Josefins Värld

Lördag

Kategori: Barnrum

Idag lördag är vi ute och leker och plockar fram adventsbelysningen som ska vara ute:)
På eftermiddagen ska Elias på kalas och direkt efter åker vi in till city på " lyslördag" detta kommer bli en perfekt lördag!

Finaste prinsen inviger nya mysigaste mössan, en sån som jag själv vill ha:)

Wings

Kategori: Josefin shoppar

Tröjor med vingar på ryggen jisses så fint. vill så gärna ha tröjan från Hunky Dory med vingar på ryggen, men hann inte med och de tog slut, nu såg jag på Nelly att det kommit in nya, snälla snälla tomten...mamman i huset skulle bli så glad:)
 
 
Hittade denna fina tröjan till kidsen från Lobilo på Oii barnkläder, men den fanns inte i Elias storlek så det fick bara bli en till minsta ängeln i huset:) tror han ska få inviga den på Lucia.
 
 

Julklappstips!

Kategori: Barnrum

Har beställt jätte fina posters/tavlor från Annaform.se. Jag är supernöjd med dem och funderar på om inte alla jag känner ska få sådana i julkapp hihi ;) Hur som helst så hänger Mios nu fint i hans rum med svart ram (Elias har en grön sen tidigare) och den andra tavlan hänger i vår hall.
Som sagt bästa julklappstipset!
 
 
 
 

Nya till mamman

Kategori: Josefin shoppar

 
Nya skor till mig blev inhandlade idag på Nilson Shoes.
 Funderar på om de ska få stanna?

Dejtar

Kategori: Vardag

Idag befinner jag och Mio oss i city och dejtar min bästa vän Erica:) shopping, lunch och skvaller som bara vi kan...

 

Snart advent

Kategori: Barnrum

Längtar just nu massor till advent. Så mysigt att få hänga upp julstjärnorna i fönstren, äta lussekatter, dricka glögg, ja advent är ju bara hur mysig som helst:)
Planerar årets första pepparkaks bak med kidsen senare idag:) mysigt!!

Vad vi gör idag?

Kategori:

Idag kör vi på en pyssel Söndag. Jag och kidsen äter saffransbullar och plockar fram lite isbjörnar, renar ja helt enkelt lite småplock inför advent;) Pappan i huset kämpar på mest med att byta gamla altandörren till en ny, kommer bli så fint med ny dörr och fönster :) duktig han är den där pappan ;)

Syskonen Bus

Kategori: ELIAS

Ni kan vara så arga på varandra och retas tills den andra gråter och ibland tror mamman i huset att hon ska bli galen;), men dagar som dessa då ni bara kramar varandra, leker och Elias säger saker som - Mio, jag älskar dig lillebror. då smälter ju såklart hjärtat. Är så lycklig att jag har två barn. Två barn som jag hoppas kommer få en lika fin relation till varandra som jag har med min syster. Älskar er så oerhört prinsar , ord kan inte bekriva denna kärlek♥
 

Voluspa

Kategori: Josefin Tipsar

Alltså jag älskar doftljus, doftpåsar ja allt som doftar så där riktigt fruktigt. Har dock tröttnat lite på Yankee candle, Ikea osv  och tänkte därför testa dessa från Voluspa,  Hoppas de luktar och är lika bra som de ser ut:)
 
Finns bland annat här <-- LÄNK
 

Tine K Brickbord

Kategori: Josefin Tipsar

En liten soffhörna har vuxit fram hos oss på övervåningen. Egentligen så tänkte vi bara ha vardagsrummet nere, men efter lite funderingar så fick det bli en liten vit soffa och tv i anslutning till matbordet, och det blev så bra, perfekt att kidsen kan titta på barn tv medans jag lagar mat.
 
Just nu har vi inget soffbord, eller jo ett gammalt från Ikea som jag avskyr, och drömmen vore ju ett brickbord från tine K. är bara lite orolig att det ska bli för stort eller för liet?  så nästa gång det blir en tur till huvudstaden ska jag titta på det.
 
Vita eller svarta ben tro?
 
När jag bestämt mig tänker jag köpa det här <--- LÄNK

Att drömma sig tillbaka...

Kategori: Vi reser

Vår vecka på Mallorca var verkligen helt underbar, kidsen var så otroligt duktiga och man verkligen såg hur mycket de njöt av att vara på semester. Jag har alltid haft Cypern som favorit men Mallorca slår det verkligen med hästlängder, shoppingen,stranden, maten ja allt får 10 stjärnor av mig. Hotellet var lyxigt och fräscht med stora rum och läget var underbart då det ligger direkt på stranden. Tack för den underbara veckan Mallis!
 
 
Skulle kunna visa er hur mycket bilder som helst men detta får räcka för en stund:)
 
KRAMAR

Att ta 3 och betala för 2

Kategori: Josefin Tipsar

Skopunkten har fått in mycket fint nu, och dessutom kostar det ju knappt någonting att handla där, perfekt för skogalna mammor som är mammalediga och vill handla massor ändå;) Jag jobbar ju i skobutik, och är därför ganska "styrd" av vad jag köper för skor. Inte direkt passande att trippa omkring i konkurrenternas skor. Men nu när jag varit mammaldig och inte varit i tjänst så ofta ;) så har jag varit lite otrogen ibland :)
 
Hur som helst dessa är snygga från Skopunkten:
 

5 År!

Kategori: Vardag

Igår blev vår prins 5 år, tänk 5 år sedan han kom till oss på självaste Halloween. för mig kommer han alltid vara en liten spök bebis, fast han själv blir så arg då jag kallar honom bebis hihi
 
Elias firade igår med Halloween party på dagis och till middag kom finaste gudfadern Robin, Victoria och Wirva hit. och självklart var ju mommo och moffa hit på tårta.
 
Ikväll har vi blivit bjudna på spök party och resten av helgen så är det kalas som gäller. Viktigt att fira ordentligt då man fyller 5 år;), bästa presenten hade ju såklart varit om man haft en tand lös, tydligen är det väldigt inne på dagis att tappa tänderna.. Vad härligt det är att vara mamma, att få se lyckan i Elias ögon varje gång han går igenom tänderna för att se om nån är lös, att få vara med och glädjas åt alla nya framsteg och saker han lär sig.
Gud vad mamma älskar dig prinsen!