Josefins Värld

Åskväder

Kategori: Vardag

Är det bara jag som älskar åska tro? Finns inget mysigare än att krypa upp under täcket i soffan och bara lyssna och titta på himlen, ikväll hade jag ju dessutom sällskap av världens underbaraste prins som tyckte det var lika mysigt som mig:)
Kommer ihåg när jag var mindre en sommar och vi var i Schweiz, det är nog det häftigaste åskväder jag någonsin varit med om:)


Dagisavslutningen idag var jätte mysig och dessutom så hade vi ju sol hela tiden:) Fikat var jätte gott, vi åt bullar, tårta och varmkorv med bröd, stämmningen var absolut på topp och dessutom överaskade Danne oss med att ta ledigt en stund från jobbet och följde med♥

Ines och Elias fortsatte leka en stund då vi kom hem från dagis och jag hann bädda rent i sängen, sen begav vi oss till William & co eftersom Elias och han bokat in en playdate:)

Kvällen har bjudit på varma mackor och sällskap av mommo, och alldeles nyss (precis då jag skulle ringa honom) kom Danne hem från jobbet:)

Och nu har jag en känsla av att jag missar en massa bra på tvn...


Busunge på dagis

Älskade busprins

Kategori: ELIAS

Har haft en crazy busprins i Calvin Klein underkläder här hemma på förmiddagen, vilken energi alltså:)
Nu styr vi våra näsor mot dagis, fast inte i bara i underkläder ;)







För ett år sedan..

Kategori: Vardag


Tjejkväll med damerna på Stadshuset sen på bio, känns som det var igår men ett helt år har gått.


Just nu öser regnet ner, inte bra med tanke på att de har sommaravslutning på dagis idag, lite sol hade man ju absolut hoppats på:)
Ser nu att grannen är ute och klipper gräset, är det verkligen bra då det regnar? *skratt*

Kram

God natt Måndag

Kategori: Vardag

Idag har vi haft en riktig soft dag, Jag och Elias tog en lång sovmorgon, med några avbrott, tror aldrig telefonen ringt så mycket som idag på morgonen..
Dagen har fortsatt i lugnt och slappt tempo, jag fixade i tvättstugan medans Elias såg på film, sen ville mommo ha sällskap för att titta på kakel och det nappade vi såklart på:)
Middagen åt vi på Max, och Elias kom fram till att Max hamburgare är mycket godare är Mcdonalds:)

På eftermiddagen var vi ute en sväng och lekte, sen gick vi in för det obligatoriska badbombs badet, sen åkte de mysigaste pyjamaserna på:)

Nu har Danne precis kommit hem och jag ska passa på att fika med honom innan våra ögonlock faller ihop:)

God natt!

Vecka 36

Kategori: Mio i magen





Vecka 36 idag och jag känner mig superstor, benen, magen, ansiktet ja allt känns stort.
nu kallar jag mig själv riktigt höggravid;)
Bara 4 veckor kvar till bf nu, längtan är enorm, vill så gärna se vem som sparkar omkring därinne:) undrar om man ska börja packa förlossningsväskan? eller nä, visst är det för tidigt..
♥♥♥

Tjohoo

Kategori: Vardag

Nu åker vi en sväng för att titta på kakel, kanske går vi en sväng på Loppis, det är man väl värd då tvättstugan är helt tom ;)

Kram

Nya gardinerna i köket

Kategori: Hemma hos oss

Tror bestämt att det var sista gången vi sydde hissgardiner till mitt kök, snacka om mycket pyssel och då hade jag ändå världens bästa sömmerska med mig- mamma.
Men supernöjd blev jag iallafall:)







Loppis fynd

Kategori: Hemma hos oss



Kakfat med rosor

Till jordgubbar och mjölk..

Assietter

Vet att det är några som vill se hur våra Vitrinskåp i köket blev som vi satte dit för ett tag sen, så nu bjuder jag äntligen på en bild av skåpen där jag oftast förvarar mina loppisfynd:)

Morsdags middag

Kategori: Vardag

Ikväll har vi varit ute och ätit med mamma och pappa, jag som är så frälst vid havet hade gärna ätit på tex Lörudden  i Mellanfjärden eller dylikt, men eftersom att alla andra oxå  verkade vilja vara vid havet så var det såklart fullbokat överallt. Men då kom mammsen med bästa ideén att vi skulle äta kina mat, och så fick det bli, supergott, jag har länge velat gå dit men det har alltid kommit något i vägen.
Elias var som vanligt en solstråle och skötte sig galant, vet att jag skrivit det förr men jag är så glad att vi alltid låtit Elias följa med på allt sen han var liten, Några problem att uppföra sig då det gäller har han verkligen inte, självklart har ju han oxå bättre och sämre dagar men ikväll var allt optimalt:)
Efterrätten åt vi hemma hos oss eftersom jag bakat en cheesecake i morse:)
Tack mamma och pappa för bästa sällskapet♥ Och mamma, lilla mamma ingen är väl som du♥

Tack mina älsklingar för världens bästa Morsdag! Jag älskar er♥


På väg att åka till stan för att äta.
Kolla vad stor min mage blivit, imorgon går vi in i vecka 36:)

Härligaste kramen av världens bästa prins fick jag idag på restaurangen:)
Finns väl inga ord som värmer så mycket som:
-Mamma jag älskar dig♥

Våran Förmiddag

Kategori: Vardag

Vi spenderade ju våran förmiddag på "barnens dag" med det bästa sällskapet:) Riktigt mysigt, vädret hade dock lite svårt att bestämma sig för om det skulle vara sol eller regna, tur att vi tog med paraplyet iallfall ;)
Jag har haft den bästa Morsdagen på länge, En riktig familjedag har vi haft:)
Vill inte att det ska vara Måndag imorgon, men tur att det blir långhelg snart iallafall:)


Fiskedamm

Blåsor bubblor (ser nästan ut som Elias tänker slå mig ;)

Fåren

Mandarin paus i solen


Bästa sällskapet i form av Ella, Ines och Erica

Clownen Daff Daff

Morsdag

Kategori: Vardag

Önskar alla mammor en underbar morsdag!

Vi startade dagen med underbar frukost och nu har vi precis kommit hem från "barnens dag" här i närheten där vi bor. Elias har tittat på får, fiskat i fiskedamm, blåst bubblor, kastat vatten ballonger och det bästa av allt varit och kollat på Clownen Daff Daff.

Om en stund väntar Restaurang besök i stan:)

Kram

Trevlig kväll

Kategori: Vardag

Tittar in och önskar er en trevlig Fredagkväll!
Här hemma har vi njutit av hemmagjorda hamburgare och god efterrätt, egentligen borde vi kanske ha gjort lite "bättre" mat med tanke på att vi har något att fira, men prinsen fick välja och då blev det hamburgare:)

Resten av kvällen tror jag vi satsar på soffmys:)

Njut av Kvällen
Kram

Gant shorts

Kategori: Josefin shoppar


Gant shorts till pyret i magen

God morgon

Kategori: Vardag


Nu åker jag iväg till Barnmorskan. Mamma är här med Elias som inte klivit upp ännu, han vaknade inatt och var jätte rädd  sen operationen, så mellan 04.00- 06.00 var jag uppe med prinsen och vi pratade igenom allt som hänt, antar att han har massor att bearbeta.
Men trots ett avbrott i sömnen är jag riktigt pigg:)
Efter Barnmorskan så har jag ett möte idag.

Ses senare
Kram

Nya tavlan på plats

Kategori: Hemma hos oss



Kvällstur

Kategori: Vardag

Blev en kvällstur med mammsen ikväll till Birsta, vi köpte ramen jag behövde på Ikea, sen var det mest mammsen som shoppade, jag gjorde två jätte fynd på Vero Moda annars var det inte mycket att hänga i julgranen ;)
Skönt att vara ute med bara mamma en stund, Min mamma är bäst♥ Love you!


Vi tog lilla shoppingbilen idag
(och ja jag var tvungen att stryka regnummret)


Fika med mammsen på Ikea


Favorit smycken

Kategori: Vardag

Jag har ju fått noja på accesoarer, och armband hör absolut till favoriterna:)


Snäckarmbandet tror jag att jag köpte på Gran Canaria? det beiga i mitten är från Hm och det rosa med texten Trust är från, äsch jag minns inte, iallafall från någon Webshop:)
Dessa är absolut mina favvisar just nu:)


Galen i Hello kitty prylar är jag ju oxå...

Bus i vårt Hus

Kategori: Vardag




Sommarkläder till bebben

Kategori: Mio i magen





Från Hm

Torsdag 26 Maj

Kategori: Vardag

Nu är det full fart här hemma igen efter en lång natt med massor av sömn. Vi tog en lång sovmorgon jag, Elias och Danne i morse :) så nu är vi fullproppade med energi igen:)

Idag har vi inga direkta planer på vad vi ska hitta på, kanske åker jag ikväll med mamma på den obligatoriska Torsdags shoppingen? Skulle behöva köpa en ram på Ikea bland annat.





Trötta..

Kategori: Vardag

Vi är nu hemma efter en mycket lång dag, Herregud vilken grej det blev av ett litet solrosfrö, Känner mig oerhört tacksam att Daniel kom hem igår kväll och var med idag, du är bäst älskling♥
Vad hemskt det är att se sitt barn bli alldeles borta av lugnande, och när Elias skulle ner på operation så åkte Daniel med honom dit ner,  tänkte att det är lika bra att jag går och fikar eftersom att jag är så rädd för nersövning och med en massa hormoner i kroppen så- ja ni fattar man är känsligare helt enkelt.

Allt gick jätte bra iallafall, solrosfröet hade åkt riktigt långt bak men det var inga problem att få bort det, och när vi hämtade prinsen på uppvaket så ville han bara hem och dricka saft och leka med Beyblade. Min tappra lilla prins, mamma och pappa älskar dig så oerhört♥

nu ser vi fram emot en natt med massor av sömn:)

Tack mamma för all hjälp vi fått av dig, både jag Elias och Daniel älskar dig massor♥

Ses imorgon!

KRAM


P.s Grattis Lennart på din stora dag, kul att vi hann träffas en snabbis på sjukhuset.

Usch och fy just nu...

Kategori: Vardag

Gick inget vidare idag med solrosfröet. Vårdcentralen skickade oss till öron/näsa/hals avdelningen på sjukhuset, där fick de inte heller ut det, så imorgon bitti ska vi infinna oss på sjukhuset igen för sövning och uttagning...
Ni kan tänka er att det gör ont i mamma hjärtat..
Jag hatar att Daniel är borta och jobbar just nu, vill att han ska komma hem!

Solrosfrö

Kategori: Vardag

Igår på eftermiddagen kom vi på att vi skulle åka på en tur för att handla, Elias klädde på sig ytterkläderna sen gick han ut och väntade på mig som han alltid gör, Mitt iallt kommer han in och säger att det är en pippi mat i hans näsa.. För första gången någonsin har alltså Elias stoppat något i näsan. Vi (mamma var oxå här) försöker få bort det, men förgäves, Så vi tog en tur ner till Vårdcentralen, där kunde doktorn se det men efter att hon sagt att Elias ska försöka fräsa ut det drar han innåt istället och då såg vi det inte mer, Elias har vi den här tiden hunnit blivit super rädd, så vi åker hem med fröet kvar i näsan. Idag är Elias super täppt i näsan och det slemmar som bara den så jag ringde och bokade en ny tid idag, så håll tummarna att för att vi får bort det.



Elias i väntrummet på Vårdcentralen

Min allra bästa vän

Kategori: Vardag


Har jag världens snyggaste bästa vän eller vadå♥
Du är bäst Erica, skulle aldrig kunna vara utan dig!

Shoes & underwear

Kategori: Josefin shoppar


Nya skor från Din sko, kommer bli jätte fina i sommar, inte för höga och inte för låga


Passade på att köpa lite nya underkläder från Hm,  snart är det ju dags att bara använda amningsbh igen, så det gäller att pasa på, amningsbh:ar är ju inte direkt lika fina färger;)

God morgon nya veckan

Kategori: Vardag

Trött, trött, trött....

Hann knappt kliva upp innan fönsterputsarna var här... men nu är fönstren fina och jag ska hänga upp alla gardiner igen, gäller att hålla igång annars somnar jag nog stående idag :)

Hörs senare!

Vecka 35

Kategori: Mio i magen



Leverans från Lush

Kategori: Hemma hos oss

Elias är ju som sagt besatt av Lush badbomber och idag fick vi en ny leverans med mommo♥ Varför kan ingen öppna Lush i Sundsvall? Jag skulle definitivt bli en stammis ;)



Ny Radio till köket

Kategori: Hemma hos oss




Super duper tack Älskling, jag älskar den massor♥

Vilken härlig Söndag

Kategori: Vardag


Vilken härlig utedag vi haft, massor har hunnits med, Danne har klippt gräset, Elias har lekt och jag har en näst intill tom tvättstuga:)
Lunchen åt vi med våra bästa grannar, Erica, Nisse och Ines, blev en favvisrätt- Pizza:)

Kvällen ska jag spendera med att ta ner alla gardiner i huset, fönsterputsarna anländer nämligen imorgon på förmiddagen någon gång:)

Kram

Skötväska till bebben

Kategori: Mio i magen

Det var denna som jag skickat efter med mamma då hon var på Nk i Sthlm. En skötväska till bebben från Armani, kommer bli superfin på våran vita skinn vagn:) Tack mamma för hjälpen♥


Det bästa som finns i världen

Kategori: Vardag


Vi älskar dig så oerhört lilla prinsen/mamma & pappa
♥♥♥

Lördag

Kategori: Vardag

För första gången känns det som att helgen går i normal fart:) Det är ju till och med hela Söndagen kvar:)
Vi har haft två underbara dagar tillsammans med Sara & co, barnen har lekt massor och vi vuxna har hunnit med att bara vara och prata. Igår kväll åt vi grillat och satt uppe riktigt länge och pratade.

Idag Lördag vaknade vi alla upp till soligt väder så vi tog en soft morgon, sen styrde vi näsorna mot Birsta. Efter ett långt besök på Toy´s rus, vinkade vi hej då till Sara, Mats och Viktor, hoppas ni snart kommer igen♥

Jag prinsarna och magen fortsatte shoppingturen då Daniel ville ha nya kläder:)
Jag vet att jag kanske tjatar om det ofta men herregud vad jag älskar Daniel, Elias och bebben i magen,  Nu på kvällen har jag skrattat så tårarna runnit, Daniel kan verkligen få mig att dö av skratt♥

Dagens middag (skinkpaj) åt vi tillsammans med pappa/moffa då Mamma/mommo är i Uppsala. Jag har förresten skickat en beställning med mamma då jag visste att hon och Sofia skulle till sthlm och på NK, och tur var väl att det fanns det jag ville ha, ska visa er i ett annat inlägg:)

Nu har prinsarna tydligen planer på något vi ska göra, och ja Elias ska vara uppe länge med oss ikväll medans lilla familjen är samlad, på Måndag börjar allvaret igen...
Just nu ska jag absolut leva i nuet!♥

Ha en underbar kväll!

Kram


Mats, sara, viktor, Daniel och Elias på kvälls prommis

Mamma och prins i farten

Hej..

Kategori: Vardag

Denna veckan har bara svept förbi, Måndag till Onsdag har Daniel varit och jobbat i Norge, jag och Elias har haft fullt schema alla dagar då vi sytt och hängt upp nya gardiner i köket/vardagsrummet. Supernöjd är jag iallafall, ska absolut visa en bild senare:)

Igår Torsdag hade vi ju superhärlig väder, så jag och Elias var ute och hoppade studsmatta mest hela dagen:) När Danne kom hem passade vi på att så mina potatisar i mitt lilla land, medans Elias och Ines lekte, så roligt att Elias "bästis" bara bor på andra sidan häcken♥
På kvällen (alldeles för sent) åkte vi iväg och handlade inför helgen då min Svägerska Sara & co kommer ikväll:)

Nu ska jag och Elias gå ut och hänga lite tvätt, sen ska vi bara ta det lugnt så vi orkar hela kvällen lång:)

Njut av Fredagen!

Blåbärsmuffins

Kategori: Muffins & Andra Bakverk

Jag och Elias har nog bakat världens godaste muffins idag med blåbär och vit choklad. receptet på denna smeten är verkligen supergod, inte direkt det nyttigaste, men för tusan :)





Detta behöver du till ca 12 stora muffinsformar

200 g smör
4 dl mjölk
4 ägg
2 dl socker
1 dl farinsocker
2 tsk vanilsocker
8 dl mjöl
4 tsk bakpulver
1 nypa salt
100 g vit choklad
60-70 st jätte blåbär

Gör så här:

Sätt ugnen på 175 grader. smält smöret och tillsätt mjölk. Vispa ägg och allt socker pösigt. Rör ner vätskan. Blanda mjöl,bakpulver och salt och vänd ner i smeten. Fyll Muffinsformarna till 2/3 med smet. Grovhacka den vita chokladen. Tryck till sist ner blåbären (5-6 i varje) och vit choklad i formarna. Grädda ca 20 minuter.

Boom

Kategori: Josefin shoppar

Igår då vi varit på Plantagen och köpt blomjord sprang vi in en snabbis på inredningsbutiken Boom här i Birsta.
Dessa fick följa med hem:




Underbar kakburk

16 Maj Måndag

Kategori: Vardag

Snacka om att Sundsvall bjuder på trist väder idag, regn och grått, inte för att det direkt gör något jag ska börja förbereda lite här hemma inför gardinbytet.

Har städat min plånbok på kvitton och jag har kommit fram till att jag fått dille på accesoarer, det handlar om, halsband, massor av ringar, armband, halsdukar med mera, det måste ha att göra med att jag satt köp stopp då det gäller kläder, Vill ju inte handla mer mammakläder till mig själv nu, det är ju som sagt bara 6 veckor kvar  tills bebben förhoppningsvis anländer:)♥


Njut av dagen!

Silver schampo

Kategori: Josefin shoppar

Idag styrde vi våra näsor mot Birsta, ingenting särskilt skulle inhandlas förrutom blomjord och ett silver schampo till mig. Man kan ju fråga sig om folk blivit tokiga då det gäller silver schampo? de var slutsålda i precis alla butiker/frissor som jag besökte utom den sista,  kanske kan det ju ha att göra med att jag aldrig behövt använda det tidigare och inte märkt att det alltid är slut, eller så är det helt enkelt supermånga som blonderat sig nu till våren?
Men nu ska det iallafall testas, min frissa  Pernilla tyckte absolut att jag ska använda det lite då och då eftersom att jag inte vill att mitt hår ska gå åt det gula hållet.

Just nu gick mina prinsar ut i regnet i galon från topp till tå, Danne har nämligen lovat Elias att montera upp studsmattan... Jag tror oxå att jag ska trotsa regnet och gå ut och plantera ner en hallonbuske...

KRAM


Detta ska testas...

Just nu...

Kategori: Hemma hos oss


...Har vi tänt nya ljuslyktorna och tittar på Eurovision..

Petrified in pink

Kategori: Josefin shoppar


Denna har jag beställt från underbara sidan Petrified in pink.
Jag sätta den i ram sen ska den placeras i vardagsrummet.
Kommer passa perfekt eftersom att jag ska sy rosa hissgardiner, men det får bli då fönsterputsaren varit här:)

Bilden är lånad från petrified in pink´s hemsida, besök den du oxå vettja:)

Vart tog Lördagen vägen?

Kategori: Vardag

Efter en väldigt kämpig natt med en fruktansvärd smärta i ryggen/svanken så har jag varir trött idag, ändå har dagen gått i rasande fart.
Daniel har varit iväg på städdag på dagis och jag och Elias har försökt få lite ordning här hemma.
När Daniel kom hem drabbades jag av nån sorts shopping panik och eftersom att jag inte hade någon direkt lust att åka till Birsta och trängas så åkte vi till Nordljus, och efter att en diskhandduk och tre lyktor blivit inhandlade så lugnade shopping nerven ner sig aningen ;)

Just nu är Daniel ute och planterar ner stora tuijor som senare då de växt på sig ska fungera som insyns skydd. Elias sitter och tittar på tv med Ines samtidigt som de leker. och jag passar på att ta en paus framför datorn:)

Ikväll väntar en lugn kväll med Melodifestivalen!

KRAMAR

Nu är det äntligen dags för Fredagsmys.

Kategori: Vardag

Nu är jag äntligen hemma efter besöket hos frissan, jag blev supernöjd min frissa Pernilla är verkligen den bästa:)


Bättre bild än så här blev det visst inte:) Som ni ser är håret mycket ljusare och jag är verkligen supernöjd,
Hur kan det komma sig att man alltid vill bli ljusare på våren/sommaren och mörkare på hösten/vintern?
Världens gladaste prins ville oxå vara med på kortet och visa sina nya bakugan:)♥

Creative Lounge

Kategori: Josefin shoppar

Jag har hittat en ny favoritbutik- Creative Lounge! Jag vill ha allt som finns i webshoppen, och jag hoppas att vi i sommar kommer att kunna besöka butiken som finns i Umeå.
Min första beställning blev en väska från Lily of sweden, hoppas den kommer till veckan så jag hinner använda den massor innan man är fast i skötväska träsket igen;)




Bilden har jag lånat från Creative Lounge webshop
Besök den du oxå:)



Fredag

Kategori: Vardag

Idag har jag varit hos Barnmorskan på morgonen, allt såg bra ut:) bebisen ligger fortfarande med huvudet ner, men är ännu rörligt, magen ligger precis på kurvan och hjärtslagen låg på 150 slag/minut. mitt sf mått är 31.
Tänk vad fort tiden går, Daniel sa till mig igår kväll, tänk Jossan snart är bebisen här:) ja helt makalöst snart har vi en liten bebbe här hemma igen♥

Nu ska jag passa på att vila massor, jag ska ju till Frissan idag på eftermiddagen, känner mig helt ärligt riktigt nervös, kommer jag klara att sitta så länge? och vad händer om jag ramlar ihop där, eller att jag får kraftig hjärtklappning, Att lida av detta syndrom då man är gravid önskar jag inte ens min värsta fiende.. men som sagt envis är mitt motto och på ett eller annat sätt ska det gå, jag vill bli vårfin i håret! Bör tillägga att mamma har fullständig jour ifall att det händer något, mamma är bäst♥


Detta får bli en före bild på håret:)


Tröja till bebben

Kategori: Mio i magen

Hittade denna tröjan till bebben på Lindex och jag kunde inte låta bli att shoppa den trots att jag inte gillar svart på bebisar, och precis som jag gissade så tycker Danne jätte mycket om den:)

Blåsiga Torsdag och sjukling här hemma..

Kategori: Vardag

Idag blåser det verkligen, och just nu är det massor av mörka moln på himlen.. jag hade hoppats på lite blåst och sol så jag kunnat hänga ut lite tvätt:)

Vi har sällskap av en sjukling idag :( Daniel är hemma med feber över 39 grader( inte direkt första gången), så vi har stängt in honom i sovrummet, för att minska smittorisken ifall att det smittar.
Jag personligen tror att Daniel är något utarbetad, så en dag ,med massor av sömn kommer göra susen. Daniel måste verkligen sänka tempot en aning, det betyder att arbetsveckan har 5 dagar, som för de flesta andra, detta kommer jag vara stenhård med i fortsättningen! Vilken fru han har eller ur *skratt* ;) men för mig/oss är ju det viktigaste att han mår bra♥ Vi älskar dig pappa Danne

Jag och Elias ska som sagt låta Danne vila så vi går ut och planterar lite blommor:)

Njut av dagen!

Kram

Inte lätt att bädda sängen

Kategori: Vardag

Här hemma har vi en prins som alltid blir som tokig då vi ska bädda stora sängen, han blir helvild, hoppar runt och bara skrattar:) Som idag kolla in busen under Muminfilten ;)

Babykorgen

Kategori: Mio i magen

Alldeles nyss ringde de från Barnens hus och berättade att vagnen kommmit, jag vill hämta nu!
Jag börjar verkligen komma in i det där stadiet ni vet när man bland annat får städmani hemma och vill få allt färdigt. Jag skulle så hemskt gärna vilja bädda i babykorgen, bara för att det ska bli så "verkligt" som möjligt, tänk snart är våran bebbe här, alla längtar, Elias som redan nu bara pratar om att han ska vara hos mommo och moffa när vi hämtar hem bebben. och det viktigaste av allt är ju att han och mommo kommer till sjukhuset med mercedesen utan tak när bebben kommit :) Jag älskar alla i min familj så oerhört♥


Jag längtar tills jag får bädda korgen, men eftersom vi har katter så ska jag vänta ett tag till så de inte tror att vi gjort en ny sovplats till dem:)

Tandläkarbesöket igår

Kategori: Vardag

Detta bör absolut arkiveras i bloggen:) Elias var superduktig hos tandläkaren igår, han skrattade hela tiden och var glad, dessutom hade de "barnens dag" där nere så alla tanläkare och dylikt var utklädda, När tandläkaren hade tittat färdigt i prinsens mun, fick vi höra hur fina tänder han har, och hur duktig han/vi har varit att borsta dem, vi är såklart världens stoltaste föräldrar:)
Efter fick man spraya håret i olika färger, men det avstod såklart Elias från som är så noga hur han ser ut ;) men en tatuering på armen gick bra:)
Vi älskar dig prinsen♥


Kollar in tatueringen i bilen på väg hem:)

Babyskydd

Kategori: Mio i magen


Äntligen har vi köpt babyskyddet till bilen!
Igår kväll var vi förbi Babyproffsen och köpte denna som just nu hade lite bättre pris, vi betalade 1598 sek för både själva skyddet och plattan man fäster den på i bilen.
Är så glad att vi köpte denna som verkligen passar perfekt i våran bil. då Elias var liten hade vi ett babyskydd från Akta graco och det var verkligen superstort- alltså för stort, denna från Brio är mycket smidigare och lättare. Vi köpte det i helsvart, Daniel var så noga med att färgen skulle passa i bilen, Karlar *haha*

V 33

Kategori: Mio i magen

Morgon mys

Kategori: Vardag



Vi önskar er en underbar dag!

På vårat schema står idag tandläkaren och ett besök på dagis för att planera vart alla uteleksaker ska placeras, och hinner vi ikväll så vill prinsen att vi ska montera ihop studsmattan:)
Full fart med andra ord, tur att Danne kommer hem och hjälper mig:)

Fredags mums

Kategori: Vardag

Vecka 32 snart 33

Kategori: Mio i magen



♥Vi längtar♥

Sommar frukost

Kategori: Vardag

God morgon Fredag

Kategori: Vardag

Idag har vi noll planer.. undrar vad vi ska hitta på? kanske åker vi och äter en bakelse? eller så åker vi till mommo och moffa och hälsar på?
Antar att vi kommer på något:)

KRAM

Nagellack

Kategori: Josefin shoppar

Hm är ju för tusan det bästa stället! Jag har länge letat ett nagellack i denna rosa färgen och till slut hittar jag ett på Hm för 9.50 sek!


Färgen heter Paradies pink

Toppen dag

Kategori: Vardag

Vilken toppen dag det varit. Min mamma är absolut bäst, ingen kan mäta sig med henne♥ Så ja alla som inte har min mamma som mamma borde vara avundsjuka, *skratt*

Vi hade det supermysigt på stan, vi hittade lite småsaker tills bebben anländer. nu är det nog bara pyjamas som fattas i klädväg. Till Elias hittade vi två fina tröjor och lite baskläder som strumpor.

Nu på kvällen har lilla familjen grillat kyckling, super gott, finns det något godare än att grilla?
Nu är det bäst att jag går och hjälper Danne att få lite ordning här, det var nämligen min idé att vi skulle göra ett "städ ryck" innan nio, då det börjar bra på tvn:)

KRAMAR

Dags för träning- eller inte :)

Kategori: Josefin shoppar

Har jag bästa karln eller vadå? Igår fick jag ett par efterlängtade Easy tone och en rosa Adidas tröja,  så nu ska jag försöka ta mig ut på några promenader och testa dem, tröjan tror jag att jag tänker använda mer som kofta till jeans, och skorna ska användas flitigt då bebben tittat ut:)
Tack älskling♥


Vi säljer ju dessa på jobbet oxå men inte i rosa, så därför blev de inhandlade på Stadium, ganska stora i strl upplever jag dem. Ska bli spännande och se om de tar något på rumpan? De flesta som jag känner säger att man mest får träningsvärk i vaderna. men vilket som är ju bra:)


Matchande rosa/cerise tröja till skorna.

Torsdag

Kategori: Hemma hos oss

Vilken härlig dag!

Jag älskar när saker och ting fungerar, som typ allt idag:) Till och med Försäkringskassan verkar vara på sitt bästa humör idag:)

Och snart är det dags för min och mammas obligatoriska Torsdags shopping:) Hoppas turen är med mig fortsättningsvis... det vill säga att jag håller mig på benen hela vägen :)

Njut av underbara Torsdagen!


Underbara vitsippor!
Fatet med glaskupan bredvid har jag gjort själv, inte kupan då men fatet, Köpte en ljusstake och silverfat på loppis och klistrade ihop dem, superenkelt!

Till bebben

Kategori: Mio i magen


Nappflaska från Paul Frank. Köpte den på Babyshop:)
(Vill bara tillägga att jag nu är i vecka 32, längtar massor)

Ordning på alla smycken

Kategori: Hemma hos oss

Jag hade ju mina smycken på ett kakfat tidigare, men mitt iallt för några dagar sedan så bara rasade det ihop, trevligt? Not! men nu är det ordning igen:)

Spring i benen

Kategori: Vardag

Igår på eftermiddagen hade Elias så mycket spring i benen så vi gick till dammen här nära oss för att kasta lite kottar och pinnar i vattnet. Mysigt att komma ut en sväng, dessutom hade vi bästa sällskapet av mamma/Mommo.
På vägen hem passade vi på att plocka lite vitsippor, men varför måste det vara så förfärligt kallt ute?





Bestämd 3 åring

Kategori: Josefin shoppar

Eller rättare sagt 3 1/2 är han ju;) Men jisses vad bestämd Elias är, vi har länge letat efter ett par gympaskor till dagis, jag hade ju tänkt mig typ ett par puma eller dylikt med kardborreband, som går lätt och fort att få på, men icke sa nicke.. Elias tjatar bara om ett par röda converse. Jag har verkligen försökt dra på det länge och förklarat att han har ju blåa converse och de tar tid att ta på sig dem, men  efter massor av besök på olika skoaffärer så gav jag med mig och beställde ett par röda converse från Babyshop. men kravet var att vi även köpte ett par dagisskor och de valde han att inhandla på Skopunkten.
Var vi själva så här medvetna då vi var små om vilka speciella skor vi skulle ha? Elias har verkligen koll och han tar absolut inte på sig vad som helst.. Min lilla bestämda prins♥


Från Babyshop

Nytt till håret

Kategori: Josefin shoppar

Var ner till frissan i Måndags och bokade in en tid för klippning och färgning, tyvärr kunde jag inte ta någon tid innan nästa vecka då mamma måste vara ledig för att kunna följa med mig ifall att det händer något där. min kropp mår inte riktigt bra av att sitta still så länge... men med världens bästa mamma i närheten ska det nog funka:) jag menar vill man vara fin får man lida pin.. ;)
Hur som helst så passade jag på att köpa två nya produkter till håret då jag ändå var där:) En av de bästa sakerna med att vara gravid är helt klart att håret mår superbra, man tappar ju inte ett hårstrå, längesen mitt hår var såhär tjockt, synd bara att man måste tappa det då man börjar amma....

Valborgsmässoafton

Kategori: Vardag

Nu kan man verkligen säga att våren är här, Maj= Vår/sommar!
Vi hade en jätte trevlig kväll igår:) Vi grillade och spelade spel och självklart tog vi oss en tur för att kolla på majbrasan.
Våra självklara följeslagare var såklart här - Erica och Robin. sen i sista sekund så frågade vi om Erica, Nisse, Ines och Ella ville komma över och de ville de:)
Perfekt då Elias kunde leka med Ines, och jag vågar inte ens skriva hur länge de var vakna.. duktiga som tusan var de iallafall:)

Tusen tack för igår vänner♥


Förrutom förätten och grillningen åt vi tårta till efterrätt. Tårta på sista April har lixom blivit ett måste genom åren  eftersom Elias fyller halvåret då, som igår då Elias blev 3 1/2♥


Bästa vänner♥


Några av sällskapet:)