Josefins Värld

En prins på väg

Kategori: ELIAS

Min fina prins, som ser ganska ledsen ut på bilden men var överlycklig då han är på väg till förskolan där en tur med buss till City för att äta på restaurang och gå på kulturmagasinet väntade.
Idag invigde prinsen en ny väst från Zara med tröja från Gap, jeans Lindex och skor Calvin Klein. Gud vad jag älskar denna prinsen, att få vara just din mamma Elias betyder allt♥

Mamma- ledig

Kategori: JOSEFIN

 
En typisk mamma- ledig- dag- idag med fika på kondis med annan mamma- Therese, prommis i det fina vädret, städning hemma osv..

Lugna Måndag

Kategori: MIO

Det blåser som attans hos oss idag, tur att det har slutat regna iallafall. Elias leker på dagis och jag och Mio har passat på att handla mat och lekt ute en stund i stormen med nya fyrhjulingen.
 
Just nu sover Mio efter en prommis i vagnen, känner att hela min kropp längtar efter att få börja träna igen, för ni har väl inte missat att jag lyckats ha bihåleinflammation tre gånger, med lika många penicillin kurer, för att sen få ögoninflammation, fått spola bihålorna, fått kortisonkur, och nu till sit drabbats av öroninflammation. Helt galet eller hur! Men nu äntligen känns det som att kroppen börjar återhämta sig och då ska jag banne mig klara av mitt löpningsmål!
 
 

Med El

Kategori: MIO

Morfar och mormor kom precis hit med en fyrhjuling i present  till Mio som går med el. Mio älskar den och har redan koll på hur man gasar och kör framåt och bakåt. Undrar hur vi ska få honom att sluta köra ikväll? Tack snälla mommo och moffa♥
 
 

Godmorgon Lördag!

Kategori: Vardag

 
 
Härligt med Lördag!  Sundsvall bjuder på strålande sol, vi ska spendra vår dag med goda vänner, kommer bli en fantastisk dag!

La Familia

Kategori: JOSEFIN

Åå vad jag är glad att jag får vara del av min fina familj. Tänk så mycket glädje de ger mig. Jag måste vara världens lyckligaste mamma och Fru.
 

Ikea

Kategori: Hemma hos oss

Man blir ju helt galen denna årstiden och vill ju bara göra om hemma hela tiden:) Köpte Lamporna från Mio igår, och det blev ju bara så bra, ska visa snart.
Satt alldlees nyss och tittade i Ikea katalogen och förälskade mig i denna bilden med fjärilar, den skulle passa perfekt hos oss, får bli en tur och kolla efter den ikväll.
 

Strimla

Kategori: Josefin Tipsar

 
Gillar denna taklampa "Strimla" från Mio möbler masor. finns i olika färger och kostar bara 299 sek, galet billigt. Denna måste jag titta på nästa gång vi har vägarna förbi Mio. Skulle vilja ha något nytt i köket eller kanske till vardagsrummet?

Måndagen!

Kategori: Vardag

Puh vilken dag det varit, högt tempo och det känns som att det jag gjorde imorse var igår. Lång dag med andra ord.
 
Mitt sjukhus besök var ju mindre roligt, men ändå skönt att få det bekräftat, att jag har en kraftig bihåleinflammation som inte går över, trots tre penicillin kurer. Imorgon bitti ska jag vara där igen för spolning, blä.. shit vad ont det kommer göra. men jag har varit sjuk så länge, så länge att jag knappt minns hur det är att inte vara täppt i näsan.så lite längtar jag ändå ;)
 
 
Efter sjukhusvistelsen blev det en sväng på city för att vänta tills den värsta rusningstrafiken lagt sig. Hittade små uggisar till Mio på Hm och lite saker till oss andra.
 
Undrar om alla sitter klistrade framför tvn nu och tittar på Dallas. jag hade planerat att också  se men kidsen var alldeles för vilda, och att få dem att somna gick inte direkt på 10 minuter. Men nu äntligen sover de och jag ska krypa ner under täcket och drömma hemska drömmar om nålar som går igenom näsbenet, fy fan! Jag kommer att överleva morgondagen... *postiva tankar, Josefin*
 
 

Missoni

Kategori: Vardag

Ingen har väl missat Lindex samarbete md Missoni som släpps 25 September. Älskar Missoni och skulle jag vara hemma (nepp jag är inte hemma precis då, attans!) så skull jag antagligen gå rätt crazy där inne :) Håller tummarna för att det kanske finns något kvar då jag befinner mig i Sweden igen.
 

Hösten kryper sig på..

Kategori: Vardag

Visst är det väl så? Vinden är kallare, man känner helt enkelt att det "luktar" höst. Mysigt är det då kvällarna blir mörkare och man kan tända massor av ljus och mysa ner sig i soffan. Butikerna är fyllda med nyaste höst modet, och aldrig på året gör jag av med så mycket pengar som på hösten. Undrar varför det är så otroligt roligt att handla höst kläder, både till mig själv och kidsen. Hösten har blivit en av mina favorit årstider, eller egntligen har det alltid varit det, men på senaste tiden har jag bara förknippat hösten med sjukdomar och elände, men vet ni, det har jag nu kommit över. Välkommen hösten!
 
Trots allt detta kan jag inte sluta önska att tiden ska stanna för en liten stund, sista sommar månaden för iår...
 
 
Idag har det regnat i Sundsvall, men vi har haft en toppen dag ändå. Jag och Mio startade dagen med en prommis i regnet. På eftermiddagen var Elias bjuden på kalas hos en kompis, och kvällen har bjudit på lite shopping och middag hos mommo och moffa. dagen rätt kortfattad.. hihi
 
Imorgon sparkar vi igång första veckan efter semestern, Elias ska på dagis, Daniel börjar jobba, och för mig och Mio börjar vardagen hemma ensamma, dessutom måste jag göra ett besök på sjukhusets röntgen avdelning imorgon. inget allvarligt, har bara problem med bihåleinflammationer som bara kommer igen och igen och igen...
 
 Min finaste prins på väg på kalas idag.
 
 
 

Sylvanian house

Kategori: Barnrum

Kommer ni ihåg Sylvanian families som man lekte med då man var liten? Ni vet de där söta små djurfamiljerna som hade kläder? Hur söta som helst.
 
och idag fick Mio ett Sylvanian hus av mommo och moffa, jätte gulligt och Mio som just nu älskar att sitta och öppna små dörrar och kika in i fönster (han har tidigare lekt med Elias muminhus) blev jätte glad, hela kvällen har gått åt till att leka i huset. Tack snälla mamma för de fina presenterna till kidsen
 
 
 
 
.

Välkomna tillbaka!

Kategori: Vardag

Efter att ha "svikit" blogg.se är jag nu tillbaka, tillbaka för att stanna. Ibland måste man prova något annat bara för att inse hur mycket man saknar det gamla. Dessutom har jag ju bloggat här sen Februari 2008, rätt lång tid då man tänker efter:)  verkar inte få med mig mina inlägg från blogspot så jag länkar helt enkelt till den bloggen här på sidan.
 
Mitt bloggande har ju varit uselt under sommaren, och helt ärligt så har det varit så skönt, att blogga tar ju otroligt mycket tid och dessutom får jag lätt dåligt samvete då jag inte hinner uppdatera, så kära vänner ha tålamod med mig, vissa dagar öser jag inlägg och andra dar blir det kanske helt tyst. Har ju som sagt en nyss fylld ettåring som är typ all over the place hela tiden och en blivande femåring som har otroligt mycket saker för sig och oändligt mycket energi hihi jag är helt enkelt en vanlig tvåbarns mamma, som oftast önskar att det skulle finnas 4 timmar till på dygnet:)
 
 
Önskar er för sista gången i historien er välkommen hit!
 
KRAM
 
Liten Mio bus testar änglavingar♥
 
 
Ps. Ny design är på väg, ni får stå ut me lite röda stjärnor och snöflingor som faller en stund.