis här:)
♥Längtan är enorm, jag vill ha värkar nu ;)

Sveriges Nationaldag 6 Juni 2011

Kategori: Vardag

Imorse steg jag upp tidigt för att hinna baka en tårta till eftermiddagsfikat.



Sen till klockan ett åkte vi in till stan och Stora torget för att kolla på Måns Zelmerlöv med resten av Sundsvall ;)  superkul iallafall:)


Prins på Nationaldags firande


Syrran och mamma var oxå ute på stadens gator idag

På eftermiddagen hade vi bokat bord i Skatan hela familjen för middag, och tyvärr måste jag säga att det var kasst, det första man fick göra var att berätta vem och hur man skulle betala, sen fick vi vänta hur länge som helst på menyerna, två bord bort fick fel mat, killen som satt precis bakom Uffe och Sofia fick ett rödvinsglas över hela sin axel, gissa åt vilket håll det skvätte..., och det var absolut inte barnvänligt på något vis, min lista kan göras lång.. men jag hoppas verkligen att detta var en tillfällighet för jag har alltid gillat skatan massor tidigare, kanske måste vi ge dem en ny chans om ett tag?
Tur att vi hade det bästa sällskapet iallafall♥

När vi kom hem efter middagen kom Daniels pappa hit en sväng med motorcykeln, så då fikade vi tårta och hann umgås medans Elias lekte med grannen Ines.

Nu ska Elias läggas, sen ska jag bara ta det lugnt, undrar om jag och Daniel ska spela kort?

Kramar

Kramar

Rosor

Kategori: Vardag


♥Tack älskling för världens finaste rosor♥ Jag älskar dig så oerhört♥

Cruising

Kategori: Vardag

Ja bor man i Norrland, så gör man;) Ikväll åkte vi iväg till stan för att kolla på "raggarbilar" eftersom att det är cruising, inte direkt så att jag njöt av det men vad gör man inte för lilla prinsen som är super intresserad av alla typer av bilar:)


me på väg på cruising

Hoppande prins i nya "pippi" tröjan♥

Älsklingar♥



Happy Fredag

Kategori: Vardag

vilken dag vi haft!

Började dagen med en lång härlig frukost, sen åkte Danne iväg för att jobba en stund.
Jag och Elias tog det super soft men mitt iallt ringde mamma & co och frågade om vi skulle med till Galtström för lunch, självklart åkte vi med, medans vi ändå väntade på Danne:)
Jag åt årets första räksmörgås och Elias åt pannkaka, kan verkligen rekomendera Galtström om man vill äta på ett barnvänligt ställe, Elias tyckte såklart att det bästa var att det sprang omkring tama kaniner runt bordet:)

På eftermiddagen åkte vi till Birsta hela högen, vi hade en speciell sak vi skulle göra, nämligen hämta vagnen, jisses vad fin den är! Nu väntar vi bara på att pyret som ska ligga där vill anlända:)
Efter barnvagns shoppingen åkte mina prinsar hem och jag fortsatte att dejta Sofia och mamma inne på Bc.

På kvällskvisten har vi grillat, fick ett ryck och blev super sugen på finsk grillkorv, haha måste vara nått med generna ;) eller hormonerna..

Gud vad jag älskar att Juni månad är här, tänk äntligen sommar!

Blir inga bilder just nu, har slut på batteri i telefonen..
återkommer imorgon

Kram
Kram

Trasigt kylskåp och den obligatoriska Torsdags shoppingen på en Onsdag

Kategori: Josefin shoppar

Igår morse gick vårat kylskåp sönder bara hux flux, trevligt? Not! så på eftermiddagen då Danne slutat var vi iväg och köpte ett nytt. Denna gången blev det ett jätte fint med allt digitalt.


Elias softade i en massage stol medans han väntade på att vi skulle välja ett kylskåp



Efter kylskåpsshoppingen åkte jag för att dejta mamma i Birsta, det vill säga shoppingturen som vi alltid gör på Torsdagar gjorde vi igår istället ;)
Elias och Danne fick lite egen tid tillsammans, och gjorde sånt som de tycker är roligt, Elias skickade med en beställning till mig och mamma då vi åkte, han ville ha samma kläder som Daniel, lätt? haha men vi hittade till slut nästan exakt samma:)


Jeans shorts och t-shirt


Björn Borg kalsonger till prinsen

Endast mamman är vaken...

Kategori: Vardag

Vaknade för ett tag sen och var super törstig och nu kan jag inte somna om, typiskt! Bebisen sparkar runt i magen som bara den, och ibland får man så hårda sparkar så man tapar andan ;) Lilla Pyret kom ut till oss nu,vi längtar♥

Idag känner jag på mig att det kommer bli en underbar dag, Sofia och Uffe kom nämligen hit igår:) Vi hoppas oxå på lite sol eftersom vi ska måla lite bräder.

Ses senare!