Josefins Värld

Renoveringen är ingång!

Kategori: Vardag

Det är så himla mysigt att  äntligen ha fått ett eget hus! Allt man gör/renoverar gör man verkligen med hjärtat och tänker till ordentligt.
Som det ser ut nu så kommer det nog dröja ett tag innan vi flyttar in. Vi hade egentligen inte tänkt renovera så mycket som vi nu gör.. men det blir så bra! I helgen har vi rivit en vägg,tagit bort alla lister,målat Elias rum, haft mysiga besök, ätit onyttig mat och massor av annat :)
Grannarna verkar helt underbara, de har redan varit förbi och hälsat och välkommen till området,, inte dåligt! Allt detta känns så underbart! Och jag kan inte låta bli att drömma om när vi ska flytta in..

Prinsen har varit hos mormor och morfar hela helgen så imorgon ska vi ha en riktig mysdag och bara leka och kramas hela dagen! ♥Tack underbara mamma/mormor för all hjälp, du är den bästa♥

Nu känner jag att det är dags att gå på date med John Blund, en viss liten underbar prins har ju börjat med en ny grej- Kliva upp halv åtta på morgonen.. Jag behöver väl inte ens skriva om hur trött jag är då? :)

Sweet dreams

Kommentarer


Kommentera inlägget här: