Josefins Värld

Beställd!

Kategori:

Hittade detta underlägg på Barnlycka. Det ska tydligen vara helt halkfritt och det är precis vad jag letat efter med tanke på att vi har vitt köksbord som tar stor skada när Elias är på G :)
Så här ser det ut men jag har beställt det i turkos

Beskrivning:
Bordsunderlägg till tuffa små människor!

• Absolut halkfritt underlag
• Lätt att skölja av
• 100% livsmedelssäkrad silikon
• Storlek: 48x30 cm

Äntligen!

Kategori:

Idag har äntligen mitt efterlängtade bubbel badkar kommit:) Nu gäller det bara att Daniel får tid att sätta dit det. Ingen direkt brådska i värsta fal får det vänta tills slutet av semestern. Jag ska ta så många härliga bad till hösten/vintern med massor av härliga badbomber.

Idag har vi varit på Birsta City typ hela dagen, på slutet längtade vi hem båda två. Men vi gjorde då ett och annat inköp. Elias köpte pyjamas, jacka och tröja medans jag hittade en svart midjehög kjol(lindex), vitt linne(jc,man kan aldig få för många),blå topp(h&m),armband(h&m),hello kitty mysdress(h&m), vit tunika(Cubus) och lite underkläder (lindex). Typiskt att man inte har nån kamera då skulle ni ha fått sett bilder.

Så fort en ny kamera är inhandlad så ska jag visa lite interiör bilder från Elias rum, ni måste ju bara se hur underbart bra Elias klädskåp blev, precis som jag ville ha det. Lapptäcket jag köpte på loppis för 50 sek blev oxå jätte bra, just nu använder jag det som sängöverkast på Elias säng.
Daniel åkte iväg idag och tänkte handla en ny kamera åt mig idag, det va bara det att jag kan inte bestämma mig om jag vill ha en "vanlig" eller en system kamera. System knäpper ju mycket bättre bilder men nackdelen är ju att de är ganska stora. Ska försöka fundera tills imorgon så får vi se hur det blir med saken. Men visst är Daniel underbar som alltid ser till så vi har det bra♥

Njut av dina älskade!
 kramar J


Mitt Bubbelibubbel badkar

snart klara

Kategori:


Just nu håller vi på att göra oss klara för Birsta. Elias ville oxå såklart fixa håret som mamma.

Nya skor

Kategori:

Har precis beställt ett par vita Converse till Elias, så söta är de. tog strl 21 så de borde passa bra mot hösten

Godmorgon härliga Måndag

Kategori:

Idag har vi tagit sovmorgon till 10.30. skönt! Vi funderar lite fram och tillbaka på vad som ska hända idag, måste iallfall åka och köpa barnmat till Elias.

Ringde alldeles nyss och la ett bud på en tomt, Nu blev alla super nyfikna eller hur?? Men denna gången ska vi vara lite hemlighetsfulla... är inte alls säkert att det blir nått heller med tanke på att jag la ett ganska lågt bud... Det är absolut inte så att vi ska bygga hus nu men antagligen i framtiden. Blir det denna tomten kommer det att bli ett funkis hus som Daniel så gärna vill ha. Och jag kan ju inte direkt säga att jag har nått emot det:)

Min kamera har gått sönder! Står linsfel på den. Typiskt att den går sönder till semestern. Ska antagligen tvinga ut Daniel ikväll och titta på en ny. man blir ju alldeles ställd då man inte kan ta några kort på prinsen.

Ha en härlig start på veckan, och kom ihåg att le och va glada. livet går inte i repris

 Kramar Josefin

Just nu

Kategori:

Just nu dags att duscha sen sängen, Elias somnade som en stock då vi kom hem. Daniel har äntligen kommit hem, han hann som tur va pussa och krama på Elias innan han somnade.

Imorgon tror jag det blir stan, ska handla lite småsaker som fattas här hemma.

♥Tack för att jag har Daniel och Elias ni är mitt allt♥

God natt!

saknar Daniel...

Kategori:

Idag har vi inte sett röken av Daniel/pappa på hela dagen. Imorse åkte han upp till Härnösand och sen har han farit iväg på jobb, vi brukar ju ha så mysigt på Söndagarna, känner att man blivit van med det för det känns riktigt tråkigt nu när man inser att imorgon börjar ny vecka, med jobb jobb jobb för Daniels del. själv har man ju äran att få ta hand om våran underbara prins♥ Känner att det skulle jag inte byta bort för allt i världen, det va roligt at jobba en dag men jag känner att jag absolut inte är redo för jobb ännu, mitt jobb för nuvarande är att bara vara mamma, inte stå och sälja en massa skor...

Har haft en mysig dag hos mamma och pappa idag, är så skönt att vara med mamma, man har verkligen service till 100%. Jag har hunnit att städa ur min gamla lekstuga, om jag bara får tid ska den målas och inredas, men viktigt att alla mina gamla saker blir kvar. Det blir ju så mycket roligare då :)

Just nu ska jag och Elias packa ihop oss och fara hem...
Ciao


Prinsen invigde sin pool idag. Han är så underbar♥


på kvälls promenad med mamma och mormor


Glad prins


Såhär hemsk har jag sett ut hela dagen med mina mysiga Hello Kitty byxor, men för tusan det är ju Söndag!

Frösö Zoo

Kategori:

Igår Lördag hade vi en underbar dag med Sofia och familjen Brandsaeter. Bilderna få tala för sig...

  

   

   

  

Banankaka

Kategori:

Banankaka

1 dl strösocker
2 dl florsocker
150 g mjukt smör
3 st mogna bananer
2 ägg
3dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
0.5 tsk malen kanel
0.5 tsk malen ingefära
50g valnötskärnor


1. Sätt ugnen på 175 grader (varmluft) el ca 200 grader (vanlig)
2. Vispa strösocker, florsocker och smör poröst och krämigt
3.Mixa bananerna och blanda i smeten, tillsätt äggen
4.Blanda de torra ingredienserna och vänd försiktigt ner dem i smeten
5. Smöra och bröa en form med löstagbar botten. häll i smeten
6. grädda kakan mitt i ugnen i ca 30- 35 minuter


promenad

Kategori:

Vi har alldeles nyss kommit hem efter en underbar promenad. vi promenerade upp till mamma och pappa och hämtade sittdelen till Emmaljungan, tyckte att det börjar bli dax för den nu, Elias har i stort sett växt ur liggdelen. Han har ju blivit en så stor kille som vill sitta och titta ut hela tiden:)

Just nu tvättar Daniel bilen, Han tyckte att det va absolut nödvändigt tills imorgon då vi ska på Frösö Zoo, Karlar! haha
Själv så ska jag slänga in en Banankaka i ugnen ( receptet som jag fick av Maria) Sen dags för sängen med min underbara familj, imorgon blir det en ganska tidig morgon få se hur det går för Elias??

Ha en underbar kväll
Kramar Josefin


Förälskad mamma och pappa på promenad♥


Vi gick förbi lekparken och gungade, Elias bara älskar att gunga.




Elias ville inte vara med på kort på hemvägen, eller så va det bara en massa saker han ville titta på, man ser ju så bra  när sittdelen är på..

Happy Friday

Kategori:

Det gick superbra att jobba idag, kände att jag va lite nervös i morse då jag for men så fort jag kom dit släppte det och det kändes som jag inte varit borta en dag. Elias har haft det jätte bra med mormor, han har inte varit grinig en enda gång och som alltid då han är med mormor sov han i över två timmar.

Just nu väntar vi på att pappa Daniel ska komma hem, får se vad Fredagkväll har att erbjuda...

Kramar

Full fart mot helgen...

Kategori:

Blev inge blomplant inhandlat idag men en massa andra saker till Elias. Riktigt roligt att gå på stan va det oxå eftersom Daniel följde med och inte va tvungen att jobba sent. Vi köpte ett par "riktiga" skor till Elias, lilla hjärtat börjar bli stor:) Köpte lie nya basplagg från Polarn o Pyret och lite rea kläder från Exit.
Köpte ett par nya tygskor till mig själv- på Daniels begäran, mina gamla luktar tydligen inte så gott, trots tvätt i maskinen, men vad gör man jag gillar ju tygskor.. Ett par nya är iallfall inhandlade på skopunkten för 199 sek som hittat!

Nu ska Daniel tydligen städa, och jag ska läsa Mama tidning

Tack och God natt
  Kramar


Träffade mormor och Moster idag för en snabbfika på Mcdonalds, självklart åt jag en muffins. elias har på sig min favorit body och mössa från Villervalla.


Mitt skofynd från Skopunkten. 199 sek. De ser lite breda ut på bilden men passar mig utmärkt och jag har riktigt smala fötter, får hoppas att de inte går ut mycket.


Elias söta adidas skor


Skona skulle självklart testas, Ni får försöka tänka bort mina gräsliga pyjamasbyxor.. Alltid när jag kommer hem från stan eller dylikt börjar jag med att tvätta händerna- noga sen hoppar jag i mina super sköna men jätte fula pyjamasbyxor, Oftast klär jag om Elias oxå till nått mjukare och självklart tvättar jag hans händer. Många kallar mig nojjig men Elias har ju inte direkt varit sjuk nån gång heller...


Så underbart söt. Min prins mitt allt. jag älskar dig så.


Detta ska jag göra nu...

Imorgon ska jag jobba..

Kategori:

Imorgon ska jag jobba för första gången på ca 1 år, känns lite nervöst att lämna Elias men jag vet ju att han är i goda händer hos mormor, De två älskar ju varandra så mycket♥ Känns lte pirrigt själva jobbet oxå, det va ju så längesen, dessutom ska jag jobba i en butik som jag aldrig jobbat i tidigare, men jag antar att det kommer gå bra brukar ju göra det... Ska samtidigt bli roligt att komma ut och se nått annat. Dessutom har jag ju Jessica där hela tiden...

just nu sover prinsen, men då han vaknar ska vi göra oss klara och åka och handla lite blomplant...

Ha en bra dag
Kramar

Åkpåse

Kategori:

Denna åkpåsen vill jag ha till vintern, finns hos trollungarna och kostar 995 sek. Vi hade ju Emmaljungas åkpåse i vintras men känner att jag inte va riktigt nöjd med den, så denna ska absolut inhandlas till hösten.



morgon läsning

Kategori:


Underbar morgon läsning. Dettta är ett absolut måste om du gillar inredning.

Vattenmelon

Kategori:

Nu har vi precis ätit tacos och snart ska vi hugga in på en vattenmelon Yummy! varför fortsätter man äta fast man är så mätt att man håller på att spricka?

Idag har jag och Prinsen varit hos Maria och lilla Isak. Vi va ute på promenad eller kanske ska man säga springtur, Herregud vad Maria går fort inte konstigt att hon är så smal. Elias och jag hade ju fullt upp att hinna med:) Men man får ju se det som ett behövligt motions pass:)  Efter promenaden åt vi super god banan kaka som ni absolut ska få receptet på. Faktiskt den godaste jag ätit på länge. Så Erica din kladdkaka kan slänga sig i väggen.

På eftermiddagen åkte jag med mamma och Sofia till skatan på inredningsbutik, vet ärligt inte vad den heter, men underbara saker har de, Hittade en underbar ljusstake i Fattigmanssilver som jag självklart köpte, jag bara älskar den♥
Har hunnit med att handla mat ikväll oxå- äntligen.

Nu dags att umgås lite med underbara syster yster....


Elias på besök hos lilla Isak, fläckar på byxorna har han oxå efter lunchen.


Söta lilla isak


Söta Maria på supersnabb promenad:) det va så konstigt väder då vi va ute och gick,det både blåste va soligt och regnade på samma gång.

Tisdag

Kategori:

Idag har jag och Ingela haft en riktigt härlig dag, (Maria kunde inte komma idag så henne ska jag träffa imorgon)
Vi tog en promenad och åt lunch sen gick vi och kollade lite på loppis, hittade ett ljusblått lapptäcke till Elias för 50 sek, gillade det verkligen mycket, och då jag såg det insåg jag snabbt att jag aldrig kommer kunna sy ett, det är för svårt...  har iallfall tvättat det nu- 2 gånger så nu måste det bara vara rent eller hur?

jag är så glad att jag har mina vänner som lyssnar och stöttar mig vad som än händer, underbara vänner växer inte på träd direkt.. Jag hoppas och håller tummarna Ingela för att ni äntligen ska få bygga erat hus, det är ni absolut värda♥

Imorgon ska jag träffa Maria och lilla Isak,  tror det blir promenad och tjejsnack, sen på kvällen måste vi fara och handla, allt är typ slut. Tänkte handla idag men då va det ju Allsång på skansen på tv och det vill man ju inte missa.

Ikväll ska jag lägga mig i tid, en pigg mamma= en glad mamma.

Sov gott alla
  Kram


En prins som äter lunch på cafe


Söta ingela och lilla William


Våra små prinsar börjar bli så stora nu att de kan leka med varandra. William hade med sig en röd liten bil som Elias blev som tokig i, så nu ikväll blev jag bara tvungen att åka och handla en likadan till honom.

dags att sova...

Kategori:

dags att lägga sig nu annars kommer jag vara som en zombie i morgon.
Eiias har börjat vakna lite tidigare på morgonen och mamma har börjat vara uppe längre på kvällarna inte direkt en bra kombination....

Idag har vi både hunnit med promenad och att sy gardiner. Hittade så snygga gardiner på Nordljus i Njurunda bommen, men de var superdyra men såg inte alls för invecklade ut att sy så jag tänkte att jag kanske testar då jag får tid, senare va jag in på Idas blogg och såg att hon hade sytt nästan likadana, så då va ju motivationen där direkt.  Måste säga att de blev riktigt bra, helt i vitt såklart. Daniel trodde till och med att jag köpt dem så alldeles kass på att sy kan jag ju inte vara.??

Imorgon ska vi ha lite mamma/barn fika/lunch med Ingela och Maria+ bebisar så roligt sk a det bli.  Känns som det är jätte längesen jag träffade Ingela. Men tyvärr blir det ju oftast att man inte hinner träffas lika mycket på sommaren- fast det är då man tycker man borde ha tid pga semester och så, men oftast är man ju bort rest eller så har man så mycket annat som ska göras, det är ju så lyxigt då man får ha sin älskade hemma. Alla vänner och bekanta där ute blir vi lite osynliga nu på sommaren vet ni vad det beror på.. vi njuter av varandra och våran bästa underbaraste son.

Nä nu är det verkligen dags för sängen

  God natt

Måndag- igen

Kategori:

Idag måste Elias och jag bara vara hemma eftersom bilen är inne på service, har funderat på om vi ska gå på promenad och kanske gå upp till mamma jag har ju lite syprojekt som jag skulle behöva göra klart.
Tror att vädret är lite bättre nu annars har det regnat som bara den på morgonen.

Ikväll ska vi absolut bara ta det lugnt, stackars lilla hjärtat har varit ute och flängt hela helgen.



Såhär underbart vacker va Elias då han va en dag gammal, tänk vad tiden går fort tycker ju att det va alldeles nyss♥

Många restaurang besök i helgen!

Kategori:


I Lördags va vi och åt  på Hamnstugan på Alnön ( ser ni Elias underbara dior nappflaska?)

Mina undebaraste va självklart med....

.... och de allra bästa vännerna som finns

så här goda smörgåsar åt vi


Idag Söndag har vi haft en underbar dag med Elias farmor, farbror och faster. Vi började med att kika runt i lite olika inredningsbutiker bla Nordljus i Njurunda sen bar det iväg till underbara Skatan för fika och mat. en alldeles perfekt Söndag har det varit, detta måste vi göra om snart, Tack för idag älskade familj♥


Havet är så underbart, jag blir mer och mer övertygad om att jag nångång vill ha hus vid havet, så mäktigt men ändå så stillsamt. börjar jag bli gammal tro?

inte trött

Kategori:

Mamma och Sofia har precis farit hem, vi har haft tjejkväll med godis och film, Vi såg filmen the Heartbreak kid, helt ok faktiskt. Daniel är ute med grabbarna och fiskar, tycker att han borde komma hem snart, jag är uttråkad och inte ett dugg trött, kan ju bero på att jag sov får länge idag....
önskar att jag bara kunde dra på mig pyjamasen och krypa ner bredvid prinsen, men som sagt finns inte en chans att jag somnar. detta ska jag aldrig göra om, att sova till 12.30 är för länge.

imorgon kommer Elias farmor och lilla farbror Axel hit, jag tror vi ska ha en riktig myssöndag med lite loppis besök och sen mat. annars så ska jag bara ta det lugnt imorgon och absolut inte sova länge... det är skärpning Josefin som gäller.

Ser redan fram emot nästa helg då vi ska till Östersund på Frösö zoo med familjen Brandsaeter. ska bli så roligt att se Elias reaktion på alla djuren.

Nä nu ska jag se om jag får tag på älsklingen, men känner jag han rätt så fiskas det nog ett tag..

    Kram J

Morgonmys

Kategori:

idag har jag sovit till 12.30 så himla skönt mina älskade grabbar har varit ute på promenad och ätit frukost tillsammans.
Känner mig seg idag nästan som att vi va på fest igår...

Alldeles strax ska vi fara och träffa underbara Erica och Robin, vi tänkte äta på nått mysigt ställe vid havet.
Vad gör ni andra idag på midsommardagen?

Kram J



Dessa bilder är från middagen igår på Höga kusten, min mamma och pappa va oxå med, men de verkar ha hållit sig gömda från kameran? Min efterrätt va stor- för stor, men en härligt underbar dag va det.

Glad midsommar!

Kategori:

Just nu håller vi på att göra oss klara, ska åka upp till Höga kusten och äta sen god jordgubbstårta hos mamma och pappa.

Hoppas alla får en underbar dag med nära och kära!
och har ni möjlighet gör nått romantiskt.

Kramar Hela familjen Eurenius♥


                                                                             

Vill ha!!

Kategori:

Det är denna jag vill ha fast i klarblå eller denim. visst är den fin???
Ni som har denna vagnen och bor lite mer norrut hur funkar den egentligen i snön?? Min brio sing ser ju nästan likadan ut och jag kan säga att den är värdelös i snö. läste nånstans att man kan köpa vinterdäck till bugaboo stämmer det tro?

Till salu

Kategori:

Först ut av vagnarna till salu är våran Akta graco trehjuling. Den här vagnen använde vi mycket då Elias va ny eftersom man kan klicka fast bilbarnstolen direkt på vagnen- mycket enkelt och smidigt. den dan jag får barn igen kommer jag absolut ha en sån här vagn igen.
Jag gillar verkligen den här vagnen men som sagt jag kan inte köpa en ny till utan att sälja nån.
Sara detta tycker jag absolut är nått för dig och Mats, om ni köper våran bilbarnstol blir ju denna vagnen super till:) Jag har tänkt ut ett superpris. only for you darling:)

vagnen på bilden är ju jätte grön men våran är grå med röda detaljer, så den passar absolut till både killar och tjejer.
  är det nån som är intresserad lägg ett bud!

Lunch

Kategori:

nu är vi inne en snabbis för lunch. jag håller på ute och donar med sminkbordet, har målat första lagret nu. Att fixa till gamla möbler är då inte något man gör på en kafferast. Tror faktiskt att detta blir mitt sista målar projekt denna sommaren.

Hade nästan tänkt plocka lite blommor sen det är ju trorts allt midsommar imorgon och kanske årets mest romantiska dag? Jag och min lilla familj ska fira genom att äta god mat och bara umgås med varandra. det är ju trots allt det som betyder mest att få vara tillsammans med dem man älskar.♥

Så fort Daniel slutar står handla mat överst på listan...

Godmorgon!

Kategori:

Godmorgon!

Idag är det sol och dessutom sista dagen innan långhelg kan det bli bättre??
Nu är det dags för frukost för mig och prinsen sen tror jag det blir till att gå ut i det härliga vädret..

Njut av solen!
 / J

Leggings/tights

Kategori:

Gud så trött jag är ikväll, ändå har jag inte direkt gjort nått speciellt. Jag och Elias har varit på stan en sväng. Köpte det vita linnet från Malene Birger och ett par vita leggings på Gina. Va in på rummet  en snabbis  och köpte ett lock till " nappburken" som Elias fick av mormor

På tal om leggings jag och Sofia satt och pratade idag och kom fram till att leggings är nog det bästa plagget som finns- passar till allt vardag som fest, sommar som vinter till vilka skor som helst osv.  Tiden efter då  jag precis hade fått barn använde jag mycket leggings, för det första är de ju mjuka och sköna och för det andra hade man ju inte direkt  lust att trycka ner en degmage i ett par tighta jeans där magen hänger ovanför byxlinningen. Alla som fått barn tror jag känner igen sig mer eller mindre....♥ Det jag vill kom fram till iallafall är att I like leggings!♥

Imorgon står handla mat på listan och att ta hand om tvätten...

ps: Daniel tyckte att Elias rum blev supernice bra va?
 Kramar J

Fixardag

Kategori:

Idag hade jag tänkt tvätta nån maskin och fått bort lite tvätt till midsommar- men insåg snabbt att sköljmedlet var slut och jag orkade bara inte fara och handla nytt. så tvätten får vänta tills imorgon.

Jag började istället att fixa och dona i Elias rum som jag aldrig blir riktigt nöjd med. Men nu känns det som att det håller på att lösa sig, jag bytte till vita gardiner+ vit hissgardin känner att det blev lite mer av våran stil nu det vill säga allt i vitt...
Möblerade om lite hyllor och småsaker oxå. Jag är så glad att jag har köpt nästan alla Elias små möbler från Sia, jag bara älskar deras barn sortiment. dyrt när det skulle inhandlas men det va absolut värt det. Jag har ställt in Elias säng i sitt rum nu ett tag Lillhjärtat sover ju bara med oss än ( och så vill jag ha det) så den tar bara upp plats i onödan i vårat sovrum.
Har tittat runt lite på växa/junior sängar men inte hittat nån som jag riktigt gillar, vet dock vart det finns en som står på önskelistan.. nämligen i Daniels brors rum.. får väl skicka Elias till farmor och blinka lite med ögonen..

Nu ska hjärtat få lite mellis sen ska vi en sväng till stan

 Ciao

varma mackor

Kategori:

 Jag och Daniel fick precis ett ryck och ska äta varma smörgåsar i våffeljärnet. Inte det nyttigaste men vad tusan man lever ju bara en gång....
Daniel kom hem sent idag och jag har inte haft tid att äta middag tidigare därav är vi nog så hungriga nu.
känner att jag måste skärpa mig och göra middag  lite oftare och på lite mer regelbundna tider- för min älskades skull, han jobbar ju och sliter varje dag.

Nu är min smörgås klar....

barnvagnar hit och dit

Kategori:

Alla som känner mig vet ju att jag är totalt besatt av barnvagnar, jag har ju just nu 4 stycken som jag faktiskt använder.
Men till och med jag kan ju känna att nu börjar det gå till överdrift, därför har JAG läs jag utan att prata med min man ( som i övrigt håller på att bli tokig på alla vagnar) bestämt mig för att sälja 2 av dem kanske 3 om jag inte drabbas av total separations ångest. högst upp på önskelistan står nog faktiskt en Bugaboo, jag har alltid tyckt att de har varit fina men aldrig kommit mig för att köpa en. Men nu kanske det är dags och tänk om jag skulle bli så nöjd att jag kan ha den tiden ut då Elias sitter i vagn. Vet inte riktigt hur jag ska lägga fram detta till Daniel bara.
Det här är en av andledningarna till att jag absolut skulle kunna tänka mig ett barn till, jag bara älskar baby saker!!

Så nu alla som frågar hela tiden om vi ska ha mera barn fick nu svar på frågan. Visst ska vi ha ett till barn- nångång men absolut inte nu, Elias är mitt allt och jag vill lägga all energi och tid på honom bara honom. Hur kan man egentligen fråga om vi ska ha barn igen snart Elias är ju för tusan inte ens 8 månader. eller ser jag väldigt tjock ut??? tål att funderas på.

Nu ska jag kolla om min kära syster är på väg hit. Gjorde en super bra deal med henne. Hon ska hjälpa mig städa mina garderober och jag ska bjuda ut henne på mat. Jag undrar om hon verkligen vet hur stökigt jag har det i skåpen??? stackars flicka hon kommer få en chock.. och kanske blir jag skyldig mer än en middag..

Ciao på en stund

hemma igen

Kategori:

Nu är vi hemma allihopa igen. va riktigt skönt att gå på stan i lugn och ro. Elias verkade ha det skönt oxå, först låg han och lekte i vagnen sen somnade han och sov sedan resten av stads besöket.
Hittade en jätte fin tröja till Elias på Exit, på rea va den dessutom, Jag kan bli tokig på all rea specciellt sommar rea, gillar inte alls när rean tar upp en hel butik. Det blir lixom så stökigt. Förstå mig nu rätt självklart handlar jag oxå på rea men föredrar en välstadad organiserad rea butik med inte bara rea

Hittade ett linne från Svea och en tröja från Odd Molly till mig själv, Rea va det på dem oxå. Tänkte köpa ett vitt bas linne  från by malene birger men av nån anledning snålade jag ur, dumma mig, det va ju så bra material i det, ganska dyrt men vad tusan vita lite längre linnen kan man ju ha i flera år, ska se om det blir att inhandla det i veckan- om det finns kvar.
Hittade en tunika på Åhlens i rött retro tyg, faktiskt väldigt gullig och den passar perfekt till tights och ett par vanliga ballerina, ganska starka färger och mönster va det på den, hoppas att jag inte tröttnar på den efter en gång, det skulle vara så typiskt mig.

Hann med att äta lunch/middag med mamma och Sofia, riktigt mysigt, vi gick förbi en massa restauranger med uteplats, gud så härligt det såg ut, bara det inte vore så förbannat kallt. man har ju ingen lust att ha Elias ute sålänge. Bara värmen kommer så kommer det bli masor av härliga ute restaurang besök i sommar.

Just nu dags att fika, sen mysa framför tvn

// Josefin

Välkommen Måndag!

Kategori:

Ny vecka nya tankar nya mål


Känner mig ovanligt glad idag, ingen aning vad det beror på, Livet leker vad mer kan man säga.
Jag är så oerhört tacksam att jag får vakna varje dag med mina underbara familj bredvid mig. jag är så glad att Elias finns, att han valde att komma till oss och att vi fick äran att bli mamma och pappa. Livet är underbart♥

Idag ska jag åka in till stan en sväng på eftermiddagen, kanske blir det till att äta middag där oxå. Måndag betyder ju att Daniel jobbar länge.

Jst nu dags att hoppa in i  duschen....

Ha en lika skön Måndag idag som jag tänker ha!

Kramar J


Kärlek

Denna lampfoten köpte jag på loppis igår för 75 sek. Den såg helt förskräcklig ut innan men efter lite vit färg blev den ju helt perfekt. önskar att jag hade tagit en före och efter bild.

Denna barn stolen fick vi av Daniels mormor och morfar, Tydligen är det nått i typ med att Daniels morfars pappa har gjort den, så den är sådär riktigt perfekt gammal. Ställde den i Elias rum med spårvagnen på som jag köpt i Sthlm

Det är så härligt med sommar och ute blommor, Detta är korgen från Jysk

Måste bara lägga in en bild på min lilla kryddsamling som förhoppningsvis kommer bli större..

myggbett!

Kategori:

Har fått ett myggbett mitt på huvudet, det kliar och jävlas och dessutom har jag kliat sönder det så nu har det blivit ett sår i stället- som inte verkar må bra det varar sig till och med... vad gör dessa förbaskade myggor för nytta egentligen???

Min blogg håller på att få nytt utseende- igen, men tredje gången gillt brukar man ju säga... Ska se om den hinner bli klar i morgon.

Just nu är Daniel ute och slänger soporna med Elias så jag ska skynda mig att avsluta denna bloggningen innan han kommer för då blir han tokig, jag har lixom bloggstopp ikväll....

Imorgon ny vecka igen tiden går för fort..........

Ciao

Regn Regn Regn

Kategori:

Jag blir tokig på detta regnande, Vi hade ju så mycket att fixa och dona med idag. får bli en annan dag...
Inatt har vi alla sovit så skönt, måste vara de nya lakanen haha och dessutom klev Daniel och prinsen upp i morse så jag fick sovmorgon, så lyxigt.

Kanske kan jag tvinga med mig Daniel ut en sväng på loppis...

 // Josefin

Äntligen!!

Kategori:

Äntligen har jag fått tag på min vän Monica. gud så orolig jag varit, men allt verkar vara ok med henne.
nu kan jag äntligen andas ut... tror jag försökt fått tag på henne i två veckors tid, och nu äntligen fick jag ett livstecken
Ring nån dag Monica så får vi prata. Trodde att du hade försvunnit totalt! jag är så glad att du hörde av dig till slut.
Puss och kram

snart slut på helgen- igen...

Kategori:

Idag har jag Daniel och Elias varit på stan. Hittade äntligen en stege till sovrummet på Åhlens ♦ Överlycklig♦
Som jag har letat på alla gamla vindar och på loppisar, hade nästan gett upp och vips så va den bara där, och billig dessutom 225 sek. ska absolut lägga in en bild på fyndet.
Köpte en liten väska till Elias på Krabat, och vita påslakan till sängen.på Hemtex Tycker det är så fräscht att bädda med vita lakan, man får lixom lite hotell och lyx känsla över det hela.

Daniel fick fara iväg snabbt på Bmw och hämta olja till bilen, eftersom vi inte fick service tid förrän i slutet på Juni. medans gick jag in på Indiska och kikade lite. Prinsen sov i lugn och ro, mitt iallt märker jag hur en kille börjar tok följa efter mig överallt varenda sak jag tittar på ser han oxå på, till en början tänkte jag att det måste vara slumpen men efter ett tag blir det nästan lite otäckt, känner mig väldigt illa till mods och ber till gud tusen gånger kommer inte Daniel snart???
Bestämmer mig för att gå ut därifrån sen ser jag inte karln mer puh vad läskigt det var. vad mycke tok det finns, undrar vad han egentligen ville??

Efter stads trippen åkte vi till mamma och pappa en sväng, mamma såg så trött ut att vi bestämde oss för att äta på Mcdonalds. Gott ibland men jag föredrar nog faktiskt att äta tex indisk mat istället. En muffins åt jag ju såklart oxå!

Nu på kvällen tittade Erica och Robin i en snabbis, blev ingen film ikväll då Robin va så trött. Men en fiske resa till Tenndalen i sommar är inplanerad, alltså Daniel och Robin ska fara, jag och prinsen stannar hemma där det är myggfritt :) Har vi tur kanske Erica kommer och gör oss sällskap.

Nu ska jag dricka ett stort glas apelsinsaft och se på film med min älskade.

 // Josefin


Hur kan man älska dessa två så mycket?? Ni är mitt allt♥

Världens bästa vänner

Kude från Lexington som vi köpt, denna ska jag ha soffan tillsammans med helt vanliga vita kuddar.

Lista

Kategori:

Tre namn du går under:

  • Josefin
  • Jossan
  • Tippi

Tre saker som skrämmer dig:

  • Att det ska hända  min familj något
  • Att bli ensam
  • magsjuka


    Tre saker du har på dig:
  • svarta tights
  • svart topp
  • trosor

Tre saker du tycker om:

  • Min familj
  • vara med mina vänner
  •  shoppa

Tre saker du ska göra den närmaste tiden:

  • måla mitt sminkbord vitt
  • Åka till Östersund på Frösö zoo

  • Lämna in bilen på service


Tre saker du verkligen vill ha:

  • Lycka i livet
  • påslakan till mig och Elias från Lexington
  • Systemkamera

Grattis Sara till studenten!

Kategori:

Nu har lilla Sara tagit studenten, tycker att det känns som att hon just va liten. Och nu har hon flyttat bort och väntar sitt första barn. Helt otroligt vad tiden går fort.
Otroligt trevlig fest hade hon efteråt, faktiskt den roligaste jag har varit på på väldigt lång tid. Saras pojkvänn Mats hade hur trevliga föräldrar som helst, och att han dessutom kommer från samma ställe som mamma gjorde att vi hade en hel del att prata om. Jag hoppas att vi får tillfälle att träffas igen allihopa. Tack för en super trevlig kväll Sara!

Idag då det är super härliga Lördag ska vi bara ta det lugnt hela lilla familjen, kanske åker vi en sväng till Birsta.
Vi funderar starkt på att åka på husvagns semester i sommar. men kan inte riktigt bestämma oss. Nån som vet vart man kan hyra husvagn i Sundsvall??

Kramar

Lite bilder:


Grattis Sara!


Mamma,pappa och lilla prinsen på student firande


Såhär blev förresten kuddarna och "snutte" påsen jag sydde.

Vill ha!

Kategori:

Denna skulle ju vara perfekt nu till sommaren. Jag lägger alltid ner nycklar, mobilen i skötväskan sen hittar jag dem aldrig:(
Men denna skulle ju vara lösningen på mitt problem..
Den kommer från www.barnlycka.se och kostar 169 sek. som hittat eller hur?
Denna ska inhandlas:)


Torsdag

Kategori:

ska precis hoppa  i duschen och göra mig klar tills studenten klockan tre.
Vädret är iallafall lite bättre det regnar inte men brr så kallt det är. ska nog ta leggings under klänningen.

Sara ringde och är precis på väg hit, ska bli så roligt att se hennes lilla mage..

Regn idag igen

Kategori:

Har precis kommit hem från lunch med Jessica. det hade gått jätte bra för bra mormor att ha Elias, han hade som vanligt då han är med mormor sovit två timmar i sträck, varför gör han aldrig det med mig???
Det va då jätte trevligt att träffa Jessica, vi hann prata om allt möjligt. och har jag tur blir det lite jobba för mig framöver hos henne,inga långa pass utan bara nån timme. Jessica åker till Mallorca nu en vecka så vi passar på att önska henne en superhärlig resa!

Hann med att shoppa en klänning från Gina och en jeans kjol från Vero Moda. Klänningen tror jag att jag ska ha på Saras student imorgon.

Just nu ska jag bara vara mamma och njuta åt världens underbaraste barn.

Ciao

Tisdag kväll

Kategori:

Satte mig alldeles nyss ner för att titta på Desperate, och vad märker jag då? jo att det inte är ikväll inte fattade jag att det va säsongsavslutning förra gången. Eller det kanske jag gjorde bara det att jag glömt bort det.

Har hunnit sy Elias kuddar ikväll, hade även lite tyg över så då sydde jag en lite tyg påse. Perfekt att ha nappar eller gose trasan i vid sängen.

Imorgon lunch med Jessica, mormor ska vara med prinsen.

Nu kallar prinsen på mig....


regnet det bara öser ner...

Kategori:

Hoppas att det inte bara är regn kvar av sommaren nu.
Vi har då iallafall köpt en baby pool till Elias, och blir det inte varmt ute så funkar den ju som en myshörna....

Se och njut.

Idag har prinsen namnsdag!

Kategori:

Idag har våran lilla prins Birger Elias namnsdag, närmare bestämt Birger. Mormor hon uppmärksammar allt, så självklart fick Elias paket av mormor. det var en underbar napp glas burk från CULT design, helt förtjusande är den och helt i min smak. Tack snälla underbara mormor♥

Annars har vi inte gjort mycket idag, vi åkte in en snabbis till stan och gick på room. Sofia skulle köpa Marimekko tyg som hon ska göra en tavla av. Själv hittade jag jätte fint tyg till Elias som jag ska sy kuddar till spjälsängen av.
Har oxå hunnit med att hämta ut ett Hm paket. äntligen har mina svarta espadrillos kommit, helt underbara, dessa ska slitas dag ut och dag in, helt klart en av mina stora sommar favoriter. passar lika bra till vardags som till fest.

Just nu dags att röja lite här innan Daniel kommer hem och får ett bryt på mig...
// J


Tyget jag köpte till Elias idag


Napp burken som Elias fått av mormor


Mina svarta Espadrillos ♥älskar♥

Söndag kväll

Kategori:

Har blivit lite bloggande i helgen- Igen
Vi har då haft tre underbara dagar. På fredagen tänkte vi fara till stan och fira nationaldagen men vi tyckte det va för varmt så vi åkte till stranden istället. Sen på kvällen åkte jag till mamma och pappa och Daniel åkte ut med grabbarna på klassfest.

Lördagen spenderade vi med Daniels mamma och syskon i Härnösand. Vi hann med både shopping och ut och äta god mat på Hamnkrogen. Efterrätten körde vi budget varianten på Mcdonalds, alla som känner mig vet att jag är tokig i deras muffins, tror jag skulle kunna äta hur många som helst. Mot kvällen va vi jätte trötta allihopa men Daniel ville åka in och kolla på cruisingen, så vi åkte in en sväng med Erica Robin och Sofia. Efteråt blev det film hos oss.

Idag Söndag har vi bara tagit det lugnt, vi har inte direkt fått någonting gjort. började med att jag sov till halv ett, och det betyder ju att jag är super pigg nu. sen åkte vi till mamma och pappa och där blev vi kvar i stort sett hela dagen.
men imorgon är det ny vecka och nya mål....

lite bilder från helgen som gått:


En prins på stranden

mama på stranden i ny baddräkt från Lindex. känns lite konstigt med bäddräkt men denna gillar jag skarpt

Visst är det härligt med sommar?

Se och njut

i nya hatten

leker med Barbapapan

De absolut bästa som finns i världen

Syster yster Sofia på cruising

Erica och Robin spanar på gamla bilar

Per! This is for you

Kategori:

Hejsan Per!

Ville bara visa dig hur en "normal" Lördagskväll i Sundsvall kan se ut..
passar på att slänga in en bild på Sofias nya vrålåk, som hon utan tvekan bytte bort BMWn emot. haha
Se och njut.


Det är denna bilen Sofia nu för tiden åker runt i. BMWn passar ju inte alls in här i Norrland:)


Ibland kan det vara lång kö då man ska in till stan- precis som i rusningstrafik i Sthlm:)


Attans! Men vadå sånt som händer. Här i Norrland stressar vi inte upp oss:)

trevlig kväll

Kategori:

Ikväll har Daniel kommit hem- skönt jag gillar inte att vara hemma själv. Och Elias blev då superglad då pappa kom hem.

Idag har jag varit hos frissan, klippte av en bra bit och färgade det mörkbrunt, känns lite ovanligt att vara så mörk igen men jag antar att man vänjer sig, det kommer säkert att blekas lite av solen oxå.
Elias va då jätte duktig när mamma va och gjorde sig fin. Han va med mormor och moster. Precis då jag farit gick de ut med hjärtat i vagnen och sen sov han som en stock i två timmar, det måste ju vara rekord för Elias, han vill oftast sova korta stunder på dagen, men det är helt ok för mig så länge han sover hela nätterna...

Imorgon kommer Ingela och William hit på lite lunch och kanske promenad, Hoppas vädret är lika bra imorgon.

Nu ska jag mysa med min lilla familj!

Gonatt kramar Josefin

Lite bilder från hemmet i förvandling-fortfarande

Kategori: Hemma hos oss


Kopp med vita rosor och ljus, tycker det är perfekt att göra såhär med rosor som nästan är döda och har" nickat"


hittade denna igår på Reginalds i Sundsvall för bara 88 kr som hittat eller hur?


Dålig bild, men detta är lampskärmen som jag sytt idag. blev helt ok tycker jag


Byrån som vi just nu har i sovrummet. pigtittaren har jag haft då jag var liten, och ljusstakarna är från Ikea, för att piffa till dem lite så har jag hängt på små pappers hjärtan, de tipset har jag tagit från Idas blogg.

sydag!

Kategori:

Håller just nu på att sy kuddar till sovrummet, och hinner jag sen blir det till att sy en lampskärm.
Snart är det dags för lunch och sovdags för prinsen.

Vi saknar Daniel som tusan, men snart är han hemma igen!

En helg med massor av underbara stunder!

Kategori:

Denna helgen har gått alldeles för fort, och imorgon börjar en ny vecka- igen.
Daniel han startar veckan med att åka bort och jobba i tre dagar, så jag och Elias får försöka klara oss själva.. vi ska antagligen fördriva tiden med att springa på en massa loppisar och leta massa fynd.

Lördagen va helt underbar. Vi åkte upp till Höga Kusten med Erica och Robin och åt super god mat, dessutom fick vi ett superbra bord med utsikt över bron. Bordet va lite på sidan om så det passade superbra eftersom prinsen såklart oxå va med. Efter maten passade Erica och Daniel på att kolla om de hade barna sinnet kvar i lekparken, och uppenbarligen så hade de det..
Efter mat och lekpark passade vi på att hälsa på Daniels mormor och morfar, När vi kom dit insåg jag att de för tusan bor i en sån herrgård som jag vill ha, tänk så många gånger man varit där men aldrig tänkt på det, underbart hus har de iallfall:)
Passade på att fråga dem om de hade nån gammal stege eller gammalt fönster som de inte ville ha kvar, tyvärr ingen stege och de gamla fönstren va för stora attans! Men en underbar gammal barnstol fick vi till Elias tack snälla Daniels mormor och morfar♥ Vi ska vårda den ömt.
På hemvägen åkte vi in till Katja, Jimmy och prinsessan Ebba. Katja va riktigt tjockis nu, hoppas bebis kommer snart.
Efter den här dagen kan man bokstavligt säga att hela familjen somnade då vi kom hem, jag han typ inte ens ta bort sminket......

Idag har det nog varit värme rekord i Sundsvall. Fy tusan vad varm det varit. Vi åkte till och med ner på stranden för att få lite blåst på oss och tro det eller ej men folk badade. Tyckte så synd om Elias då det va så varmt, men han verkar klara det bra, nu när sommaren kommer är jag glad att jag alltid gett Elias flaska sen han va liten, ( jag har ju självklart ammat hela tiden oxå) det underlättar verkligen nu då man ska få i honom vatten, han bara älskar att leka med vattenflaskan, underbara unge.
Idag har jag för första gången någonsin ätit en tunnbrörulle, helt ok faktiskt!
Har fått lite egentid idag oxå och planterat blommor ute. Daniel passade på att vara med prinsen och ge honom mat... kladdigt värre. Men vad gör det?? jag älskar mina prinsar över allt♥

Just nu dags att checka av med Daniel så bilen har bränsle och allt annat är ok tills han kommer hem på Onsdag
Jag önskar alla en trevlig natt
  // Josefin

Bilder från helgen:


På Höga kusten

Underbar utsikt

mamma och prins

Min underbara älskling

Det underbaraste som finns

pappa och mamma

♥Kärlek♥

Robin med "nya" väskan

Erica och Daniel leker i lekparken

Bästa vänner för alltid♥



pappa matar mig:)



kladd kladd