Josefins Värld

Tv rum, äntligen klart

Kategori: Hemma hos oss

Letar som en tok efter våra före bilder men hittar dem inte i någon mapp nu?
Det är så skönt att det är klart i vardagsrummet nere, vårat hus känns helt plötsligt mycket större, och vilken karl jag har, så noga, så duktig♥ Nu har vi renoverings stopp tills efter jul ;) Sen ska Mios rum göras iordning.hihi
Här kommer några bilder, men tänk på att fortfarande fattas lite saker som golvlister, karm runt dörren, matta under bordet osv, vi får kalla detta en liten smygtitt:)





I detta rummet är allt nytt, -precis allt. Hur tusan lyckades vi med det? Det var absolut inte tanken. Lite fattigare lite gladare hihi ;

Vi valde att sätta samma tapet på alla väggar, är så fruktansvärt less på så kallade "fondväggar" Ett tag trodde vi att det skulle kännas "för mycket" med samma på alla men nu känns det riktigt bra.tapeten kommer från borås tapeter

Soffan är i silver/grå och kommer från Mio, här valde vi mellan denna färgen eller en svart, men eftersom att soffan är så stor så tror jag att det blivit alldeles för mörkt med en svart.

Trägolvet är vitlaserad ek och kommer från Tarkett, tyvärr är det inte riktigt lika vitt som det vi har uppe, tanken var ju såklart att vi skulle ha samma, men med en väntetid till slutet på Januari så fick det bli detta istället.

Vita kristallkronan har vi flyttat ner från övervåningen och den kommer från Lisbeth Dahl.

Daniel valde en svart tv bänk, hjälp tänkte jag som alltid vill ha vitt, men någonting måste ju karl få bestämma;) kommer från Mio.

Tv bordet oxå från Mio

Kuddar & filtar från Hemtex

Ljusen i fönstret från Yanke Candle


Bakom denna dörren gömmer sig sovrum liten toalett, tvättstuga och förråd
lykta och ren från Mio

Kommentarer

  • Kristina säger:

    Jätte fint!!! Blir så avundsjuk speciellt på den stora härliga soffan. Här har det blivit lite renoverings tröst i allt det tunga så jag hoppas att det håller i sig och vi får lite bättre ordning... vårat hus är ju så stort så det tar tid att greja med allt som behöver fixas ;)



    vad roligt att du vann i pirum parum tävlingen!

    2011-11-30 | 14:08:45
    Bloggadress: http://kissegirl.bloggagratis.se
  • Jerry. säger:

    Vad enastående fint det blev, jag skulle kunna stå ut med ett sådant fint vardagsrum..

    2011-12-01 | 20:57:20

Kommentera inlägget här: