Josefins Värld

På väg.

Kategori:

♥Idag fyller världens bästa man/pappa år.Grattis älskling! vi älskar dig♥

Sitter just nu i bilen på väg till Norrtälje. Elias sitter och tittar på Mumin och jag passar på att blogga:)
Lyssnar på Lugna favoriter, Det är absolut min favorit radiokanal. När Elias låg i magen så lyssnade vi jämt på Lugna favoriter. Tror alla blev lite less på mig ett tag då jag jämt lyssnade på kärleks låtar:) haha Måste ha varit hormonerna.

Hoppas ni har en härlig Lördag, passa på att vara med era nära och kära och har ni möjlighet passa på att gå på en julmarknad eller nått, det hade jag absolut gjort om jag vore hemma.
kramizar

Packning pågår

Kategori:

Tjohoo!
Här packas det för fullt inför våran lilla resa! Fast man ska vara borta så kort stund är det verkligen en massa man måste ha med sig då man reser med barn. man tänker hela tiden men ifall att...
Prinsen ligger och sover just nu, han somnade sent idag, få nu se när han lägger sig ikväll? Det händer så mycket för honom nu att han har riktigt svårt att komma till ro då han ska sova, kan ju oxå meddela att våran prins i stort sett går nu:) *stolt mamma* så nu har då inte katterna det lätt.. Jag undrar vilka som är tröttast på kvällen när de går och lägger sig?? haha.
Ska fara ut till Birsta en snabbis ikväll, ska handla lite kläder till Elias och strumpbyxor till mig, har vi tur så följer Daniel med eftersom vi ska handla mat oxå.
Sen ikväll blir det väl som vanligt god mat, godis och Idol?

Tjingeling!




Kanske skulle det gå lättare och fortare att packa om man hade massvis av Louis Vuitton väskor att packa i?Tål att funderas på ;)

27 November

Kategori:

Idag firar jag och Daniel 4 årig bröllopsdag♥
♥4 år av oändlig lycka♥
♥Jag älskar dig så Daniel





Vi har inte planerat in nått speciellt att göra idag, utan det är ju tänkt att vi ska fira i helgen då vi åker på kryssning.
Så nu ska vi ta tag i det sista inför första advent, och bädda i riktigt juliga påslakan:)
Ha en härlig dag
Love

Gröt dags

Kategori:


Lek i snön

Lilla prinsen har blivit så duktig på att gå själv

så roligt med snö:)

Nu ska vi äta mannagrynsgröt, sen ska vi göra oss klara och åka till stan:)

Underbar vän

Kategori:

Ikväll har jag haft det riktigt supermysigt med Jessica. Vi har strosat runt på Birsta city och hittade faktiskt en hel del att handla :)
Jag är så glad att Jessica finns♥ Det är såna människor som hon som gör livet värt att levas, alltid positiv och glad, Och dessutom är hon en super bra lyssnare som alltid kommer med bra råd. Jag är superglad att jag fick äran att lära känna henne♥ Är så trött på människor som bara tar och inte ger nått! som tur är finns det inte alltför många..

Längtar så tills helgen.. Vi har inte bestämt än om vi far på Fredag eller Lördag måste försöka ta det beslutet så snabbt som möjligt.
imorgon ska jag ut på ett annorlunda uppdrag- nämligen fixa en frack åt pappsen som ska på blankett på Fredag. Riktigt spännande ska det bli att se om vi hittar nått bra och dessutom får jag ju lite tid med pappa, kanske hinner vi till och med fixa mammas julklapp?


Nu ska jag lägga på en ansiktsmask- en för torr hud från Estee Lauder, förstår inte varför man måste bli så torr denna årstid?
Efter masken är det definitivt dags för att lägga huvudet på kudden..

Kramar



Underbar ansiktsmask som alla borde ha i sitt badrumsskåp

Tisdag

Kategori:

Pratade just med Ingela.. William har vattkoppor och magsjuka... Huva huva!! Tur att vi inte träffats på länge. Det vänder sig i magen på mig så fort nån nämner magsjuka. nästan så jag får för mig att det smittar genom telefonen.. Huva huva, men som sagt tur att vi inte träffats nått.. Men Ingela vi tänker på er och hoppas att ni snart är friska♥

Nu ska vi äta lite lunch sen ska vi gå på promenad till frissan och klippa min lugg..

Njut av dagen!
Kramar



Ny mössa

Kategori:

Vi har alldeles nyss varit iväg och köpt present till Sara och Mats lilla underverk Viktor♥ Gud som vi längtar tills vi får se den lilla♥ Passade oxå på att beställa 2 nya bobux tofflor/skor till Elias+ att hon butiken ska försöka få tag på en tröja från Novastar till Elias. Jeansen från samma märke hade hon redan hemma så nu håller vi bara tummarna på att hon lyckas hitta tröjan :) En mössa från Novastar fick vi iallafall med hem, och den är så stor på strl att till och med jag kan ha den, så denna får Elias dela med mamma.. tihi

Nu dags för pussar, kramar, glögg och lussebullar...




    
Nya Novastar mössan

Dessa är beställda:) (bilderna lånade från bobux.se)

24 November

Kategori:


Så här såg vi ut igår då vi skulle ut i blåsten, närmare bestämt till Elias farmor och farfar:)

♥Mammas älskling♥

Idag är det exakt en månad kvar till jul :) Ser verkligen fram emot denna julen:) Ska börja inhandla alla julklappar snart så slipper det bli en massa stress på slutet.

Idag har vi varit hemma hela dagen och bara myst, vi klev upp ur sängen vid halv elva, skönt med sovmorgon:) vi va egentligen bjudna till Ingela och William idag och baka pepparkakor, men jag tyckte vädret va alldeles för dåligt för att åka ut med bilen. Men vi bakade hemma istället- lussekatter. Så när Daniel/pappa kommer hem ikväll ska vi mumsa på lussekatterna och dricka glögg:) Yummy!


Visst är det Beverly Hills ikväll på Tvn förresten?? Det vill man ju inte missa..


Mys Lunch

Kategori:

Blev ett ganska snabbt besök till stan idag. Vi åt supergod Lunch med Jessica och sen sprang vi in en snabbis på Hemtex, där jag köpte en jätte söt tyg gris och en kudde. sen in på hm där jag hittade en lång svart kofta för endast 198 sek:)
Och just nu jobbar jag åt pappsen.. Prinsen är självklart oxå med. Inga problem för honom att vara här när det finns så mycket roligt att titta på..



Söta Jessica

Vi åt lunch på Body in motion (heter det så??) jätte god mat!

Mamma redo att hugga in..

Happy Fredag

Kategori:

Idag va vi uppe tidigt- närmare bestämt vid 5, Men inte Elias utan bara jag som ville säga hej då till Daniel som åkte iväg och jobbade. Prinsen han hade inte en tanke på att kliva upp. men exakt 5 timmar senare startade våran dag:)

Så nu ska vi städa lite sen bär det av till stan för att luncha med Jessica:)
Njut av att det är Fredag!
Ikväll blir det Idol med en massa godis!

Kramizar

God natt!

Kategori:

Här hemma har vi nyss ätit potatis och rotfrukter som jag gjorde i ugnen med fläskfile till, Yummy!
Till efterrätt har vi ätit en påse Cloetta Juleskum. hur kan de vara så goda? Och nu är jag så mätt så jag tror jag dyker ner i sängen direkt..

Imorgon tror jag bestämt att det står lite städning på schemat. det är verkligen dags att byta påslakan i alla sängar och dammtorka..
Men städa kan vi ju inte göra hela dagen, så förhoppningsvis hinner vi träffa Erica oxå:)

Nä nu ska jag åka på date med John Blund...
Sov Gott



Elias testar nya tröjan som jag sprang in och köpte då jag skulle träffa Jessica. 179 sek på hm och helt i min smak:)

Inte har man väl tid att vara med på kort då man tittar på Mumin:)

strax iväg..

Kategori:


Först allvarliga....

... sen bus. Jag älskar min prins så fruktansvärt mycket♥

Just nu håller jag på att göra mig klar, Ska snart iväg och skjutsa mamma till tåget sen ska jag träffa Jessica. Bara nu Daniel kommer hem nån gång :)
Såg en sån fin tröja till Elias igår som jag inte köpte. så jag måste bara hinna in på hm på vägen.
Ha en härlig kväll för det ska jag ha!
puss


Torsdag

Kategori:

Prinsen sover just nu sin förmiddags nap och jag har krypit ner i sängen och ligger och bloggar:)
Känner att jag har huvudvärk på väg :( Kan vara så att det kommer från nacken, jag bar prinsen väldigt mycket igår och han är ju ganska tung. eller så är det bara helt vanlig huvudvärk?

Funderar på att göra en riktigt god middag idag, om det inte blir för sent. Jag ska skjutsa mamma/mormor till tåget vid 18 och sen ska jag träffa Jessica på stan.

behöver jag säga att elektrikern ringde och sa att han inte hinner komma idag? så det blir i början på veckan istället.. Tänk om man vetat det igår då hade jag sluppit städa...

Nä nu ska jag lägga huvudet på kudden ett tag..

Underbar dag med mamma/mormor

Kategori:


Idag har vi varit med mamma/mormor och letat kläder tlill henne eftersom hon ska på promovering. Hon hittade iallfall ett jätte fint sett med kjol och linne till slut. Riktigt fint! och dessutom fick vi superbra service:)

Min underbara mamma provar nya kläderna

Efter klännings shoppingen åt vi lunch på Ikea. Passade  på att köpa lite ljus och en till ljusslinga:)

Prinsen

Lilla älsklingen passar på att leka lite medans mormor provar kläder på Kappahl.
Köpte bodybutter till Elias idag på Body shop. hade tänkt att vi skulle prova det ikväll, men prinsen va så trött (han har inte sovit nått idag) så han har redan gått och lagt sig, ska bli spännande och se hur natten blir?

Nu ska jag sätta lite fart och städa ur våran "skrubb" eftersom elektrikern kommer imorgon.

Kramar

Måste inhandlas

Kategori:

The Body shop har lanserat hudvårds produkter för barn- Buriti Baby. dessa måste absolut inhandlas..

 
Serien innehåller:

Buriti baby bodybutter 230 sek
Buriti baby bodylotion 175 sek
Buriti baby schampoo 135 sek
Buriti baby bodywash 130 sek
Buriti baby body massage gel 135 sek

Ska bli så spännande att prova body butter på Elias. Body shop har ju så bra produkter. hoppas nu bara att de finns.. Ska nämligen in till stan imorgon..

Simmning och bubbel

Kategori: Barnrum

Ikväll har jag och mamma (mormor) haft världens mysigaste kväll med Jessica och hennes mamma Agneta. Vi va först iväg och simmade och bubblade sen åt vi goda sallader till middag.  Så härligt att göra sånt här en vanlig vardag. Det är verkligen lyx att kunna fara iväg en sväng och bara vara, allt detta blir ju möjligt att göra eftersom jag har världens underbaraste man som egentligen skulle fara och jobba ikväll, men han tyckte det va viktigare att jag fick fara iväg...Jobbet kan vänta sa han. underbara Daniel jag älskar dig så♥

Nu sover prinsen eller kanske till och med båda prinsarna... så kanske ska jag stryka lite tvätt? eller bara slänga mig på soffan och titta på nån film? Vad skulle ni ha valt?? Svårt val eller hur, haha

Sov gott
Kramar




Äntligen börjar Elias rum ta lite form. Har till och med hängt upp flaggorna och gardinerna.
Det va ett större projekt än jag trodde att byta rum..

Tycker att det är så mysigt med ljusslingor som man kan hänga lite här och där. Ikea har många fina och jag gillar de som går på batteri då slipper man alla sladdar..
Köpte en jätte fin ljusslinga med änglar idag på Bauhaus som jag tänkte hänga på Elias spegel, men självklart glömde jag dem i mammas bil, så imorgon får jag visa bild.

Festskor?

Kategori:


Kunde inte låta bli att köpa dessa på Din sko.  Jag tror jag ska inviga dem på julfesten med jobbet :) Och vet ni? Din sko har ju verkligen bra priser så dessa kostade endast 349 sek, helt galet eller hur?

Oppss!

Kategori:

Jag har helt och hållet missat att jag ska jobba ikväll så nu blir det lite stress..

Elias sover skönt ute i vagnen och jag ska snabba mig och göra mig klar. Tur att vi har mormor som kan rycka in och ta hand om prinsen♥

Kramar

Ny vecka

Kategori:


Underbara prinsen sitter och tittar på Mumin

Idag startar en ny vecka och jag har massor med lust att börja julpynta, men lite väl tidigt än kanske, men planera kan man ju alltid göra :) ska iallafall hänga upp gardiner i vardagsrummet, vi har ju tidigare bara haft hissgardiner men det känns så "kalt" nu när det blivit mörkare ute. Ända problemet är ju att fönstren måste tvättas :( tror till och med att det är för kallt för att göra det idag? uscha tvätta fönster är inte nått jag tycker är roligt..

Kanske far jag och Elias på Ikea och köper lite ljus? Eller så är vi bara hemma och njuter av Måndagen??
Hur som helst blir bra!
Kramar

Besök :)

Kategori:


Ikväll har vi haft super mysigt besök av Erica och Robin. Vi har ätit ris och korvstroganoff och en massa kladdkaka och chokladpudding med grädde och hallon. Så just nu....

... ligger vi alla i soffan och är supermätta och trötta och tittar på film.

Hoppas alla ni andra har en lika mysig Söndagkväll som oss♥

Söndag

Kategori:

Idag har vi haft världens underbaraste dag med Jessica, Andreas, Erica och Robin och hästarna såklart:)
Alla provade på att rida utom Robin.. många många skratt idag :)
Är så glad att vi har så många underbara vänner som verkligen finns där för oss♥ massor av kärlek till er♥
Självklart bjuder jag på lite bilder..


Mamma och Elias redo att möta hästarna:)

Elias "hejar" på "lilla" hästen

Ser nästan ut som Andreas och Robin håller varandra i handen, men så är inte fallet, tror jag?? :)


Erica med sin Snoddas

Jessica på väg upp..

Helt galet att jag red, jag är ju livrädd för hästar..

Efter mycket tjat från oss (och Erica fick muta med kladdkaka) så red även Daniel

Elias passade på att sova sin förmiddags nap i vagnen

Andreas va helt klart bäst idag. Det såg ut som han inte gjort annat än ridit i hela sitt liv.. :)

Fråga mig inte vad Robin gör...??

Efter ridningen va det självklart dags för fika- här på Mcdonalds


Ja vad säger man?? haha


Jessica och Andreas

Ljusen är tända

Kategori:


Nu har vi tänt våra hus lyktor och ska alldeles strax dega ner oss i soffan och njuta av bästa kvällen på veckan.

Kanske hämtar vi hem från Mcdonalds? Vad som helst blir bra så länge man får umgås med världens underbaraste människor. Jag älskar er Daniel och Elias.♥

Hoppas att det inte regnar imorgon, Vi ska nämligen åka med Jessica och Andreas till Erica och Robin och titta på Ericas häst. Elias är ju som tokig i hästar. Skulle inte direkt ha nått emot att se Daniel och Andreas rida på en häst heller.. haha men som sagt hoppas vädergudarna är på våran sida :)

Nu dags att återgå till familjen♥

Lördag morgon

Kategori:

Här är det full rulle just nu. Daniel dammsuger, Elias leker och jag bloggar.
Vi tog iallafall en lite längre sovmorgon imorse- till 9.30, så idag är jag superpigg och utvilad!

Idag har vi planerar att fara till Nordljus och kanske en snabbis till Ikea?

Ha en härlig Lördag

Härliga Fredag

Kategori:


Idag fick vi underbart besök av Erica, Maria och lilla Isak. Vilken underbar dag det varit! Tack underbara vänner för idag♥

Lilla söta Isak

Gudmor Erica bjuder på smothie.mums!

Elias och mamma

Erica och Maria

Före och efter bild

Kategori:


Nu får man ha lite överseende med att första bilden är lite ljus (nästan gul) och andra bilden är lite mörk, så riktigt såhär stor skillnad är det inte. Men visst syns det?

ps. Jag ska nog inte satsa på att bli fotograf. haha

Godmorgon alla underbara

Kategori:

Sitter just nu inne på golvet i Elias rum och tittar när han leker. Det är verkligen perfekt att kunna ta med sig datorn överallt :)

Min spraytanning blev helt ok. på vissa ställen är det lite fläckigt men annars blev det bra. Ska alldeles strax gå och duscha (då ska tydligen lite färg släppa) och sminka mig sen är jag redo att möta Fredagen!

Ikväll ska vi umgås hela familjen och bara ta det lugnt, äta en massa godis och titta på Idol, jag håller mina tummar för Kevin:)

Ha en skön fredag
Kramar

Justs nu

Kategori:

Just nu på väg och göra spraytanning.. Håll nu tummarna för mig att det blir bra!

Äntligen har jag fått nytt schampo och balsam. Min underbara syster har köpt åt mig i Sthlm. Joico som jag ville ha fanns ju inte nånstans i Sundsvall, men underbara syster hittade på Åhlens. Super Tack!♥

Nu dags att skynda...

Godmorgon Torsdag

Kategori:

Vi blev ju bara tvungna att testa webbkameran, och här är resultatet! Elias är supertrött, Jag har precis tvättat bort allt smink och Daniel är orakad haha kan det bli bättre?? :) Jaja kameran funkar ju iallfall haha.


Idag valde Elias att slå upp sina blå vid 8, Men han är riktigt trött så jag tror att han gärna hade sovit längre. Just nu sitter han och leker på sitt rum och jag ska fortsätta städa. Jag glömde helt och hållet bort att berätta att jag fick ett ryck igår på dagen och fick för mig att vi skulle byta rum med Elias. Ingen ide att vi ska ha det större rummet när vi bara sover där. Och tro det eller ej men det blev riktigt bra, Nu återstår ju bara sånt som tar tid- byta lampor skruva upp tavlor byta tapeter, för jag och Daniel vill ju inte direkt ha babyblåa får på väggen, eller kanske, varför inte? ;)
Så jag antar att jag borde åka och titta på tapeter idag, bara jag hinner..

Njut av dagen

Hej då till ballongerna

Kategori:


Elias födelsedags ballonger har verkligen hållit sig bra, men nu är det dags att säga hej då till dem. Är less på att springa in i ett hav av ballonger varenda gång jag går in i köket. Men självklart sparar vi nån till Elias som älskar dem!



Ett sista "hej då" till ballongerna för denna gången :)

Bloggar..

Kategori:


Bloggande mamma med ny dator och nya myskläder :)

Idag har äntligen min nya dator kommit, Tack snälla älskling♥
Mormor är här just nu och läser saga med Elias, Gud så mysigt de ser ut att ha:) Själv passar jag på att blogga :)

Ikväll är det Greys, och det ska jag försöka att inte missa, Måste verkligen ha fått en blackout igår då jag missade Desperate..


God Morgon Kalla Onsdag

Kategori:

Usch vad det såg kallt ut när vi tittade ut i morse, men nu när klockan blivit lite mer så verkar det bli lite varmare och förhoppningsvis lite sol,

Här hemma håller vi på att göra oss klara inför bvc, och vet ni vad? Daniel kommer med, så skönt att han kunde slita sig från sitt jobb ett tag.

Annars har vi inte något planerat idag, och mycket beror ju på hur Elias reagerar på sprutan, sist fick han ju lite feber.

Nä nu dags att fortsätta göra oss klara

Lite shopping

Kategori:

Det blev en snabbtur till Birsta ikväll. Riktigt skönt att gå där en kväll då det är lite folk.
Köpte en ny hårspray eftersom min va slut och ja jag använder Proffs, den bästa som finns enligt mig! Min frissa säger att jag antagligen gillar den för att den är så torr, och det kan nog stämma, jag vill att håret ska bli stenhårt! och Proffs är den som fungerar bäst. (Tips på andra mottages gärna)

Köpte oxå lite nya underkläder på hm, Fick besluts ångest vilken färg jag skulle ta så båda fick följa med hem.
Har även gett mig på att pröva trosor med hög midja. Alla jag pratat med säger att det är det skönaste som finns? ganska snygga är de faktiskt oxå, få se vad Daniel tycker??
En sött nattlinne fick följa med oxå. Kunde inte låta bli det när jag såg den söta spetskanten.

Jag har varit så upptagen ikväll så jag glömde bort Desperate , vad tusan är det med mig? :)

Nu ska jag föröka städa upp kaoset här.
Kram




Underkläderna jag köpte På Hm

Underkläderna och nattlinet från hm

Just nu

Kategori:

Jobbar just nu lite x-tra hos min pappa. Inge mycket kunder idag så jag passar på att sitta och läsa lite bloggar och tittar på lite kläder.

Imorgon ska vi iväg på bvc, ska bli så spännande och se hur lång prinsen är och vad han väger. Vi har ju inte varit där sen Elias va 8 månader, och sen dess har det ju hänt massor.

Har hunnit med att boka in en spraytanning på Torsdag. känner mig så blek- inte för att jag vill vara superbrun, men så där lite lagom färg skulle sitta fint. Har faktiskt aldrig gjort detta förr så detta blir premiär för mig, hoppas det blir bra!

Har oxå bokat in en kryssning i slutet på November. Min älskade fyller ju år + att vi varit gifta i 4 år!♥ Jisses vad tiden går fort.  Vem kunde tro för 4 år sen att en liten prins skulle komma in i vårat liv? Kanske egentligen jag, Eftersom jag i hela mitt liv önskat mig barn. Många tror inte att jag är en sån där  "bullmamma" men det är just det jag är. Barn är livet och jag hoppas att det nångång kommer en lillasyster/bror till Elias, men inte riktigt än, har lite saker jag vill få ordning på först- så att jag kan vara en riktig "bullmamma" livet ut, haha

Så fort jag slutar här tror jag det blir en tur till Birsta?
Kramar
  

Mormor= hotell?

Kategori:

Igår kväll packade jag och Elias ihop oss och åkte till mormor för att tillbringa natten där. Daniel är ju borta och jobbar och likaså min pappa så då passade det ju super bra att vi åkte hit.  Jag tycker att det oftast brukar gå bra för oss att vara ensamma på natten, men nu när hösten och vintern är här så är det ju så himmla mörkt ute. Jaja tur att vi har mamma/mormor som kan agera hotell!♥

Vi har precis varit ute och lekt i lekparken, blev ingen lång stund idag, tycker att det blåser så kallt fast solen tittar fram ibland. Men lite frisk luft har vi ju iallafall fått:)

På tal om nått annat, jag hittade superfina varmfodrade gummistövlar- till mig själv från Tretorn igår, tror ni jag köpte dem? Nepp, som vanligt klantiga jag. Tror att de skulle vara perfekta att ha då man är ute med Elias, för när det är riktigt kallt ute har man ju ändå tjocka vinterskor. Tror jag måste fara och titta på dem igen!

Nu ska jag förbereda lite lunch åt mig och mamma. Det är ju det minsta man kan göra när hon agerat hotell, haha

ha en fortsatt trevlig dag





Så här såg gummistöveln ut fast med lågt skaft och i svart. Visst skulle det vara tufft med rosa oxå, men denna gången får det bli svarta.

Tips!

Kategori:


Köpte denna tandkräm för ett tag sen på Ica Maxi. Kostade närmare 40 sek, men för tusan prova måste man ju göra. Och jag kan meddela att den är riktigt bra, både jag och Daniel tycker att vi ser skillnad :) Så har man ingen lust att gå till tandläkaren och bleka för en massa pengar är ju detta alltid en början.


Pizza/Inflyttningsfest

Kategori:

Igår Lördag va vi bjudna på Pizza/ inflyttnings fest hos Sofia, En super trevlig kväll med nära och kära, många skratt bjöd självklart kvällen på. Och pizzorna blev helt underbart goda.
lite bilder bjuder jag på här:



Underbara Jessica och jag väntar på att hugga in..


Robin va självklart på plats....

Och likaså Ingela

Här i Sofias ugn bakades pizzorna. Daniel va förste gräddare

Sofia och William

♥Bästa vänner för alltid♥

Daniel och Elias tittar på vad Andreas visar..??



Sjävklart ar vi massor av fler bilder, men de är lixom lite mer privata, så de får stanna hos mig, haha

Farsdag

Kategori:

Idag har det varit (skriver varit eftersom dagen snart är slut) alla pappors dag! Och vi har firat Daniel med paket i sängen imorse+ en massa pussar och kramar♥ Elias gav pappa en ny pyjamas och strumpor i present (klassiskt och bra). Daniel såg överlycklig ut och tog på sig pyjamasen på en gång:)

Annars så har vi spenderat dagen i Kramfors hos vårat gudbarn Ebba som fyllt 2 år. stora tjejen! Elias  och Ebba har lekt hela dagen, så roligt att de kommer så bra överens:) Elias va så trött när vi kom hem så han la sig och sov direkt, tog inte ens vällingen.
 Självklart han vi med att gratta min underbara pappa idag oxå, blev lite snabbt nu på kvällen, men huvudsaken är ju att vi hann träffas. Min pappa och Daniel = de bästa papporna i världen!♥

Nu ska jag passa på att umgås med Daniel eftersom han åker bort och jobbar imorgon..

Kramar



Födelsedagsbarnet

Elias och Ebba leker

ännu mera lek

Ola va oxå där och firade Ebba och han hade turen att få mysa med lilla Ella (Ebbas lillasyster)

Vår prins, vårt underbara allt♥


Happy Fredag

Kategori:

Tänk att det är Fredag redan!!
Ikväll ska vi iväg till Elias farmor på middag, och förhoppningsvis ska jag hinna med att träffa Emma innan.
Väntar i skrivande stund på att min syster ska komma hem så vi kan fara och handla inför morgon dagen. Men hon verkar inte ha bråttom hem :)

I morse när jag och Elias hade våran mysstund i sängen så låg jag och funderade på vad jag ska köpa för Elias presentkort som han fick på sin stora dag av Jimmy, Katja och Ola. Och nu tror jag att jag kommit på en bra sak, nämligen ett fårskinn till vagnen. Elias har ju några olika åkpåsar som vi använder annars men vissa dagar känns de för varma och då tror jag att ett fårskinn skulle bli riktigt bra. Hade tänkt köpt lite nya leksaker till honom först, men det känns absolut inte aktuellt just nu, hans rum är väldigt överfullt... så jag tror han får leka sig less på det han har först.. Tror ni förresten att det finns baby blåa fårskinn?? Jag  förstår ju att de är färgade isåfall för blåa får finns ju inte, eller? haha

Nu dags att packa ihop oss och gå på en härlig promenad

Njut av dagen
kramar

Vykort

Kategori:

För ett tag sen fick jag ett vykort av min farmor och farfar med texten:

Livet är inte de dagar som gått
utan de dagar man minns


Och visst stämmer det bra? Har en känsla av att både jag och farmor gillar kort väldigt mycket, Brukar försöka vara noga med att skicka kort/vykort när nära fyller år, men ibland glöms det bort, ja så illa är det faktiskt, men jag önskar av hela mitt hjärta att min släkt skulle finnas närmare,  Men så är det i livet man får inte alltid som man vill. På nått vis blir det ju som att de närmaste vännerna blir som "släkten" och det är ju absolut inget fel med det snarare tvärtom.

 
Jag är så glad att vi har så många nära och kära runt om oss som verkligen bryr sig om oss, och speciellt Elias, han förtjänar att växa upp med massor av kärlek och bli en liten krabat med gott självförtroende. Min underbara prins kan inte tänka mig en dag utan honom, Han är vårtat mirakel♥

Kramar



Torsdag

Kategori:

Elias är väldigt förtjust i böcker, Eller i att bläddra i allafall :)

Idag har jag varit på stan med mamma, Köpte lite nytt julpynt (gud som jag längtar till 1 advent), nya vantar till Elias från Polarn, vantar till mig själv(rosa såklart :) hann oxå me att handla mat på vägen hem. Trodde att Daniel skulle jobba länge ikväll, men vi fick en glad surprise så han borde vara hemma när som helst:)

Våran helg är fullsmockad- Igen. Jag hade verkligen sett fram emot att bara ta det lugnt och njuta med familjen, men icke. På Lördag jobbar jag och sen ska vi på inflyttningsfest, På Söndag är det farsdag+ att vårat gudbarn Ebba fyller 2 år, men nästa helg kanske, om vi har tur får vi lite lugn och ro?....

Nu dags för mat
Njut av kvällen





Trötta

Kategori:

Idag är vi en trött mamma och en trött baby. Elias har inte kunnat sova på hela natten. Ingen aning om varför? Men jag antar att det kan vara tänderna som spökar eller så hade han ont i magen? Mest synd är det om Daniel idag som är riktigt trött, Elias har nu sovit i snart tre timmar, han verkar ta igen förlorad sömn. Men så fort han vaknar så ska vi fara och handla mat eftersom att världens bästa Jessica kommer ikväll och tittar på Desperate, men först ska vi iväg och simma:)

Känner att jag håller på att få huvudvärk, uscha inge sånt nu!
Tror jag tar en alvedon och lägger mig under filten..

Pappa bus

Kategori:

Varför ska man gå vid lära-gå-vagnen då man kan få skjuts av pappa? haha
Världens underbaraste♥

Jag, Elias och mormor har haft det riktigt mysigt ikväll :) Vi har både hunnit med att äta plättar, lekt i massor, möblerat om lite i vardagsrummet, kollat på veckans avsnitt av Andra Avenyn och ätit massor av mandariner och bananer :) Och självklart har vi pussats och kramats hur mycket som helst.
Vi har haft en helt fab kväll med andra ord! Livet är underbart!
Nu har min underbara man äntligen kommit hem så nu ska jag passa på att umgås lite.

Sov sött
kramar




Måndag

Kategori:

Idag ska vi ha en "ta igen oss dag". Och Elias ska få chansen att leka med alla sina nya leksaker:)
Det är ganska kallt idag men jag tror att vi ger oss på en promenad ändå..

Ha en härlig start på veckan




Världens vackraste♥

Bakverk

Kategori:


Höll nästan på att glömma bort att visa Elias födelsedags muffins. Jag kämpade som en tok för att få dem ljusblåa, men detta va det närmaste jag kom. Receptet kommer såklart från Leila bakar. En bok som alla borde ha i sitt kök. Jag har även fått Leilas bok med recept på mat av Jerry när jag fyllde år, så nått sånt recept ska testas i veckan:)

Tårtorna beställde vi från Eclair. Riktigt goda dessutom, och de klarade att göra dem precis som jag ville ha dem:)

Mysig dag

Kategori:

Vilken underbar dag vi haft idag med Jessica och Andreas, vi hann både med promenad, korvgrillning och lek i lekparken. Elias sov sin nap största delen av promenaden, men sen va det full fart med korvätning och allt som hör till:)
Tack underbara vänner för idag♥

Nu ska vi montera upp en lampa i Elias rum sen ska vi på middag hos mamma och pappa/ mormor och morfar

Ha en härlig kväll





Mys i vagnen

Korv dags

Andreas tillhör en av Elias favoriter

♥Mina älsklingar♥

Gungar



Min underbara vän Jessica♥

Jisses! vilka stora bänkar. Vi va ju bara tvungna att provsitta:)


Dagen efter

Kategori:

Idag fick vi en liten längre sovmorgon, tror Elias va trött sen kalaset igår. Men jisses vad mycket presenter han fick. Tusen tack alla♥Vill oxå passa på att tacka för alla grattia sms, det värmer att så många tänker på oss♥

Idag ska vi ha en soft familjedag, tror att vi ska träffa Jessica och Andreas och ta en skön promenad, bara Daniel vaknar nån gång, inte likt honom att sova så här länge..

Ha en skön Söndag
Kramar





Elias leker med alla sina nya saker :)

mamma påklädd och klar inför kalas

smakar muffins med mormor

Våran lilla bagare


Fler bilder från kalaset kommer.....