Josefins Värld

Hus

Kategori:

Har hittat ett hus jag vill ha! precis i det område vi vill bo och ett relativt bra pris. om det nu stannar på det priset, hus i detta område har en ovana att bli superdyra..
visning på Torsdag få se vad Daniel tycker?
Vore så underbart om det bara kunde vara bra och vi känner att vi har råd.

Kramar

Bråttom!

Kategori:

Kom precis hem från en välbehövd och mysig promenad, gick till mamma på vägen och började kolla över tyget,mamma hjälpte mig  att sy Elias filt med grodprinsar iallfall blev jätte bra :) är så glad att jag har min mamma som är de absolut bästa finaste omtänksammaste person i hela världen, utan dig vore allt så mycket tyngre :)

Elias börjar bli lite bättre tror jag men fortfarande gnällig och väldigt mammig. Har ju inte slagit mig tidigare att det kan vara en tand som är på väg.

Daniel har prata med Robin och Erica som ska komma hit ikväll och se lets dance själv är jag inte så säker på att det är en bra ide med tanke på hjärtats mage, ska prata med Erica och se vad hon säger. Känns som jag måste ta hand om Elias och vara mamma till 100% nu.

Är Elias bara lite bättre imorgon ska vi försöka fara till farmor och Lennart på morgonen och hämta en jätte fin present till Elias som mamma fixat. spännande va?

Just nu dags att börja med middagen tills Daniel kommer hem.

29 Februari

Kategori:

 Strålande väder idag, mormor kommer alldeles strax hit så ska vi ta oss en promenad.
Elias mage är tyvärr inte bättre men en promenad kan väl inte skada? Vill bara att hjärtat ska må bra nu inte ens mammas och pappas alla pussar och kramar hjälper..

Vi skulle ha träffat Ingela,Andreas och lila William imorgon kväll men måste nog tyvärr avboka vill inte utsätta Elias för en massa farande, så vi får ta det en annan kväll, super tråkigt att det alltid blir nått tok då vi ska träffas :(

Ikväll kommer det bli en lugn kväll med Lets Dance och en massa godis.

Just nu dags för blöjbyte och påklädning.



Liten trött/sjuk prins



Hela familjen samlad

Snart slut på torsdag..

Kategori:

Elias blev intebättre idag så vi ringde barnsjukhuset och fick en tid kvart i två, Vi fick träffa världens gulligate sjuksköterska och sen en läkare som inte kunde hitta nå större fel på Elias precis som jag trott, men som mamma känner man ju när allt inte är som det ska, vi kom iallfall överens om att avvakta och se så han inte blir sämre det bästa tipset han kunde ge va att amma på och ge vätskeersättning. Hoppas hjärtat är bättre  imorgon.

Om Elias är bättre imorgon ska vi ta en lång skön promenad kanske till och med ta oss till mormor och låna hennes symaskin (äger ju ingen själv, men skulle hemskt gärna vilja ha en)
Åkte in på Rummet i Måndags och hittade rosa Marimekko tyg som jag tänkte göra kuddfodral av ska bli så roligt att få göra lite vårigt hemma med ljusafärger på tal om det så måste vi beställa fönsterputs vi ser ju snart inte ut ...

Nu på kvällen fick jag hjälp av pappa att skruva upp Elias nya saker till hans rum, Va på Living härom dagen och köpte lite saker från Sia kids, Sia har verkligen jätte fina saker och till ett bra pris skulle kunna handla hur mycket som helst :) pssade även på att köpa varsin frukost mugg till mig och Daniel, jag hatar ju egentligen att bara ha  tex två muggar av nått  lider av nån skada då allt ska vara perfekt i skåpen så då vill jag helst ha åtta av varje, men dessa kunde jag bara inte låta bli.

Just nu dags att duscha och sen krypa ner i sängen med mina älsklingar och vara en bra mamma och fru.


 

Slöardag?

Kategori:

Inge bra med våran prins idag :( magen som krånglar och jag har absolut ingen aning om vad som är fel? kan det vara den där dumma apelsin juicen som jag drack eller är det av kallsupen han fick i Lördags på badet?
Började iallfall igår och jag vet inte hur många blöjor jag bytt, tur att vi har Elias farmor  Maggan iallfall som man alltid kan ringa till när något är fel, (farmor jobbar på akuten i H-sand)
Maggan ringde iallfall och fixade så vi fick fara på sjukhuset och hämta resorb vätskeersättning, så nu återstår och se om han snart blir bättre annars får vi nog ta oss en tur till bvc.

Daniel fick ett ryck igår och åkte på Barnens Hus som hade babykväll, han kom hem med en jätte fin filt och en ny bilbarnstol som vi alldeles snart kan börja använda blev inte svart denna gången heller utan blå vi lyckas aldrig riktigt få till det där med färgen ha ha men blått är ju inte tokigt det heller till en liten prins :)

Nu ska jag försöka äta lite frukost innan prinsen vaknar.
 
Njut av dagen

Welcome!

Kategori:

Hej !
Här i denna blogg kommer nog mest mamma Josefin att skriva men även pappa Daniel ska försöka vara med på ett hörn. Vi kommer antagligen blogga mest om vårat liv och våran underbara son Elias som föddes 31/10 07 det absolut bästa som hänt oss :)
Elias har nu hunnit blivit 4 månader och lär sig nya saker varje dag och mamma och pappa är jätte stolta såklart.

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: